- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.321
bu hava daha ne kadar böyle gidecek yafu?
Güneş istiyor gönlüm...
Ebuş, mamur'a geçmiş olsun, kolay gelsin dişler için...
Benim de adet sancılarım geri geldi, eskisi kadar şiddetli değil gerçi ama var yani. öncesindeki tatlı krizlerim de geri geldi, ki bu yüzden an önce genel müdüre rezil oldum. Dışarı yemeğe çıkıyordu, bişey isteyen var mı arkadaşlar dedi, teşekkürler dedik, çıktı adam, ben de karşımdaki arkadaşa bi profiterol olsa da yesek dedim, duymuş, aşk olsun burcucum, madem canın istiyor söylesene, gelirken getiririm ben dedi. Ama yer yarılmadı ki içine gireyim
selam bağyenlerBu saat oldu yazamıyorum abowwwwww:))
eyo da sanıırsam azı dişleri çıkarıyor, felaket ötesi bi gece geçirdik, bu sabah ta hep huysuzdu şimdi uyudu ayağımda 2 saat uyusun inş.
Ohhh afiyet olsun burcucum, ben bugün diyete başladım akşama son bulmazsa tabi:)) yaw kilo vereceğime kilo alıyorum ben artık bi dur demenin vaktidir..bakıcı işi için de hayırlısı olsun bakalım, belki de kendine çeki düzen verir bi şans daha ver istersen
ebuşcum size de kolay gele dişler için..çağla bademin ham hali, yeşildir hani badem derler daha çok
selam canolar..
ayfercim bizdede aynı azı kök dişleri okadar zorluyorki ..bu arada gecmiş olsun ..
esin benimde bi kaç gün var adetime..öncesinde ise elimde olmadan psikopota baglıorum..artııı 1 sene sonrası eski adet sancılarım geri döndü ..ya gecen ay üşüttüm ondan ..inşallah bu ay sancılı gecrmem .:18:.oh ne güzel dogm sonrası rahata erdim diodum..bu arada çagla nee?
haftasonunu ateşli gecrdik..38.5 derece..acile götrdüm hafif bogaz kızarıklıgı var ve dişleri zorluyo dedi..antibiotk verdi ama kendi dr una götrmeden kullanmayacam..şu an iyi çünki..
atladıgım var ise affola..cünki sizleri kıskanan ağğresif kompleksli bi kızım var..
bu arad arabamıs geldiii..ama hava buz gibi..
canım 2010 mart annelerine gel face de beni bul ordan arkadaş olarak ekle de ben işyerinden giremiyorum ortak arkadaşlarımızda var ordan da bul beni
selam küçük beden yazgıkıskandım seni:)) ay benim dijital tartı bozuktu tartılmayınca saldım da saldım, dünkü muhabbet sonrası normal tartıda bi tartıldım ki anammmm neredeyse doğuma girdiğim kiloya gidiyorumm, braz iradeli olabilirim inş.
Nurşahcım hoşgeldin cnm, evet bi buluşma düşüncesi var ama havalar muhalefet ediyo yine:))
belim bugün biraz daha iyiydi ama öğle arasında merti kucağıma aldım yine tutuldutam dayaklığım değilmi
Selam bağyenlerbu saat oldu yazamıyorum abowwwwww:))
Eyo da sanıırsam azı dişleri çıkarıyor, felaket ötesi bi gece geçirdik, bu sabah ta hep huysuzdu şimdi uyudu ayağımda 2 saat uyusun inş.
ohhh afiyet olsun Burcucum, ben bugün diyete başladım akşama son bulmazsa tabi:)) yaw kilo vereceğime kilo alıyorum ben artık bi dur demenin vaktidir..bakıcı işi için de hayırlısı olsun bakalım, belki de kendine çeki düzen verir bi şans daha ver istersen
Ebuşcum size de kolay gele dişler için..çağla bademin ham hali, yeşildir hani badem derler daha çok
Burcu afiyet olsun şekerim.pek bir tatlı gelir şimcik o.
bu çocukları artık günde kaç kez ve ne sıklıkla doyuruyorsunuz?bizim doktor günde 3 öğün versen yeterli dedi ama ben bunu dinleyor muyum,hayır:26:
canikom,şimdi sizin bebeler öğle uykusuna yattı mı enaz 1 saat uyuyordur.ama benim bebe enfazla 1 saat uyuyor,oda bir istina.
ayy gündüz uyumasada olur,benim derdim gece uyuması.
kayısının olmamış haline çağla derler bizde,ayyy tüylerim diken diken oluyo düşündükçe dişlerim kamaşıyo:18:
geçmiş olsun canım inşallah çabucak düzelir
obur seni
belim bugün biraz daha iyiydi ama öğle arasında merti kucağıma aldım yine tutuldutam dayaklığım değilmi
evet evet gunes gelsın kurtlandım evde resmen :))
offfffffffffffff yarama basma bea. 66 400 ıle hamıle kaldım su an hatta az once tartıldım 70 800 cıktım.kılo verılıyorda su sarkmalar ozellıkle gobek ve memısler benı sınır edıyor
Eyo zaten 3 öğün yiyor, onu bile yarım yamalakkahaltı,çorba ve akşam muhallebi bişiler fix 3 öğünümüz, bunun dışında bizim yemeklerden de abisi geldiği vakit yani 5 gibi yedirmeye çalışıyorum ama taş çatlasa 5 parça falan sokabiliyorum ağzına, meyve de bazen yer bazen yemez
yazgıcan mert günde üç öğün yiyor ama aralarda emiyor ve akşam yemeğinden sonra meyve veriyorum beneskisi gibi iştahlı değil hemen sıkılıyo yemek yemeyi bırakıyo
Topiğin ast solisti, en ağır kanlı bebeği olan Duru bebeğin doüum günü yrn :) ama ben geçtiğimiz pazar günü bölüm 1 i yaptım...bölüm 2 yi de bu hafta avcılarda annemde yapçam...bizimkiler kalabalık baya..o yüzden 2 parti yapıyorum...1.bölüm çok güzel geçti...magnetten bende yaptırdım Hello kitty li...Pasta ve şeker hamurlu kurabiye yaptım..ONlarda Hello Kitty li...Birde Duru ya uğur böceği kostümü aldım acaip tatlı oldu...Evi de Hello Kitty süslemeleri ile süsledim..Resimlerini koyarım bugün buraya...
Burcu sen bakıcı mı buldun Doruk'a
walla özocum ben kaç kilo olduğumu sölemek bile istemiyorum şahsen, hamilelik dışında hayatımda hiç olmadığım bi kilodayım
aa evet her tür meyvenin ham haline çağla denir, kayısı çağlası da var Gülşanın dediği gibi ama en çok satılan badem çağlasıdır..ayriyeten Gülşan kayısı çağlasına bayılırım ben:)) kv'lerin bahçesinde ar kayısı, özellikle pişmeden bana koparıp göndermelerini istiyorum
Duru da hala öyle ne gündüz uyuyo ne de gece...canikom,şimdi sizin bebeler öğle uykusuna yattı mı enaz 1 saat uyuyordur.ama benim bebe enfazla 1 saat uyuyor,oda bir istina.
ayy gündüz uyumasada olur,benim derdim gece uyuması.
Hoşbulduk canımcım..ayarlarız en kısa zamanda inşallah...sizi çok özledim valla:)selam küçük beden yazgıkıskandım seni:)) ay benim dijital tartı bozuktu tartılmayınca saldım da saldım, dünkü muhabbet sonrası normal tartıda bi tartıldım ki anammmm neredeyse doğuma girdiğim kiloya gidiyorumm, braz iradeli olabilirim inş.
Nurşahcım hoşgeldin cnm, evet bi buluşma düşüncesi var ama havalar muhalefet ediyo yine:))
Ya BUrcu kaçmasaydın yaaaaNurşahcım, Doruk'a iki aydır bakıcı bakıyor.
Bu ara biraz problem çıkardı ama düzelme ihtimali var, bekliyoruz bakalım.
Şimdi aldığım bi habere göre aylık raporumu yarın teslim etmem gerekiyormuş, ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?