- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.401
canım Duru da 10 gündür çok sinirli herşeye sinirleniyo
bağırıp kızıyo
yapamadığı herşeye sinirleniyooo
mesela dün suyu bitmiş biberonda fırlatıp attı..
buzdolabını açamıyo diye sinirinden bağırıp ağlıyo
krem kapaklarını açıyo kapatıyorum o açıyo ben kapatıyorum sinirlenip ağlıyo
eskiden böle değildi hiç sinirlenmesi yoktu noldu anlamadım yaaa
maşallahDurunun pasta ve Kurabiyeleri veee Uğur böceğim :)))
hehe aynıymışız:))Merolayn hoşbuldum..
Tanyacım, şu an 48 kiloyum :))9
Nurşahcım, İklim ara öğünlerde meyve ve yoğurt yiyor..
Ebru, pusetiniz hayırlı olsun, bol bol gezin Mamurla, havalar düzelince..
Yazgıcan, Alp çok tatlı maşallah, aynen İklimde öyle bayılıyor sehpalara, dün kanepenin üzerine çıkmış zıplıyordu, tepetaklak düşecek diye ödüm kopuyor, yere indirince de kendini geriye doğru atıp ağlıyor sesi kısılana kadar, niye böyle bu çocuklar yaa.. Hatta geçenlerde kaloriferin üzerine çıkmaya çalışıyordu, neymiş pencereden bakacakmış..
şebnem dönem dönem hepmzde oluyo cnm depresif ataklar..bak havalar ısınacak en iyi ilaç güneşmiş biliomusun..
atanın iştahszlıgı inş dişlerdendr..başka bi enfeksion olmasında..dikkat et yine..
MERVEE...ne aldıııın??
azdırma beni çok fenayım iş te yok nette paso pasta sitesi geziyomnurşah evet cnm chıcconun ön barlı modelleir fiat olaarak daha uctu bende bu saaten sonra arabayı nekadar kullancam diyip hem uygun hemde hafiif bişi alabldm sonunda..ilk defa arabaya binecek umarım cıngar cıkarmaz
mero iki cocuk anası olarak iyi bile muhabbet ettin hadi git tmm muck
yazcan iki dedikodu edek dedim hemende damlayıverdin cıksın ortaya beni ispion edn bakim
şeyma kim nederse desin boya yıpratıyo sacı.keratini bende duydum ..pantenin aqua sac kremini kullan hem agırlaştrmıyo hemde on numara ipeksi dokunuş
esin fındıklı cuku
üzülme canım gün doğmadan neler doğar şimdi geçmişe bi bakıyorum da asla atlatamam bunun acısıyla yaşıyamam dediğim şeleri şimdi hayal meyal hatırlıyorum hayat bu sınıyor hepimizi inşallah bi an önce çözülür bütün sıkıntılarınkızlar kendimi bitkilere verdim buaralar kendime bir sürü sebze tohumu aldım onları ektim salatalıklarım filizlenmeye başlamış bile :)) beni inanılmaz rahatlatıyor onlarla uğraşmak biraz olsun saıkıntılardan kurtarıyo
oyy çok tatlı
saol canım benim....nurşah anne kız bayıldım iknizede ..pattanızda..
gülsan mertinde arabasına bayıldım harika kullnışlı görünüo..firmaya götr monte ediversnler dogru dürüst ihmal etme..
ya ne biliyim doktor hep 2 yaş sendromuna girer çocuklar dior ama bizimki erken girdi demekki...Bebelerde 1 yaş depresyonuna girdi heralde, büyümek istemiyorlar mı acaba :)))
tşk. ederim..maşallahçok yakışmışş
hehe aynıymışız:))
işe başladım 3 kilo aldım şekerim..kızlar sağolsun ağızları hiç boş durmuyor ben de uyuyorum onlara:) hedef 50
bendeki gibi densizliler de oluyor mu acep? buara istemeden pörtletiveriyorum ağzımdan lafları..en son müdüre sizi boş gördüm öyle durmayın şunları imzalayıverin dedimm adam ööle baktı sonra güldü allahtan
süper bende geçen yaz ektim...maydanoz ile nane de ek...ben 2-3 kez kestim kestim mahsulü topladım...gerçekten çok zevkli oluyokızlar kendimi bitkilere verdim buaralar kendime bir sürü sebze tohumu aldım onları ektim salatalıklarım filizlenmeye başlamış bile :)) beni inanılmaz rahatlatıyor onlarla uğraşmak biraz olsun saıkıntılardan kurtarıyo
azdırma beni çok fenayım iş te yok nette paso pasta sitesi geziyom
üzülme canım gün doğmadan neler doğar şimdi geçmişe bi bakıyorum da asla atlatamam bunun acısıyla yaşıyamam dediğim şeleri şimdi hayal meyal hatırlıyorum hayat bu sınıyor hepimizi inşallah bi an önce çözülür bütün sıkıntıların
saol canım benim....
ya ne biliyim doktor hep 2 yaş sendromuna girer çocuklar dior ama bizimki erken girdi demekki...
beni korkutuyo hiç inatlaşması ve tutturması yoktu bende ona dikkat ederdim birşeye takılıp tutturmaması için ama şimdi benle inatlaşmaya başladı...bazen nası davranıcamı şaşırıyorum...
inşallah geçici bi dönemdir
tşk. ederim..
pasta ve kurabiyelerini ben yaptım el emeği hepsi yaaaaniii
maşallah maşallah ne muhabbet var bugün burda) kilo konusunda bende dertlenmeye basladım simit ve göbek yaptım kendime d.sonra gitmişlerdi azmettim yedim içtim geri geldilerr
Ay buna çok güldüm!!!!
Doğumdan sonra bi dönem ben de epey zayıflamıştım.. Ne zaman bakıcı bulduk, o zaman eski formuma döndüm!!
Nurşahcım, Pelin de aynı anlattığın gibi. İstediği olmazsa bi anda basıyo yaygarayı.. Hatta daha da kötüsü kusuyo
Bu arada kurabiye va pastaları hazır sandım, süper olmuş ellerine sağlık.. Bi de Duru beni çok yoruyo hiçbişeye vaktim kalmıyo diyosun..
Anladım.. Almiim o zaman. Zaten prima, Huggies'e göre daha pahalı..Kıymet ben çokta ucuz bulmadım bu indirimi, içinde 52 adet var, bana az gibi geldi...
Tanyacım, ben 50 den 48 e düştüm, 50 ye çıkmaya çalışıyorum, annemin evi-kendi evim ve iş yerim arasında koşturmaktan zayıflıyorum, birde iştahsız olduğum için, yaz gelince alırım bende, yazın daha iştahlı oluyorum..
Merve, ne güzel alışveriş yapmışsın, ohh sefan olsun, güle güle kullan bacım..
Şebnem, bende balkona büyük saksılara yeşil soğan diktim, nane dikecem birde, çok hoşuma gidiyor toprakla oynaması ve ekip-dikme işleri, stres atıyor insan hakkaten hemde kendi ürünlerini yemenin zevki bir başka :)))
süper bende geçen yaz ektim...maydanoz ile nane de ek...ben 2-3 kez kestim kestim mahsulü topladım...gerçekten çok zevkli oluyo
aynen diorum başkada bişi demiorum canımcm..makyaj çantamı acıp içindeki ruj kalem rimel vs tek tek kapaklarını acmak suretyle ısırmaya bayılıor..en sonbi rujumu kurtardım son anda..amanıın bide elinden aldıysam varya vay benim halime..:18:canım Duru da 10 gündür çok sinirli herşeye sinirleniyo
bağırıp kızıyo
yapamadığı herşeye sinirleniyooo
mesela dün suyu bitmiş biberonda fırlatıp attı..
buzdolabını açamıyo diye sinirinden bağırıp ağlıyo
krem kapaklarını açıyo kapatıyorum o açıyo ben kapatıyorum sinirlenip ağlıyo
eskiden böle değildi hiç sinirlenmesi yoktu noldu anlamadım yaaa
oohhh iyi bi alışveriş yapmış böyleliklede biraz rahatlamışındır..yaw ufacık bi toka bile alsak o günü mutlu gecirioruz biss bagyanlar ..hepsini güle güle kullanın cnm..ebrucum lavabolardaki sabunluk fırçalıkları deeştirdim paspas aldım duvar stickerları aldım patates soğan koymaya hasır sepetler aldım melikeye tahta oyuncaklar aldım kendime yazlık büyük çanta aldım valizde diyebiliriz:)suluğu biberonu çorbası yedek kıyafeti derken bana bişi kalmıodu. melikeye penye kapşonlu mont tshirt pantolon aldım kendimede sütlü kahve bi keten pantolon istiyorum bu kadar;:) bahar gelsin hoşgelsiiiiinnnn
kıs sende pörtlete pörtlete müdüremi pörtledin..iyi adamın melakeleri üstündeydi herhal..maşallahçok yakışmışş
hehe aynıymışız:))
işe başladım 3 kilo aldım şekerim..kızlar sağolsun ağızları hiç boş durmuyor ben de uyuyorum onlara:) hedef 50
bendeki gibi densizliler de oluyor mu acep? buara istemeden pörtletiveriyorum ağzımdan lafları..en son müdüre sizi boş gördüm öyle durmayın şunları imzalayıverin dedimm adam ööle baktı sonra güldü allahtan
Kıymet ben çokta ucuz bulmadım bu indirimi, içinde 52 adet var, bana az gibi geldi...
Tanyacım, ben 50 den 48 e düştüm, 50 ye çıkmaya çalışıyorum, annemin evi-kendi evim ve iş yerim arasında koşturmaktan zayıflıyorum, birde iştahsız olduğum için, yaz gelince alırım bende, yazın daha iştahlı oluyorum..
Merve, ne güzel alışveriş yapmışsın, ohh sefan olsun, güle güle kullan bacım..
Şebnem, bende balkona büyük saksılara yeşil soğan diktim, nane dikecem birde, çok hoşuma gidiyor toprakla oynaması ve ekip-dikme işleri, stres atıyor insan hakkaten hemde kendi ürünlerini yemenin zevki bir başka :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?