- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.021
yazarını hatırlamıyorum ama boleyn kızı diye bir kitap okumuştum geçen yıl bir kaç günde bitirmiştim beğendim yani tarihi roman seviyorsan öneririm manyak entrikalar var
en son lohusalıkta egenin cok aktif olmadıgı uyudugu dönemde aşk'ı okudum elif şafak güzel bi kitaptı okumadıysan ...
slm tecrübeli anneler ben dumanı üstünde anneyim ve çoookk sıkıntım var sizlerde biliyorsunuz neler olabileceğini az çok ama ben size şu konu hakkında danışmak istiyorum: oğluşum ağzında meme olmadan ağlıyo çok şükür sütüm de var habire emiyo..tabi kımıldadıkça da ağzından burnundan süt geliyo neyse diyodum emzireyim ne olacak ama artık benim ne kollarımde ne de sırtımda emzirecek güç kaldı...sırtım omzum tutuldu...ve ben emziğe alıştırayım diyorum zararı olur mu bilemiyorum yani gelişimine zararı olur mu? birde nasıl alıştıracam hep ağzına sokacam herhalde dimi emziği?
slm tecrübeli anneler ben dumanı üstünde anneyim ve çoookk sıkıntım var sizlerde biliyorsunuz neler olabileceğini az çok ama ben size şu konu hakkında danışmak istiyorum: oğluşum ağzında meme olmadan ağlıyo çok şükür sütüm de var habire emiyo..tabi kımıldadıkça da ağzından burnundan süt geliyo neyse diyodum emzireyim ne olacak ama artık benim ne kollarımde ne de sırtımda emzirecek güç kaldı...sırtım omzum tutuldu...ve ben emziğe alıştırayım diyorum zararı olur mu bilemiyorum yani gelişimine zararı olur mu? birde nasıl alıştıracam hep ağzına sokacam herhalde dimi emziği?
ben alştıramadım emziğe .. emme isteği belki sana yakın olmak içindir,emziğin bi zararı yok ama çoğu bebek kolay kolay alısmıyo..
hafif şekerli birşeye mesela pekmeze batırıp sok ağzına işe yarayabilir pek çok bebekte yarıyor. yalnız baştan söyleyeyim benimkinde işe yaramadı tadı bitince tükürdü hep emziği sonunda pes eden ben oldum
bak sen şu yaramazlaranasılda biliyorlar herşeyi...acaba ağzında meme varken yavaşça çekip emziği versem işe yarar mı?pekmez yerine kendi sütümden sağsam ona batırıp versem olur mu?
Başta söyleyeyim-bu konuda çok fazla bilgi sahibi değilim..ama birkaç şey söylemek istiyorum..
Bu kadar kolay hacize gidip tahsilat yapılsaydı,çoktan kapında olurlardı banka avukatları..ya seni bulamıyorlar yada tv ,bulaşık makine vs onlara cazip gelmiyor..bunu şu anlamda söyledim-bir serinle,korkma..bankalar alacakları tahsilat bölümlere satarlar ..100 tl alacağı varsa 40 tl satıyorlar toplu halde..bu tarz firmalar da artık ne kadar toplayabilrlerse ..kardalar..katları,yatların olsaydı mesele başka olacaktı ..ne malüm senin eşyalı kiralık evde oturmadını :)o zaman ne haciz edecekler ?şuan banka ile masa ya oturup ödeme planı yapman lazım..bizzat konuşarak ..kredi verme zamanı değil..ama her banka farklı gözü ile bakar ..sadece kara liste değil..ödeme istikrarı da önemli.............bankalar ihtiyac kredisi yerine kredi kartı nakit avans ı tercih ederler........somut fikir-ödeme yaptığın banka kredi kartını tekrar kullanıma açtı ise ..kredi kartı limitinin %75 nakit avans olarak çekebilirsin..veya şübeye müşt.temsilciğine bu seçenek de sunman lazım..hatta etraflıca konuşarak bir çok bilgi edinebirisin ..müşteri temsilcisi (ister borcunu kapattığın banka veya diğeri)bu yüzden orada oturuyor..
Bu kadar uzun yazdım ki,korkman için bir neden yok,sakin bir şeklinde bilgi edin ve karşı tarafa ödeme gücüm budur ,ödemek istiyorum de ..yeterki yetkili ye ulaş bu konuda ..hiç ödemeyen vardır,seneler kaybolup ..etraflıca konuş bence banka ile
selamlar herkesee,,,,
hadi güzel bir kitap tavsiyesinde bulunun şöyle akıcı bir roman oalbilir ,, özellikle keyifli eğlenceli bir kitap olsun ama,,,
canım bilgiler için teşekkürler
benim diğer bankalarlada sorunum vardı çok şükür onları ödedim bitti ama bu avukatlık bürosu çok acımasız asla anlayışlı olmuyorlar busaatten sonra taksit yapmayız diyorlar çünkü 2 kere taksit yaptık ama ben ödeyemedim
benim korkum şimdi işe girince ikametgah vermem gerekecek o zamanda şuan oturduğum adresi öğrenecekler sonuçta şuan oturduğum ev annemin evi bütün eşyalar onun tapusuda onun üstüne korkum onun bu konularla uğraşması( eşyalarının gitmesi (
yazarını hatırlamıyorum ama boleyn kızı diye bir kitap okumuştum geçen yıl bir kaç günde bitirmiştim beğendim yani tarihi roman seviyorsan öneririm manyak entrikalar var
canım bilgiler için teşekkürler
benim diğer bankalarlada sorunum vardı çok şükür onları ödedim bitti ama bu avukatlık bürosu çok acımasız asla anlayışlı olmuyorlar busaatten sonra taksit yapmayız diyorlar çünkü 2 kere taksit yaptık ama ben ödeyemedim
benim korkum şimdi işe girince ikametgah vermem gerekecek o zamanda şuan oturduğum adresi öğrenecekler sonuçta şuan oturduğum ev annemin evi bütün eşyalar onun tapusuda onun üstüne korkum onun bu konularla uğraşması( eşyalarının gitmesi (
benden de kocaman Günaydın Sizlere nasılsınızzzzzzzzzz herkes iyi mi?
ıyı sayılırız.
2 gun once Doguhan"a ası yaptırdık.bacagı sert ve morarmaya basladı.dokundurtmuyordaacıyor melegımın canı.saglık ocagı ve dr arıyorum ama henuz kımseye ulasamadım.sınırlıyım azıcıık
Canım geçmiş olsun bazen iğne yaparlarken deri altına kaçırabiliyorlar sert olması aşının tuttuğunu gösteririr morarmışsa dediğim gibi deri altına kaçmıştır.Pamuğa bol kolanya ile aşı yerine pansuman yap canım...
koca kısım ıle konusmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?