2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazarını hatırlamıyorum ama boleyn kızı diye bir kitap okumuştum geçen yıl bir kaç günde bitirmiştim beğendim yani tarihi roman seviyorsan öneririm manyak entrikalar var

canım baktım o kitaba,,, listeye aldım teşekkürler eleştiriler güzel hakkikaten kitap hakkındaki,,,

en son lohusalıkta egenin cok aktif olmadıgı uyudugu dönemde aşk'ı okudum elif şafak güzel bi kitaptı okumadıysan ...

canım o kitap bende var :) şimdi elimdeki bittiğinde onu okuyacağım :) herkes çok güzel yorumluyor bakalım bende beğenirim herhalde :)

slm tecrübeli anneler ben dumanı üstünde anneyim ve çoookk sıkıntım var sizlerde biliyorsunuz neler olabileceğini az çok ama ben size şu konu hakkında danışmak istiyorum: oğluşum ağzında meme olmadan ağlıyo çok şükür sütüm de var habire emiyo..tabi kımıldadıkça da ağzından burnundan süt geliyo neyse diyodum emzireyim ne olacak ama artık benim ne kollarımde ne de sırtımda emzirecek güç kaldı...sırtım omzum tutuldu...ve ben emziğe alıştırayım diyorum zararı olur mu bilemiyorum yani gelişimine zararı olur mu? birde nasıl alıştıracam hep ağzına sokacam herhalde dimi emziği?

ben alştıramadım emziğe .. emme isteği belki sana yakın olmak içindir,emziğin bi zararı yok ama çoğu bebek kolay kolay alısmıyo..

hafif şekerli birşeye mesela pekmeze batırıp sok ağzına işe yarayabilir pek çok bebekte yarıyor. yalnız baştan söyleyeyim benimkinde işe yaramadı tadı bitince tükürdü hep emziği sonunda pes eden ben oldum

ben alştıramadım emziğe .. emme isteği belki sana yakın olmak içindir,emziğin bi zararı yok ama çoğu bebek kolay kolay alısmıyo..

bak sen şu yaramazlaranasılda biliyorlar herşeyi...acaba ağzında meme varken yavaşça çekip emziği versem işe yarar mı?pekmez yerine kendi sütümden sağsam ona batırıp versem olur mu?

bak sen şu yaramazlaranasılda biliyorlar herşeyi...acaba ağzında meme varken yavaşça çekip emziği versem işe yarar mı?pekmez yerine kendi sütümden sağsam ona batırıp versem olur mu?

denemeye devam et biz pes ettik sütü gittimi emziğin atıverir ağzından sanırım hastanede d.sonra hemen vermek gerekiyo alısması için .. ben vermiştim emiyodu ozaman sonra kıyamadım yoruluyo diye vermedim o da almadı bi daha

31 mart itibariyle bitirmem gerekenleri bitirdim. Ama ben de bittim, ekranı puslu görüyorum artık, yemeğe bile çıkmadım, buraya getirttim.
Herkes iyidir umarım, aklım hep sizde valla...
Fatoşum kitap tavsiyesi istemişsin, Ayşe Kulin'in Umut ve Veda kitaplarını çok severke okudum ben.

canım bilgiler için teşekkürler
benim diğer bankalarlada sorunum vardı çok şükür onları ödedim bitti ama bu avukatlık bürosu çok acımasız asla anlayışlı olmuyorlar busaatten sonra taksit yapmayız diyorlar çünkü 2 kere taksit yaptık ama ben ödeyemedim

benim korkum şimdi işe girince ikametgah vermem gerekecek o zamanda şuan oturduğum adresi öğrenecekler sonuçta şuan oturduğum ev annemin evi bütün eşyalar onun tapusuda onun üstüne korkum onun bu konularla uğraşması ( eşyalarının gitmesi (

selamlar herkesee,,,,

hadi güzel bir kitap tavsiyesinde bulunun şöyle akıcı bir roman oalbilir ,, özellikle keyifli eğlenceli bir kitap olsun ama,,,

canım bugün gülbende doğan cüceloğlu vardı ben o adamın kitaplarını beğenirim şimdi de içimizdeki çocuk adlı kitabını okuyacağım
sitesinden incele istersen

mantıken gitmez-senin değil ki eşyalar...yapcakları tek şey-işe girdiğinde maaşının 3 birini almaktır..ben olsaydım telefondaki staj gören avukatla değil o avukat bürosunun sahibi ile görüşürdüm ..seçenekler belli-ya maaşın 3 biri yada taksitler :)
aklıma geldi bugün ..sen ikamet kağıdını değiştirmeyebilirsin da..az mı İstanbulda oturan ve köylerde hala ikamet gösteren insan?.........madem banka-avukat sorunlar var..e-devlet şifresi al ..bak orada sana dava açan varmı?hangi banka ?hem yatın ,katın varmı görebilirsin:)olumlu bakmanı istiyorum..çözülür herşey

ilk günaydın benden olsun bugün:))
bugün eşim geliyor..haftasonu için.ne hissettiğimi bilmiyorum.bu kadar uzun süre ayrı kalınca araya mesafe giriyor sanırım.sabah işe gelirken nasıl davranıcam ne yapıcaz ki falan diye düşündüm gayri ihtiyari..çabuk yabancılaşıyorum ben bu sfer ki fena olacak gibi...
içinizi skmayayım sabah sabha..
güzel bir gün olsun herkes için:))

yazarını hatırlamıyorum ama boleyn kızı diye bir kitap okumuştum geçen yıl bir kaç günde bitirmiştim beğendim yani tarihi roman seviyorsan öneririm manyak entrikalar var

boleyn f....lerı olmasın o :)) henry nın basını vurdurdugu 2.karısı ve kızkardesının hıkayesı.basını vurdurdugu kadının kızı, kralıce catherıne 40 yıl ıngıltere"ye hukmettı.

canım benım bı akrabam bu tur avukatlık burosunda calısıyor.senın muhattap oldugun musterı temsılcılerın belırlı bır kotaları var ve onu doldurmak zorundalar.ac konus tekrar tekrar bıktır temsılcıyı.
Bu arada ıse gırersen evıne degıl maasına hacız gelır fakat cok cuzzı bı rakam.her ay 100 yada 150 tl kadar maasından kesıyor ısveren.ıse gıreceksen bu durumu ısverene anlatırsan durustluk acısından senın ıcın ıyı olur.
Ayrıca evdekı tv vs esyaların faturaları baskasının uzerıneyse haneye tecavuzden bıle dava acabılırsın.
Bırde 2 ay sonra bı yasa ıle faızler ınecekmıs dıye duydum ve bu sebeple ne koparabılırlerse almaya calısıyorlar su an.

benden de kocaman Günaydın Sizlere nasılsınızzzzzzzzzz herkes iyi mi?

ıyı sayılırız.
2 gun once Doguhan"a ası yaptırdık.bacagı sert ve morarmaya basladı.dokundurtmuyorda acıyor melegımın canı.saglık ocagı ve dr arıyorum ama henuz kımseye ulasamadım.sınırlıyım azıcıık

Canım geçmiş olsun bazen iğne yaparlarken deri altına kaçırabiliyorlar sert olması aşının tuttuğunu gösteririr morarmışsa dediğim gibi deri altına kaçmıştır.Pamuğa bol kolanya ile aşı yerine pansuman yap canım...

o yontemın hafıf sertlık kalırsa dıye yapıldıgını bılıyordum.morarınca canım sıkıldı.uyansın hemen yapacagım.ama saglık ocagını da bı guzel azarlayacagım yoksa sınırım gecmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…