2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim Şeymacım, anlatabildiğime sevindim, bende İklime parka giderken falan daha sert tabanlı bir ayakkabı giydiriyorum, alışması zor oldu ama dışarıda daha iyi yürüyor böyle olunca, hele dümdüz bir zemin bulursa tutabilene aşkolsun, alıp başını gitmek istiyor :))

Göz tansiyonu aklıma hiç gelmemişti, ilk fırsatta göz muayenesi olurken ona da baktırayım o halde, teşekkür ederim hatırlattığın için..

Bende seni ve güzel gözlü oğluşunu çok öpüyorum..

Benden bugünlük bu kadar, kaçıyorum, hepinize iyi akşamlar..

Son düzenleme:
iyi akşamlar canım

serhanın gece öğünlerini kesmek istiyorum ama serhan istemiyo mama vermediğim zaman kesinlikle uyumuyo su asla içmiyo ıhlamur denedim kesinlikle içmedi illa ya mama ya süt istiyo ve en az2 kez içiyo ki normalde bu 3kez bende istiyorum artık hem o hem ben deliksiz bi uyku uyuyalım

Nurşahh ben de seni çok tebrik ediyorum cnm, bayıldım pasta ve kurabiyelere ellerine sağlık..

Amma da çok kaynatmışsınız unuttum tabi herşeyi:))

Şeyma Yaseminin de dediği gibi çok yumuşak olmuyo ayakkabının tabanı cnm

ISLATMIŞMIYDIN GECEDEN.. düdüklü tencere ancak şişiriyo nohutu sen bide normal tencerede yapmaya çalışmışsın brawo walla
Limango'da Prima 4 tane premum ikiz paket + 2 tane ıslak mendil 76 TL
ikiz paketin 4 numarasının içinde 52 tane, 5 numarasında 44 tane varmış.
uygun mu sizce? ben huggies kullanıyodum da bunun fiyatını bilmiyorum..:44:
4+dır o, 4 numaraların içinde 66 adet oluyo.. uygun fiyata geliomuş.. biz baya almıştık karton karton o yüzden almaya kalkışmayayım daha:)
Durunun pasta ve Kurabiyeleri veee Uğur böceğim :)))
ayy çok şirin olmuş yerim bunu yaaa..
nice mutlu yaşlar görün birlkte..
valla ben bugün tarhana yaptım birde kabak yemeği var kıymalı ondan vericem birazda yoğurt yanına okadar canımcım
yok cnm 3 öğün falan yalan nasıl doysunlar o kadarcıkla imkansız en az 4 öğün aralarda da mama yada süt tabiiki..
gece ben 2 kez mama weriodum, şimdi 1 kez süt weriyorum nestle dewam sütü.. onuda wermesemmi yawaş yawaş ama korkuyorum sık uyanmaya başlayacak diye, yeni yeni 2kez falan uyanarak uyumaya başladık biz çünkü..
yani halk bankasına gitsem onlar yönlendirir değil mi? yarın bide oraya başwurayım:26:
madem o kadar kolay weriolar
acaba bnde demi war o trioidden yada ben kesin sinir hastası oldum çok sinirleniyorum aşırı yaa((

sen biran önce bırak memeyi mümeyide tedawine başla bi zahmet.. sağlığına kawuş be yawrucum
yawaştan birini keserek başla.. sonra 150değilde 90lık yap yarı tok uyumaya alıştır falan derken alışır belki:44: obur serhanito

Senınkı sınırden anlıkdır canım.
Burcunun hastalıgında gozler dısarıda gezılıyor ve duzelmıyor

bu kusma huyuda nereden çıktı!!!
cerene bi kaçtır yemek yedirirken güzel güzel yiyor, oyalıya oynaya yedryorum önce öğürüyo su weriorum dewam ediorum yedrmeye we kusuyo ardından:26:
nedendir??
çok ta değil her zamnki ölçüsü dolu 1 kase yedirirken oluyor.. az önce patates püresini kustu.. bnde kawanoz muzlu muhallebi yedrdim peşinede çeyrek muz yedi:26:

Yanlız diilsin Hasret.. Pelin nerdeyse hergün kusuyo :2: Hem de ağzından bazen de burnundan fışkırıyo Biraz pütürlü yesin, kesin çıkarıyo hepsini

ticker deneme ticker deneme bir ki üüüçç
yarın yolculuk war valiz hazırla topla bi hoş oluorm yaa gelmeye hazzırlanmak iide gitmeye hazırlanmak ii olmuo her seferinde sığamıyorum cunku. uff melikeyle yolculuk ne zor.. görüşürz inş kzılarr daa saçımı boyayıp duş alcamm

Günaydın,
Dün akşam 10 dk markete gittim Doruk'u babasına bırakıp. O arada düşmüş, eve geldiğimde ağzı kan içindeydi ve ağlayacak hali bile kalmamıştı yavrumun, içim katıldı resmen. Dişler duduğını patlamış, normalin iki katı kadar şişti dudak, çok üzüldüm yaaa... Çocuk bu, düşecek tabi ama böyle kan revan içinde kalması perişan etti beni.
Hee akıllandı mı, hayır tabi, en son yatırmadan önce peteklere tırmanıp camdan dışarı bakmaya çalışıyordu, neymiş polis arabası geçiyormuş

günaydınlar
burcu çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum mertin elinde şurup şişesi kırılınca onunda eli yüzü kan revan içinde kalmıştı çok korkmuştum içim gitmişti Allah korumuş:18:
belim her zamankinden daha kötü bugün eğilemiyorum oturduğum yerde ağrıyo şuan ağrı kesicilerde işe yaramadı. akşam iğne vurduracam galiba
hasret mertte kusuyo bu aralar elini boğazına kadar sokuyo dişleri yüzünden, yemek yemek istemiyo zorlayıncada kusmaya çalışıyo neden yapıyolar acaba:26:
sizler nasılsınız

dün akşam merti babasının işyerine götürdüm bahçede oynadık otlar karıncalar ağaçlar,yerdeki çamurlar arabaların tekerleri.... hepsi ile ince deneyler yaptı eve gittiğimizde mertin üstü başı omo reklamlarındaki çocukların lekeli hallerinden beterdi

Sağol Gülşancım, eli kolu kesiliyor valla insanın öyle görünce, dışardan bakınca epey soğukkanlı davrandım ama gel de içime sor :)
Sana da çok geçmiş olsun, fizik tedavi falan önermedi mi doktor? Bel ağrısı çok kötüdür, bilirim, hele öyle çalışmak daha da kötüdür.
Doruk da ara sıra öğürüyor ama kusmuyor, yemek aynı yemek, ilk kaşıkta öğürüyor, sonraki 5 kaşığı güzel yiyor, sonra yine öğürüyor, neden bilmiyorum.

Çok iyi yapmışsın, burda da havalar bi düzelsei ilk işim Doruk'u sokağa salmak olacak, debelensin dursun :) Bi banyoya sokmaya bakıyor, kirlensinler, bebeklik-çocukluk geri mi gelecek :)
Ben şimdi gidiyorum, biraz çalışıp 1 saat kadar sonra geri gelirim.

günaydın
bi sürü alıntı yaptım hata verdi sayfa kapandı puffff
deminden beri ibodan bırakın gitsini dinliorum,çok dokunuyo bu şarkı bana niyeyse,çok seviyorum (dinlemek isteyeneler bkz. facebook profil sayfam)
Burcu geçmiş olsun Kero da düşüp komodinin kenarına vurmuştu,kan görünce insan çok kotü oluyor allah beterinden korusun.
(bırakın bırakıııın bırakın gitsin,bırakınnnn bu sevda burada bitsin of offff)
neyse nerde kalmıştık
dün karnabahar muhabbeti yapmışsınız,ben hiç patates havuç koymuyorum sadesi daha güzel yahu ayrıca kızartmasını da biliyosunuz di mi en mükemmeli o.
gülşancım bende de fıtık başlangıcı olduğuna eminim yandık ki ne yandık,daha bu yaşlarda dökülüyoruz ilerde nolucaz acaba:78:
ben de geceleri suyla kandıranlardanım,eğer akşam az yemişse o zaman çok ağlıyo tabi ama gece açsa bile içtiği süt miktarı 60 cc oluyor, bi de mesela köfteyi bile yiyor ama sulu yemekleri yemiyor tükürüyor sizinkiler de öyle mi? bu çocuğun ağız tadı mı olmuş oluyor yoksa yeni yeni mi alışıyor,artık ev yemeklerine geçiş yapayım istiyorum ama olmuyor işte

Günaydın bacılar :))
Burcucum geçmiş olsun Doruk a, kan görünce insanın içi bir tuhaf olur hakkaten, şu bebeler bir büyüse de bizlerde biraz rahatlasak, gerçi büyüdükçe sıkıntıların şekli değişecek o ayrı konu :))

Mert kuzusu, çimler-çiçekler-böceklerle oynamış, omo reklamındaki çocuklar gibi olmuş, ne güzel, imrendim size, havalar ısınsın bende atacam İklimi parklarda çimlerin üstüne, ama karınca yiyen çocuklar var, inşallah bizimkiler öyle şeyler yapmaz :))
Sana da çok geçmiş olsun Gülşancım, benimde belim felaket durumda, doktora bile gidemiyorum fırsat bulupta, sendeki ağrı daha da fena anladığım kadarıyla, kas gevşetici iğne ile ağrı kesici iğneyi karıştırıp yaparlardı anneme, rahatlardı, sende en azından böyle bir şeyle bir nebze rahatlat kendini..

Aylincim, seni burda görmek ne büyük şeref.. Daha alışamadın mı yeni iş ortamına ve işlere, fazla uğrayamaz oldun foruma..
Kero nun damak tadının oluşmaya başladığını sanmıyorum ama yakındır, okuduğum kaynaklarda ve çevrede duyduklarıma göre artık yavaş yavaş yemek seçmeye başlayacaklar-mışşşş..
Hepimizin Allah yardımcısı olsun bu konuda tabi, elimizde tabakla arkalaraından koşturmasınlar bizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…