2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yasemincim işe alıştım ama iş çok burda, diğer tarafta sadece çevre mühendisiydim burda satın almanın da tek sorumlusuyum ayrıca maliyet analizi yapıyorum,zor yetişiyor yani hepsi gün içinde, bi de ben mesaiye kalmayı çok onaylamayan ve sevmeyen biriyim o yüzden işimi bitirir pır çıkarım,muhakkak buraya girip okuyorum da çoğu zaman cevap yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum,gönüllerimiz bir olsun şekerim

Gönüllerimiz her zaman bir, ondan şüphe etmem asla zaten şekerim :))
Kolay gelsin o halde ne diyeyim, senin işinde zormuş epey, Kero yu öp benim yerime akşam, dans kursuna gitmeni de desteklediğimi ve takdir ettiğimi belirtmeden geçmeyim bu arada :))

canım kusmasına bısey dıyemeyecegım malesef (
benım merak ettıgım ana yemek den hemen sonra muz vs neden verıyorsun?

ay amma gezentı cıktın sen ayol sureklı bı atraksıyonun mu var bana mı oyle gelıyor :)

gecmıs olsun canım.eko kardes yıkasaymıs keske agzını yuzunu sen gormeden.

ev yemeklerıne tamamen gecmeden anlasılır mı be yaw :)

GÜNAYDINLARRRR:80:
kıyamam kuzucuğa ya düşsün kalksınlar ama bööle kan revan içinde kalmasınlar cemy de yeni oyun bulmuş kafa tokuşturu hayır ööle bi politik görüşümüz olmadığı gibi öğrenebileceği kimsede yok vazgeçirmeye çalışıyorum ben çalıştıkçadaha sert vuruyo acıtıyo da serseri

geçmiş olsun canım mert için harika olmuştur gezme havalar burdada çok güzel saolsun eltim gün içinde parka götürmeye başladı tepiniyo akşama kadar kuş üzümüm
karnıbahar kızartmasına bayılırım sarımsaklı yoğurtla veya sarımsak limon maydonoz sosuy tek başıma 1 kg yiyebilirim ayrıca yemek mevzuunda cey de sulu şeyleri sevmiyo köfte veya haşlanmış tavuk karnıbahar kızartması gibi tane tane şeyleri yiyo diğerleriini tükürüyo bende suyuna ekmek doğrayıp katılaştırıyorum çok yemiyo ama yarım porsiyon yiyo bu ara yoğurt yediremiyorum bide iştahı çok azaldı dün akşama kadar sadece kahvaltıve mama almış evde bende uğraştım yemedi enteresan olan acıkıp mama da istemiyo acıkmıyo yani

Dün akşam yine gittim iyi de becerdiğimi söylüyor arkadaşlar,hayatımda hiçbir aktivite beni bu kadar terletememişti, göbeğim ve simidim giderse tamamdır yoksa dans yarışmalarına falan katılmayacağım.Hoca dedi ki bi öğrencisi 2 ayda 7 kg vermiş duyurulur kızlaaaaar (yasemin sana demiyorum )

Hasret Özoya katılıyorum kusan çocuğa hem muzlu muhallebi hem muz yedirmişsin,çouğu kabız edicen bide.
ev yemeklerine geçemiyorum özo sorun orda zaten,mercimek denedim tükürdü,pilav versem yiyor,gerçi yiyor dediğimde 1-2 kaşık,sulu köftenin köftesini yiyor suyuyla ver tükürüyor.

Günaydın güzeller güzeli emmeee kalçası geniş arkadaşım bizim evde de sinirlenince kafasını yere vuran yok ama bizdeki serseri de yere vuruyor,ayrıca kızınca eşimle hiç birbirimizin saçlarını da çekmeyiz ama Kero çekiyo işte dikkate alma zamanla unutur en azından ben öyle yapıyorum.
Sarımsak limon maydanoz soslu karnıbaharın daha açık tarifini de yaz bakem,ilk defa duydum.

bel spazmı varmış şu an ama dikkat etmezsem fıtığa çevirebilirmiş,nası dikkat edeceksem mertle

katılıyorum sana çabuk gel

karnıbahar kızartmasına bayılırm ben yarın yapayım bari bi kontrol ettir canım sende belini, filme emara gerek yoktur şuan eminim, biriki hareket yaptırıp anlayabiliyorlar fıtığı sonra filme gönderiyolar keronun koklama ve yemek seçme huyuna bayılıyorum çok karizmatik geliyo bana boyuna bakmadan mertte kereviz ve bürüksel lahanasını yemiyo

dr kas gevşeticiye izin vermedi ağrısını anlamazsın dahada zorlarsın fıtığa çevirir dedi iki tane krem ve bi ağrı kesici verdi, çok zorlarsa ağrılar diye bide iğne verdi ama en son çare vurdurursun dedi

işkolik seni çok yoğunsun kolay gelsin

Aylinito, dans kursuna giderek kilo verme olayına katılıyorum, bizzat gözümle gördüğüm arkadaşım var, eridi kız resmen, bende daha fazla erimeyim diye hiç kalkışmıyorum böyle işlere işte :))

İklim de bütün ev yemeklerini yemiyor, dert etme yani, ama ben suyuna ekmek batırmak kaydıyla tadını bilsin diye yinede veriyorum, pilav-makarna ve boş ekmek yemek favorisi zillinin ama diğer yemekleri de en azından tadına bakıp deniyor, bakalım zamanla bir düzene oturur diye düşünüyorum..

Karnıbaharı haşlayıp, üzerine ince kıyılmış maydonoz, limon ve dövülmüş sarımsakla yapılan sosu dökerek yemek benimde hoşuma gidiyor, Esin in sosu nasıl yapılıyor bende merak ettim, yazsa da öğrensek :)) Birde ben fırında karnıbahara bayılırım, börek gibi oluyor, üzerine de kaşar rendesi, hımmm, ağzım sulandı :))

KESTANE KEBAPACELE CEVAP
sööleyin bakem standart bi bebek havuzuna 100 adet top alsam yeter mi yoksa 200 mü almak lazım

Aaaa, ben sanki doktora gidemedin de kendin bir çare arıyormuşsun gibi algıladım nedense, kafam çok karışık yaa..
Doktorun dediğini yapacan elbette, annemde fıtık var da ondan vurduruyor o iğneleri zaten ama İklim den sonra iyice azdı ağrıları, kadın İklimi bırakıp ne doktora ne de fizik tedaviye gidemedi, üzülüyorum çok..

Aman sende dikkat et fıtığa çevirmesin, gerçi haklısın MERT varken nasıl dikkat edecen, kucağına fazla almamaya çalış ve ani hareketlerden kaçın, zor yaaa, ufff, şimdiden çürüdük valla, ilerisini düşünemiyorum..

KESTANE KEBAPACELE CEVAP
sööleyin bakem standart bi bebek havuzuna 100 adet top alsam yeter mi yoksa 200 mü almak lazım

Benim bir fikrim yok açıkçası, forumdan Merve yapmıştı onu sanırım, Burcu da top alıp park yatağın içini doldurmuş, şimdi sordum Burcu ya, 100 az oluyor 200 tane ancak yetti dedi, selamı var bu arada :))

Son düzenleme:
ay dansa bende çok özendim ama öğle arası dışında vaktim yok öğle arası da dan kursu yok ben sporla idare ediyoruz

elelim karnıbahar tarifine ev kokup batmasın die fırın tepsisine yağlı kağıt açılır küçük küçk doğranmış karnıbaharlar bol yağ ve biraz tuzla harmanlanıp tepsiye konur 240 derecede pişirilir 2 diş sarımsak dövülür bir limon suyu ve bir miktar ince kıyılmış maydonozla harmanlanır pişen karnıbaharın üzerine dökülür şu an resmen salyam akıyo heee akşama yapem afiyet olsunnn

ya hiç hayal edemiyorum bende ne kadar olur nası olur 200 alıyım bari

Yemek konusunda ben galıba katıyım.bı ıkı verıyorum baktım tukuruyor falan hemen tepsısıne bosaltıyorum mınıcık parmaklarıyla once bı kontrol edıyor bakıyor evırıyor cevırıyor sonra hop agzına atıp yıyor.ugrasmıyorum yesın dıye.
Bırde meyve arasında sandalyeye oturtmuyorum verıyorum elıne doke saca yıyor.
E tabı bende gunde 3 4 defa ust degıstırıyorum.
Ev yemeklerınden pırasa ve ıspanagı sade yemıyor.pırasaya bıraz ekmek ıcı katıyorum ıspanaga da ya yogurt koyuyorum yada yumurta kırıyorum.hafıf tuza gectım dahada hosuna gıdıyor.bırde pırzolayı cok ıstahlı yıyor babası kılıklı et obur bocugum
Dunde sarımsaklı yogurtlu kabak yedırdım.

KESTANE KEBAPACELE CEVAP

Ay nası bi havuz alıcan çok özendim, link varsa versene bana da

Danstan sonra duş almadan işe dönemezsin,benim göz kapaklarımdan ter damlıyor o kadar yani
Karnabahar tarifin çok ilginçmiş denesem mi acaba:26:

Günaydin Canlar....

Burcu, cok gecmis olsun Doruk Pasama...ne hissettigini cok iyi biliyorum, bizimkide düstü ve burnu uzun bir süre kanadi gecen gün carsida.

Gülsan, ohh iyi yapmissiniz. Ne güzel eglenmistir Mert Pasam. Havalar sicak olunca bizde birakiyoruz Tugrayi kumun topragin icine, sonrada hooop direk Banyoya.

Yemek konusundan bahsedilmis. Ya normalde Tugra hemen hemen herseyi yiyor (malesef Meyve haric). Sulu seyleri oda sevmiyor, yogurda bayiliyor. Kahvalti haric her ögün yemekle birlikte 1 kaseye yakin yogurt yiyor.
Son 1 haftadir ama yedigi yemekden cok Su icmek istiyor yerken. Normalmi bu? Yerken icirmessemmi suyu? ama bu seferde bagiriyor.

Esin bencede 100 Top az 200 al.
Bak burda 100 top var ama az görünüyor.

Eklentiler

• $CIMG8824.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
ya hiç hayal edemiyorum bende ne kadar olur nası olur 200 alıyım bari

200 al garanti olsun, o toplardan bende almak istiyorum, nerden alıyorsun ayrıca havuzu da merak ettim bende Aylin gibi :))

Karnıbahar tarifin çok hoşuma gitti, mutlaka deneyecem, ağzımdan sular damladı resmen :))

Bende bisküvi-ekmek-meyve-kraker gibi şeyleri eline veriyorum, döke-saça yiyor, ama kendi kendilerine yemeyi öğrenmeleri lazım, üst baş kirleniyor ama kirlenmek güzeldir değil mi :))
İklim kaşık-çatal kullanmaya bayılıyor, etrafı çok batırıyor ama olsun, eli alışsın diye izin veriyorum ben, yada makarna gibi yiyecekleri eliyle yemesine bayılıyorum, yesin de nasıl yerse yesin :))

oyle kendı baslarına yemek yemeye calıstıkları zaman ınsanın alıp kalbıne sokası gelıyor meleklerı :))

karnıbaharın bu haline ailece bayılıyoru dene ana yemek olarak diil meze gibi yap tatmış olursunuz topun linki Pilsan Oyun Havuz Topu 7 cm (100 Adet) 06-144 | | Netvitrinim.com havuzun linki havuzun linki de bu ama stokta kalmamış arıyıp ne zaman geleceğini sorucam birazdan ntex Gnelikli ocuk Havuzu | ntex | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas

evet azmış ben 200 alıyım

bak linkleri yukarıda verdim

merhaba:))
yoğun bir gündeyim..çok yorgunum..oğluş dün eve gittikten sonra bişey yemedi yine..memeye fena taktı üstümü başımı çekiştirip duruyor ağzını şapıldatıyor isteyince nerden öğrendi bilmiyorum minik erkeğimm
üstünkörü baktım da sıpalar genelde alışamamışlar bizim yediklerimize.ben alışsın diye yemek masaında mutlaka ona da seervis koyuyorum yesin yemesin mıncırıyor çatalla kaşıkla uğraşıyor kendi çapında:)
bir de yemesi hep problemli olduğu için pütürlere alışsın diye herşeyi bütün verdim eline.elmayı bile:))ekmek dilimi havuç salatalık ..işe yaradı.bir de karşısında sakızçiğnedim kızlar çiğnemeyi öğrensin diye..şimdi elmayı ısırıp yiyebiliyor 6 dişiyle:))

Herkese merhaba!hep okuyorum..
Aklımda kalanlar-
Frambuaz ,ruhsal vampirliğe 'hayır'demelisin..bu tarz kişiler senin üzüntünden besleniyor

Hasret,az meblağıda Halk bankası mantıklıdır,Vakıf bankası da ..onun dışında aklında olsun..muhasebeciye talimat ver(ve takip et yaptığını -şifre gelmeli)Kosgeb a kayıt etsin şirketini ,sonra çalıştığın bankaya git (Garanti iyidir bu konuda)kosgeb kreisi çıkar çıkmaz hemen başvuru yapsın banka -şirketinin kosgeb daki bilgilerini vereceksin m.temsilcisine ..bu ara seçimden önce krediler bekleniyor..en son 2*3 ay önce 30 000 tl ye 3 senede sadece 800 küsür tl faizli kredi verildi işletme başı ..burada önemli nokta bankadaki temsicin hemen başvuru yapmalı yoksa kredi hemen tükeniyordur.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…