2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet evet gunes gelsın kurtlandım evde resmen :))

offfffffffffffff yarama basma bea. 66 400 ıle hamıle kaldım su an hatta az once tartıldım 70 800 cıktım.kılo verılıyorda su sarkmalar ozellıkle gobek ve memısler benı sınır edıyor

Eyo zaten 3 öğün yiyor, onu bile yarım yamalak kahaltı,çorba ve akşam muhallebi bişiler fix 3 öğünümüz, bunun dışında bizim yemeklerden de abisi geldiği vakit yani 5 gibi yedirmeye çalışıyorum ama taş çatlasa 5 parça falan sokabiliyorum ağzına, meyve de bazen yer bazen yemez

Topiğin ast solisti, en ağır kanlı bebeği olan Duru bebeğin doüum günü yrn :) ama ben geçtiğimiz pazar günü bölüm 1 i yaptım...bölüm 2 yi de bu hafta avcılarda annemde yapçam...bizimkiler kalabalık baya..o yüzden 2 parti yapıyorum...1.bölüm çok güzel geçti...magnetten bende yaptırdım Hello kitty li...Pasta ve şeker hamurlu kurabiye yaptım..ONlarda Hello Kitty li...Birde Duru ya uğur böceği kostümü aldım acaip tatlı oldu...Evi de Hello Kitty süslemeleri ile süsledim..Resimlerini koyarım bugün buraya...
Burcu sen bakıcı mı buldun Doruk'a

ay sorma bende doğumdan sonra rahatlicam diyodum ama nafile ilk adetimden bu yana hepsi ağrılı kimisi hapla geçti kimisinde acile kaldırdılar acıdan bayıldığım görülmüştür çağla da kayısının olmamışı yeşil ekşi hali bizd eçağla denir sizde ne denir bilemedim

walla Özocum ben kaç kilo olduğumu sölemek bile istemiyorum şahsen, hamilelik dışında hayatımda hiç olmadığım bi kilodayım

yazgıcan mert günde üç öğün yiyor ama aralarda emiyor ve akşam yemeğinden sonra meyve veriyorum ben eskisi gibi iştahlı değil hemen sıkılıyo yemek yemeyi bırakıyo

hihhhküçük beden yazgı mı?ayy çok sevdim bu terimi:87:
fakat sankim bir kinaye sezdim,öyle mi yoksa Meral cik?
verirsin şekerim verirsin,yaz geliyor zaten.hem öyle iriyarı değilsinki balım sen,küçücük bir hatunsun:78:
ama resimlerde devasa çıkabiliyorsun bazen,bunu daha öncede söylemiştim.ancak seni birebir gördüğümde bu kanı ortadan kalktı.

belim bugün biraz daha iyiydi ama öğle arasında merti kucağıma aldım yine tutuldu tam dayaklığım değilmi

hayatım dikkat et diyeceğim de,evde 1 yaşında bir bebe varken ne mümkün tabi bu.
benim belimde berbat doğumdan beri,doktora gideceğim ama hep erteliyorum.
gerçi ertelediğim okağaa çok şey varki.diş,bel,çenemin altındaki beze,kadındoğum.

Anacım ben pek korkuyorum bu azılardan yaw :18:
Bakalım, otomatik bi şans doğdu kendisine, kullansın işte :)

Sağol şekerim :)
3 ana 2 ara öğün yiyor, yatmadan önce de 180 cc kadar süt içiyor.

canikom,şimdi sizin bebeler öğle uykusuna yattı mı enaz 1 saat uyuyordur.ama benim bebe enfazla 1 saat uyuyor,oda bir istina.
ayy gündüz uyumasada olur,benim derdim gece uyuması.

Gündüz uykuları Doruk'un da kısa...
Geceler belli olmuyor hala.

Çağlaya bayılırım ben, yarın da ondan isteyeyim genel müdürden

Hee kurtlan sen
Anladın sen onu...

aa evet her tür meyvenin ham haline çağla denir, kayısı çağlası da var Gülşanın dediği gibi ama en çok satılan badem çağlasıdır..ayriyeten Gülşan kayısı çağlasına bayılırım ben:)) kv'lerin bahçesinde ar kayısı, özellikle pişmeden bana koparıp göndermelerini istiyorum

ÖZNURCUM ameliyat işi eylüle kaldı çünküm işyerine eleman alınacak ben onu yetiştirecem ancak o zaman izin alabilirmişim ki haklılar çünkü zaten çok müsamaha gösteriyolar bana özellikle bebek olduktan sonra sorumluluğumu bilirim ama bebekten sonra zorlanıyorum görüyolar bişey demiyolar ayrıca haziran temmuz ağustos hepsinde birer düğün var ben zaten en geç haziran sonu diyodum yazın korseyle gezmek zor olur die düğün iş derken eylüle kaldı e bende biraz kilo veririm o arada

yazgıcan mert günde üç öğün yiyor ama aralarda emiyor ve akşam yemeğinden sonra meyve veriyorum ben eskisi gibi iştahlı değil hemen sıkılıyo yemek yemeyi bırakıyo

yaa ben ALP e kahvaltı,çorba,meyve,yemek,tahıllı mama,hepsini tıkıştırıyorum.yani enaz 4 öğün yiyor,ki enaz 4 kezde emiyor.çok mu zorluyorum ben bu cücüğü yaa.manyak mıyım neyim?

Nurşahcım, Doruk'a iki aydır bakıcı bakıyor.
Bu ara biraz problem çıkardı ama düzelme ihtimali var, bekliyoruz bakalım.

Şimdi aldığım bi habere göre aylık raporumu yarın teslim etmem gerekiyormuş, ben kaçar

walla özocum ben kaç kilo olduğumu sölemek bile istemiyorum şahsen, hamilelik dışında hayatımda hiç olmadığım bi kilodayım

of puf bu konu benı darlandırıyor artık
magdurumda magdurum hep senolun yuzunden
gecenlerde evlenmeden 1 ay oncekı resmımızı bulduk sans eserı senolun gozlerı yuvasından cıktı ``aa askım ne kadar zayıfmıssın yıne oyle olsana`` dıdı bana
dofcem ya hem yedır sısır hem laf et

ben ekşi eriğe bayılırım en sevdiğim meyve tüylü şeyler benim içimi gıcıklıyo:18:

Aşkolsun Yazgışş ne kinayesi:76:

yaw vardı yazacak bişiler ama açlıktan kafam karıştı:)) şaka şaka normalde zaten bu saatlerde yeni bişiler atıştırmaya başlarım ama sonra da hiç durmam

vallahi doğumun ertesi günü 80 kiloydum diyete başladığımda 82 kiloydum şu an bilmiyorum pazartesi tartılıcam ööle çok sıkı bi diyet yapmıyorum hafta sonu mutlaka bozuyorum ama yinede verdim heralde biraz

YAZGI besiye çekmişsin alpi o nası bi mönü valla ben 3 öğün normal ölçülerde yediriyorum 1 öğün meyve 1 öğünde süt veriyorum tahıllı mama hiç vermiyorum onu yerine pilav kyuyorum öğünlere birde eğer yemezse hiiiççç zorlamıyorum çünkü acıkınca yiyor ide biz yemek yerken yemeyi seviyor o yüzden bizden önce yedirip rahat rahat yemek yiyemiyorum ama olsun eğleniyoruz yinede

canikom,şimdi sizin bebeler öğle uykusuna yattı mı enaz 1 saat uyuyordur.ama benim bebe enfazla 1 saat uyuyor,oda bir istina.
ayy gündüz uyumasada olur,benim derdim gece uyuması.
Duru da hala öyle ne gündüz uyuyo ne de gece...

Hoşbulduk canımcım..ayarlarız en kısa zamanda inşallah...sizi çok özledim valla:)

Ya BUrcu kaçmasaydın yaaaa
bende bakıcı bakıyorum da bulamıyorum varmı senin bakıcının tanıdığı filan??
hem ne problem çıkardı bu kadın???

yazgı bence alp normal yiyo bi fazlalık göremedim ben:78:
öznur ben hamile kaldığımda 71 kiloydum 82 kiloyla doğuma girdim hala 71 kiloyum ama zaten kilolu biriydim o yüzden pek tınlamıyorum kocayı sende tınlama boşver, eşine deki elimizde sadece bu beden kaldı idare et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…