2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya evet aslında bende sürekli istifa diyorum ama hiç cesaret edemiyorum daha doğrusu sabrediyorum bir süre sonra kendi büronm kendi işim olacak hatta home ofis çalışabilicem onun için sabrediyorum istifa edersen seninde uzun süre evde oturabileceğini sanmam hemen bulursun yapacak bi iş savulun girişimci burcu geliyooo

az önce bir halt yedim...ödüm patladı albim ağzıma geldi...
bakanlığın sitesinde evrak kapatırken buraya yazacaklarımı yazdım ve evrağı kapattım.. son anda farkettim ve geri çevirdim ...öldüm öldüm dirildimmm

esincim söylediklerinede katılmamak elde değil, idamların pişmanlığını idam sehbasını görmeyen ensilelr olarak bile fazlasıyla yüreklerimzide yaşadık, gencecik zihniyetlerin nasıl yok edildiğini okuduk , bizim idam istemimiz sadece bu sapıkalr için olmalı bence, bu cani ruhlarında ortalıkta dolanması da haksız idamalr akdar ağır geliyro yüreğime , 9 yaşındaki çocuğa tecavüz ettikten sonra gusul abdesti aldım diyen bir cani,,,

günaydın:) geçmiş olsun ..tek dr a güvenemiyor insan demi..hele bir de anjiyo filansa..
herkes iyi sanırım ..

bu gün yine suskunları oynuyoruz..benim de hiç çalışasım yok..gevezelik edesim var....

Ben geldim. Burcu aynı sıkınıtlar bizde de var. Kadına ayrı anneme ayrı konuşuyorum. Bir de benim annem şizofren düşün yani kadının söylemedi lafları söyledi yapıyor. Annem gaipten sesler duyar. O sesler kötü kötü şeyler söyler vs. Onları bakıcımız söylüyormuş filan... Bakıcımızla ayrı konuşuyorum. Annemle ayrı. Anneme en son söylediğim şuydu "ben bu kadına muhtacım. Ya işimden çıkıp kendim bakacağım bu ev ekonomimiz için iyi olmaz ya da o bakacak. Başka bakıcı istemiyorum, arayamam." Bakıcımıza da dedim ki annem hasta onu alttan al. Gönlünü hoş et. Allahtan bakıcımız idare etmesini bilen bir kadın. arada hır gür oluyor sonra arakada bırakılıyor. 6 aydır kızıma bu kadın bakıyor. Çok şükür kızım onu seviyor. Bu 6 ayda 4-5 kere gerginlik oldu. Olmuyor değil. Ben de her seferin de dayanamıyorum bir daha olursa işi bırakacağım diyorum. Diye diye 6 ay geçirdik. Allah yardımcın olsun.

Mert'e geçmiş olsun. İştah kalmaması normal. Tez zamanda toparlar inşallah.

Şebnemcim sana da geçmiş olsun, güzel haberlerle gel inşallah.

Ne hadım ne idam bu işe çözüm değil. Siz ensest'in ne kadar yaygın olduğunu biliyor musunuz? Her 4 çocuktan birinin tacize uğradığını biliyor musunuz? Bunu buldunuz idam ettiniz bu geri kalanlar için caydırıcı olacak mı sanıyorsunuz? Dünya üzerinde hangi ülkeyi incelerseniz inceleyin bu tür uygulamalar ne çocuk ölüm, taciz, tecavüzlerini azaltmış ne de engellemiş. Pedofili suçlarında her şey aynı hız devam ediyor. İğne uygulaması daha cazip. Lütfen çocuklarınızı bilinçlendirin. Sadece yabancılarla konuşulmazı öğretip bırakmayın. Tanıdıkların da onlara dokunmasının uygun olmadığını, onu rahatsız eden şeyleri sizinle paylaşmasını, onu korkutmadan öğretin. Çocuk istismarında tehlikenin büyük oranda yakın çevreden geldiği tespit edilmiş. Komşunuz, akrabanız, öğretmeni, sokağınızdaki bakkal bile olabilir. Aileler kabullenmekte zorluk çektikleri için red yoluna gidiyorlarmış ama çocuk istismarında baba, üvey baba, amca, dayı, dede gibi yakın akrabalar çok yer alıyormuş. Lütfen kendi yakınlarınıza karşı da gözü açık olun. Çocuklarınızla bu yetişkinlerin kucakta zıplatma oyunu oynamalarına izin vermeyin.

Eheh işte bende müdürüme mail yazarken aynısı olmuştu. Ekstra dikkat gerekiyor.

Günaydın güzel anneler
Uzun bir süredir yoktum, Tibet 19 martta ,1 yaşına girdi topikten ve facebooktan güzel dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ederim. Doğum günümüz güzel oldu, değer verdiğim ,sevdiğim insalarla küçük bir parti yaptık. Fakat ne olduysa Tibetin doğum gününden sonra öksürmeye ve burnu akmaya başladı.. 10 gündür iyileşemedi.. İlaç kullanıyoruz, yarında dr kontrolü var. Bir ara burda yazışırken okumuştum. göğsüne ballı bir karışım anlatmıştı arkadaş hemen geçti diye, hatırlayamıyorum şu anda. Yardım edermisiniz ,uzun uzun öksürdükçe içim parçalanıyor.. İlaç işe yaramadı..

çok güzel yazmışsın canım kesinlikle destekliyorum ben şimdiden amcasına dayısına kimseye böyle abuk subuk oyunlar için izin vermiyorum aklı erdikçede insan vücudunun dokunulmazlğı ve değeri hakkında bir pedagog yardımıyla ona açıklamalarda bulunacam neden pedagog ne gerek var derseniz bunu yaparken vücudundan cinsellikten korksun da istemem o yüzden

canım yardımcı olmayı isterdim ama bende hiç hatırlamıyorum o karışımı yalnız ayva yaprağı benim oğluma çok i gelmişti kaynatıp suyunu veriyosun balgamlı öksürüğü bile 1 günde azalttı 3 günde nerdeyse kesilmişti

geçmiş olsun canım.inan hiç bir fikrim yok yardımcı olmak isterdim yoksa..

Selam canlarım,
gecmısı okuyamadım eve yenı geldım bır saat sonra ası ıcın tekrar cıkacagız.
Umarım herkes ıyıdır.opuldunuz cok

Esrin son paragrafta söylediklerinin hepsine katılıyorum ve şimdiden dikkat ediyorum bu tür şeylere. 1-2 yıl sonra korkutmadan öğretmek gerekecek.
Biz iyi kötü bilinçli aileleriz, bu konuyu şu anda burda paylaşıyor olabilmek bile çok önemli. Ama güzel ülkemde kaç aile bu bilince sahip? Onların yavruları ne olacak peki? Hee ben bunu düşününce bir şey değişiyor mu, hayır, ama çocuğum olduktan sonra bende daha büyük travmalar yaratmaya başladı bu olaylar, sorgulamamak elimde değil.

Annem ve bakıcı konusunda hem çok şey yazmak hem hiç bir şey yazmamak istiyorum, çok sıkıldım. Sinirden barsaklarım bozuldu, o kadar yani...

Buna da katılıyorum.

Günaydın, geçmiş olsun...
Şebnem günlük diye bişeyden bahsetmişti, aktarlar nasıl kullanılacağını biliyormuş ama ben unuttum, bi araştır isterse Sibel...

çık git doruğun yanınada otur ....

slm millet
dünden beri mevzu sabit, benim kafamdaki gibi yani

sanki senin bu bakıcıyı da biraz korkutman gerekiyor. annene rest çek ya kadının işine karışmasın evinde otursun ya bakıcıya yol verin paşa paşa kendisi baksın maydonoz olup durmasın hatta sen evde değilken yukarı hiç çıkmasın akşasm gelsin sevsin. bakıcıya da bu çocuğu idare edemeyecekse başkasını bulacağını söyle. çok fazla sabrettin sen sert çıkma zamanın geldi de geçiyor. ben senin kadar dayanamaz çoktan basardım yaygarayı
iş bırakman kolay değil bırakma da zaten yarın pişman olursun.

kaliteli zaman kavramından haberin var değil mi? çalışmayıp evde kalsan 24 saat kaliteli zaman geçirecekmisin, ben beceremem hatta kalite daha da düşer
çocuk istismarı konusundki fikirlerine de katılıyorum

çok geçmiş olsun kolay gelsin.
Şebnem sana da geçmiş olsun kpolay gelsin
merve çocuğa özbenlik kavramını öğretme konusunda fikirlerine katılıyorum canım

Son düzenleme:
ben geldiiiimmmmm

gözlük numaram değişmiş düşmüş numarası çok sevindim

belim için emar çektirdim ciddi birşey yok dedi zorlamışsın dedi mekanik ağrı dinlenmen lazım zorlamaman lazım dedi birde ağır kaldırmayacaksın dedi . alt tarafı 11 kilo sizce ağırmı dedim gülüştük :)))

ilaç verdi ve b vitamini verdi sinirler için geldim şimdi biraz dinlenicem belim kopuyo

Herkese merhaba!hava çok güzel..Gül ün uyuymasını bekliyorum..14 -30 gibi uyanır ..saat 15 -00 kadar yemek yer ..sonra gezmeye götüreyim kızımı..hava çok güzel..Meral ,Eymenin uyku -yemek programına engel değil ise saat 15 -00 veya sonrasında buluşalım mı?gittiğiniz parka da geliriz (çok yokuşlu değilse yollar ..çünkü kızım pusette ancak ilk 20 dak oturuyor..sonrası ,dönüş te kollarımda)hava çok güzel ..D vitamini alsın bebekler!

esmira cnm sana msn adresimi yazıyorum özelden, msn den konuşsak olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…