- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.241
oyy maaşallah nihana evet demeyi biliyor demek
yazgı ezogelin çorbasına bayılırım benmercimek çorbasına çok benziyo tadı zaten
ben kilo vermek yerine kilo alıyorume çok ta normal zaten deli gibi yiyorum, neden böyle yapıyorum anlamıyorum yaaa bu ara cidden acayip yemek yiyorum ( ne zaman bitecek bu yemek nöbetleri, bu kadar iradesiz miyim ben uffff bak şimdi gaza geldim diyete başlıyorum dicem ama akşama diyet son bulacak
yapmaya gidiyorum canım.bu arada geçmiş olsun gülşan cım.
ee emziriyoruz ya ondan
bende yiyorum ama öyle çok değil,sevdiğim şeylere yumuluyorum ben.gerçi onlarda kalori canavarı.ama neyapayım?birde bu ara biraz hazıra kaçıyorum yemeklerde,oda iyi bişey değil mesela.yaz geliyor,dahada zayırlarım ben,bişey olmaz.
hem 27 beden kot giyiyorum,çokta fena değil hani değil mi?
Meral vuracak beni,susayım bari:18:.
27 bedenmi...ohhh ne güzel daha ne istiyorsun anacim
o dedigin bende 4-5 sene öncesiydi...simdi 31 felanoffff kilo vermem lazim offff
HİÇ ÇALIŞASIM YOK:))
ne zamandır sorucam aklıma geldi..doğumdan sonra unutkanlık oldu mu? ama öyle ufak çaplı değil baya baya unuttuğunuz insanlar olaylar v.s.. benim hafıza resetlenmiş gibi bazı konularda
çok uzun bi aradan sonra herkese mrb nasılsınız sizlerle tekrardan yazışmak çok güzel özlemişim hepinizi sizden uzakken bile hep sizi ve bebişleri düşündüm ben ve oğlum çok şükür iyiyiz sizler ve bebişler nasıl
Oooo haticecim hoşgeldin cnm, özlettin kendini..iyiyiz bizler de hamdolsun, bebelerin neredeyse hepsi yürüyor artık, yaramazlıklar tavan yapmış durumda anlayacağın:)) sizden naber, Miraç nasıl neler yapıyo
27 bedenmi...ohhh ne güzel daha ne istiyorsun anacim
o dedigin bende 4-5 sene öncesiydi...simdi 31 felanoffff kilo vermem lazim offff
bence de...bir de yiyoruz demeyindemekki yediğinize göre almıyorsunuz e zaten kuduruk bebelerle zor kilo almak...ben en son 32 denedim oldu ama düğmeler kapanmadı ben de bir büyüğünü istemedim kilo verince gelir alırım diye:))
aslında basen sıkıntım yok göbekten kapanmadı..benim üstüm fazla...10 kg vermem şart...
yok cnm bende olmadı öyle bişi ama burda ciddi anlamda unutkanlıklar yaşadığını söyleyenler olmuştu
miraç da aynı durumda yayamaz sevimli tatlı anlatılmaz bi şey oldu yürüyo zıplıyo yalandan kahkahalar atoyoruz kızıyoruz saklambaç oynuyoruz yakında aşağıdaki komşular şikayete gelcek daha bi sürü şey ha bide dışarı hastası oldu gezenti oğlum benim böyle işte bizde çok özledik sizi
Öznurum hayırlara gitsin ne gördün ?
Benim koca pek çok kıskanç olduğu için sadece bayanlara özel yer maltepede bulabildim drama köprüsünün orada oraya yazıldım canım
Hanifem inşallah zayıflayalım artık ya yaz geliyor kıyafet alasım yok
kıyafetlerimde olmuyor:95:
zelihacım yerim ben tuğranın dollerini minik erkek olmuş yaww
hatice çok geçmiş olsun yeğenine dualarımız onunla,bence hacettepe yada gazi en iyisidir çocuk konusunda,profların özel muayenehanesinen randevu alın derim yoksa randevu almak çok zor ben bizzat yaşadığım için biliyorum.
meral aile hekimime ulaşmaya çalışıyorum bari bi ilaç ismi versin banada eczaneden getirteyim
öznur gözün aydın canım, beklenen konuşma yakındır demekki kocanla:18:
bence bi kontrole git dr a sen pek iyi durmuyosun canım,psikolojikmi acaba:26:
murat yayınlarının soru bankasını al ezberle 50 nin üstünde alırsın oturup çalışmaktan iyidirben bir zamanlar orda öğretmenlik yapmıştım ordan biliyorum garantilidir
amin canımben merti ameliyattan sonra sünnet ettirdim mecburen, zaten anestezi almıştı bi sıkıntı olmadı, bezliyken sünnet daha kolay hiç hissetmedik biz tavsiye ederim ama anestezi konusunda korkularım olduğu için gerek yok bence şuan,5-6 yaşlarında da sünnet ettirebilirsin canım
:18:
bende şark dönüşü kaynana kucağına düşeceklerdenim:18: delimiyim neyimAllah yardımcımız olsun valla
canım ben senin ilk dönemlerini hatırlıyorum,hiçbir şey yoktu.hatta sana takılıyorlardı,bebek nerde falan diye.sonradan çok mu kilo aldın?ben totalde 20-22 kilo aldım.
aynen,benimde üst bölgem,göğüs özellikle.mormalde M beden giyiYoRum ama işin içine cicikler girince L almak zorunda kalıyorum.
bak bak bak,kızdı bana bağyan cevap yazmıyormeral im
14 Kilo aldim ben hamilelikde....yani asiri degil aslinda ama simdi göbek ve yanlar kaldi...
6 kilosuda duruyor henüz veremedim malesef...Vermek icin birseyler yaptimmi, onada malesef hayir :26:
Kalcamda oldum olasi var ama simdi tabi öncekine göre biraz daha fazla...
Bu Tipimle tatile nasil gidecem kara kara onu düsünüyorum acikcasi
çok uzun bi aradan sonra herkese mrb nasılsınız sizlerle tekrardan yazışmak çok güzel özlemişim hepinizi sizden uzakken bile hep sizi ve bebişleri düşündüm ben ve oğlum çok şükür iyiyiz sizler ve bebişler nasıl
yok cnm bende olmadı öyle bişi ama burda ciddi anlamda unutkanlıklar yaşadığını söyleyenler olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?