- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.301
gece 1kez biberonda süt weriyorum deliksiz uyusun diye 3,4,5 artık kaçta mızmızlanırsa... ama bunu hep yapıyodum..gece mama veriyorsan sabah acıkmıyor olabilir...biraz daha geç yaptır kahvaltısını...eline verdiklerin Nihanın günlük maksimum meyvesiaz değil bunlar da kilo yapmazlar...
dediğin gibi diş de olabilir zorlama ters tepmesin...
off nerdesiniz yahubn cereni uyutup yapı krediye kaçayım.. şansımı deneyeyim
eğer yakınlarda varsa h. Sonuna bırakma öznur, rafları iki günde talan ediyolarmış
öznurum bizim salon burası mıss health club : Maltepe'de bayanlara zel spor salonu, aerobik,fitness,pilates,masaj,yoga,taebo,cilt bakm,bodyball,dans,sir ada
eymen 13-14-15 ve 16.dişlerini çıkıyor üstten iki alttan iki o da iştahsız sadece süt emecek neredeyse :2:
günaydın annişler dün çok yoğundum hiç bakamadım bile bi selam atayım da dönüp geçmişe bakayım canım sıkkın biraz lipo eylüle hatta ekime kaldı gibi bide karnım ağrıyo ölüyommm
günaydın herkese;
dün yoktum kayınpeder anjio oldu yarın by-pass olucak onunla uğraşıyorum hilal azı dişi çıkarıyor dün gece onunla uğraştım 38,5 derece sabah çok zor ayrıldık kucağımdan inmek istemiyordu öğlenden sonra bişey olmazsa kaçıcam bakalım
Merhaba kızlarhangi bankadan kolayca 5000tl kredi alabilirim kızlar bilgisi weya fikri olan lütfen paylaşsın..
ew tadilatının astarı yüzünden pahalı geliyo masraflar çıktıkça çıkıyoewi baştan yapmak amma da tuzluymuş yetişemiyoruz yaw:26:
birde 4yıl önceden kkartıyla alakalı bi kara geçmişimde mewcut
Bu hava daha ne kadar böyle gidecek yafu?
Güneş istiyor gönlüm...
Ebuş, Mamur'a geçmiş olsun, kolay gelsin dişler için...
Benim de adet sancılarım geri geldi, eskisi kadar şiddetli değil gerçi ama var yani. Öncesindeki tatlı krizlerim de geri geldi, ki bu yüzden an önce genel müdüre rezil oldum. Dışarı yemeğe çıkıyordu, bişey isteyen var mı arkadaşlar dedi, teşekkürler dedik, çıktı adam, ben de karşımdaki arkadaşa bi profiterol olsa da yesek dedim, duymuş, aşk olsun Burcucum, madem canın istiyor söylesene, gelirken getiririm ben dedi. Ama yer yarılmadı ki içine gireyim
oohh desene bi genel müdür profiterolünü götrceen amaaan koskoca genel müdür bi prof ısmarlayamazmı caaanım boşverr..
selam herkese
napıyor benim bacılarım bakayım dedim,hazır kıpırcan uyumuşken.
ya ayfer ben seni facebook a ekleyemedim bi türlü aismini soyismini yazdım ama bulamadım seni
Uyumuyor diyordun, uyumuş işte :)
kayısının olmamış haline çağla derler bizde,ayyy tüylerim diken diken oluyo düşündükçe dişlerim kamaşıyo:18:selam canolar..
ayfercim bizdede aynı azı kök dişleri okadar zorluyorki ..bu arada gecmiş olsun ..
esin benimde bi kaç gün var adetime..öncesinde ise elimde olmadan psikopota baglıorum..artııı 1 sene sonrası eski adet sancılarım geri döndü ..ya gecen ay üşüttüm ondan ..inşallah bu ay sancılı gecrmem .:18:.oh ne güzel dogm sonrası rahata erdim diodum..bu arada çagla nee?
haftasonunu ateşli gecrdik..38.5 derece..acile götrdüm hafif bogaz kızarıklıgı var ve dişleri zorluyo dedi..antibiotk verdi ama kendi dr una götrmeden kullanmayacam..şu an iyi çünki..
atladıgım var ise affola..cünki sizleri kıskanan ağğresif kompleksli bi kızım var..
bu arad arabamıs geldiii..ama hava buz gibi..
Bu hava daha ne kadar böyle gidecek yafu?
Güneş istiyor gönlüm...
Ebuş, Mamur'a geçmiş olsun, kolay gelsin dişler için...
Benim de adet sancılarım geri geldi, eskisi kadar şiddetli değil gerçi ama var yani. Öncesindeki tatlı krizlerim de geri geldi, ki bu yüzden an önce genel müdüre rezil oldum. Dışarı yemeğe çıkıyordu, bişey isteyen var mı arkadaşlar dedi, teşekkürler dedik, çıktı adam, ben de karşımdaki arkadaşa bi profiterol olsa da yesek dedim, duymuş, aşk olsun Burcucum, madem canın istiyor söylesene, gelirken getiririm ben dedi. Ama yer yarılmadı ki içine gireyim
selam herkese
napıyor benim bacılarım bakayım dedim,hazır kıpırcan uyumuşken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?