- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.381
Merolayn hoşbuldum..
Tanyacım, şu an 48 kiloyum :))9
Nurşahcım, İklim ara öğünlerde meyve ve yoğurt yiyor..
Ebru, pusetiniz hayırlı olsun, bol bol gezin Mamurla, havalar düzelince..
Yazgıcan, Alp çok tatlı maşallah, aynen İklimde öyle bayılıyor sehpalara, dün kanepenin üzerine çıkmış zıplıyordu, tepetaklak düşecek diye ödüm kopuyor, yere indirince de kendini geriye doğru atıp ağlıyor sesi kısılana kadar, niye böyle bu çocuklar yaa.. Hatta geçenlerde kaloriferin üzerine çıkmaya çalışıyordu, neymiş pencereden bakacakmış..
kendimizi unuttuk valla bu bebeler yüzündenhihhhküçük beden yazgı mı?ayy çok sevdim bu terimi:87:
fakat sankim bir kinaye sezdim,öyle mi yoksa Meral cik?
verirsin şekerim verirsin,yaz geliyor zaten.hem öyle iriyarı değilsinki balım sen,küçücük bir hatunsun:78:
ama resimlerde devasa çıkabiliyorsun bazen,bunu daha öncede söylemiştim.ancak seni birebir gördüğümde bu kanı ortadan kalktı.
hayatım dikkat et diyeceğim de,evde 1 yaşında bir bebe varken ne mümkün tabi bu.
benim belimde berbat doğumdan beri,doktora gideceğim ama hep erteliyorum.
gerçi ertelediğim okağaa çok şey varki.diş,bel,çenemin altındaki beze,kadındoğum.
burda hava yağmurlu ama 20 derecenin üstünde kısa kollu gömlekle oturuyorum şuan ve binaların içi daha tam ısınmadımerhaba :)) herkes iyi mi??
hava çokkk güzelll dışarı çıkamamanın verdiği sinir var bende de..öğle arası çıktık arkadaşlarla kesmedi..off dışarı çıksam deniz kenarında bi kahve içsem alışveriş yapsammm
bende zayıflamak istiyorumbaston puset de aldık doguhan evın ıcınde gezmeye calısıyor(
anladım anladım
bende umarım amelıyata kadar kılo verırım.sonra degısıyormus yuz zayıfladıgında
normal canım bırak yesın emsın ne guzel ıste
Esıme dıyorum zatı emme bende artık zayıflamak ıstıyorum yaaaaaa
meral bırden boyle eksı erık cektı canım dıslerım kamastı.
Senolda gec gelecek nasıl aldırsam kı sımdı
71 kilo 169cm boyum var ama göğüsler 95 halaslm millet
sohbet koyu bu gün
hehe sen ona kilo mu diyosun boyunu da söyle de millet gerçeği bilsin
75le hamile kaldım 84le doğuma girdim şimdi 71.500 ama benim boy 1.60 en az 6 kilo vermem lazım zaten çok abartı yemem ama veremiyorum keten tohumu deneyeceğim ama emzirirken uygun değil diyorlar korkuyorum. göğüsler göbek korkunç abartılı biçimlendirilmiş bir kum saatine benziyorumince bir bel kalçaya oranla gayet ince bacaklar ama koca bir popo ve bir okadar koca göğüsler ay dellencem
allah aşkına dikkat edin şu televizyonlara ben çok korkuyorum artık devrilecek üzerine diye :18:
bende vermiyorum hala inek sütü, emiyo zaten yeter diyorum şimdilik, tadını sevdi zaten verince içiyo, güvenilir bi marka olsun yeter bence pimpirik öznurKızlar ya sımcı benı doveceksınız emme ben hala doguhan`a ınek sutu vermedım.
Bı marka falan var mı hangısını versem acep
de hayde bı kac kelam edıverın :)
abooow asabi keroya bak,benim oğlum gidip saçlarını okşuyo kimi görseBaktım sohbet koyu hemen damladım
Ben de hafta sonu kendimi kuaföre atma planı yapıyorum, diplerim çıksa iyi,saçlarımda sarı kalmadı nerdeyse
Çok güldüm,nasıl çemkiriyor,ben o pozisyonda Kero yu ordan alsam kendini geriye atar sonra yere bıraktığımda da kafasını yere vurur, üstelemediğimizden azalttı ama tamamen bitmedi, dün de bakıcının liseye giden kızı onunla oynamadı diye kıza vurup ısırmış,Allahım kime çekti bu çocuk
Kilo verme konusu son günlerin moda konusu ne de olsa yaz geliyor, ben spordan nefret ettiğimden dansa başladım bugün 2. ders var bakalım bi işe yarayacak mıgöbeğimden ve simitlerimden nefret ediyorum
bilgilerini ver ben yapayım sana doğum tarihi ve altta yazacak mesaj falanEvet değişmesi gerekiyor, ben nasıl yapıldığını bilmiyorum benimkine de el atar mısın?:26:
aynı işte aynı.camın önündeki koltuğa,diğerindeki sandalyeye tırmanmaya çalışıyor.izin vermedin mi kıyamet kopuyor.adam küçücük başıyla bizi evirip çevirip,top gibi oynuyor:97:
Durunun pasta ve Kurabiyeleri veee Uğur böceğim :)))
Merolayn hoşbuldum..
Yazgıcan, Alp çok tatlı maşallah, aynen İklimde öyle bayılıyor sehpalara, dün kanepenin üzerine çıkmış zıplıyordu, tepetaklak düşecek diye ödüm kopuyor, yere indirince de kendini geriye doğru atıp ağlıyor sesi kısılana kadar, niye böyle bu çocuklar yaa.. Hatta geçenlerde kaloriferin üzerine çıkmaya çalışıyordu, neymiş pencereden bakacakmış..
slmmmm
herkes iyimi bir sorun yoktur umarım
ben tam bir depresyon durumundayımburaya gelipte sizinde canınızı sıkmak istemiyorum o yüzden bu aralar yokum
dün sabah temizlik yaptım sonrada geri kalan zamanda atayla oyunlar oynadım çok kefiyliydi mutlu oldu bugünde sabah dağ gibi bekleyen ütüye giriştim ve hepsi bitti birazdan atayla oyun oynamaya başlarız
ata bu aralar iştahsız sabah ve akşam çok güzel yiyor başka yok bende arada meyva ve yoğurt yedirebiliyorum ancak ve eli hep ağzında sanırım en arkadaki diş çıkıyo zor uzanıyo elini nerdeyse bütün elini ağzına sokuyu birde üst köpek dişi iyice kabarmış patlamak üzere
üzülme noolur hallolur inşallah tüm sıkıntıların geçer biranönceslmmmm
herkes iyimi bir sorun yoktur umarım
ben tam bir depresyon durumundayımburaya gelipte sizinde canınızı sıkmak istemiyorum o yüzden bu aralar yokum
dün sabah temizlik yaptım sonrada geri kalan zamanda atayla oyunlar oynadım çok kefiyliydi mutlu oldu bugünde sabah dağ gibi bekleyen ütüye giriştim ve hepsi bitti birazdan atayla oyun oynamaya başlarız
ata bu aralar iştahsız sabah ve akşam çok güzel yiyor başka yok bende arada meyva ve yoğurt yedirebiliyorum ancak ve eli hep ağzında sanırım en arkadaki diş çıkıyo zor uzanıyo elini nerdeyse bütün elini ağzına sokuyu birde üst köpek dişi iyice kabarmış patlamak üzere
Şebnem ne oldu?niye anlatmıyosun,anlatsana,rahatlarsın canım.
yaa akşam yemeğine sarma var gideyim de içini hazırlayayım.sarması öyle büyüdü ki gözümde,normalde kolayda,bir adet azmanla nasıl olacak bilmem.nerden kalkıştıysam
nurşah anne kız bayıldım iknizede ..pattanızda..
gülsan mertinde arabasına bayıldım harika kullnışlı görünüo..firmaya götr monte ediversnler dogru dürüst ihmal etme..
bu iştahsız halimi:) normal olan menü bu diilmi ztn sabah öğle akşam bide arada meyve yada yoort biz böle yiyoruz:) en iştahlı halimizde:)
canım Duru da 10 gündür çok sinirli herşeye sinirleniyoMerolayn hoşbuldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?