2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyy maaşallah nihana evet demeyi biliyor demek
yazgı ezogelin çorbasına bayılırım ben mercimek çorbasına çok benziyo tadı zaten

yapmaya gidiyorum canım.bu arada geçmiş olsun gülşan cım.

ee emziriyoruz ya ondan
bende yiyorum ama öyle çok değil,sevdiğim şeylere yumuluyorum ben.gerçi onlarda kalori canavarı.ama neyapayım?birde bu ara biraz hazıra kaçıyorum yemeklerde,oda iyi bişey değil mesela.yaz geliyor,dahada zayırlarım ben,bişey olmaz.
hem 27 beden kot giyiyorum,çokta fena değil hani değil mi?
Meral vuracak beni,susayım bari:18:.

Anladım ki tüm bebeler aynı, gündüz yorgana ses çıkarmayıp gece tekmeleyen bebelerimiz var, ne kadar güzel :))

Okuyorum ama cevap yazamıyorum bir türlü, affınıza sığınıyorum..

Evet Merolayn, İklim çok fena çoookk, illa kendi seçtiği kıyafeti giyecek küçük hanım, seçimleri uyumlu Allah tan, aynı renkleri seçiyor, dün gece turuncu pijamalarını giydirdim, odasından çeke çeke pembe pijamaları getirmiş bana uzatıyor bunları giydir diye, turuncuları giyerken de ciyakladıydı zaten, bende bu gecelik bunları giy yarın sabah pembeleri giyersin tamam mı v.s. diye ikna ettim, uyuttum da unutmuş sabaha :))

27 bedenmi...ohhh ne güzel daha ne istiyorsun anacim
o dedigin bende 4-5 sene öncesiydi...simdi 31 felan offff kilo vermem lazim offff

o dedigin bende 4-5 sene öncesiydi...simdi 31 felan offff kilo vermem lazim offff

bence de...bir de yiyoruz demeyindemekki yediğinize göre almıyorsunuz e zaten kuduruk bebelerle zor kilo almak...ben en son 32 denedim oldu ama düğmeler kapanmadı ben de bir büyüğünü istemedim kilo verince gelir alırım diye:))

aslında basen sıkıntım yok göbekten kapanmadı..benim üstüm fazla...10 kg vermem şart...

Son düzenleme:
HİÇ ÇALIŞASIM YOK:))
ne zamandır sorucam aklıma geldi..doğumdan sonra unutkanlık oldu mu? ama öyle ufak çaplı değil baya baya unuttuğunuz insanlar olaylar v.s.. benim hafıza resetlenmiş gibi bazı konularda

çok uzun bi aradan sonra herkese mrb nasılsınız sizlerle tekrardan yazışmak çok güzel özlemişim hepinizi sizden uzakken bile hep sizi ve bebişleri düşündüm ben ve oğlum çok şükür iyiyiz sizler ve bebişler nasıl

yok cnm bende olmadı öyle bişi ama burda ciddi anlamda unutkanlıklar yaşadığını söyleyenler olmuştu

Oooo haticecim hoşgeldin cnm, özlettin kendini..iyiyiz bizler de hamdolsun, bebelerin neredeyse hepsi yürüyor artık, yaramazlıklar tavan yapmış durumda anlayacağın:)) sizden naber, Miraç nasıl neler yapıyo

Son düzenleme:
Oooo haticecim hoşgeldin cnm, özlettin kendini..iyiyiz bizler de hamdolsun, bebelerin neredeyse hepsi yürüyor artık, yaramazlıklar tavan yapmış durumda anlayacağın:)) sizden naber, Miraç nasıl neler yapıyo

miraç da aynı durumda yayamaz sevimli tatlı anlatılmaz bi şey oldu yürüyo zıplıyo yalandan kahkahalar atoyoruz kızıyoruz saklambaç oynuyoruz yakında aşağıdaki komşular şikayete gelcek daha bi sürü şey ha bide dışarı hastası oldu gezenti oğlum benim böyle işte bizde çok özledik sizi

canım ben senin ilk dönemlerini hatırlıyorum,hiçbir şey yoktu.hatta sana takılıyorlardı,bebek nerde falan diye.sonradan çok mu kilo aldın?ben totalde 20-22 kilo aldım.

aynen,benimde üst bölgem,göğüs özellikle.mormalde M beden giyiYoRum ama işin içine cicikler girince L almak zorunda kalıyorum.

yok cnm bende olmadı öyle bişi ama burda ciddi anlamda unutkanlıklar yaşadığını söyleyenler olmuştu

bak bak bak,kızdı bana bağyan cevap yazmıyormeral im

Son düzenleme:
14 Kilo aldim ben hamilelikde....yani asiri degil aslinda ama simdi göbek ve yanlar kaldi...
6 kilosuda duruyor henüz veremedim malesef...Vermek icin birseyler yaptimmi, onada malesef hayir :26:
Kalcamda oldum olasi var ama simdi tabi öncekine göre biraz daha fazla...

Bu Tipimle tatile nasil gidecem kara kara onu düsünüyorum acikcasi

Maşallh küçük yakışıklıya benim oğlşuş tas tam gezenti oldu ama hava soğuk diye çıkarmadım bugün

hayırola ınsallah.anlatmayayım canım sonra ınsan yorum yapıp etkılıyor kendını.kesın benım totom acık kalmıstır.Adı ne ayol bu salonun ?

murat yayınlarını dusunuyordum ama sen tavsıye edıyorsan garantıdır canım

evet kızdım konuşmuyorum senle az evvel bağlantım kesildi şekerim yazdıklarım gitti ben de bi daha yazmadım:)) ama sen sus tabi

dert etme verirsin canım,yaz geliyor zaten,kendiliğinden gidiyor kilolar.

hoşgeldin hatice cim.bizde iyiyiz.Alp yürüyor ve aynı bıraktığın gibi kuduruk.çok şükür herşey yolunda.sen nasılsın,miraç nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…