2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gece 1kez biberonda süt weriyorum deliksiz uyusun diye 3,4,5 artık kaçta mızmızlanırsa... ama bunu hep yapıyodum..
az önce etti kahwaltısını gayet güzel inşallah diğer öğünlerde de zorlanmayız:18: bakalım göreceğiz şimdi uyutacağım.. uyanınca yoğurt we tawuklu patates

adetimin ilk günü ağrıdan kıvranıyorum onu geçtim tatlı krizim tuttu bastırsın die yarım kilo çağlayı koydum önüme tuza batırıp batırıp yiyorum:78:

eğer yakınlarda varsa h. Sonuna bırakma öznur, rafları iki günde talan ediyolarmış

malesef canım en yakın kartal da var o da uzak sayılır

gıtsem kım bakacak cocuga yaf.zatı senol efendı gondertmessss :)))
eymen bı kac aya kalmadan dıslerı tamamlayacak galıba masallah

günaydın annişler dün çok yoğundum hiç bakamadım bile bi selam atayım da dönüp geçmişe bakayım canım sıkkın biraz lipo eylüle hatta ekime kaldı gibi bide karnım ağrıyo ölüyommm

anaaaa neden eylul ekıme kaldı ya ?
Lıpo cryo yu duuydun mu hıc? Ben emzırmeden sonra onu yaptıracagım.olmadı hcg asıları.
Benımde burun estetıgı eylul ekıme kaldı sanırsam :84:

gecmıs olsun canım ya

Merhaba kızlar
nasılsınız??
BU ay buluşma düzenliycekmişiz galiba
Hasretçim işbankasına git ben ordan hep ufak miktarda sık sık kredi aldım rahatlıkla hemde

selam canolar..
ayfercim bizdede aynı azı kök dişleri okadar zorluyorki ..bu arada gecmiş olsun ..
esin benimde bi kaç gün var adetime..öncesinde ise elimde olmadan psikopota baglıorum..artııı 1 sene sonrası eski adet sancılarım geri döndü ..ya gecen ay üşüttüm ondan ..inşallah bu ay sancılı gecrmem .:18:.oh ne güzel dogm sonrası rahata erdim diodum..bu arada çagla nee?
haftasonunu ateşli gecrdik..38.5 derece..acile götrdüm hafif bogaz kızarıklıgı var ve dişleri zorluyo dedi..antibiotk verdi ama kendi dr una götrmeden kullanmayacam..şu an iyi çünki..
atladıgım var ise affola..cünki sizleri kıskanan ağğresif kompleksli bi kızım var..

bu arad arabamıs geldiii..ama hava buz gibi..

Son düzenleme:
Ya ayfer ben seni facebook a ekleyemedim bi türlü aismini soyismini yazdım ama bulamadım seni

Bu hava daha ne kadar böyle gidecek yafu?
Güneş istiyor gönlüm...

Ebuş, Mamur'a geçmiş olsun, kolay gelsin dişler için...

Benim de adet sancılarım geri geldi, eskisi kadar şiddetli değil gerçi ama var yani. Öncesindeki tatlı krizlerim de geri geldi, ki bu yüzden an önce genel müdüre rezil oldum. Dışarı yemeğe çıkıyordu, bişey isteyen var mı arkadaşlar dedi, teşekkürler dedik, çıktı adam, ben de karşımdaki arkadaşa bi profiterol olsa da yesek dedim, duymuş, aşk olsun Burcucum, madem canın istiyor söylesene, gelirken getiririm ben dedi. Ama yer yarılmadı ki içine gireyim

oohh desene bi genel müdür profiterolünü götrceen amaaan koskoca genel müdür bi prof ısmarlayamazmı caaanım boşverr..

Selam bağyenler bu saat oldu yazamıyorum abowwwwww:))
Eyo da sanıırsam azı dişleri çıkarıyor, felaket ötesi bi gece geçirdik, bu sabah ta hep huysuzdu şimdi uyudu ayağımda 2 saat uyusun inş.

ohhh afiyet olsun Burcucum, ben bugün diyete başladım akşama son bulmazsa tabi:)) yaw kilo vereceğime kilo alıyorum ben artık bi dur demenin vaktidir..bakıcı işi için de hayırlısı olsun bakalım, belki de kendine çeki düzen verir bi şans daha ver istersen

Ebuşcum size de kolay gele dişler için..çağla bademin ham hali, yeşildir hani badem derler daha çok

Burcu afiyet olsun şekerim.pek bir tatlı gelir şimcik o.

bu çocukları artık günde kaç kez ve ne sıklıkla doyuruyorsunuz?bizim doktor günde 3 öğün versen yeterli dedi ama ben bunu dinleyor muyum,hayır:26:

selam küçük beden yazgı kıskandım seni:)) ay benim dijital tartı bozuktu tartılmayınca saldım da saldım, dünkü muhabbet sonrası normal tartıda bi tartıldım ki anammmm neredeyse doğuma girdiğim kiloya gidiyorumm, braz iradeli olabilirim inş.

Nurşahcım hoşgeldin cnm, evet bi buluşma düşüncesi var ama havalar muhalefet ediyo yine:))

kayısının olmamış haline çağla derler bizde,ayyy tüylerim diken diken oluyo düşündükçe dişlerim kamaşıyo:18:
geçmiş olsun canım inşallah çabucak düzelir

obur seni
selam herkese
napıyor benim bacılarım bakayım dedim,hazır kıpırcan uyumuşken.

belim bugün biraz daha iyiydi ama öğle arasında merti kucağıma aldım yine tutuldu tam dayaklığım değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…