- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.421
Anladım.. Almiim o zaman. Zaten prima, Huggies'e göre daha pahalı..
Bu ekip biçme işlerini sevmeyen bi ben varım heralde..
Bizim yazın gittiğimiz bi bağ evimiz var, ön tarafında çimler ve çiçekler, arkasında da meyve ağaçları ve ot çöp sebzeler olan küçük bi bahçesi var. Çocukluğumdan beri annemle babam bütün yaz orda çalışırlar ben de işten kaytarmanın yollarını ararım
esnaf kefalette nedir?halk bankasına git hatta daha kolayı esnaf kefalete git onlar önüne gelene veriyola
iş bankasıyla yanyanaydı banka hangisine girsem dedim:)) ayağım yapı krediye gitti:)) bakalım onaylanmassa 2 banka daha denicem iş we anadolu bank olur herhalde..Merhaba kızlar
nasılsınız??
BU ay buluşma düzenliycekmişiz galiba
Hasretçim işbankasına git ben ordan hep ufak miktarda sık sık kredi aldım rahatlıkla hemde
3 öğünle aç kalır beeaaBurcu afiyet olsun şekerim.pek bir tatlı gelir şimcik o.
bu çocukları artık günde kaç kez ve ne sıklıkla doyuruyorsunuz?bizim doktor günde 3 öğün versen yeterli dedi ama ben bunu dinleyor muyum,hayır:26:
tekrar doum günü kutlu olsun canımmm..Topiğin ast solisti, en ağır kanlı bebeği olan Duru bebeğin doüum günü yrn :) ama ben geçtiğimiz pazar günü bölüm 1 i yaptım...bölüm 2 yi de bu hafta avcılarda annemde yapçam...bizimkiler kalabalık baya..o yüzden 2 parti yapıyorum...1.bölüm çok güzel geçti...magnetten bende yaptırdım Hello kitty li...Pasta ve şeker hamurlu kurabiye yaptım..ONlarda Hello Kitty li...Birde Duru ya uğur böceği kostümü aldım acaip tatlı oldu...Evi de Hello Kitty süslemeleri ile süsledim..Resimlerini koyarım bugün buraya...
Burcu sen bakıcı mı buldun Doruk'a
ceryde kahwaltı, çorba, ewdeki yemek, meywe, yoğurt, muhallebi(yada tahıllı mama).. ayrıca uyurknede 120-150cc mama içiyor gün içinde 1yada 2 kez..yaa ben ALP e kahvaltı,çorba,meyve,yemek,tahıllı mama,hepsini tıkıştırıyorum.yani enaz 4 öğün yiyor,ki enaz 4 kezde emiyor.çok mu zorluyorum ben bu cücüğü yaa.manyak mıyım neyim?
Akşama bebelere ne yemeğiniz vaar..sordum kimse cvp vermedi.....:84:
ya bende anlamadım şu günde 3öğün meselesini bizim dr. öyle bişeylerden sözetmedi hiç hem zaten yedikleri ne kadarki günde 3 öğün yetsin bir kase ancak yiyolar
serhan gece yine 3 kez sadece mama için uyanıyo her seferinde 120 150cc mama içiyo
gün içinde kahvaltı çorba yada yiyebileceği yemeklerden yoğurt da yemeye başladı çok şükür süt veriyorumbi öğün bi çay kaşığı bal katıyorum bazen ama genelde sade veriyorum sütü tadına alışsın diye üç öğünle nasıl doyurayım ben bu çocuğu:44:
kızlar kendimi bitkilere verdim buaralar kendime bir sürü sebze tohumu aldım onları ektim salatalıklarım filizlenmeye başlamış bile :)) beni inanılmaz rahatlatıyor onlarla uğraşmak biraz olsun saıkıntılardan kurtarıyo
maşallah maşallah ne muhabbet var bugün burda) kilo konusunda bende dertlenmeye basladım simit ve göbek yaptım kendime d.sonra gitmişlerdi azmettim yedim içtim geri geldilerr
şekerim 55 kiloya düşmüştüm ben d.sonra kv saolsun ne zaman elini benden cekti ben kilo almaya basladım
akşama bebelere ne yemeğiniz vaar..sordum kimse cvp vermedi.....:84:
Maşallah Serhan a, doymaz o tosbik tabi :))
Yalnız yaşına girdi artık, gece mama olayını bitir bence Seyhan, bizim doktor 3 ana öğün 3 te ara öğün olsun yemesi dedi, İklim in o günkü ruh haline ve iştahına bağlı olarak değişiyor, doktor öyle dedi diye harfiyen uymuyoruz elbette, sütü gündüz vermeyin dedi doktorumuz gece yatmadan önce içsin ve uykudan uyanırsa gece bir kez daha içebilir dedi, sütte gün de en fazla 300-400 cc. yi geçmeyin dedi, ben İklime 2-3 aydır gece mama hiç vermiyorum, uykuda ağlar yada uyanırsa da su veriyorum, sabaha kadar deliksiz uyuyor, yoksa mama için uyanıp beni de deli ediyordu..
iyi kurtarmışın ben geçen gün zeytinyağı şişesini kurtaramadım tezgah altından aldı bi attı kırıldı bütün halıları yıkamaya verdim...bulaşık makinasını açıp kapağın üstüne çıkıp içine bile giriyoaynen diorum başkada bişi demiorum canımcm..makyaj çantamı acıp içindeki ruj kalem rimel vs tek tek kapaklarını acmak suretyle ısırmaya bayılıor..en sonbi rujumu kurtardım son anda..amanıın bide elinden aldıysam varya vay benim halime..:18:
oohhh iyi bi alışveriş yapmış böyleliklede biraz rahatlamışındır..yaw ufacık bi toka bile alsak o günü mutlu gecirioruz biss bagyanlar ..hepsini güle güle kullanın cnm..
kıs sende pörtlete pörtlete müdüremi pörtledin..iyi adamın melakeleri üstündeydi herhal..güneşe cık anacım hisset uv ışınların ipeksi dokunuşunu
bu hoşuma gitti hemen bene pazardan iki adet saksı alıp içine domates veya sogan dikeyim..
saol tekrardan hasretçim fotoları yükledim bikaç sayfa geride..esnaf kefalette nedir?
yapı krediye başwurdum iyi gibi geçti bakalım 2güne çıkacak sonuç:26: umarım onaylanırda biterbir an önce şu tadilat işi..
iş bankasıyla yanyanaydı banka hangisine girsem dedim:)) ayağım yapı krediye gitti:)) bakalım onaylanmassa 2 banka daha denicem iş we anadolu bank olur herhalde..
3 öğünle aç kalır beeaa
tekrar doum günü kutlu olsun canımmm..
yükledinmi resimleri?
ceryde kahwaltı, çorba, ewdeki yemek, meywe, yoğurt, muhallebi(yada tahıllı mama).. ayrıca uyurknede 120-150cc mama içiyor gün içinde 1yada 2 kez..
bnce normal hep koşmaca halindeler walla..
canımmmm çook teşekkür ederim bende serhanınkini kutlamadım Allah uzun ömür versin hepsine...Serhan da arı kostümümü giydiii oda süper olmuş yaa bende arı kostümü alcaktım da uğur böceği daha hoşuma gitti :)selam güzeller nasılsınız
yazılanlardan anladım hemen bakıverdim ayy duru çok tatlı olmauş maşallah pasta ve kurabiyeler de süper olmuş nice yaşları olsun yaa ben arada çekmeköye geliyorum bi gün ayarlasakda buluşsak nasıl olur serhan la duru da ne zamandır görüşmediler
canım ne için tedavi olcan??Bizim sistem de aynı böyle...
Gece mama, süt, meme yok, sadece su var ve genellikle eskisinden daha iyi uyuyor.
Ben Doruk'u artık emzirmeyecem galiba kızlar.
En kısa zamanda doktora gidip adam gibi tedavi olmaya karar verdim, 13 ay emdi emeceği kadar, yeter kanımca... Zaten günde 2 defa emiyordu, e aramıyor da, olur yani.
Ne tedavisi Burcu?Bizim sistem de aynı böyle...
Gece mama, süt, meme yok, sadece su var ve genellikle eskisinden daha iyi uyuyor.
Ben Doruk'u artık emzirmeyecem galiba kızlar.
En kısa zamanda doktora gidip adam gibi tedavi olmaya karar verdim, 13 ay emdi emeceği kadar, yeter kanımca... Zaten günde 2 defa emiyordu, e aramıyor da, olur yani.
Kıymetcim, akşama bizde kıymalı karnıbahar, domatesli pilav, turşu var.
Doruk pilav yemiyor ama öbür ikisine bayılıyor :)
canım ne için tedavi olcan??
vllahi ayakta alkışlıyorum pek bi becerikliymişsin bravo
saol canım benim....
ya ne biliyim doktor hep 2 yaş sendromuna girer çocuklar dior ama bizimki erken girdi demekki...
beni korkutuyo hiç inatlaşması ve tutturması yoktu bende ona dikkat ederdim birşeye takılıp tutturmaması için ama şimdi benle inatlaşmaya başladı...bazen nası davranıcamı şaşırıyorum...
inşallah geçici bi dönemdir
tşk. ederim..
pasta ve kurabiyelerini ben yaptım el emeği hepsi yaaaaniii
esnaf kefalet ve kredi kooperatifidir senin gibi esnaf kişilere kredi verir ve en kolay onlar verir halk bankasıyla ortaklaşa çlışır genelde kredi karşılığında teminat ister ama böle küçük meblağlarda istemiyo sanırımesnaf kefalette nedir?
yapı krediye başwurdum iyi gibi geçti bakalım 2güne çıkacak sonuç:26: umarım onaylanırda biterbir an önce şu tadilat işi..
iş bankasıyla yanyanaydı banka hangisine girsem dedim:)) ayağım yapı krediye gitti:)) bakalım onaylanmassa 2 banka daha denicem iş we anadolu bank olur herhalde..
3 öğünle aç kalır beeaa
tekrar doum günü kutlu olsun canımmm..
yükledinmi resimleri?
ceryde kahwaltı, çorba, ewdeki yemek, meywe, yoğurt, muhallebi(yada tahıllı mama).. ayrıca uyurknede 120-150cc mama içiyor gün içinde 1yada 2 kez..
bnce normal hep koşmaca halindeler walla..
Canım Duru öle ana öğün olarak ev yemeklerini yemiyo..akşama barbunya var...onun suyundan yiyo 5-6 lokma bide az bişi patatesinden veriyıorum okadar...öle pilav makarna hiç veremiyorum tükürüp öğürüyo..bende yatmadan muhallebi yapıyorum..gece de 2 kez emiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?