- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.361
benim tıcker 1 year da kalmış nedenki?yeni bi düzenlememi yapmam gerek:44:
sağol teyzesi.
artık saehpaya çıkma konusunda çok usta.hemencecik hızlıca çıkıyor,ve bugün mutfağa gidip odaya döndüğümde sehpanın üstünde ayaktaydı,tv ye vuruyordu.iyiyce kudurdu.
Baktım sohbet koyu hemen damladım
Ben de hafta sonu kendimi kuaföre atma planı yapıyorum, diplerim çıksa iyi,saçlarımda sarı kalmadı nerdeyse
Çok güldüm,nasıl çemkiriyor,ben o pozisyonda Kero yu ordan alsam kendini geriye atar sonra yere bıraktığımda da kafasını yere vurur, üstelemediğimizden azalttı ama tamamen bitmedi, dün de bakıcının liseye giden kızı onunla oynamadı diye kıza vurup ısırmış,Allahım kime çekti bu çocuk
Kilo verme konusu son günlerin moda konusu ne de olsa yaz geliyor, ben spordan nefret ettiğimden dansa başladım bugün 2. ders var bakalım bi işe yarayacak mıgöbeğimden ve simitlerimden nefret ediyorum
kaç kilosun çok merak ettim:))Ben geldiimmmm..
Bir sürü alıntı yapmıştım ama müdüre yakalandım, sayfayı kapattım ve püfff gitmiş hepsi..
Bodoslama dalıyorum artık, idare edin :)))
Kilo konusu var yine bakıyorum da, ben hiç konuşmayım bu konuda döversiniz beni valla :))
Ekşili şeylere bende bayılırım, Esin nerden yazdın şimdi benimde canım çağla çekti, iş yerinde nasıl bulacam ben((
İklim de 3 ana 2 ara öğün yiyor, ara öğünlerde meyve ve yoğurt var, yatmadan önce de 150 cc. süt içiyor..
Tanyacım keratin de bi tür saç bakımı :
Keratin ne işe yarıyor?
Keratinin başlıca kullanım amacı yıpranmış saçlara bakım yapmak. Esneyen, güçsüz, koparak dökülen her tür ve yapıdaki saçın sağlamlaşmasını ve hayat kazanmasını sağlayan Brezilya keratini, zaman içerisinde defrize, saç renginin açılması, boyanması gibi işlemler nedeniyle saçın kaybettiği keratini, sıvı keratin yüklemesiyle saça geri kazandırıyor.
Brezilya keratini, klasik saç maskesi ile yapılan saç bakımlarından çok daha etkili ve ekonomik. Uygulama süresi 20 dakika gibi kısa bir süre olmasına rağmen saçta kalma süresi çok daha uzun, 6 aya kadar etkisini koruyor. Saçlara yüklenen sıvı keratin saç telinin etrafını sararak dış etkilere karşı bir zırh görevi görüyor. Ayrıca, Brezilya keratini kullanılarak uygulanan Brezilya fönü de, bakım işleminin yanı sıra saçların düzleştirilmesini ve 6 ay süresince fönlü görünüm kazanmasını sağlayan bir işlem. Elbette keratini saçlara uygulamak için Brezilya fönü yaptırmanız gerekmiyor, sadece sıvı keratin ile bakım yaptırabilirsiniz. Örneğin ben öyle yaptırdım.
cnm benmkide cok hafif ve küççük..tek çekim 130 a düştü 150 den..bakalım kullanmadım henüz hava buz gibi..bız hepsıburada sıtesındekı fırsatlarımda gorduk chıcco caddy 187 tl aldık canım.mınnak bısı hafıf bısı yane
Evet değişmesi gerekiyor, ben nasıl yapıldığını bilmiyorum benimkine de el atar mısın?:26:
Kızlar ya sımcı benı doveceksınız emme ben hala doguhan`a ınek sutu vermedım.
Bı marka falan var mı hangısını versem acep
de hayde bı kac kelam edıverın :)
Tanyacım keratin de bi tür saç bakımı :
Keratin ne işe yarıyor?
Keratinin başlıca kullanım amacı yıpranmış saçlara bakım yapmak. Esneyen, güçsüz, koparak dökülen her tür ve yapıdaki saçın sağlamlaşmasını ve hayat kazanmasını sağlayan Brezilya keratini, zaman içerisinde defrize, saç renginin açılması, boyanması gibi işlemler nedeniyle saçın kaybettiği keratini, sıvı keratin yüklemesiyle saça geri kazandırıyor.
Brezilya keratini, klasik saç maskesi ile yapılan saç bakımlarından çok daha etkili ve ekonomik. Uygulama süresi 20 dakika gibi kısa bir süre olmasına rağmen saçta kalma süresi çok daha uzun, 6 aya kadar etkisini koruyor. Saçlara yüklenen sıvı keratin saç telinin etrafını sararak dış etkilere karşı bir zırh görevi görüyor. Ayrıca, Brezilya keratini kullanılarak uygulanan Brezilya fönü de, bakım işleminin yanı sıra saçların düzleştirilmesini ve 6 ay süresince fönlü görünüm kazanmasını sağlayan bir işlem. Elbette keratini saçlara uygulamak için Brezilya fönü yaptırmanız gerekmiyor, sadece sıvı keratin ile bakım yaptırabilirsiniz. Örneğin ben öyle yaptırdım.
yazıyodum ama maralı anlatmış zatikeratin ne?
az kaldı sizin oralara da gelir sıcak..bizim son iyi günleimiz yakında feci sıcaklar başlar..
bir de bu havada insan oturp çalışmak istemiyor..tam aylaklık mevsimi:))
sen hakkat psio bi annesin acıyorum doğuhana ben ek veriyorum çünki bende en çok ona güveniyor ve severek içiyorumKızlar ya sımcı benı doveceksınız emme ben hala doguhan`a ınek sutu vermedım.
merolyn rüyamda gitmiştim yazocanave sadecede ruyamda giderim bundan sonra cinkim hiç hoş agırlmadı ben gibi hatunu:82:
anladım canım nası bi bakıcıymış o yaaaa...inşallah cnm biz de çok özledik
Burcu şirketten buldu cnm bakıcıyı, dorukla arası çok iyi ama lafları çarpıtma, yalan söyleme gibi bazı kötü meziyetleri var, inşallah artık düzelir
ohhh olsun hava güzel olsun da en azından içiniz ısınsın burda hava rezalet, hep böyle olucak sanırım bu hafta
yerim ben onu yaa, maşallahgerçi şu an için sessiz izledim eyo uyuduğundan:)) sonra sesli de izleyip o çeneyi bi dinlicem
aaaa Durununkine çok benziyo sana buradan tavsiye etmiştim bende Chicconunkini
Ben Pınar çocuk sütü vermeye başladım ama öle biberona koyup içiremiyorum ya muhallebisini yapıyorum onunla yada sabah kahvaltısını hazırlıyorumKızlar ya sımcı benı doveceksınız emme ben hala doguhan`a ınek sutu vermedım.
hoşgeldin canım...ara öğünlerde ne yiyo...Duruya 3 ana öğün veriyorum birde verebilirsem yoğurt veriyorum 1 ara öğün olarakBen geldiimmmm..
Bir sürü alıntı yapmıştım ama müdüre yakalandım, sayfayı kapattım ve püfff gitmiş hepsi..
Bodoslama dalıyorum artık, idare edin :)))
Kilo konusu var yine bakıyorum da, ben hiç konuşmayım bu konuda döversiniz beni valla :))
Ekşili şeylere bende bayılırım, Esin nerden yazdın şimdi benimde canım çağla çekti, iş yerinde nasıl bulacam ben((
İklim de 3 ana 2 ara öğün yiyor, ara öğünlerde meyve ve yoğurt var, yatmadan önce de 150 cc. süt içiyor..
ay öznur ay, ver işte güvendiğin bi markanın sütünü, işlenmiş olmasını istemiyosan çiğ süt al kaynatıp ver, günlük şişe sütlerden alırsan daha iyi olur ama tabi onu biraz daha zor içiyolar kokuyor
yazıyodum ama maralı anlatmış zati
sen hakkat psio bi annesin acıyorum doğuhana ben ek veriyorum çünki bende en çok ona güveniyor ve severek içiyorum
ivet bebem lilipie git eni ticker hazırla gel bakem aylün hanımcım sizde
allah aşkına dikkat edin şu televizyonlara ben çok korkuyorum artık devrilecek üzerine diye :18:
Çok güldüm,nasıl çemkiriyor,ben o pozisyonda Kero yu ordan alsam kendini geriye atar sonra yere bıraktığımda da kafasını yere vurur, üstelemediğimizden azalttı ama tamamen bitmedi, dün de bakıcının liseye giden kızı onunla oynamadı diye kıza vurup ısırmış,Allahım kime çekti bu çocuk
Kilo verme konusu son günlerin moda konusu ne de olsa yaz geliyor, ben spordan nefret ettiğimden dansa başladım bugün 2. ders var bakalım bi işe yarayacak mıgöbeğimden ve simitlerimden nefret ediyorum
hangi sehpa bu yaw ?size geldiğimde üzrinde çay püsküüt yediğimiz sehpamı:44:ben orta sehpayı kaldrdım kac ayyylar önce orasını burasını carpacak diye
merolyn rüyamda gitmiştim yazocanave sadecede ruyamda giderim bundan sonra cinkim hiç hoş agırlmadı ben gibi hatunu:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?