2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya çook yüklü büyük çalışılcak işler yorucu olabilir zevk alamıyabilirsin ama böle ufak küçük küçük saksılarda daha eğlenceli

halk bankasına git hatta daha kolayı esnaf kefalete git onlar önüne gelene veriyola
esnaf kefalette nedir?
yapı krediye başwurdum iyi gibi geçti bakalım 2güne çıkacak sonuç:26: umarım onaylanırda biterbir an önce şu tadilat işi..
Merhaba kızlar
nasılsınız??
BU ay buluşma düzenliycekmişiz galiba
Hasretçim işbankasına git ben ordan hep ufak miktarda sık sık kredi aldım rahatlıkla hemde
iş bankasıyla yanyanaydı banka hangisine girsem dedim:)) ayağım yapı krediye gitti:)) bakalım onaylanmassa 2 banka daha denicem iş we anadolu bank olur herhalde..
3 öğünle aç kalır beeaa
tekrar doum günü kutlu olsun canımmm..
yükledinmi resimleri?
yaa ben ALP e kahvaltı,çorba,meyve,yemek,tahıllı mama,hepsini tıkıştırıyorum.yani enaz 4 öğün yiyor,ki enaz 4 kezde emiyor.çok mu zorluyorum ben bu cücüğü yaa.manyak mıyım neyim?
ceryde kahwaltı, çorba, ewdeki yemek, meywe, yoğurt, muhallebi(yada tahıllı mama).. ayrıca uyurknede 120-150cc mama içiyor gün içinde 1yada 2 kez..
bnce normal hep koşmaca halindeler walla..

kızlar dün bi nohut yemegi yapayım dedim kaynadıkca kaynadı bi saat gecti suyu bitti su aktardım 2 saat gecti ben hala su aktarıorum 3 saat 4 saaat inanın hala taş gibi pişmedi..akşam koci geldi hala kaynıyo ateşte..en son azucuk pişebilen nohuttan birer tabak alabildim kıtr kıtr yemek zornda kaldık..en sonda suyunu cekmiş ocakta unutmuşum ve yanık kokularyla son buldu nohut yemegim..bidaha düdüküsüz nuhut yapmam herhal

selam güzeller nasılsınız
yazılanlardan anladım hemen bakıverdim ayy duru çok tatlı olmauş maşallah pasta ve kurabiyeler de süper olmuş nice yaşları olsun yaa ben arada çekmeköye geliyorum bi gün ayarlasakda buluşsak nasıl olur serhan la duru da ne zamandır görüşmediler

ya bende anlamadım şu günde 3öğün meselesini bizim dr. öyle bişeylerden sözetmedi hiç hem zaten yedikleri ne kadarki günde 3 öğün yetsin bir kase ancak yiyolar
serhan gece yine 3 kez sadece mama için uyanıyo her seferinde 120 150cc mama içiyo
gün içinde kahvaltı çorba yada yiyebileceği yemeklerden yoğurt da yemeye başladı çok şükür süt veriyorumbi öğün bi çay kaşığı bal katıyorum bazen ama genelde sade veriyorum sütü tadına alışsın diye üç öğünle nasıl doyurayım ben bu çocuğu:44:

Maşallah Serhan a, doymaz o tosbik tabi :))
Yalnız yaşına girdi artık, gece mama olayını bitir bence Seyhan, bizim doktor 3 ana öğün 3 te ara öğün olsun yemesi dedi, İklim in o günkü ruh haline ve iştahına bağlı olarak değişiyor, doktor öyle dedi diye harfiyen uymuyoruz elbette, sütü gündüz vermeyin dedi doktorumuz gece yatmadan önce içsin ve uykudan uyanırsa gece bir kez daha içebilir dedi, sütte gün de en fazla 300-400 cc. yi geçmeyin dedi, ben İklime 2-3 aydır gece mama hiç vermiyorum, uykuda ağlar yada uyanırsa da su veriyorum, sabaha kadar deliksiz uyuyor, yoksa mama için uyanıp beni de deli ediyordu..

benım terasdada var bı dunya

maşallah maşallah ne muhabbet var bugün burda ) kilo konusunda bende dertlenmeye basladım simit ve göbek yaptım kendime d.sonra gitmişlerdi azmettim yedim içtim geri geldilerr

şekerim 55 kiloya düşmüştüm ben d.sonra kv saolsun ne zaman elini benden cekti ben kilo almaya basladım

akşama bebelere ne yemeğiniz vaar..sordum kimse cvp vermedi.....:84:

bılmıyoyummm
oglen ezo gelın ıctı bırazdan yogurt yıyecek aksama banada fıkır veren olursa sevınırım

Bizim sistem de aynı böyle...
Gece mama, süt, meme yok, sadece su var ve genellikle eskisinden daha iyi uyuyor.
Ben Doruk'u artık emzirmeyecem galiba kızlar.
En kısa zamanda doktora gidip adam gibi tedavi olmaya karar verdim, 13 ay emdi emeceği kadar, yeter kanımca... Zaten günde 2 defa emiyordu, e aramıyor da, olur yani.

Kıymetcim, akşama bizde kıymalı karnıbahar, domatesli pilav, turşu var.
Doruk pilav yemiyor ama öbür ikisine bayılıyor :)

iyi kurtarmışın ben geçen gün zeytinyağı şişesini kurtaramadım tezgah altından aldı bi attı kırıldı bütün halıları yıkamaya verdim...bulaşık makinasını açıp kapağın üstüne çıkıp içine bile giriyo

saol tekrardan hasretçim fotoları yükledim bikaç sayfa geride..

canımmmm çook teşekkür ederim bende serhanınkini kutlamadım Allah uzun ömür versin hepsine...Serhan da arı kostümümü giydiii oda süper olmuş yaa bende arı kostümü alcaktım da uğur böceği daha hoşuma gitti :)
Ayyy ne güzel olur sen annene geldiğinde haber ver...ben evdeyim beklerim çokta güzel olur hem çocuklar için hemde bizim için...

Akşama bebelere ne yemeğiniz vaar..sordum kimse cvp vermedi.....:84:

Canım Duru öle ana öğün olarak ev yemeklerini yemiyo..akşama barbunya var...onun suyundan yiyo 5-6 lokma bide az bişi patatesinden veriyıorum okadar...öle pilav makarna hiç veremiyorum tükürüp öğürüyo..bende yatmadan muhallebi yapıyorum..gece de 2 kez emiyo

canım ne için tedavi olcan??

Ne tedavisi Burcu?
Kıymetcim, akşama bizde kıymalı karnıbahar, domatesli pilav, turşu var.
Doruk pilav yemiyor ama öbür ikisine bayılıyor :)

Karnıbaharın içine havuç, patates fln koyuyo musun? Bi de bunu düdüklüde mi pişiriyosun?

canım ne için tedavi olcan??

Nurşahcım doğumdan 3 ay sonra hipertiroid çıktı bende, graves diye epey tehlikeli bir türü, doktor ısrarla hayati tehlikesi olduğunu söylüyor. Çok yüksek dozda ilaç kullanmam lazım ama süte geçtiği için kullanamadım bunca zaman. Artık ona başlamam gerektiğini düşünüyorum, vücudum bir çok yerden sinyal veriyor.

vllahi ayakta alkışlıyorum pek bi becerikliymişsin bravo

esnaf kefalet ve kredi kooperatifidir senin gibi esnaf kişilere kredi verir ve en kolay onlar verir halk bankasıyla ortaklaşa çlışır genelde kredi karşılığında teminat ister ama böle küçük meblağlarda istemiyo sanırım

Akşama bebelere ne yemeğiniz vaar..sordum kimse cvp vermedi.....:84:

valla biz ailece biber dolması ve yoğurt yicez

Bizde de barbunya var ama bikaç gün oldu pişireli, bi de kabuğunu tek tek ayıklayıp, ezip vermeye üşeniyorum..Belki bişeylerle karıştırırım..O zaman kabuğunu soymaya gerek kalmaz mı sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…