- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.981
bi günaydın çekip kaçıyorum..
dükkana çıktım fatura wardı kesilecek falan geri gidiyorum biraz yatakta takılayım, sonra cerye kahwaltı zamanı:))
hepinizi öpüyorum
mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle
Ben bu sıpa ıle konusunca bana bla bla bla dıyor :)) ya dalga gecıyor ya konusmaya calısıyor sanırım.
Burcu , dun Doruk"un resımlerınde bı parkk da oynadıgını gordum.Neresı orası ?
günaydın:)
haftanın son gününe 1 kala pestil gibiyim bugünü gectim yarın nasıl gececek diye düşünüyorum.
yiğit özgür geceleri (12 den sonra)hala en az 3defa uyanıyor..ne zaman deliksiz uyuyacak merak ediyorum..şu yeni saat düzenine alışamadım daha. eve varıyorum hemen gece oluyor bir bakıyorum saat 12..yetişemiyorum hiç bir işe(
sorum var bir de size bebişi hiç konuşmayan varmı bizim gibi? hala ıgh aa larla anlatıyoruz derdimizi..çok bişey istemiyorum anne desin yeter:))
Günaydın,
Bugün size bir daha bakamayabilirim, çok yoğun olacam, maillerimi açar açmaz anladım :)Doruk geç uyudu, çok uyandı falan derken servisi kaçırdım, işe geç kaldım, hepten bitiremem artık.
Aylin, saatler ileri alındığından beri Doruk da 22.30-23.00 gibi uyuyor, eski haline getirmek için napıcam bilmiyorum. Artık hava da geç karatıyor, pek umut yok gibi. Gaz bizde de var, dün sürekli pıtır pıtır çıkardı, yedikleri yapıyor diye düşünüyorum ama yapmaması için ne lazım ben de bilmiyorum.
Kero'nun fotolarını gördüm şimdi, çok şeker çıkmış, maaşallah :)
Dün annemle epey konuştuk, tepkisinin bana ya da Doruk'a değil bakıcıya olduğunu anlattı, haklı tarafları var elbette. Ama işyerine telefon açıp esip gürlemesi hiç bir nedenle haklı değil, o ayrı...
Hadi çayımı bitirene kadar burdayım :)
günaydın:)
haftanın son gününe 1 kala pestil gibiyim bugünü gectim yarın nasıl gececek diye düşünüyorum.
yiğit özgür geceleri (12 den sonra)hala en az 3defa uyanıyor..ne zaman deliksiz uyuyacak merak ediyorum..şu yeni saat düzenine alışamadım daha. eve varıyorum hemen gece oluyor bir bakıyorum saat 12..yetişemiyorum hiç bir işe(
sorum var bir de size bebişi hiç konuşmayan varmı bizim gibi? hala ıgh aa larla anlatıyoruz derdimizi..çok bişey istemiyorum anne desin yeter:))
hepinize günaydın;
nasılsınız? ben işler yüzünden yoğundum dün bugün nasıl olurum bilmem ...
Hilak kuzum aştı kendini sabah akşam yerlerde temizlik yapıyor zilli eline bez alıyor ne bulursa siliyor her yeri halıyı bile kaldırıp siliniyor zilli:)) açık yer görmesin çok titiz olacak bu...
hadi yaaa o da güzelmiş:))) Sanırım burnu keskin olucak birde titiz tabii ki...anacım gaz sorunu Keremin değil benim
Anne en zor kelime:) Erkekler geç konuşur tasalanma, bizim arkadaşın kızı cümle kuruyodu aynı yaştaki görümcemin oğlu kelimeleri bile zor söylüyordu.
Evet titiz olacak belli, benim oğluma da ayakların mı kokuyor diyoruz hemen yaptıı işi bırakıp ayaklarını koklamaya başlıyor,bu da titizliğin başka bi tipi:)
Günaydın..
Çok yoğunum bugünlerde, Mardin projesinin kesin teslimi var, projemi mahveden arkadaşın mahvettiği yerleri düzeltiyorum, öğlen 13:00 gibi teslim etmem gerek projeyi, inşallah bitirebilirim..
Esincim, hastalandın, ne arayabildim ne yazabildim, kusuruma bakma, biraz geç oldu ama çookk geçmiş olsun.
Ayfercim, kpeder için de geçmiş olsun..
Şebnemcim, çok zor bir durum, Rabbim yardımcın olsun, inşallah bir an evvel çözüme kavuşturabilirsin kredi olayını.. Dua edecem senin için..
Burcucum, sana da Rabbim sabır versin, çocuğunu yetiştirme konusunda dış faktörlerin etkisinin insanı nasıl üzdüğünü iyi biliyorum, bende aynı duygular içindeyim, özellikle söz konusu kvalide ve kpeder olunca, sende ekstradan birde bakıcı var, bugunler de geçecek be arkadaşım ve ileride boş yere yıpratmışız kendimizi yine herşey olacağına vardı diye düşünecez, biraz rahat olmaya çalış, işten ayrılmayı da düşünme bence, sonra pişman olursun..
Aylincim, gaz bizde de var, pıtır pıtır gaz çıkarıyor İklim, yedikleride gaz yapacak şeyler değil ama sütten dolayı olabilir diye düşünüyorum, yada ayağında çorap durdurmadığı için üşütüyor sanırım..
Şeyma o psikoloji bende de var, kaç gündür ağlamaklıyım, tv izlemez gazete okumaz oldum, lanet ediyorum..
Eşim evde, iş arıyor, bir taraftan da görüştüğü firmalardan haber bekliyor, tartışmamak için zor tutuyorum kendimi, erkeğin evde olması ne zor bir durum-muş(
İklim çok iyi, iştahı eski haline geldi çok şükür, ne zillilikler yapıyor bir görseniz, kıyafet seçmeye başladı, illa kendi seçtiği kıyafeti giyecekmiş küçük hanım :))
Beni ne kadar seviyorsun diyorum, kollarını kocaman açıp ''bu kadar'' diyor ve gelip sarılıyor, yüzümü tükürüklü tükürüklü öpüp saçlarıma cici yapıyor, sonra kendi saçını gösterip sende bana yap diye elimi kafasına götürüyor, işten eve gidince hiiii annneeee diye bir bağırışı var ki, içimin yağları eriyor..
Unuttuğum kimse varsa kusuruma bakmasın, aklımda kalanları yazdım, fırsat buldukça uğramaya çalışacam, sizi özledim..
Aylincim, gaz sorununun sende olduğunu anlamıştım ben ama Burcu Doruk la ilgili yazınca heralde ben yanlış anladım deyip bende İklim le ilgili yazdım, çok komiğiz yawww :))
Bende de var şu sıralar gaz, papatya çayı, melisa çayı, rezene çayı içerek gideriyorum, mevsim değişikliğine bağladım ben, hiç gaz problemi yaşamazdım öncesinde, şimdi şişmiş durumdayım ve işin kötüsü gazı çıkaramıyorum..
Özellikle gece yatmadan önce rezene çayı iç, çok iyi geliyor..
benim sıpa babıldamıyor da anca ıghh ıghhh diyor saadettin teksoy parmağıyla işaret edip:))Merhaba!evetbizim Gül de konuşmuyor..ama susmuyor da:)ya*ya*ya,da*da,da,her türlü ses çıkıyor ..bazen ''anne''ye benzetiyorum ama yok ..meme sinirlendikçe diyor ....bir blogta okuduğum kadar ile tek kızım değil net konuşamayan:)sevindien nokta-anlıyor ...bu da pasif sözcük sayısı yüksekliği gösteriyor bence
evet zormuş..bekliyorum.sabırsızlıkla:)).yahu bu erkekler de herşeyi gec yapıyor kızlardan nasıl oluyor da evlendikten sonra üste çıkıyorlar anlamıyorumanacım gaz sorunu Keremin değil benim
Anne en zor kelime:) Erkekler geç konuşur tasalanma, bizim arkadaşın kızı cümle kuruyodu aynı yaştaki görümcemin oğlu kelimeleri bile zor söylüyordu.
Evet titiz olacak belli, benim oğluma da ayakların mı kokuyor diyoruz hemen yaptıı işi bırakıp ayaklarını koklamaya başlıyor,bu da titizliğin başka bi tipi:)
gazını çıkartman için bir yöntem söyleyim sana..Aylincim, gaz sorununun sende olduğunu anlamıştım ben ama Burcu Doruk la ilgili yazınca heralde ben yanlış anladım deyip bende İklim le ilgili yazdım, çok komiğiz yawww :))
Bende de var şu sıralar gaz, papatya çayı, melisa çayı, rezene çayı içerek gideriyorum, mevsim değişikliğine bağladım ben, hiç gaz problemi yaşamazdım öncesinde, şimdi şişmiş durumdayım ve işin kötüsü gazı çıkaramıyorum..
Özellikle gece yatmadan önce rezene çayı iç, çok iyi geliyor..
aylin streste gaz yapar bana bişeye canınmı sıkıldı:26:
tanya mert alo baba gelgel anne dışında gareip sesler çıkarıyo, çok bıdı bıdı yapıyo ama ben ne dediğini anlamıyorumdün dışarda koyun ve horoz gördü çok güldü kepçe geçti yanımızdan bayaa bi ilgisini çekti sonra babasına anlattı ellriyle hareketler yaparak çok güldük buğday tarlasına koydum otlara takılıp düşeceğini sandı kalakaldı ortada sonra yolmaya başladı çok eğlendi
ben kaçtım
ohh keyfe bak yazıpta nisbet yapmasana beabi günaydın çekip kaçıyorum..
dükkana çıktım fatura wardı kesilecek falan geri gidiyorum biraz yatakta takılayım, sonra cerye kahwaltı zamanı:))
hepinizi öpüyorum
mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle
sıpa bizimkide ıslak mendil buldumu hemen oyuncaklarını silmeye başlıyohepinize günaydın;
nasılsınız? ben işler yüzünden yoğundum dün bugün nasıl olurum bilmem ...
Hilak kuzum aştı kendini sabah akşam yerlerde temizlik yapıyor zilli eline bez alıyor ne bulursa siliyor her yeri halıyı bile kaldırıp siliniyor zilli:)) açık yer görmesin çok titiz olacak bu...
bizimkid konuşmuyo agu bugu tadında takılıyo gel dışında herhangi bir kelimeyi bilerek söölemiyo yani anni bababa dio da bilerek diil ama en azından söyleneni anlıyo seni seviyorum diyince sarılıyo öpücükt diyince atıyo alkış diyince yapıyo yetergünaydın:)
anacım gaz sorunu Keremin değil benim
saol canım geçti çok şükür kocanın evde oturanı zor hakikaten ilk tr ye döndüğümüzde ikimizde işsizdik 24 saat birbirimize şarlıyoduk ayy hatırlamak istemiyorumGünaydın..
Çok yoğunum bugünlerde, Mardin projesinin kesin teslimi var, projemi mahveden arkadaşın mahvettiği yerleri düzeltiyorum, öğlen 13:00 gibi teslim etmem gerek projeyi, inşallah bitirebilirim..
Esincim, hastalandın, ne arayabildim ne yazabildim, kusuruma bakma, biraz geç oldu ama çookk geçmiş olsun.
Ayfercim, kpeder için de geçmiş olsun..
Şebnemcim, çok zor bir durum, Rabbim yardımcın olsun, inşallah bir an evvel çözüme kavuşturabilirsin kredi olayını.. Dua edecem senin için..
Burcucum, sana da Rabbim sabır versin, çocuğunu yetiştirme konusunda dış faktörlerin etkisinin insanı nasıl üzdüğünü iyi biliyorum, bende aynı duygular içindeyim, özellikle söz konusu kvalide ve kpeder olunca, sende ekstradan birde bakıcı var, bugunler de geçecek be arkadaşım ve ileride boş yere yıpratmışız kendimizi yine herşey olacağına vardı diye düşünecez, biraz rahat olmaya çalış, işten ayrılmayı da düşünme bence, sonra pişman olursun..
Aylincim, gaz bizde de var, pıtır pıtır gaz çıkarıyor İklim, yedikleride gaz yapacak şeyler değil ama sütten dolayı olabilir diye düşünüyorum, yada ayağında çorap durdurmadığı için üşütüyor sanırım..
Şeyma o psikoloji bende de var, kaç gündür ağlamaklıyım, tv izlemez gazete okumaz oldum, lanet ediyorum..
Eşim evde, iş arıyor, bir taraftan da görüştüğü firmalardan haber bekliyor, tartışmamak için zor tutuyorum kendimi, erkeğin evde olması ne zor bir durum-muş(
İklim çok iyi, iştahı eski haline geldi çok şükür, ne zillilikler yapıyor bir görseniz, kıyafet seçmeye başladı, illa kendi seçtiği kıyafeti giyecekmiş küçük hanım :))
Beni ne kadar seviyorsun diyorum, kollarını kocaman açıp ''bu kadar'' diyor ve gelip sarılıyor, yüzümü tükürüklü tükürüklü öpüp saçlarıma cici yapıyor, sonra kendi saçını gösterip sende bana yap diye elimi kafasına götürüyor, işten eve gidince hiiii annneeee diye bir bağırışı var ki, içimin yağları eriyor..
Unuttuğum kimse varsa kusuruma bakmasın, aklımda kalanları yazdım, fırsat buldukça uğramaya çalışacam, sizi özledim..
haftasonu sınavlarım war ama alt komşum doğum yaptı kadın kırklı göğüsleri nasıl yara anlatamam üstüne bide süt brikmesi olmuş artı 3 yaşında bi oğlu tepesinde kundaktaki sıpa 3 sn. abartmıyorum 3 sn. durmuo kadını bi aradım ağlıo resmen iki gündür o gelio kafaltıya onla ilgileniorm melikenin uyku saatlerinde çalışıodum onuda çalışamıorm artık. allah iyiliğimin karşılığını werir die umudumda başka bişey yok elimde:) bende yaşadım aynılarını gurbette bide kimsesi yok. nası dua edio of ne zor anne olmak kadın olmak yalnız olmak...
biri bana tciker yapsın yada kaldırim şunu sıkıldım hepi börtdeyi okumaktan bilmiom ben nası yapıolıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?