2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yarım saattir hsbc avukatıyla kavga ediyorum offf offffffffff
12.000 liralik borcu 5000 lira ver kapatalım yoksa hacze gelicez diyo ev adresimi istedi şuan evim yok dayımın yanında misafirim veremem şuan adresimi dedim

offff yaaaaaaaaaa içim daraldı arıyorum ama bulamıyorum para ((

cnm böyle bir durumda teselli sözleri de insanın boğazında düğümleniyor( Rabbim hayırlı kapılar açsın inş.

canım öle senin üstüne olmayan bi yere hacze gidilemiyeceği gibi icraya red hakkın var ama onun bi süresi var etrafta bi avukat varsa danış mahkemeyi uzat o 5000 de düşer hiç kasma kendini

Herkeste farkı bir sorun Allah kolaylık versin
bu arada çalışanlar 6111 sayılı kanunu okusun bende süt iznimi kullanmaya devam edecem

Şeyma annemin gündüzleri bize çıkma nedeni, Doruk'a 10,5 onun bakmış olması... Doruk anneme çok alışık, özlüyor, bütün gün göremezse kapının dibine gidip annneanneeee diye bağırıyor, ağlıyor. Çocukta travma yaratmamak için annemi full time uzaklaştıramam, yapılması gereken karışmamasını sağlamak, bakalım bu defa başardım mı, 1 hafta içinde görürüz.

Ben sevdiğim insanlara karşı sonsuz toleransı olan biriyim, sevmediklerime ise sıfır :) Ama patlama noktam korkunç olur, yaygarayı basarsam ne annem kalır ortada ne bakıcı, o zaman otomatikman istifa etmem gerekir zaten :)

24 saat kaliteli zaman geçirmek imkansız, evdeki annelerin hiç biri bunu yapamıyor zaten, mesela bu da değil benim için. Ben çocuğuma kendi prensiplerime göre yetişme koşulları sağlamaya çalışırken, annem, kv, bakıcı gibi bilimum dış mihrakların bunu sabote ediyor olması beni bezdiren. Ama dön dolaş aynı şey, ne zaman bir karar veririm, o zaman paylaşacam sizinle, ben de sıkıldım artık her hafta istifa diye mırmırlanmaktan :)

Geçmiş olsun Şebnemcim, ciddi birşey olmamasına sevindim.

Offff, ben bile daraldım valla.
Allah hayırlı bir çıkar yol nasip etsin inşallah.
Başka bir bankadan kredi alamıyorsun di mi?

Son düzenleme:
şebnem Allah yardımcın olsun arkadaşım keşke elimizden bişey gelse dr dan iyi haberlerle gelmene sevindim ayrıca
ayfer sizede geçmiş olsun ikinci bir dr görmesi taraftarıyım bende
burcu sakın istifa etme, annen yada bakıcı ikisinden biri alttan almayı öğrenir meraklanma sen. doruk paşamın keyfi yerindeyse boşver onlar didişsin dursun
idamdan bahsetmişsiniz, ab ye yalakalık olsun diye yapılan hatalardan biri bence idamın kalkması ikinci kasten cinayetlerde, kadınlara ve çocuklara karşı cinsel tacizlerde ve terörde idamın devam etmesi gerkir bence tıpkı abd de olduğu gibi yani ayrıca polisin orantılı güç yasası çıkmamış olsaydı o pislik çoktan meslektaşlarım tarafından şişeye oturtulmuştu orantılı güç yasasını savunuyorum ama bazı durumlarda keşke olmasaydı diyorum mesela öyle pisliklerle karşılaşınca ayrıca keşke o adamı yanlışlıkla ellerinden kaçırsalardı yer gösterme sırasında da vatandaşlar bi güzel linç etseydi adamın sivil polise parkta çocuklarla ilgili itiraflarını duysaydınız ilk gördüğnüz yerde siz öldürmek isterdiniz eminim
mert uyandı

Bugün oğluma erken gitmeye karar verdim, hem belki beni işten atarlar sık sık erken çıkıyorum diye, tazminatımı da alır otururum hiç olmazsa :)
Öpüyorum hepinizi...

bana böyle mail geldi..paylaşmak istedim
MAİL'İ YAYABİLİR MİYİZ ?

İstanbul Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı olarak 12 yaş altı işitme problemi olan, maddi durumu kötü, hiçbir sağlık güvencesi olmayan fakir çocukların tüm tedavisini ve kullandıkları işitme cihazını ücretsiz karşılayacağız.

Çevrenizde bu tür çocuklar varsa lütfen benim telefonumu verin.

SEMA ONAY (Rektör Asistanı)
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Yurtiçi Yayın Koordinatörü
Cep Tel: 0543 291 65 65 &n! bsp;-- 0532 504 02 22 0532 504 02 22 0532 504 02 22 0532 504 02 22

Bu mail sizin için hiçbir şey ifade etmiyor olabilir ama, belki de ulaştıracağınız bir kişinin vasıtasıyla bile hiç tanımadığınız bir çocuğun umudu, zor dünyasında bir ses olabilirsiniz, elimizden geldiği kadar çok kişiye iletelim lütfen.

malesef alamıyorum (
zaten kredi alabilecek birini arıyorum bu dönemde kimin elinde nakit o kadar para bulurum ki herkese lazım para
kredi aldırıcam ki bende taksitle odeyebileyim

BUGÜN karmakarışığım zaten birde sizlerin durumlarınıza da şöyle baktım çok üzüldüm

Burcu nedesem boş annenide fazla üzme ne olur sadece bunu diyorum haklı da olsa haksızda olsa bakıcı memnun olmaz gider ama yaa annen?

Şebnem canım milyonlarım olsa seve seve veririm ama elimden bişey gelmiyor ((

6111 KANUNU NEYİ KAPSADIĞINI BİR TÜRLÜ ANLAMADIM....

BUGÜN BURASI ÇOK SESSİZ SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM

ne borcu canım.. awukatla pazarlığa gir bnce biraz daha düşer... allah kolaylık wersin canım.. keşke bnde olsa en azından bi kısmını wermeyi teklif ederdim ama bu ew tadilatı bizide çok borçlandırdı..
ne kadar müddet werdi awukat?

Son düzenleme:

o bankanın avukatı o kadar uyuzki onların müddet verdiği falan yok
ben birkaç gün zorla aldım ama ne yapıcam bilmiyorum

günaydınnn
melike mutfaan çekmecelerini boşaltırken iki yazim dedim. birazdan kafaltı yapıcaz.
dün misafir olunca geç yattı götürdüm uyutmaya ama çocuk seslerini duydukca uyumadı geri getirdim bugünde sıpa uyumak istemedi bidaa taviz werirsem bunu huy edinir die tam yrm saat ugraştım ama yoruldum artık dalmak üzereyken aglicaktım sinirden emerken şekilden şekile giriyor ayaama yatıo geri emio geri yatıo süt içio sinir etmişti! 8 gibide kalktı normalde 9da uyurdu 10 a geliodu.
sizde sessizliğe gömüldünüz iyice bahar miskinliğimi çöktü bilmiorm ki anacım...

Günaydın
Mervecim Kero nun da uyku saatleri şaşıyor mesela dün gece 11 de uyudu, eskiden uyku saati 9 du şimdi 9.30-10 oldu yaz gelince 12 bile olursa şaşırmayacağım ve işin kötüsü bizim evin yanında restorant ve havuz var, yemekli düğün oluyor haftanın 3 günü,evin içinde o müzikle halay bile çekebilirsin o kadar net duyuluyor,o seste bu çocuk nasıl uyur hiçbir fikrim yok :84:
Bir de bi sorum olacak,gaz problemi yaşayan var mı aranızda? gaz neden oluyor? azaltmak için ne yapmak gerekiyor? çıkarmada bi problem yok da neden bu kadar gazlıyım aklım almıyor :78:
Not: Keronun stüdyo fotolarından bikaç tane yükledim face e,meraklılarına duyurulur

Günaydın,
Bugün size bir daha bakamayabilirim, çok yoğun olacam, maillerimi açar açmaz anladım :)Doruk geç uyudu, çok uyandı falan derken servisi kaçırdım, işe geç kaldım, hepten bitiremem artık.
Aylin, saatler ileri alındığından beri Doruk da 22.30-23.00 gibi uyuyor, eski haline getirmek için napıcam bilmiyorum. Artık hava da geç karatıyor, pek umut yok gibi. Gaz bizde de var, dün sürekli pıtır pıtır çıkardı, yedikleri yapıyor diye düşünüyorum ama yapmaması için ne lazım ben de bilmiyorum.
Kero'nun fotolarını gördüm şimdi, çok şeker çıkmış, maaşallah :)
Dün annemle epey konuştuk, tepkisinin bana ya da Doruk'a değil bakıcıya olduğunu anlattı, haklı tarafları var elbette. Ama işyerine telefon açıp esip gürlemesi hiç bir nedenle haklı değil, o ayrı...
Hadi çayımı bitirene kadar burdayım :)

bi günaydın çekip kaçıyorum..
dükkana çıktım fatura wardı kesilecek falan geri gidiyorum biraz yatakta takılayım, sonra cerye kahwaltı zamanı:))
hepinizi öpüyorum
mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…