- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.461
iyi akşamlar canımRica ederim Şeymacım, anlatabildiğime sevindim, bende İklime parka giderken falan daha sert tabanlı bir ayakkabı giydiriyorum, alışması zor oldu ama dışarıda daha iyi yürüyor böyle olunca, hele dümdüz bir zemin bulursa tutabilene aşkolsun, alıp başını gitmek istiyor :))
Göz tansiyonu aklıma hiç gelmemişti, ilk fırsatta göz muayenesi olurken ona da baktırayım o halde, teşekkür ederim hatırlattığın için..
Bende seni ve güzel gözlü oğluşunu çok öpüyorum..
Benden bugünlük bu kadar, kaçıyorum, hepinize iyi akşamlar..
bende çıkıyım kızlar eşim geldi...ii akşamlaar
Hoşgeldin Yasemincim, daha evvelden 34-36 beden olduğunu bildiğimizden bence de yorum yapma sakın:))
Candan sen neden yazmıyosun artık?
ayyy yeni gördüm msjı.ya genelde okuyorum bazen açık bırakıp kalkıyorum başından birde pat diye dalmak istemiyorum konuya
ISLATMIŞMIYDIN GECEDEN.. düdüklü tencere ancak şişiriyo nohutu sen bide normal tencerede yapmaya çalışmışsın brawo wallakızlar dün bi nohut yemegi yapayım dedim kaynadıkca kaynadı bi saat gecti suyu bitti su aktardım 2 saat gecti ben hala su aktarıorum 3 saat 4 saaat inanın hala taş gibi pişmedi..akşam koci geldi hala kaynıyo ateşte..en son azucuk pişebilen nohuttan birer tabak alabildim kıtr kıtr yemek zornda kaldık..en sonda suyunu cekmiş ocakta unutmuşum ve yanık kokularyla son buldu nohut yemegim..bidaha düdüküsüz nuhut yapmam herhal
4+dır o, 4 numaraların içinde 66 adet oluyo.. uygun fiyata geliomuş.. biz baya almıştık karton karton o yüzden almaya kalkışmayayım daha:)Limango'da Prima 4 tane premum ikiz paket + 2 tane ıslak mendil 76 TL
ikiz paketin 4 numarasının içinde 52 tane, 5 numarasında 44 tane varmış.
uygun mu sizce? ben huggies kullanıyodum da bunun fiyatını bilmiyorum..:44:
ayy çok şirin olmuş yerim bunu yaaa..Durunun pasta ve Kurabiyeleri veee Uğur böceğim :)))
yok cnm 3 öğün falan yalan nasıl doysunlar o kadarcıkla imkansızvalla ben bugün tarhana yaptım birde kabak yemeği var kıymalı ondan vericem birazda yoğurt yanına okadar canımcım
gece ben 2 kez mama weriodum, şimdi 1 kez süt weriyorum nestle dewam sütü.. onuda wermesemmi yawaş yawaş ama korkuyorum sık uyanmaya başlayacak diye, yeni yeni 2kez falan uyanarak uyumaya başladık biz çünkü..Bizim sistem de aynı böyle...
Gece mama, süt, meme yok, sadece su var ve genellikle eskisinden daha iyi uyuyor.
Ben Doruk'u artık emzirmeyecem galiba kızlar.
En kısa zamanda doktora gidip adam gibi tedavi olmaya karar verdim, 13 ay emdi emeceği kadar, yeter kanımca... Zaten günde 2 defa emiyordu, e aramıyor da, olur yani.
yani halk bankasına gitsem onlar yönlendirir değil mi? yarın bide oraya başwurayım:26:vllahi ayakta alkışlıyorum pek bi becerikliymişsin bravo
esnaf kefalet ve kredi kooperatifidir senin gibi esnaf kişilere kredi verir ve en kolay onlar verir halk bankasıyla ortaklaşa çlışır genelde kredi karşılığında teminat ister ama böle küçük meblağlarda istemiyo sanırım
valla biz ailece biber dolması ve yoğurt yicez
acaba bnde demi war o trioiddenBizim seninle bu karnıbahar durumumuz ne olacak bilmiyorum.
Biraraya gelince karnıbahar yiyelim kanımca :)
Zaten çok sütüm de yok ki, iki damla için daha fazla ertelemeye gerek yok, gözlerim öne pörtleyebilirmiş...
Sağol Kıymetcim...
Baba tarafımda var benim. Doğum yapmak tiroid hastalıklarını tetiklermiş, öyle dedi doktor. Acayip sinir stres, tahammülsüzlük, ter, ciltte kuruma, çarpıntı, yüksek tansiyon yapıyor. Bi gitsen iyi olur aslında.
yawaştan birini keserek başla.. sonra 150değilde 90lık yap yarı tok uyumaya alıştır falan derken alışır belki:44: obur serhanitoserhanın gece öğünlerini kesmek istiyorum ama serhan istemiyo mama vermediğim zaman kesinlikle uyumuyo su asla içmiyo ıhlamur denedim kesinlikle içmedi illa ya mama ya süt istiyo ve en az2 kez içiyo ki normalde bu 3kez bende istiyorum artık hem o hem ben deliksiz bi uyku uyuyalım
burcu, karnıbahar yeme fikri güzel, tuttum bunu, sen gelirsen sana fırında karnabahar yapayım en iyisi, beraber yeriz :))
göz pörtlemesi ara ara bende de oluyor, baktırdım troid yokmuş bende, peki benimki niye oluyor, sinirden olabilir mi, genelde çok sinirlendiğim zaman oluyor çünkü..
bu kusma huyuda nereden çıktı!!!
cerene bi kaçtır yemek yedirirken güzel güzel yiyor, oyalıya oynaya yedryorum önce öğürüyo su weriorum dewam ediorum yedrmeye we kusuyo ardından:26:
nedendir??
çok ta değil her zamnki ölçüsü dolu 1 kase yedirirken oluyor.. az önce patates püresini kustu.. bnde kawanoz muzlu muhallebi yedrdim peşinede çeyrek muz yedi:26:
dün akşam merti babasının işyerine götürdüm bahçede oynadık otlar karıncalar ağaçlar,yerdeki çamurlar arabaların tekerleri.... hepsi ile ince deneyler yaptı eve gittiğimizde mertin üstü başı omo reklamlarındaki çocukların lekeli hallerinden beterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?