- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.961
yarım saattir hsbc avukatıyla kavga ediyorum offf offffffffff
12.000 liralik borcu 5000 lira ver kapatalım yoksa hacze gelicez diyo ev adresimi istedi şuan evim yok dayımın yanında misafirim veremem şuan adresimi dedim
offff yaaaaaaaaaa içim daraldı arıyorum ama bulamıyorum para((
12.000 liralik borcu 5000 lira ver kapatalım yoksa hacze gelicez diyo ev adresimi istedi şuan evim yok dayımın yanında misafirim veremem şuan adresimi dedim
slm millet
dünden beri mevzu sabit, benim kafamdaki gibi yani
sanki senin bu bakıcıyı da biraz korkutman gerekiyor. annene rest çek ya kadının işine karışmasın evinde otursun ya bakıcıya yol verin paşa paşa kendisi baksın maydonoz olup durmasın hatta sen evde değilken yukarı hiç çıkmasın akşasm gelsin sevsin. bakıcıya da bu çocuğu idare edemeyecekse başkasını bulacağını söyle. çok fazla sabrettin sen sert çıkma zamanın geldi de geçiyor. ben senin kadar dayanamaz çoktan basardım yaygarayı
iş bırakman kolay değil bırakma da zaten yarın pişman olursun.
kaliteli zaman kavramından haberin var değil mi? çalışmayıp evde kalsan 24 saat kaliteli zaman geçirecekmisin, ben beceremem hatta kalite daha da düşer
çocuk istismarı konusundki fikirlerine de katılıyorum
çok geçmiş olsun kolay gelsin.
Şebnem sana da geçmiş olsun kpolay gelsin
merve çocuğa özbenlik kavramını öğretme konusunda fikirlerine katılıyorum canım
ben geldiiiimmmmm
gözlük numaram değişmiş düşmüş numarası çok sevindim
belim için emar çektirdim ciddi birşey yok dedi zorlamışsın dedi mekanik ağrı dinlenmen lazım zorlamaman lazım dedi birde ağır kaldırmayacaksın dedi . alt tarafı 11 kilo sizce ağırmı dedim gülüştük :)))
ilaç verdi ve b vitamini verdi sinirler için geldim şimdi biraz dinlenicem belim kopuyo
Şeyma annemin gündüzleri bize çıkma nedeni, Doruk'a 10,5 onun bakmış olması... Doruk anneme çok alışık, özlüyor, bütün gün göremezse kapının dibine gidip annneanneeee diye bağırıyor, ağlıyor. Çocukta travma yaratmamak için annemi full time uzaklaştıramam, yapılması gereken karışmamasını sağlamak, bakalım bu defa başardım mı, 1 hafta içinde görürüz.
Ben sevdiğim insanlara karşı sonsuz toleransı olan biriyim, sevmediklerime ise sıfır :) Ama patlama noktam korkunç olur, yaygarayı basarsam ne annem kalır ortada ne bakıcı, o zaman otomatikman istifa etmem gerekir zaten :)
24 saat kaliteli zaman geçirmek imkansız, evdeki annelerin hiç biri bunu yapamıyor zaten, mesela bu da değil benim için. Ben çocuğuma kendi prensiplerime göre yetişme koşulları sağlamaya çalışırken, annem, kv, bakıcı gibi bilimum dış mihrakların bunu sabote ediyor olması beni bezdiren. Ama dön dolaş aynı şey, ne zaman bir karar veririm, o zaman paylaşacam sizinle, ben de sıkıldım artık her hafta istifa diye mırmırlanmaktan :)
Geçmiş olsun Şebnemcim, ciddi birşey olmamasına sevindim.
Offff, ben bile daraldım valla.
Allah hayırlı bir çıkar yol nasip etsin inşallah.
Başka bir bankadan kredi alamıyorsun di mi?
ne borcu canım.. awukatla pazarlığa gir bnce biraz daha düşer... allah kolaylık wersin canım.. keşke bnde olsa en azından bi kısmını wermeyi teklif ederdim ama bu ew tadilatı bizide çok borçlandırdı..yarım saattir hsbc avukatıyla kavga ediyorum offf offffffffff
ne borcu canım.. awukatla pazarlığa gir bnce biraz daha düşer... allah kolaylık wersin canım.. keşke bnde olsa en azından bi kısmını wermeyi teklif ederdim ama bu ew tadilatı bizide çok borçlandırdı..
ne kadar müddet werdi awukat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?