2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar sakin bir gün ama ilerleyen saatler belli olmaz çok sinirliyim bugün nedendir bilmem uyku saatleri demişsiniz saatlerin ileri alınması etkilemedi bizi de bir süredir kendi yatağına alıştırmaya çalışıyorum yatış saati değişmedi 9,30-10ama kalkış eskiden 7,30 du 6'ya kaymıştı e şimdide aynı 9,30-10 da yatıyo 7 de kalkıyo bi tuhaf düzen oldu yarım saatçik daha uyusa kendime gelicem ama uyumuyoooooo gece hala mama içmeye kalkıyo su falanlada oyalıyamıyorum bu sefer hepten uyanıp oyun fln isitiyo belli ki açlıktan değil alışkanlık ama nasıl vazgeçireceğimi hiç bilmiyorum:26:

Son düzenleme:

Sefan olsun, öp Cery'yi yerime :)

Ben bu sıpa ıle konusunca bana bla bla bla dıyor :)) ya dalga gecıyor ya konusmaya calısıyor sanırım.

Anlar mı o dalga geçmekten be, iletişim kuruyor tosbip :)

Burcu , dun Doruk"un resımlerınde bı parkk da oynadıgını gordum.Neresı orası ?

Kumda oynadığı park mı?
Moda orası, Ali Usta'nın yan sokağından inince büyük bir çay bahçesi vardır ya burunda, onun karşısında... Çok seviyoruz biz.

günaydın:)
haftanın son gününe 1 kala pestil gibiyim bugünü gectim yarın nasıl gececek diye düşünüyorum.
yiğit özgür geceleri (12 den sonra)hala en az 3defa uyanıyor..ne zaman deliksiz uyuyacak merak ediyorum..şu yeni saat düzenine alışamadım daha. eve varıyorum hemen gece oluyor bir bakıyorum saat 12..yetişemiyorum hiç bir işe(
sorum var bir de size bebişi hiç konuşmayan varmı bizim gibi? hala ıgh aa larla anlatıyoruz derdimizi..çok bişey istemiyorum anne desin yeter:))

hepinize günaydın;
nasılsınız? ben işler yüzünden yoğundum dün bugün nasıl olurum bilmem ...
Hilak kuzum aştı kendini sabah akşam yerlerde temizlik yapıyor zilli eline bez alıyor ne bulursa siliyor her yeri halıyı bile kaldırıp siliniyor zilli:)) açık yer görmesin çok titiz olacak bu...

Merhaba!evetbizim Gül de konuşmuyor..ama susmuyor da:)ya*ya*ya,da*da,da,her türlü ses çıkıyor ..bazen ''anne''ye benzetiyorum ama yok ..meme sinirlendikçe diyor ....bir blogta okuduğum kadar ile tek kızım değil net konuşamayan:)sevindien nokta-anlıyor ...bu da pasif sözcük sayısı yüksekliği gösteriyor bence

anacım gaz sorunu Keremin değil benim

Anne en zor kelime:) Erkekler geç konuşur tasalanma, bizim arkadaşın kızı cümle kuruyodu aynı yaştaki görümcemin oğlu kelimeleri bile zor söylüyordu.

Evet titiz olacak belli, benim oğluma da ayakların mı kokuyor diyoruz hemen yaptıı işi bırakıp ayaklarını koklamaya başlıyor,bu da titizliğin başka bi tipi:)

hadi yaaa o da güzelmiş:))) Sanırım burnu keskin olucak birde titiz tabii ki...
Hilal anni diyor bana ..BABA yı heceliyor bilerek BA-BAAA-BA -BAAA diye uzatıyor

Günaydın..
Çok yoğunum bugünlerde, Mardin projesinin kesin teslimi var, projemi mahveden arkadaşın mahvettiği yerleri düzeltiyorum, öğlen 13:00 gibi teslim etmem gerek projeyi, inşallah bitirebilirim..

Esincim, hastalandın, ne arayabildim ne yazabildim, kusuruma bakma, biraz geç oldu ama çookk geçmiş olsun.

Ayfercim, kpeder için de geçmiş olsun..

Şebnemcim, çok zor bir durum, Rabbim yardımcın olsun, inşallah bir an evvel çözüme kavuşturabilirsin kredi olayını.. Dua edecem senin için..

Burcucum, sana da Rabbim sabır versin, çocuğunu yetiştirme konusunda dış faktörlerin etkisinin insanı nasıl üzdüğünü iyi biliyorum, bende aynı duygular içindeyim, özellikle söz konusu kvalide ve kpeder olunca, sende ekstradan birde bakıcı var, bugunler de geçecek be arkadaşım ve ileride boş yere yıpratmışız kendimizi yine herşey olacağına vardı diye düşünecez, biraz rahat olmaya çalış, işten ayrılmayı da düşünme bence, sonra pişman olursun..

Aylincim, gaz bizde de var, pıtır pıtır gaz çıkarıyor İklim, yedikleride gaz yapacak şeyler değil ama sütten dolayı olabilir diye düşünüyorum, yada ayağında çorap durdurmadığı için üşütüyor sanırım..

Şeyma o psikoloji bende de var, kaç gündür ağlamaklıyım, tv izlemez gazete okumaz oldum, lanet ediyorum..

Eşim evde, iş arıyor, bir taraftan da görüştüğü firmalardan haber bekliyor, tartışmamak için zor tutuyorum kendimi, erkeğin evde olması ne zor bir durum-muş (

İklim çok iyi, iştahı eski haline geldi çok şükür, ne zillilikler yapıyor bir görseniz, kıyafet seçmeye başladı, illa kendi seçtiği kıyafeti giyecekmiş küçük hanım :))
Beni ne kadar seviyorsun diyorum, kollarını kocaman açıp ''bu kadar'' diyor ve gelip sarılıyor, yüzümü tükürüklü tükürüklü öpüp saçlarıma cici yapıyor, sonra kendi saçını gösterip sende bana yap diye elimi kafasına götürüyor, işten eve gidince hiiii annneeee diye bir bağırışı var ki, içimin yağları eriyor..

Unuttuğum kimse varsa kusuruma bakmasın, aklımda kalanları yazdım, fırsat buldukça uğramaya çalışacam, sizi özledim..

Kolay gelsin sana canım inşşallah bugün yetiştirebilirsin....Eşin için de en kısa zamanda iş bulur diye ümit ediyorum benim eşim 1,5 yıl işsizdi evdeydi hep çok iyi bilirim...Sağolsun arada bir yemeğimizide yapardı...Alışverişe de giderdi ama dağınıklık konusunda maalesef ....
İklim kuzumu bizde BU KADAR seviyoruz maşallah kuzuma iyi olsun hep...
Bugün eşimle babası başka doktora gidecekler ama %80 anjio tabii bakalım ne diyecekler? Sağol canım benim...Artık dön aramıza özledik seni

Aylincim, gaz sorununun sende olduğunu anlamıştım ben ama Burcu Doruk la ilgili yazınca heralde ben yanlış anladım deyip bende İklim le ilgili yazdım, çok komiğiz yawww :))

Bende de var şu sıralar gaz, papatya çayı, melisa çayı, rezene çayı içerek gideriyorum, mevsim değişikliğine bağladım ben, hiç gaz problemi yaşamazdım öncesinde, şimdi şişmiş durumdayım ve işin kötüsü gazı çıkaramıyorum..

Özellikle gece yatmadan önce rezene çayı iç, çok iyi geliyor..

Son düzenleme:

Rezene gaz çıkartır yahu ben zaten bu kadar gazlı olup çıkarmaktan muzdaribim:) gaz oluşumunu kesecek bi çare lazım bana,işin ilginci çorapsız ya da terliksiz de dolaşmam

herkese günaydın
okudum pek yazamıycam çünkü öğlen işe gitmem lazım hepinizi çok özledim pazartesiden sonra eski performansımı yakalarım umarım yasemin hazirandan itibaren mardin havalimanı kapalı aralığa kadar sanırım senin proje için mert koltuk tepelerinde birinden diğerine atlıyo demin tam düşerken yakaladım aklım çıkacak bu çocuk yüzünden:18: tuvalete bile gidemiyorum artık neyse ben kaçtım ütü ve yemek beni bekliyoooo

aylin streste gaz yapar bana bişeye canınmı sıkıldı:26:
tanya mert alo baba gelgel anne dışında gareip sesler çıkarıyo, çok bıdı bıdı yapıyo ama ben ne dediğini anlamıyorum dün dışarda koyun ve horoz gördü çok güldü kepçe geçti yanımızdan bayaa bi ilgisini çekti sonra babasına anlattı ellriyle hareketler yaparak çok güldük buğday tarlasına koydum otlara takılıp düşeceğini sandı kalakaldı ortada sonra yolmaya başladı çok eğlendi
ben kaçtım

benim sıpa babıldamıyor da anca ıghh ıghhh diyor saadettin teksoy parmağıyla işaret edip:))
evet zormuş..bekliyorum.sabırsızlıkla:)).yahu bu erkekler de herşeyi gec yapıyor kızlardan nasıl oluyor da evlendikten sonra üste çıkıyorlar anlamıyorum
gazını çıkartman için bir yöntem söyleyim sana..
yüzüstü yere uzan arkadan ellerinle ayaklarını birleştir ve karnının üzerinde sallan..olanları barsaklarının nasıl çalıştığını gör:))

maşallah mert e
hayvanlarla bizim de aramız iyi:))hergün sokakta kedi köpek peşinde koşuyoruz..:))

ohh keyfe bak yazıpta nisbet yapmasana bea
sıpa bizimkide ıslak mendil buldumu hemen oyuncaklarını silmeye başlıyo
bizimkid konuşmuyo agu bugu tadında takılıyo gel dışında herhangi bir kelimeyi bilerek söölemiyo yani anni bababa dio da bilerek diil ama en azından söyleneni anlıyo seni seviyorum diyince sarılıyo öpücükt diyince atıyo alkış diyince yapıyo yeter

saol canım geçti çok şükür kocanın evde oturanı zor hakikaten ilk tr ye döndüğümüzde ikimizde işsizdik 24 saat birbirimize şarlıyoduk ayy hatırlamak istemiyorum

bu sabah kuzuyla kalktık giyinirken o kaşla göz arasında komidinden terasın demir kapısının anahtarını almı gitmiş terasın plastik kapısını açmaya çalışıyo plastik kapının anahtar deliği yok zaten boyu da yetişmiyo tam hem uğraşıyo hem söyleniyo sonra döndü bana bağırdı sövdü oturdu anahtar yemeye başladıay çok güldüm sabah o sinirine

haftasonu sınavlarım war ama alt komşum doğum yaptı kadın kırklı göğüsleri nasıl yara anlatamam üstüne bide süt brikmesi olmuş artı 3 yaşında bi oğlu tepesinde kundaktaki sıpa 3 sn. abartmıyorum 3 sn. durmuo kadını bi aradım ağlıo resmen iki gündür o gelio kafaltıya onla ilgileniorm melikenin uyku saatlerinde çalışıodum onuda çalışamıorm artık. allah iyiliğimin karşılığını werir die umudumda başka bişey yok elimde:) bende yaşadım aynılarını gurbette bide kimsesi yok. nası dua edio of ne zor anne olmak kadın olmak yalnız olmak...

biri bana tciker yapsın yada kaldırim şunu sıkıldım hepi börtdeyi okumaktan bilmiom ben nası yapıolıo

canım sen ne ii kalpli bişeysün şekerşimdi yapıyorum sana ticker aynı ticerın tarihlerini mi değiştireyim resmi de değiştirmek istermin

Kızlar ya sıızdede fazla esya sınır bozuklugu yapıyormu
sınır oluyorum boyle tıklım tıkıs nefes alamıyorum
gumuslugu ve ayakkabılıgı ıhtıyacı olana verecegım.heryerden bıseyler fırlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…