2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merolayn hoşbuldum..
Tanyacım, şu an 48 kiloyum :))9
Nurşahcım, İklim ara öğünlerde meyve ve yoğurt yiyor..
Ebru, pusetiniz hayırlı olsun, bol bol gezin Mamurla, havalar düzelince..
Yazgıcan, Alp çok tatlı maşallah, aynen İklimde öyle bayılıyor sehpalara, dün kanepenin üzerine çıkmış zıplıyordu, tepetaklak düşecek diye ödüm kopuyor, yere indirince de kendini geriye doğru atıp ağlıyor sesi kısılana kadar, niye böyle bu çocuklar yaa.. Hatta geçenlerde kaloriferin üzerine çıkmaya çalışıyordu, neymiş pencereden bakacakmış..

aynı işte aynı.camın önündeki koltuğa,diğerindeki sandalyeye tırmanmaya çalışıyor.izin vermedin mi kıyamet kopuyor.adam küçücük başıyla bizi evirip çevirip,top gibi oynuyor:97:

bi ton yazdım alttaki aptal kırmızı banner yüzünden nereye gitti bulamadım yazmicam işte!! ne aldııımı neler alcaklarım kalmıştı

kendimizi unuttuk valla bu bebeler yüzünden ihmal etme bak ben ihmal ettim belim hafif ağrıyodu şimdi oturup kalkmak işkenceye dönüştü

burda hava yağmurlu ama 20 derecenin üstünde kısa kollu gömlekle oturuyorum şuan ve binaların içi daha tam ısınmadı haftasonu hava 28 dereceydi

bende zayıflamak istiyorum
minikbaby | Pierre Cardin PS 102 Baston Bebek Arabas bende bundan aldım çok hoşumuza gitti ama tekerlekleri demonte geldi bundan dolayı biraz tedirginim inşallah sağlam çıkar. merte bile büyük geldi sanırım 4 yaşına kadar binebilir isterse,katlayınca baston gibi oluyo çok hafif tavsiye ederim almayı düşünenlere

71 kilo 169cm boyum var ama göğüsler 95 hala ayrıca göbeğim 6 aylık hamile diyebilirim

Kızlar ya sımcı benı doveceksınız emme ben hala doguhan`a ınek sutu vermedım.
Bı marka falan var mı hangısını versem acep
de hayde bı kac kelam edıverın :)
bende vermiyorum hala inek sütü, emiyo zaten yeter diyorum şimdilik, tadını sevdi zaten verince içiyo, güvenilir bi marka olsun yeter bence pimpirik öznur mert aptamil junioru hiç sevmedi bu arada

abooow asabi keroya bak,benim oğlum gidip saçlarını okşuyo kimi görse uçukta giderken orta koltuktan taaa en öne kadar gidecekti nerdeyse, önce bizim önümüzde oturan gençlerin saçını sevdi gençlerde onu kucağına aldı oynattı onların önünde oturan kadının tokasını aldı kadın aldı busefer kucağına sevdi öyle öyle önlere kadar gitti

Evet değişmesi gerekiyor, ben nasıl yapıldığını bilmiyorum benimkine de el atar mısın?:26:
bilgilerini ver ben yapayım sana doğum tarihi ve altta yazacak mesaj falan

aynı işte aynı.camın önündeki koltuğa,diğerindeki sandalyeye tırmanmaya çalışıyor.izin vermedin mi kıyamet kopuyor.adam küçücük başıyla bizi evirip çevirip,top gibi oynuyor:97:

Ayyy aynen valla, oyuncak oluyorum İklim in elinde, kendimi onun soytarısı gibi hissediyorum :))
İstediğini yaptırıyor arsızlıkla... Birde ağlarken nefesini tutup beni korkutuyor..

nurşah evet cnm chıcconun ön barlı modelleir fiat olaarak daha uctu bende bu saaten sonra arabayı nekadar kullancam diyip hem uygun hemde hafiif bişi alabldm sonunda..ilk defa arabaya binecek umarım cıngar cıkarmaz
mero iki cocuk anası olarak iyi bile muhabbet ettin hadi git tmm muck
yazcan iki dedikodu edek dedim hemende damlayıverdin cıksın ortaya beni ispion edn bakim
şeyma kim nederse desin boya yıpratıyo sacı.keratini bende duydum ..pantenin aqua sac kremini kullan hem agırlaştrmıyo hemde on numara ipeksi dokunuş
esin fındıklı cuku

slmmmm

herkes iyimi bir sorun yoktur umarım

ben tam bir depresyon durumundayım buraya gelipte sizinde canınızı sıkmak istemiyorum o yüzden bu aralar yokum
dün sabah temizlik yaptım sonrada geri kalan zamanda atayla oyunlar oynadım çok kefiyliydi mutlu oldu bugünde sabah dağ gibi bekleyen ütüye giriştim ve hepsi bitti birazdan atayla oyun oynamaya başlarız

ata bu aralar iştahsız sabah ve akşam çok güzel yiyor başka yok bende arada meyva ve yoğurt yedirebiliyorum ancak ve eli hep ağzında sanırım en arkadaki diş çıkıyo zor uzanıyo elini nerdeyse bütün elini ağzına sokuyu birde üst köpek dişi iyice kabarmış patlamak üzere

yasmin 48 mii
boyun kaç?

Şebnem ne oldu?niye anlatmıyosun,anlatsana,rahatlarsın canım.

yaa akşam yemeğine sarma var gideyim de içini hazırlayayım.sarması öyle büyüdü ki gözümde,normalde kolayda,bir adet azmanla nasıl olacak bilmem.nerden kalkıştıysam

nurşah anne kız bayıldım iknizede ..pattanızda..
gülsan mertinde arabasına bayıldım harika kullnışlı görünüo..firmaya götr monte ediversnler dogru dürüst ihmal etme..

bu iştahsız halimi:) normal olan menü bu diilmi ztn sabah öğle akşam bide arada meyve yada yoort biz böle yiyoruz:) en iştahlı halimizde:)

üzülme noolur hallolur inşallah tüm sıkıntıların geçer biranönce hem bizimle dertleşmiycende kimle dertleşcen aşkolsun yani

sarmamı
ben kaçıyom

şebnem dönem dönem hepmzde oluyo cnm depresif ataklar..bak havalar ısınacak en iyi ilaç güneşmiş biliomusun..
atanın iştahszlıgı inş dişlerdendr..başka bi enfeksion olmasında..dikkat et yine..
MERVEE...ne aldıııın??

Selam arkadaşlar..
Pelin'i uyuttum, yanağından şapırrrttt die kocaman bi öpücük aldım Hem çok masum olduğu için hem de onun sayesinde sizlerle tanıştığım için..
Şimdi bison indirim haberlerine bakim gelim. Bi yerlerde Prima indirimdeydi galiba.:119:
Bu arada siz de bebeklere ne yemeğiniz var yazar mısınız... :125:

nurşah anne kız bayıldım iknizede ..pattanızda..
gülsan mertinde arabasına bayıldım harika kullnışlı görünüo..firmaya götr monte ediversnler dogru dürüst ihmal etme..

sağol canım bende bayıldım zaten
yok hemen takılıyo ben taktım zaten ama çabuk bozulur diye endişe ediyorum biraz pimpirik ettim galiba yoksa çok kullanışlı 18 kiloya kadar diyo ama çok sağlam duruyo 5 kiloda sepet kapasitesi var 23 kiloya kadar kullanırım ben onu

Şebnemcim, seni rahatlatacaksa anlat, içine atıp iyice bunaltma kendini, sonuçta bunun için varız, hep gülecek halimiz yok, arada hüzünlenebiliriz de, hayat bu..

Ebrucum, boyum 1.65 cm. canım.

canım Duru da 10 gündür çok sinirli herşeye sinirleniyo
bağırıp kızıyo
yapamadığı herşeye sinirleniyooo
mesela dün suyu bitmiş biberonda fırlatıp attı..
buzdolabını açamıyo diye sinirinden bağırıp ağlıyo
krem kapaklarını açıyo kapatıyorum o açıyo ben kapatıyorum sinirlenip ağlıyo
eskiden böle değildi hiç sinirlenmesi yoktu noldu anlamadım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…