- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.281
evet..6-7-8lere dersi var bu dönem...
benim sajyerlerin biri 9lara past cont. diğeri 10lara adverbial cla. of time anlatacak...tab ben tekrar edeceğim konuları iyi anlatsalar da yoksa içime sinmez...
olabilir canım...bir de benim dediğim gibi dene...çünkü ben aralarda bir şeyler verdiğimde özellikle bisküvi kraker fln hemen kanıyor iştahı...3 öğün dışında yemektan yarım saat sonra tatlı meyve ya da yoğurt olabilir ama az yani bir öğün kadar değil...
Bisküvi kraker miii.Pelin pütürlü şeyler biraz boğzına takılsa hemen öğürüyor ve kusuyor Nerdeyse hergün kusuyor Değil bisküvi kraker, muzu bile yiyemiyo Bazen çorbanın içindekileri tam ezemiyorum blenderda..Ağzına gelince hemen öğürüyor:26: Aslında pütürlüleri yerdi ama şu ağlyarak kusmayı öğrendiğinden beri boğazına takılan şeylere de kusmaya başladı
Nihan da öğürüyodu bi aralar di mi? Nasıl unuttu???
al bendende o kadar ameliyattan sonra bana bi düşkün oldu sıpa belim ondan sakatlandı zaten. o uyuyunca hemen interneti açıyorum bende başka türlü giremiyoruz evde internete laptop un üstünde zıplıyo yoksauyumak istemiyorum ege uyumusken biraz kendimi dinlemek istiyorum.tamam düşkün olsun istedim bana da bu kadarı da fazla uyanıkken hep beraber oynayacagız ben onun odasında olacağım istediği zamn gelip emecek odadan bi çıkayım aglayarak geliyo yaw..ohhhhh uyudu da kurtuldum esirlikten yer cücesi padişahımdan
maaşallahöznurum bizim salon burası MISS HEALTH CLUB : Maltepe'de Bayanlara zel Spor Salonu, aerobik,fitness,pilates,masaj,yoga,taebo,cilt bakm,bodyball,dans,sir ada
eymen 13-14-15 ve 16.dişlerini çıkıyor üstten iki alttan iki o da iştahsız sadece süt emecek neredeyse :2:
kesin diştendir hasret yemek istemiyorsa çok zorlama sinirden başka bişey yapmıyo çünküyemediği için zaten eline bişiler werdim.. çilek yedi 10tane kadar, domates yedi 1 taneye yakın, 1 dilimde elma...
dur bakalım yarın ne olacak kahwaltyı bile reddediyo geceden aç olduğu halde
günaydın kızlar
bugün çok yoğunum halen birikmiş işlerimi bitiremedim
tanya bendede unutkanlık var çok değil aslında daha çok dalgınlık var onuda uykusuzluğa ve yorgunluğa bağlıyorum ben
kıymet mertte bu ara elini boğazına kadar sokup kusana kadar uğraşıyodişleri kaşınıyo onları kaşırken öğürüyo biraz
burcu sakın yumuşama bunlar dedikoduya yalana bahane olamaz, iyi ozaman siniri bozulunca doruğada bağırsın madem,yemeğini vermesin
esin günaydın sende durumlar nası cemy iyimi,eşinle aranız iyi değilmi bu aralar
saol canım kuzucum iyi çok şükür eserle aramız ise bir muamma az görüşüp az tartışmaya çalışıyorum siz nasılsınız mert nasıl oldu tamamen iyleşti mi ?
bebiklerin kudurukluğu demişsiniz bizimki sebzelikteki soğanları dökmek mutfak dolaplarını boşaltmak dolaptaki sirkeyi yatak odasına telikleri dolaba tıkmak elbise dolaplarını boşaltmak kendini dolaba saklamak yürüyerek giremediği yere emekliyerek öylede giremezse sürünerek girip bilimum kablo priz ne bulursa kurcalamak yerde bulduğu her türlü küçük şeyi ağzına atmak ve hatta son olarak perdeye asılıp yırtmak suretiyle uyanık olduğu her dakika iş peşindehafta sonu bi 10 sefer merdiven çıktım heralde elimden tutup götürüyo hadi çıkar beni diye
Selam millet
Esincim okurken tebessüm ettim ama senin sinir durumunu düşünemiyorum bileKero da dün zeytinyağı şişesini kırdı:84: bu veletler mahvedecek bizi...
Ayfercim kayınpederine geçmiş olsun, inşallah ameliyatı da iyi geçer, acil şifalar dilerim. Hilal kuzum da kolayca çıkarır inşallah dişlerini, kolay gelsin.
Esin, Cemy'nin kudurukluklarını okurken çok güldüm, çok tatlı :)
Gülşan, işler hepimizi felç etti bu ara yaw... Bakıcı konusunda henüz yumuşamış değilim, ama dediğim gibi ben yeni birini bulana kadar, o da yeni bir şans elde etmiş oldu kendiliğinden, adam gibi davranırsa yumuşayabilirim. Çünkü Doruk bakıcıyı gerçekten çok seviyor, dün kadının arkasından ağladı, onun kucağından benim kucağıma gelmek istemedi. Çocuk bu, yeni gelene de alışır diyor insan ama benim çocuğum öyle değil maalesef, birine kanı ısınmadı mı ısınmıyor, anasına çekmişBi sürü ajansa haber bıraktım, kimseden ses çıkmadı henüz. Bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek?
esmira sen nasılsın?
geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla atlatır bunudaGünaydın herkese;
Dün yoktum kayınpeder anjio oldu yarın by-pass olucak onunla uğraşıyorum Hilal azı dişi çıkarıyor dün gece onunla uğraştım 38,5 derece sabah çok zor ayrıldık kucağımdan inmek istemiyordu öğlenden sonra bişey olmazsa kaçıcam bakalım
ÇOK ÖZLETME KENDİNİ KOLAY GELSİN HADİGünaydın,
Güzel bir gün diliyorum hepimize.. İşler çok yoğun yine şu sıralar, burada fazla takılamıyorum..
Diş çıkaran kuzucuklar varmış son sayfada gördüğüm kadarıyla, kolaylıkla çıkarırlar inşallah..
Hepinizi öpüyorum, fırsat bulursam gelirim..
ay çok güldüm cemy yaramazınasaol canım kuzucum iyi çok şükür eserle aramız ise bir muamma az görüşüp az tartışmaya çalışıyorum siz nasılsınız mert nasıl oldu tamamen iyleşti mi ?
bebiklerin kudurukluğu demişsiniz bizimki sebzelikteki soğanları dökmek mutfak dolaplarını boşaltmak dolaptaki sirkeyi yatak odasına telikleri dolaba tıkmak elbise dolaplarını boşaltmak kendini dolaba saklamak yürüyerek giremediği yere emekliyerek öylede giremezse sürünerek girip bilimum kablo priz ne bulursa kurcalamak yerde bulduğu her türlü küçük şeyi ağzına atmak ve hatta son olarak perdeye asılıp yırtmak suretiyle uyanık olduğu her dakika iş peşindehafta sonu bi 10 sefer merdiven çıktım heralde elimden tutup götürüyo hadi çıkar beni diye
hayırlısı olsun be burcuAyfercim kayınpederine geçmiş olsun, inşallah ameliyatı da iyi geçer, acil şifalar dilerim. Hilal kuzum da kolayca çıkarır inşallah dişlerini, kolay gelsin.
Esin, Cemy'nin kudurukluklarını okurken çok güldüm, çok tatlı :)
Gülşan, işler hepimizi felç etti bu ara yaw... Bakıcı konusunda henüz yumuşamış değilim, ama dediğim gibi ben yeni birini bulana kadar, o da yeni bir şans elde etmiş oldu kendiliğinden, adam gibi davranırsa yumuşayabilirim. Çünkü Doruk bakıcıyı gerçekten çok seviyor, dün kadının arkasından ağladı, onun kucağından benim kucağıma gelmek istemedi. Çocuk bu, yeni gelene de alışır diyor insan ama benim çocuğum öyle değil maalesef, birine kanı ısınmadı mı ısınmıyor, anasına çekmişBi sürü ajansa haber bıraktım, kimseden ses çıkmadı henüz. Bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek?
günaydın kızlarrrr
giremedim epeydir. memelketteyim. güzel gidio biz geldik yağmur başladı kızımla bi gezemedik park bahçe. avm dolaşıyoruz öyle. ben onu uyutup ewden cıkınca 45 dk da uyanıyor ben warken bır bucuk saat uyuyo nerden anlıo warlığımı bilmioyum. dün sabah uyttum kuaföre gittim uyanmış. uyuttum arkadaşıma gittim uyabnmış e az uyuyunca akşam 7de bi yattı sabah 7ye kadar 2 kere emmeye kalktı sadece hayretletim şaştı. çok yorulmuş demekki. çarşı pazar gezme gezmekten:) akşam yemepide yemeyince mırın kırın ettiği kahvaltının dibine indi maşş:)
yarın dönüyorum ewime burda bi sütüm war anlatamam maşş diim gene:) gece her kalktığımda te çarşafa geçmiş oluyor onunda etkisiyle melikecik doyuyor pek bişe yemek istemiyor. bi kaç daha laacaklarım war uyansın çarşıya gidicez. koçtaşta süper şeyler war yenilikler hem zn iyidir nefes alırsınız azcık dekor fln ewinizi yneileyin baharı getirin.
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?