2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa ben ALP e kahvaltı,çorba,meyve,yemek,tahıllı mama,hepsini tıkıştırıyorum.yani enaz 4 öğün yiyor,ki enaz 4 kezde emiyor.çok mu zorluyorum ben bu cücüğü yaa.manyak mıyım neyim?

yok ya çocuk soun çıkarmadan yiyosa midesi alıyo demekki, zorladığını sanmam

oy oy kolay gele şekerüm, sen bu vına boşyere para verdin gibime geliyo hiç takılamıyosun bea

heee di mi hem ye ye derler hem de

ben ekşi eriğe bayılırım en sevdiğim meyve tüylü şeyler benim içimi gıcıklıyo:18:

benim de meyveyle aram yoktur ekşi olanları çok severim ama

merhaba :)) herkes iyi mi??
hava çokkk güzelll dışarı çıkamamanın verdiği sinir var bende de..öğle arası çıktık arkadaşlarla kesmedi..off dışarı çıksam deniz kenarında bi kahve içsem alışveriş yapsammm

[video]http://www.facebook.com/[/video]

Alpiş sehpa tepelerinde...
ve akabinde annesi indiriyor ve bizim küçük serseri çene yapıyor

sorma kendimi çarşılara atasım oğluşu alıp parklara gidesim var sonra kuaföre gidip saatlerce bişeyler yaptırasım var ne zamandır keratin yaptırıcam hala fırsat bulamadım offf

inşallah cnm biz de çok özledik
Burcu şirketten buldu cnm bakıcıyı, dorukla arası çok iyi ama lafları çarpıtma, yalan söyleme gibi bazı kötü meziyetleri var, inşallah artık düzelir

ohhh olsun hava güzel olsun da en azından içiniz ısınsın burda hava rezalet, hep böyle olucak sanırım bu hafta

[video]http://www.facebook.com/[/video]

Alpiş sehpa tepelerinde...
ve akabinde annesi indiriyor ve bizim küçük serseri çene yapıyor

yerim ben onu yaa, maşallah gerçi şu an için sessiz izledim eyo uyuduğundan:)) sonra sesli de izleyip o çeneyi bi dinlicem

Sağol şekerim :)
3 ana 2 ara öğün yiyor, yatmadan önce de 180 cc kadar süt içiyor.

Alp te öyle işte.sadece bizimki ekstra beni emiyor.

Aşkolsun Yazgışş ne kinayesi:76:

yaw vardı yazacak bişiler ama açlıktan kafam karıştı:)) şaka şaka normalde zaten bu saatlerde yeni bişiler atıştırmaya başlarım ama sonra da hiç durmam

seviom seni MEral im.

ama hayatım aynı hesap işte.bende 3 öğün veriyorum.sonra arada meyve,yatmadanda süt yerine tahıllı mama veriyorum.haa ekstaramız şu ki,Alp birde beni emiyor.

Duru da hala öyle ne gündüz uyuyo ne de gece...

yani bende görmüyorum ama sorayım dedim

yok ya çocuk soun çıkarmadan yiyosa midesi alıyo demekki, zorladığını sanmam

Alp aç olsada sorunsuzca yemiyor ki,oyüzden ben her halikarda tıkıştırıyorum

baston puset de aldık doguhan evın ıcınde gezmeye calısıyor (
anladım anladım

bende umarım amelıyata kadar kılo verırım.sonra degısıyormus yuz zayıfladıgında

yaa ben alp e kahvaltı,çorba,meyve,yemek,tahıllı mama,hepsini tıkıştırıyorum.yani enaz 4 öğün yiyor,ki enaz 4 kezde emiyor.çok mu zorluyorum ben bu cücüğü yaa.manyak mıyım neyim?

normal canım bırak yesın emsın ne guzel ıste

Esıme dıyorum zatı emme bende artık zayıflamak ıstıyorum yaaaaaa

meral bırden boyle eksı erık cektı canım dıslerım kamastı.
Senolda gec gelecek nasıl aldırsam kı sımdı

yerim ben onu yaa, maşallah gerçi şu an için sessiz izledim eyo uyuduğundan:)) sonra sesli de izleyip o çeneyi bi dinlicem

sağol teyzesi.
artık saehpaya çıkma konusunda çok usta.hemencecik hızlıca çıkıyor,ve bugün mutfağa gidip odaya döndüğümde sehpanın üstünde ayaktaydı,tv ye vuruyordu.iyiyce kudurdu.

Ben de seni seviyorum Yazgıcan

Özo çıktı mı ki erik?? walla bilemiyorum nereden bulucan nasılsa hamile değilsin bulamasan da olur:))

slm millet
sohbet koyu bu gün

hehe sen ona kilo mu diyosun boyunu da söyle de millet gerçeği bilsin
75le hamile kaldım 84le doğuma girdim şimdi 71.500 ama benim boy 1.60 en az 6 kilo vermem lazım zaten çok abartı yemem ama veremiyorum keten tohumu deneyeceğim ama emzirirken uygun değil diyorlar korkuyorum. göğüsler göbek korkunç abartılı biçimlendirilmiş bir kum saatine benziyorum ince bir bel kalçaya oranla gayet ince bacaklar ama koca bir popo ve bir okadar koca göğüsler ay dellencem

sağol teyzesi.
artık saehpaya çıkma konusunda çok usta.hemencecik hızlıca çıkıyor,ve bugün mutfağa gidip odaya döndüğümde sehpanın üstünde ayaktaydı,tv ye vuruyordu.iyiyce kudurdu.

allah aşkına dikkat edin şu televizyonlara ben çok korkuyorum artık devrilecek üzerine diye :18:

benim cnm acaip çekmişti erik yaa, bulamamıştım da:))

Hoşgeldin Şeymacım, ya ben de özellikle sırıtan belli bi yer yok aldım mı her taraftan alıyorum Allahtan:)) topluca şişiyorum yani

sorma kendimi çarşılara atasım oğluşu alıp parklara gidesim var sonra kuaföre gidip saatlerce bişeyler yaptırasım var ne zamandır keratin yaptırıcam hala fırsat bulamadım offf
keratin ne?

az kaldı sizin oralara da gelir sıcak..bizim son iyi günleimiz yakında feci sıcaklar başlar..
bir de bu havada insan oturp çalışmak istemiyor..tam aylaklık mevsimi:))

Ben geldiimmmm..
Bir sürü alıntı yapmıştım ama müdüre yakalandım, sayfayı kapattım ve püfff gitmiş hepsi..
Bodoslama dalıyorum artık, idare edin :)))
Kilo konusu var yine bakıyorum da, ben hiç konuşmayım bu konuda döversiniz beni valla :))
Ekşili şeylere bende bayılırım, Esin nerden yazdın şimdi benimde canım çağla çekti, iş yerinde nasıl bulacam ben ((
İklim de 3 ana 2 ara öğün yiyor, ara öğünlerde meyve ve yoğurt var, yatmadan önce de 150 cc. süt içiyor..

çağlanın kelime anlamını acıklayan meral ve gülsan bacım solasınız bişe daha ögrendim
kudurcanı izleyemedim henüz ..
osidi arkadaşım öznur hangi puseti aldın..benim puset siparş üzerien dün geldi gazam mübarek ola..işte bu

Hoşgeldin Yasemincim, daha evvelden 34-36 beden olduğunu bildiğimizden bence de yorum yapma sakın :))

Candan sen neden yazmıyosun artık?

Son düzenleme:
Kızlar ya sımcı benı doveceksınız emme ben hala doguhan`a ınek sutu vermedım.
Bı marka falan var mı hangısını versem acep
de hayde bı kac kelam edıverın :)

Baktım sohbet koyu hemen damladım

Ben de hafta sonu kendimi kuaföre atma planı yapıyorum, diplerim çıksa iyi,saçlarımda sarı kalmadı nerdeyse

sağol teyzesi.

Çok güldüm,nasıl çemkiriyor,ben o pozisyonda Kero yu ordan alsam kendini geriye atar sonra yere bıraktığımda da kafasını yere vurur, üstelemediğimizden azalttı ama tamamen bitmedi, dün de bakıcının liseye giden kızı onunla oynamadı diye kıza vurup ısırmış,Allahım kime çekti bu çocuk

Kilo verme konusu son günlerin moda konusu ne de olsa yaz geliyor, ben spordan nefret ettiğimden dansa başladım bugün 2. ders var bakalım bi işe yarayacak mı göbeğimden ve simitlerimden nefret ediyorum

Tanyacım keratin de bi tür saç bakımı :

Keratin ne işe yarıyor?
Keratinin başlıca kullanım amacı yıpranmış saçlara bakım yapmak. Esneyen, güçsüz, koparak dökülen her tür ve yapıdaki saçın sağlamlaşmasını ve hayat kazanmasını sağlayan Brezilya keratini, zaman içerisinde defrize, saç renginin açılması, boyanması gibi işlemler nedeniyle saçın kaybettiği keratini, sıvı keratin yüklemesiyle saça geri kazandırıyor.

Brezilya keratini, klasik saç maskesi ile yapılan saç bakımlarından çok daha etkili ve ekonomik. Uygulama süresi 20 dakika gibi kısa bir süre olmasına rağmen saçta kalma süresi çok daha uzun, 6 aya kadar etkisini koruyor. Saçlara yüklenen sıvı keratin saç telinin etrafını sararak dış etkilere karşı bir zırh görevi görüyor. Ayrıca, Brezilya keratini kullanılarak uygulanan Brezilya fönü de, bakım işleminin yanı sıra saçların düzleştirilmesini ve 6 ay süresince fönlü görünüm kazanmasını sağlayan bir işlem. Elbette keratini saçlara uygulamak için Brezilya fönü yaptırmanız gerekmiyor, sadece sıvı keratin ile bakım yaptırabilirsiniz. Örneğin ben öyle yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…