2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bisküvi kraker miii. Pelin pütürlü şeyler biraz boğzına takılsa hemen öğürüyor ve kusuyor Nerdeyse hergün kusuyor Değil bisküvi kraker, muzu bile yiyemiyo Bazen çorbanın içindekileri tam ezemiyorum blenderda..Ağzına gelince hemen öğürüyor:26: Aslında pütürlüleri yerdi ama şu ağlyarak kusmayı öğrendiğinden beri boğazına takılan şeylere de kusmaya başladı
Nihan da öğürüyodu bi aralar di mi? Nasıl unuttu???

ah canım ya.inşallah vazgeçer bu huyundan bir an önce ne zormuş...Nihan parmaklarını sokup öğürtüyordu dikkate almadım bıraktı kendiliğinden şimdi arada yapıyor yine dişlerini kaşımak için ellerini ağzına soktuğunda...pütür sorunumuz olmadı hiç hamdolsun.

uyumak istemiyorum ege uyumusken biraz kendimi dinlemek istiyorum.tamam düşkün olsun istedim bana da bu kadarı da fazla uyanıkken hep beraber oynayacagız ben onun odasında olacağım istediği zamn gelip emecek odadan bi çıkayım aglayarak geliyo yaw..ohhhhh uyudu da kurtuldum esirlikten yer cücesi padişahımdan

Günaydın,
Dün akşam bakıcı benden özür diledi, eski eşiyl problemleri olduğunu, sinirlerinin bozuk olduğunu, saçmaladığını, bir daha asla böyle şeyler olmayacağını falan söyledi. Ses çıkarmadım. Önemli değil de demedim, artık özür dilemenin bir anlamı yok da demedim :)
Bugün yine işler fena, hemen döneyim, belki bir yerinden yetişirim muhabbete.
Öpüyorum.

günaydın annişler dün çok yoğundum hiç bakamadım bile bi selam atayım da dönüp geçmişe bakayım canım sıkkın biraz lipo eylüle hatta ekime kaldı gibi bide karnım ağrıyo ölüyommm

günaydın kızlar
bugün çok yoğunum halen birikmiş işlerimi bitiremedim
tanya bendede unutkanlık var çok değil aslında daha çok dalgınlık var onuda uykusuzluğa ve yorgunluğa bağlıyorum ben
kıymet mertte bu ara elini boğazına kadar sokup kusana kadar uğraşıyo dişleri kaşınıyo onları kaşırken öğürüyo biraz
burcu sakın yumuşama bunlar dedikoduya yalana bahane olamaz, iyi ozaman siniri bozulunca doruğada bağırsın madem,yemeğini vermesin
esin günaydın sende durumlar nası cemy iyimi,eşinle aranız iyi değilmi bu aralar

al bendende o kadar ameliyattan sonra bana bi düşkün oldu sıpa belim ondan sakatlandı zaten. o uyuyunca hemen interneti açıyorum bende başka türlü giremiyoruz evde internete laptop un üstünde zıplıyo yoksa

maaşallah mert 6. dişini iki gün önce çıkardı daha

yemediği için zaten eline bişiler werdim.. çilek yedi 10tane kadar, domates yedi 1 taneye yakın, 1 dilimde elma...
dur bakalım yarın ne olacak kahwaltyı bile reddediyo geceden aç olduğu halde
kesin diştendir hasret yemek istemiyorsa çok zorlama sinirden başka bişey yapmıyo çünkü düzelmezse bikaç gün sonra ozaman stres yap mertte eskisi gibi iştahlı değil zorla yiyo hatta kaşığı görünce ağlama numarası yapıyo, eskiden reklamlarda transa geçerdi bende ağzına tıkardım artık transada geçmiyo:26: bu ay kilo vermezse iyidir diyorum:44:

Günaydın herkese;
Dün yoktum kayınpeder anjio oldu yarın by-pass olucak onunla uğraşıyorum Hilal azı dişi çıkarıyor dün gece onunla uğraştım 38,5 derece sabah çok zor ayrıldık kucağımdan inmek istemiyordu öğlenden sonra bişey olmazsa kaçıcam bakalım

Günaydın,
Güzel bir gün diliyorum hepimize.. İşler çok yoğun yine şu sıralar, burada fazla takılamıyorum..
Diş çıkaran kuzucuklar varmış son sayfada gördüğüm kadarıyla, kolaylıkla çıkarırlar inşallah..
Hepinizi öpüyorum, fırsat bulursam gelirim..

saol canım kuzucum iyi çok şükür eserle aramız ise bir muamma az görüşüp az tartışmaya çalışıyorum siz nasılsınız mert nasıl oldu tamamen iyleşti mi ?

bebiklerin kudurukluğu demişsiniz bizimki sebzelikteki soğanları dökmek mutfak dolaplarını boşaltmak dolaptaki sirkeyi yatak odasına telikleri dolaba tıkmak elbise dolaplarını boşaltmak kendini dolaba saklamak yürüyerek giremediği yere emekliyerek öylede giremezse sürünerek girip bilimum kablo priz ne bulursa kurcalamak yerde bulduğu her türlü küçük şeyi ağzına atmak ve hatta son olarak perdeye asılıp yırtmak suretiyle uyanık olduğu her dakika iş peşindehafta sonu bi 10 sefer merdiven çıktım heralde elimden tutup götürüyo hadi çıkar beni diye

Selam millet
Esincim okurken tebessüm ettim ama senin sinir durumunu düşünemiyorum bile Kero da dün zeytinyağı şişesini kırdı:84: bu veletler mahvedecek bizi...

Ayfercim kayınpederine geçmiş olsun, inşallah ameliyatı da iyi geçer, acil şifalar dilerim. Hilal kuzum da kolayca çıkarır inşallah dişlerini, kolay gelsin.

Esin, Cemy'nin kudurukluklarını okurken çok güldüm, çok tatlı :)

Gülşan, işler hepimizi felç etti bu ara yaw... Bakıcı konusunda henüz yumuşamış değilim, ama dediğim gibi ben yeni birini bulana kadar, o da yeni bir şans elde etmiş oldu kendiliğinden, adam gibi davranırsa yumuşayabilirim. Çünkü Doruk bakıcıyı gerçekten çok seviyor, dün kadının arkasından ağladı, onun kucağından benim kucağıma gelmek istemedi. Çocuk bu, yeni gelene de alışır diyor insan ama benim çocuğum öyle değil maalesef, birine kanı ısınmadı mı ısınmıyor, anasına çekmiş Bi sürü ajansa haber bıraktım, kimseden ses çıkmadı henüz. Bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek?

günaydın kızlarrrr
giremedim epeydir. memelketteyim. güzel gidio biz geldik yağmur başladı kızımla bi gezemedik park bahçe. avm dolaşıyoruz öyle. ben onu uyutup ewden cıkınca 45 dk da uyanıyor ben warken bır bucuk saat uyuyo nerden anlıo warlığımı bilmioyum. dün sabah uyttum kuaföre gittim uyanmış. uyuttum arkadaşıma gittim uyabnmış e az uyuyunca akşam 7de bi yattı sabah 7ye kadar 2 kere emmeye kalktı sadece hayretletim şaştı. çok yorulmuş demekki. çarşı pazar gezme gezmekten:) akşam yemepide yemeyince mırın kırın ettiği kahvaltının dibine indi maşş:)
yarın dönüyorum ewime burda bi sütüm war anlatamam maşş diim gene:) gece her kalktığımda te çarşafa geçmiş oluyor onunda etkisiyle melikecik doyuyor pek bişe yemek istemiyor. bi kaç daha laacaklarım war uyansın çarşıya gidicez. koçtaşta süper şeyler war yenilikler hem zn iyidir nefes alırsınız azcık dekor fln ewinizi yneileyin baharı getirin.
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir..

Selam millet
Esincim okurken tebessüm ettim ama senin sinir durumunu düşünemiyorum bile Kero da dün zeytinyağı şişesini kırdı:84: bu veletler mahvedecek bizi...

sormayın en son dün perdei de yırtınca kızamadım gülme krizine girdim eser korktu kafayı mı yeim die de bizi hemen dışarı çıkardı önce bayağı bi gülüp sonra oturdum ağladım ohh rahatladım aslında kırılanı döküleni dert etmiyorum temizliyorum da her yaramazlıkta bi tarafını çarpıyo yüreğim ağzıma geliyo off yaşlandım vallahi

esmira sen nasılsın?

merhaba!iyim ben..sen?..........dün o saate pc açık kaldı..
biz dün Gül ile 12 ay aşısına gittik,kan tahlili de yapıldı -az kansızlık çıktı ,ben pek demir damlası vermedim-kabızlık yapıyor diye,demir ilacı değiştirdik ama hep kabızlık yapıyordu..doktorumuz bu defa vitaminli demir kaşığı önerdi -kabızlık yapmazmış....konuşma konusunda asla tekrarlatmamak gerektiğini söyledi,küpler ve piramit (halkalar geçiriliyor sap üstüne)başka oyuncak yok dedi,tencere,ev gereçleri dağıtsın dedi:)11kg 290 gr ve 74.5 cm olmuş Gül
Yaz saatlere geçtiğimizde ,Gül artık 19 akşam 7 sabah değil,20 akşam 8 sabah uyuyor.Gündüz de saat 12 yatıyordu,şuan 13 te ..
bir çalışayım,dönerim

geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla atlatır bunuda

ÇOK ÖZLETME KENDİNİ KOLAY GELSİN HADİ

ay çok güldüm cemy yaramazına aynı mert
hayırlısı olsun be burcu doruk için en iyisi ne ise o olsun diye dua ediyorum

oohh gezin bakalım maaşallah biz kös kös oturalım anca burda, şaka bi yana yerinde olmayı çok isterdim bu aralar tüm mart bebiklerinin iştahı az zaten:44:

sağolun canlarım ama bugün kaçamıyacağım anlaşılan Genel Müdür benden rapor istedi.Sabahtan ateşi çıkmış yine şuan iyiymiş diş mahvetti Hilal'i
Kayınpeder içinde yarın sabah ameliyat olucak bakalım hakkımızda hayırlısı herşeyin stresli bir gündeyim

hangi bankadan kolayca 5000tl kredi alabilirim kızlar bilgisi weya fikri olan lütfen paylaşsın..

ew tadilatının astarı yüzünden pahalı geliyo masraflar çıktıkça çıkıyo ewi baştan yapmak amma da tuzluymuş yetişemiyoruz yaw:26:
birde 4yıl önceden kkartıyla alakalı bi kara geçmişimde mewcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…