- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.001
Kızlar ya sıızdede fazla esya sınır bozuklugu yapıyormu
sınır oluyorum boyle tıklım tıkıs nefes alamıyorum
gumuslugu ve ayakkabılıgı ıhtıyacı olana verecegım.heryerden bıseyler fırlıyor
nefret ederim kalabalıktan zaten o yüzden evimde çok az eşya var büfe fln hiç yok sehpa 1 orta sehpa bir zigon hele ööle ıvır zıvır süs eşyası hiç kullanmam
Atacagım ıste sınırımın son safhasına geldım resmen.kocamada laf soktum sınırden
cıddı manada takık bı hatunum ben
bende kullanmam süs eşyası ama alıyorlar bende koli yapıp koyuyorum soruyorlar bende hilal için tehlikeli diyorum zaten ne görse almak istiyor
harbiden derişik bi kişisin :44:bununla ilgili insan kocasına nasıl laf sokar atarım keyfime bakarıııımmmm hiiç te sinirlenmem
tek basıma nasıl atayım bıtanem dev gıbıler.ben kocama soyluyorum o da konusuruz dıyor.aksam geldıgınde konusmuyoruz vs.bugunde ayakkabılıgı soyledım konusuruz dedı evet gumuslugu konustugumuz gıbı dedım
sonrada gumusluk ve ayakkabılık en kısa zamanda evden cıksın lutfen dedım
normalde cok calıskan bı adamdır ama ıslerı asırı derecede yogunlastı son 3 ayda.bısey ıstedımmı 40 defa soylemek zorunda kalıyorum evle ılgılı.
ben 5 sene kullanmadığım şeyler mutlaka atarım-stoklamayı hiç sevmem.eşya da çok sevmem çünkü bir zamandan sonra eşya bize değil biz ona(temizleyerek,yer açarak)hizmet etmeye başlıyoruz ..diye düşünüyorum..flylady.net: Your personal online coach to help you gain control of your house and home
bu sistemde yavaş -yavaş hotspotlar temizleyerek ev nasıl düzenlenir ,temizlenir yazar bu sitede ...günde 15 dak harcayarak ,evi bölgelere bölerek..stoklamay önleyici noktalar a da değiyorlar..
1örnek anlatmak istiyorum-
eşim attırmaz genelde ..lazım olur diye.hala 20 sene önce çalışmayan video camera yı sorar,,onun eski tanıdığımıza uğradık bir ay önce ..adamın evi-eskiciye döndü..konuşurken ..eşime 1998 yılında eşime sattığı fotoğraf makinesinin kutusunu gösterdi!!!!!!!-----bir somut veya soyut anlamı taşımayan bi kutu-----o günden sonra eşim 'at gitsin'diyor herşey için:)şok olmuştu
selamlar herkesee,,,,
hadi güzel bir kitap tavsiyesinde bulunun şöyle akıcı bir roman oalbilir ,, özellikle keyifli eğlenceli bir kitap olsun ama,,,
selamlar herkesee,,,,
hadi güzel bir kitap tavsiyesinde bulunun şöyle akıcı bir roman oalbilir ,, özellikle keyifli eğlenceli bir kitap olsun ama,,,
Başta söyleyeyim-bu konuda çok fazla bilgi sahibi değilim..ama birkaç şey söylemek istiyorum..malesef alamıyorum(
zaten kredi alabilecek birini arıyorum bu dönemde kimin elinde nakit o kadar para bulurum ki herkese lazım para
kredi aldırıcam ki bende taksitle odeyebileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?