2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebelerde 1 yaş depresyonuna girdi heralde, büyümek istemiyorlar mı acaba :)))

Durunun pasta ve Kurabiyeleri veee Uğur böceğim :)))
maşallahçok yakışmışş
hehe aynıymışız:))
işe başladım 3 kilo aldım şekerim..kızlar sağolsun ağızları hiç boş durmuyor ben de uyuyorum onlara:) hedef 50

bendeki gibi densizliler de oluyor mu acep? buara istemeden pörtletiveriyorum ağzımdan lafları..en son müdüre sizi boş gördüm öyle durmayın şunları imzalayıverin dedimm adam ööle baktı sonra güldü allahtan

Limango'da Prima 4 tane premum ikiz paket + 2 tane ıslak mendil 76 TL
ikiz paketin 4 numarasının içinde 52 tane, 5 numarasında 44 tane varmış.
uygun mu sizce? ben huggies kullanıyodum da bunun fiyatını bilmiyorum..:44:

kızlar kendimi bitkilere verdim buaralar kendime bir sürü sebze tohumu aldım onları ektim salatalıklarım filizlenmeye başlamış bile :)) beni inanılmaz rahatlatıyor onlarla uğraşmak biraz olsun saıkıntılardan kurtarıyo

ebrucum lavabolardaki sabunluk fırçalıkları deeştirdim paspas aldım duvar stickerları aldım patates soğan koymaya hasır sepetler aldım melikeye tahta oyuncaklar aldım kendime yazlık büyük çanta aldım valizde diyebiliriz:)suluğu biberonu çorbası yedek kıyafeti derken bana bişi kalmıodu. melikeye penye kapşonlu mont tshirt pantolon aldım kendimede sütlü kahve bi keten pantolon istiyorum bu kadar;:) bahar gelsin hoşgelsiiiiinnnn

azdırma beni çok fenayım iş te yok nette paso pasta sitesi geziyom
üzülme canım gün doğmadan neler doğar şimdi geçmişe bi bakıyorum da asla atlatamam bunun acısıyla yaşıyamam dediğim şeleri şimdi hayal meyal hatırlıyorum hayat bu sınıyor hepimizi inşallah bi an önce çözülür bütün sıkıntıların

nurşah anne kız bayıldım iknizede ..pattanızda..
gülsan mertinde arabasına bayıldım harika kullnışlı görünüo..firmaya götr monte ediversnler dogru dürüst ihmal etme..
saol canım benim....

Bebelerde 1 yaş depresyonuna girdi heralde, büyümek istemiyorlar mı acaba :)))
ya ne biliyim doktor hep 2 yaş sendromuna girer çocuklar dior ama bizimki erken girdi demekki...
beni korkutuyo hiç inatlaşması ve tutturması yoktu bende ona dikkat ederdim birşeye takılıp tutturmaması için ama şimdi benle inatlaşmaya başladı...bazen nası davranıcamı şaşırıyorum...
inşallah geçici bi dönemdir
tşk. ederim..
pasta ve kurabiyelerini ben yaptım el emeği hepsi yaaaaniii

maşallah maşallah ne muhabbet var bugün burda ) kilo konusunda bende dertlenmeye basladım simit ve göbek yaptım kendime d.sonra gitmişlerdi azmettim yedim içtim geri geldilerr

Kıymet ben çokta ucuz bulmadım bu indirimi, içinde 52 adet var, bana az gibi geldi...

Tanyacım, ben 50 den 48 e düştüm, 50 ye çıkmaya çalışıyorum, annemin evi-kendi evim ve iş yerim arasında koşturmaktan zayıflıyorum, birde iştahsız olduğum için, yaz gelince alırım bende, yazın daha iştahlı oluyorum..

Merve, ne güzel alışveriş yapmışsın, ohh sefan olsun, güle güle kullan bacım..

Şebnem, bende balkona büyük saksılara yeşil soğan diktim, nane dikecem birde, çok hoşuma gidiyor toprakla oynaması ve ekip-dikme işleri, stres atıyor insan hakkaten hemde kendi ürünlerini yemenin zevki bir başka :)))

süper bende geçen yaz ektim...maydanoz ile nane de ek...ben 2-3 kez kestim kestim mahsulü topladım...gerçekten çok zevkli oluyo

Ben de bu aralar alışveriş sitelerine fena dadandım.. Kdınlar depresyona girince ya yemeye ya alışverişe verirlermiş ya kendilerini..Pasta siteleri daha az tehlikeli galiba..
Şebnem konusunda da öylediklerine harfiyen katılıyorum..

Nurşahcım, Pelin de aynı anlattığın gibi. İstediği olmazsa bi anda basıyo yaygarayı.. Hatta daha da kötüsü kusuyo
Bu arada kurabiye va pastaları hazır sandım, süper olmuş ellerine sağlık.. Bi de Duru beni çok yoruyo hiçbişeye vaktim kalmıyo diyosun..

maşallah maşallah ne muhabbet var bugün burda ) kilo konusunda bende dertlenmeye basladım simit ve göbek yaptım kendime d.sonra gitmişlerdi azmettim yedim içtim geri geldilerr

Ay buna çok güldüm!!!!
Doğumdan sonra bi dönem ben de epey zayıflamıştım.. Ne zaman bakıcı bulduk, o zaman eski formuma döndüm!!

ne kadar beceriklisiniz ben ot falan uğraşsam iyice cinlenirim heralde
eve gidince bi yemek zor yapıyorum o da istemeyerekk uyduruveriyorum bazen de

saol canım benim...bunları 4 günde yaptım 2 gün kurabiye 2 gün pasta sürdü valla
sadece akşamları akşam 10 gece 2 arası :)
babası ilgilendi yeri geldiğinde...

Son düzenleme:
Anladım.. Almiim o zaman. Zaten prima, Huggies'e göre daha pahalı..
süper bende geçen yaz ektim...maydanoz ile nane de ek...ben 2-3 kez kestim kestim mahsulü topladım...gerçekten çok zevkli oluyo

Bu ekip biçme işlerini sevmeyen bi ben varım heralde..
Bizim yazın gittiğimiz bi bağ evimiz var, ön tarafında çimler ve çiçekler, arkasında da meyve ağaçları ve ot çöp sebzeler olan küçük bi bahçesi var. Çocukluğumdan beri annemle babam bütün yaz orda çalışırlar ben de işten kaytarmanın yollarını ararım

aynen diorum başkada bişi demiorum canımcm..makyaj çantamı acıp içindeki ruj kalem rimel vs tek tek kapaklarını acmak suretyle ısırmaya bayılıor..en sonbi rujumu kurtardım son anda..amanıın bide elinden aldıysam varya vay benim halime..:18: oohhh iyi bi alışveriş yapmış böyleliklede biraz rahatlamışındır..yaw ufacık bi toka bile alsak o günü mutlu gecirioruz biss bagyanlar ..hepsini güle güle kullanın cnm..
kıs sende pörtlete pörtlete müdüremi pörtledin..iyi adamın melakeleri üstündeydi herhal..güneşe cık anacım hisset uv ışınların ipeksi dokunuşunu
bu hoşuma gitti hemen bene pazardan iki adet saksı alıp içine domates veya sogan dikeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…