- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.041
evet bende onu önerecektim tüm seriyi okumuş biri olarak osmanlı tarihini bilmem ama sorun ingiliz tarihi hristiyanlığın mezheplere ayrılam süreci protestanlığın doğuşu bunların hepsinin henrinin tikinde sallanışı anlatam sizeyazarını hatırlamıyorum ama boleyn kızı diye bir kitap okumuştum geçen yıl bir kaç günde bitirmiştim beğendim yani tarihi roman seviyorsan öneririm manyak entrikalar var
canım bendeaynı durumdaydım memeden inmezdi saatlerce emzirmişliğim var doktor seni emzik yerine kullanıyor 20 dk uzun emzirme 1 aydan önce emziğe başlama ağız yapısı bozulur dedi 1 ay doluncada emziği ayakta tutamıyordu o yüzden sürekli yan yatırıyor ve alışana kadar ben elimle tutuyordum emziği başta red ediyo ama sabredersen alışıyo ha bide ilk seferler pekmeze batırmıştım bi parçacıkslm tecrübeli anneler ben dumanı üstünde anneyim ve çoookk sıkıntım var sizlerde biliyorsunuz neler olabileceğini az çok ama ben size şu konu hakkında danışmak istiyorum: oğluşum ağzında meme olmadan ağlıyo çok şükür sütüm de var habire emiyo..tabi kımıldadıkça da ağzından burnundan süt geliyo neyse diyodum emzireyim ne olacak ama artık benim ne kollarımde ne de sırtımda emzirecek güç kaldı...sırtım omzum tutuldu...ve ben emziğe alıştırayım diyorum zararı olur mu bilemiyorum yani gelişimine zararı olur mu? birde nasıl alıştıracam hep ağzına sokacam herhalde dimi emziği?
ıyı sayılırız.
2 gun once Doguhan"a ası yaptırdık.bacagı sert ve morarmaya basladı.dokundurtmuyordaacıyor melegımın canı.saglık ocagı ve dr arıyorum ama henuz kımseye ulasamadım.sınırlıyım azıcıık
sarılıncA düzelirsin c anımilk günaydın benden olsun bugün:))
bugün eşim geliyor..haftasonu için.ne hissettiğimi bilmiyorum.bu kadar uzun süre ayrı kalınca araya mesafe giriyor sanırım.sabah işe gelirken nasıl davranıcam ne yapıcaz ki falan diye düşündüm gayri ihtiyari..çabuk yabancılaşıyorum ben bu sfer ki fena olacak gibi...
içinizi skmayayım sabah sabha..
güzel bir gün olsun herkes için:))
ıyı sayılırız.
2 gun once Doguhan"a ası yaptırdık.bacagı sert ve morarmaya basladı.dokundurtmuyordaacıyor melegımın canı.saglık ocagı ve dr arıyorum ama henuz kımseye ulasamadım.sınırlıyım azıcıık
mert paşam nasıl iyi mi ağrısı sızısı var mı canım?
MERT İYİ kuduruyo sünneti de iyileşmeye başladı şükürkoltuk tepelerinden topluyorum:18: demin kucağıma alayım derken belim tutuldu çok ağrıyo şuan hilal nasıl
Günaydın arkadaşlar, herkese hayırlı cumalar,
Cidden nazar değdi topiğimize neden bu kadar ıssız yaw kaç gündür burası hadi canlanın aaaaa:))
Öznur tospipe geçmiş olsun, korkulacak bişi olduğunu sanmam Ayferin dediği gibi kolonya ile bastır biraz..siz ne aşısı oldunuz ki? 1 yaş aşısını mı yeni oldunuz yoksa su çiçeği mi? bi de bizim hemşire artık tüm aşıları koldan olacağımızı söyledi siz halen bacaktan mı devam ediyosunuz:26:
Dün en nihayetinde Esmira ile buluşabildik, gerçi planladığımızdan biraz farklı oldu benim son anda çıkan bi işim dolayısıyla ama yine de buluştuk,zafer bizimÇok tatlı bi arkadaşımız ve hepinizi de tanımayı istiyor nasip olursa gelecek zaten toplu buluşmaya da, kızı Gül de maşallah şeker mi şeker bebeleri top havuzuna soktuk ikimiz de ilk kez, çok eğlendiler
Meral!merhaba,evet dün çok eğlendik .çok teşekkür ederiz Gül ile:)umarım ,ilk ve son buluşmamız olmayacaktır:)
ne güzel buluşmuşsunuz fotograf çektiniz mi?
neden eşya mevzusumu?
evet bende onu önerecektim tüm seriyi okumuş biri olarak osmanlı tarihini bilmem ama sorun ingiliz tarihi hristiyanlığın mezheplere ayrılam süreci protestanlığın doğuşu bunların hepsinin henrinin tikinde sallanışı anlatam size
canım bendeaynı durumdaydım memeden inmezdi saatlerce emzirmişliğim var doktor seni emzik yerine kullanıyor 20 dk uzun emzirme 1 aydan önce emziğe başlama ağız yapısı bozulur dedi 1 ay doluncada emziği ayakta tutamıyordu o yüzden sürekli yan yatırıyor ve alışana kadar ben elimle tutuyordum emziği başta red ediyo ama sabredersen alışıyo ha bide ilk seferler pekmeze batırmıştım bi parçacık
ay geçmiş olsun kuzumaaakıyamam tosbike sen nie konuşmuyosun koca kişinle
HERKESE GÜNAYDIN
sarılıncA düzelirsin c anım
GEÇMİŞ OLSUN CANIM
Günaydın arkadaşlar, herkese hayırlı cumalar,
Cidden nazar değdi topiğimize neden bu kadar ıssız yaw kaç gündür burası hadi canlanın aaaaa:))
Öznur tospipe geçmiş olsun, korkulacak bişi olduğunu sanmam Ayferin dediği gibi kolonya ile bastır biraz..siz ne aşısı oldunuz ki? 1 yaş aşısını mı yeni oldunuz yoksa su çiçeği mi? bi de bizim hemşire artık tüm aşıları koldan olacağımızı söyledi siz halen bacaktan mı devam ediyosunuz:26:
Dün en nihayetinde Esmira ile buluşabildik, gerçi planladığımızdan biraz farklı oldu benim son anda çıkan bi işim dolayısıyla ama yine de buluştuk,zafer bizimÇok tatlı bi arkadaşımız ve hepinizi de tanımayı istiyor nasip olursa gelecek zaten toplu buluşmaya da, kızı Gül de maşallah şeker mi şeker bebeleri top havuzuna soktuk ikimiz de ilk kez, çok eğlendiler
ne güzel buluşmuşsunuz fotograf çektiniz mi?
yok.fotoğraf makinesi getirmedik.bir sonraki buluşmasında bol bol fotoğraf çekerim.Eymein ve Gülün top havuzundaki mutluluğu tarihe geçmeli:)
yok esya mevzusu degıl.dun rınoplastı ıcın dr ıle gorusmeye gıttım geldım surat 5 karıs.ne o ıse mı canın sıkıldı dedım evet dedı.bende ustelemedım.sonra Dıgıturk"un kartını aramaya basladık (Doguhan kaybetmıstıde) bı surat bı surat fakat anladımkı bana suratı cunku kv ve gorumcem ıle gayet net konusuyor ben soru soruyorum herkesın ortasında bana cevap vermıyor.bır daha soru sordum yıne cevap vermıyor.anladımkı bana surat yapıyor.acayıp sınırlendım ve resmen kürt inadım tuttu.sormadım bıdaha bısey suratımı astım sabah kalktı gunaydın dedı cevap vermedım yuzune bakmadım kahvaltı ettıık ben cıkıyorum dedı geldı kv yı ooptu benı optu tepkı bıle vermedım kalkmadım yerımden sonra kv yolcu etmeye kalktı kocamı bende cop vardı vereyımmı atacakmısın dedım onu verdım aksam gec gelırım dedı surat ısaretımle ıyı dedım bu saate kadarda konusmadım konusmayacagım.ılk defa boyle bır sey yapıyorum ama deveyı dıken adamı .............. makbulmus.kımse bana kapısındakı kopek muamelesı yapamaz.
bu arada sebepde yok bana surat yapması ıcın.
canım 1 yas asısı bu 2.doz kızamık ve zature oldu.su cıcegı bu ayın 30 unda olacak.sordum bende bacakdan yapılacak dedı canım.zaten hala ulasamadım saglık ocagına
Merhaba arkadaşlarım, hayırlı cumalar,
İşleri biraz toparladım, burada sizlerle yarım saat geçirmek, biraz kafamı dağıtmak istiyorum, yoksa delireceğim.
Burası çok stresli, bakcı cephesinde de işler ciddi olarak sarpa sarmış durumda, çıkarmak şart oldu desem yeridir.
Sizlerde nasıl durumlar, bütün anneler ve bebeler iyidir inşallah
Ayfercim bakıcıyla ilgili problem olmayan tek şey Doruk zaten.
Ama yalan söylüyor, laf taşıyor, dedikodu yapıyor, sürekli şikayet ediyor, işe girerken anlaştığımız şeylere riayet etmeyip onlar hiç konuşulmamış gibi davranıyor.
Ben en son geçen akşam açık çek verdim resmen, sadece Doruk'la ilgilen, senden başka hiç bir iş istemiyorum dedim, çok iyi niyetli bir konuşma yaptım ama hemen akabinde, evde çok iş var, yetişemiyorum, bu işleri ben yapacaksam daha çok para versinler falan gibi laflarda ajansı aramış. Çok sinirlendim. Zaten sırf Doruk yeni birine alışma sürecinde yıpranmasın diye tutuyordum ama bu yaptığı bardağı taşıran sondamla oldu. Sanırım işine son vereceğim ama önce yeni birini bulmam lazım. Önerisi olan var mı?
eşlerin trip yapmasından nefret ediyorum ben de bazen surat asıyorum sonra konuşmuyorum ilgi istemeye meraklılar konuşmaya başladığımızda da kem küm eder beyfendi sanki ben suçluyumda oda bana küsmüş hatasını anlayınca CANIM AŞKIM der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?