- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.341
yaa ben ALP e kahvaltı,çorba,meyve,yemek,tahıllı mama,hepsini tıkıştırıyorum.yani enaz 4 öğün yiyor,ki enaz 4 kezde emiyor.çok mu zorluyorum ben bu cücüğü yaa.manyak mıyım neyim?
Nurşahcım, Doruk'a iki aydır bakıcı bakıyor.
Bu ara biraz problem çıkardı ama düzelme ihtimali var, bekliyoruz bakalım.
Şimdi aldığım bi habere göre aylık raporumu yarın teslim etmem gerekiyormuş, ben kaçar
of puf bu konu benı darlandırıyor artık
magdurumda magdurum hep senolun yuzunden
gecenlerde evlenmeden 1 ay oncekı resmımızı bulduk sans eserı senolun gozlerı yuvasından cıktı ``aa askım ne kadar zayıfmıssın yıne oyle olsana`` dıdı bana
dofcem ya hem yedır sısır hem laf et
ben ekşi eriğe bayılırım en sevdiğim meyvetüylü şeyler benim içimi gıcıklıyo:18:
merhaba :)) herkes iyi mi??
hava çokkk güzelll dışarı çıkamamanın verdiği sinir var bende de..öğle arası çıktık arkadaşlarla kesmedi..off dışarı çıksam deniz kenarında bi kahve içsem alışveriş yapsammm
Duru da hala öyle ne gündüz uyuyo ne de gece...
Hoşbulduk canımcım..ayarlarız en kısa zamanda inşallah...sizi çok özledim valla:)
Ya BUrcu kaçmasaydın yaaaa
bende bakıcı bakıyorum da bulamıyorum varmı senin bakıcının tanıdığı filan??
hem ne problem çıkardı bu kadın???
yazgı bence alp normal yiyo bi fazlalık göremedim ben:78:
öznur ben hamile kaldığımda 71 kiloydum 82 kiloyla doğuma girdim hala 71 kiloyum ama zaten kilolu biriydim o yüzden pek tınlamıyorum kocayısende tınlama boşver, eşine deki elimizde sadece bu beden kaldı idare et
merhaba :)) herkes iyi mi??
hava çokkk güzelll dışarı çıkamamanın verdiği sinir var bende de..öğle arası çıktık arkadaşlarla kesmedi..off dışarı çıksam deniz kenarında bi kahve içsem alışveriş yapsammm
[video]http://www.facebook.com/[/video]
Alpiş sehpa tepelerinde...
ve akabinde annesi indiriyor ve bizim küçük serseri çene yapıyor
Sağol şekerim :)
3 ana 2 ara öğün yiyor, yatmadan önce de 180 cc kadar süt içiyor.
Aşkolsun Yazgışş ne kinayesi:76:
yaw vardı yazacak bişiler ama açlıktan kafam karıştı:)) şaka şaka normalde zaten bu saatlerde yeni bişiler atıştırmaya başlarım ama sonra da hiç durmam
vallahi doğumun ertesi günü 80 kiloydum diyete başladığımda 82 kiloydum şu an bilmiyorum pazartesi tartılıcam ööle çok sıkı bi diyet yapmıyorum hafta sonu mutlaka bozuyorum ama yinede verdim heralde biraz
YAZGI besiye çekmişsin alpi o nası bi mönü valla ben 3 öğün normal ölçülerde yediriyorum 1 öğün meyve 1 öğünde süt veriyorum tahıllı mama hiç vermiyorum onu yerine pilav kyuyorum öğünlere birde eğer yemezse hiiiççç zorlamıyorum çünkü acıkınca yiyor ide biz yemek yerken yemeyi seviyor o yüzden bizden önce yedirip rahat rahat yemek yiyemiyorum ama olsun eğleniyoruz yinede
Duru da hala öyle ne gündüz uyuyo ne de gece...
öznur ben hamile kaldığımda 71 kiloydum 82 kiloyla doğuma girdim hala 71 kiloyum ama zaten kilolu biriydim o yüzden pek tınlamıyorum kocayısende tınlama boşver, eşine deki elimizde sadece bu beden kaldı idare et
yok ya çocuk soun çıkarmadan yiyosa midesi alıyo demekki, zorladığını sanmam
anacım ben pek korkuyorum bu azılardan yaw :18:
Bakalım, otomatik bi şans doğdu kendisine, kullansın işte :)
sağol şekerim :)
3 ana 2 ara öğün yiyor, yatmadan önce de 180 cc kadar süt içiyor.
gündüz uykuları doruk'un da kısa...
Geceler belli olmuyor hala.
çağlaya bayılırım ben, yarın da ondan isteyeyim genel müdürden
hee kurtlan sen
Anladın sen onu...
öznurcum ameliyat işi eylüle kaldı çünküm işyerine eleman alınacak ben onu yetiştirecem ancak o zaman izin alabilirmişim ki haklılar çünkü zaten çok müsamaha gösteriyolar bana özellikle bebek olduktan sonra sorumluluğumu bilirim ama bebekten sonra zorlanıyorum görüyolar bişey demiyolar ayrıca haziran temmuz ağustos hepsinde birer düğün var ben zaten en geç haziran sonu diyodum yazın korseyle gezmek zor olur die düğün iş derken eylüle kaldı e bende biraz kilo veririm o arada
yaa ben alp e kahvaltı,çorba,meyve,yemek,tahıllı mama,hepsini tıkıştırıyorum.yani enaz 4 öğün yiyor,ki enaz 4 kezde emiyor.çok mu zorluyorum ben bu cücüğü yaa.manyak mıyım neyim?
öznur ben hamile kaldığımda 71 kiloydum 82 kiloyla doğuma girdim hala 71 kiloyum ama zaten kilolu biriydim o yüzden pek tınlamıyorum kocayıSende tınlama boşver, eşine deki elimizde sadece bu beden kaldı idare et
yok ya çocuk soun çıkarmadan yiyosa midesi alıyo demekki, zorladığını sanmam
oy oy kolay gele şekerüm, sen bu vına boşyere para verdin gibime geliyo hiç takılamıyosun bea
heee di mi hem ye ye derler hem de
benim de meyveyle aram yoktur ekşi olanları çok severim ama
yerim ben onu yaa, maşallahgerçi şu an için sessiz izledim eyo uyuduğundan:)) sonra sesli de izleyip o çeneyi bi dinlicem
ben de seni seviyorum yazgıcan
özo çıktı mı ki erik?? Walla bilemiyorum nereden bulucan nasılsa hamile değilsin bulamasan da olur:))
sağol teyzesi.
artık saehpaya çıkma konusunda çok usta.hemencecik hızlıca çıkıyor,ve bugün mutfağa gidip odaya döndüğümde sehpanın üstünde ayaktaydı,tv ye vuruyordu.iyiyce kudurdu.
keratin ne?sorma kendimi çarşılara atasım oğluşu alıp parklara gidesim var sonra kuaföre gidip saatlerce bişeyler yaptırasım var ne zamandır keratin yaptırıcam hala fırsat bulamadım offf
inşallah cnm biz de çok özledik
Burcu şirketten buldu cnm bakıcıyı, dorukla arası çok iyi ama lafları çarpıtma, yalan söyleme gibi bazı kötü meziyetleri var, inşallah artık düzelir
ohhh olsun hava güzel olsun da en azından içiniz ısınsın burda hava rezalet, hep böyle olucak sanırım bu hafta
yerim ben onu yaa, maşallahgerçi şu an için sessiz izledim eyo uyuduğundan:)) sonra sesli de izleyip o çeneyi bi dinlicem
sorma kendimi çarşılara atasım oğluşu alıp parklara gidesim var sonra kuaföre gidip saatlerce bişeyler yaptırasım var ne zamandır keratin yaptırıcam hala fırsat bulamadım offf
sağol teyzesi.
artık saehpaya çıkma konusunda çok usta.hemencecik hızlıca çıkıyor,ve bugün mutfağa gidip odaya döndüğümde sehpanın üstünde ayaktaydı,tv ye vuruyordu.iyiyce kudurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?