2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bız hepsıburada sıtesındekı fırsatlarımda gorduk chıcco caddy 187 tl aldık canım.mınnak bısı hafıf bısı yane

sağol teyzesi.
artık saehpaya çıkma konusunda çok usta.hemencecik hızlıca çıkıyor,ve bugün mutfağa gidip odaya döndüğümde sehpanın üstünde ayaktaydı,tv ye vuruyordu.iyiyce kudurdu.

hangi sehpa bu yaw ?size geldiğimde üzrinde çay püsküüt yediğimiz sehpamı:44:ben orta sehpayı kaldrdım kac ayyylar önce orasını burasını carpacak diye

benim tıcker 1 year da kalmış nedenki?yeni bi düzenlememi yapmam gerek:44:

e heralde şekerüm, o yaptığımız 1 yaş tickerı idi, şimdi 2 yaş yaptık hepimiz sen de yeni bi ticker hazırlicen bi zahmet:))

iyi yaptın hoşgeldin:))
yaw sende göbek te simit te yok bea, yok yere sıkma canını

kaç kilosun çok merak ettim:))

ay ben de tırnaklarına bişey yapıyolar sandım..sağol canım
ben bu süs konularında pek iyi değilimdir belli oluyor değil mi

bız hepsıburada sıtesındekı fırsatlarımda gorduk chıcco caddy 187 tl aldık canım.mınnak bısı hafıf bısı yane
cnm benmkide cok hafif ve küççük..tek çekim 130 a düştü 150 den..bakalım kullanmadım henüz hava buz gibi..
Evet değişmesi gerekiyor, ben nasıl yapıldığını bilmiyorum benimkine de el atar mısın?:26:

okeyto dip boyası gelen hatun

Kızlar ya sımcı benı doveceksınız emme ben hala doguhan`a ınek sutu vermedım.
Bı marka falan var mı hangısını versem acep
de hayde bı kac kelam edıverın :)

vallahi sana bir şey diyemem çünkü benimki tek başına süt kesinlikle içimiyor muz püresiyle karıştırıp veriyorum son zamanlarda ya da salep yapıyorum başka türlü ağzına sokmuyor ama öyle çocuk sütü falan almadım bildiğin marka sütler yarım yağlı, ben mama falan da hiç vermedim anne usulü bakıyorum azimle geçenlerde ilk defa içimin pudinginden yedi o da çarşıya çıktığımızda dönmemiz uzayınca mecburen verdik

meral bu alıntı mı uyguladığın bir şey mi uyguladıysan nereden buldun bunu, benim saçlarda balyaj var hışır hışır oldular bu ara maske krem falan kar etmez oldu

ay Öznur ay, ver işte güvendiğin bi markanın sütünü, işlenmiş olmasını istemiyosan çiğ süt al kaynatıp ver, günlük şişe sütlerden alırsan daha iyi olur ama tabi onu biraz daha zor içiyolar kokuyor

keratin ne?

az kaldı sizin oralara da gelir sıcak..bizim son iyi günleimiz yakında feci sıcaklar başlar..
bir de bu havada insan oturp çalışmak istemiyor..tam aylaklık mevsimi:))
yazıyodum ama maralı anlatmış zati
sen hakkat psio bi annesin acıyorum doğuhana ben ek veriyorum çünki bende en çok ona güveniyor ve severek içiyorum
benim tıcker 1 year da kalmış nedenki?yeni bi düzenlememi yapmam gerek:44:

ivet bebem lilipie git eni ticker hazırla gel bakem AYLÜN hanımcım sizde

AAAAYYYYY bu adet dönemlerinden nefret edyorum gözümün önünden waffle pasta fındıklı çuku uçuşuyo acı çekiyorum hayır bu arın ağrısıyal öğlen spora gittim şimdi yersem çok acı çekerim offf allam bunla sınama beni yaa

hafta sonu günüm güzel geçti açıkçası yaptırdığım pastaları çok beğenmedimama görüntüleri şahaneydi yiyenler de beğenmiş gibiydi hatta yaptırdığım yerin telefonunu aldılar ama bi daha çok sıkışmadıkça ben yaparım heralde çünküm daha güzel yaparım

anladım canım nası bi bakıcıymış o yaaaa...

aaaa Durununkine çok benziyo sana buradan tavsiye etmiştim bende Chicconunkini

Ben Pınar çocuk sütü vermeye başladım ama öle biberona koyup içiremiyorum ya muhallebisini yapıyorum onunla yada sabah kahvaltısını hazırlıyorum
hoşgeldin canım...ara öğünlerde ne yiyo...Duruya 3 ana öğün veriyorum birde verebilirsem yoğurt veriyorum 1 ara öğün olarak

Alla alla napım ya gecen gun senol cılek ananas mango hepsını bırden verdı dıye harp cıkaracaktım ne dıosunuz sız
O yuzden ben bı daha dogurmam anacım cok buyuk bı psıkoyum ben

bu arada gün işi en çok kuzuma yaradı çok eğleniyo komşu kızıyla aslında aralarında 6 ay var ama iyi anlaştılar aynı oyuncaklarla birlikte oynuyolar aslında ben daha sık buluşturmak istiyorum konuyu da açtım ama annesi pek oralı olmadı bende bişi demedim gerçi eser konuşmyı anlatınca biraz havalı görünüyosun birazda kibarca sorcam die lafı dolandırmışsın çekinmiştir dedi de kadın hiç çekinecek bi tip diil neyse 15 günde 1 görüşsünler napiyim

allah aşkına dikkat edin şu televizyonlara ben çok korkuyorum artık devrilecek üzerine diye :18:

valla hayatım önüne set koyayım,yine bir yolunu bulup gidiyor.engel olduğumda kendini yerlere atıyor ve videoda görüldüğü gibi ağlıyor ve bağırıyorama gözüm üstünde.

azimli bağyan Aylin,nasıl dans ediyorsun çok merak ettim
valla yukarda şeyma yada yazdım yaa,bizimkide Kero dan farksız.atıyor kendini yerlere,sesi kesilinceye kadar bağırıyor ve ağlıyor.videodada öyle yaa,kaçkez çıkmak istedi,izin vermedim.ondan hem ağlıyor,hem çıkıyor

hangi sehpa bu yaw ?size geldiğimde üzrinde çay püsküüt yediğimiz sehpamı:44:ben orta sehpayı kaldrdım kac ayyylar önce orasını burasını carpacak diye

hee cano o.hani senin yaptığım yemek çeşitlerinden üstünde bardağını koyacak yer bulamadığın sehpa
ayrıca kaldıramıyorum,kaldırırsam direk tv ye gidecek çünkü.tv yi duvara astırsaydım keşke.

merolyn rüyamda gitmiştim yazocana ve sadecede ruyamda giderim bundan sonra cinkim hiç hoş agırlmadı ben gibi hatunu:82:

sen misin bunu söyleyen?bebem senin gibi hatunu kek gibi çırpar,börek gibi açar,sarma gibi sarar,pişirir yerim.seni öyle bir ağırlarım ki,bidaha bidaha diye kendini tüketirsin

Son düzenleme:
Durunun pasta ve Kurabiyeleri veee Uğur böceğim :)))

Eklentiler

• $Resim 024.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $Resim 004.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 21
  • $Resim 050.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 18
  • $Resim 045.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $Resim 035.webp
    14 KB · Görüntüleme: 20
  • $Resim 059.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $Resim 081.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 20
  • $Resim 062.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…