2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar size indirim haberleri:

Unnado'da dalin temizlik ürünleri indirimli,deterjan, yumuşatıcı, granül sabun , ıslak mendil vs var.

Paramini'de huggies 3 tane jumbo boy bebek bezi+ 3 lü ıslak havlu 50 TL kargo ücreti de yok..

Ayrıca Real'de bu hafta bebek ürünlerinde indirim var. Aklımda kalanlar; Hipp bebek bisküvisi, tahıl maması indirimde ayrıca hipp kavanoz mamalarında 3al 2 öde kampanyası var. Aptamil, Pınar çocuk sütleri fln da indirimde. Real in sitesinden fırsat broşüründe bütün indirimli ürünler var. Bence bakın.

sağol canım...uykusuzum aslında ama yatasım yok...ben hazırlanmıyorum yarın stajyerler ders anlatacak
kaçıncı sınıflar var sende bu yıl?

Ben de çok uykusuzum ama bu saatte yatsam da uyuyamıyorum..
Stajyerlerin anlattığı dersi dinliyolar mı bari?
7-8 e giriyorum. SBS yaklaştı, konular nasıl yetişecek bilmiyorum. Ben acele ettikçe öğrenciler dersi kaynatıyo. 40 takla atıyorum valla Hele 8ler tamamen kayışı kopardılar artık..
Ayrıca bu değişen müfredatla birlikte destan gibi okuma parçaları, milyon tane de bilinmeyen kelime var.. Çok sıkıldılar artık reading comprehension yapmaktan haklı olarak...

tahmin edebiliyorum...eşim de aynı şeylerden şikayetçi...stajyerler ilk kez ders anlatacakalr ne olacağını bilmiyorum..:26: bayan olan da pek bir güzel dikkat çekici o anlatsın diye dua ediyor öğrenciler

hımmm şu dalinlere bakmalı
gördükçe wer kız böyle iyi oluyo walla:)=

cerenin iştahı 3gündür yine kötüleşti(( zorla yediriyorum oda bi kaç kaşık sinirden ölmek üzereyim.. bugün elinde kemirdikleriyle yetindi sadece az önce 1 kase piriç unu yedirebildim oda zorla zorla zorla((
sol azı dişinin şiştiğini söylemişti dr. zaten parmakta sürekli solda dişe bağlıyorum iştahsızlığını umarım düzelir yoksa ben tırlatacağım

canım bence o atıştırmalıkları kes....1 yaşından sonra zaten 3 öğün yermiş çocuklar genelde sadece birini iyi yer diğerlerini geçiştirirlermiş. eline bir şeyler verme bir müddet iştahını kpatıyordur onlar..atıştırmacı olmasın iyice...3-4 saat arayla yesin en az.

tahmin edebiliyorum...eşim de aynı şeylerden şikayetçi...stajyerler ilk kez ders anlatacakalr ne olacağını bilmiyorum..:26: bayan olan da pek bir güzel dikkat çekici o anlatsın diye dua ediyor öğrenciler

eşin ilköğretimde mi?kaçlara dersi var?
stajyer kaçıncı sınıflara anlatacak? ve ne anlatacak?

3 öğünle doyuyolarmıyış cidden? Ben de artık hareketlendiler daha çok enerjiye ihtiyaçları var die ha bire bişeyler tepiyodum ağzına kızın..Onun için sürekli kusuyo da olabilir bu arada şimdi düşündüm de..:26:

yemediği için zaten eline bişiler werdim.. çilek yedi 10tane kadar, domates yedi 1 taneye yakın, 1 dilimde elma...
dur bakalım yarın ne olacak kahwaltyı bile reddediyo geceden aç olduğu halde

eşin ilköğretimde mi?kaçlara dersi var?
stajyer kaçıncı sınıflara anlatacak? ve ne anlatacak?

evet..6-7-8lere dersi var bu dönem...
benim sajyerlerin biri 9lara past cont. diğeri 10lara adverbial cla. of time anlatacak...tab ben tekrar edeceğim konuları iyi anlatsalar da yoksa içime sinmez...

olabilir canım...bir de benim dediğim gibi dene...çünkü ben aralarda bir şeyler verdiğimde özellikle bisküvi kraker fln hemen kanıyor iştahı...3 öğün dışında yemektan yarım saat sonra tatlı meyve ya da yoğurt olabilir ama az yani bir öğün kadar değil...

Son düzenleme:
yemediği için zaten eline bişiler werdim.. çilek yedi 10tane kadar, domates yedi 1 taneye yakın, 1 dilimde elma...
dur bakalım yarın ne olacak kahwaltyı bile reddediyo geceden aç olduğu halde

gece mama veriyorsan sabah acıkmıyor olabilir...biraz daha geç yaptır kahvaltısını...eline verdiklerin Nihanın günlük maksimum meyvesi az değil bunlar da kilo yapmazlar...
dediğin gibi diş de olabilir zorlama ters tepmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…