2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öğlen öğlen size 2 tarif getirdim:) bilenleriniz vardır belki..

havuç-altıntop:
bir miktar havuç soyulup rendelenir(tercihen kocaya rendeletilir)
tadına göre biraz şeker ilave edilip kısık ateşte kapalı olarak suyunu çekene dek pişirilir.
içine alabildiği kadar bisküvi katılıp yoğrulur..top top yapılıp hindistan cevizine bulanır kürdanla servis edilir afiyet olsun:))
isteğe göre içine badem ceviz v.s. katabilirsiniz.sadesi favorim

yalancı su böreği:
hazır yufayı tepsiye seriniz ve üzerine önceden haşladığınız makarnadan koyun harcı ekleyin ve tekrar yufka makarna...
istediğiniz kat kadar bu ilemi yapın..
yufkaların arasına süt+sıvı yağ ve azcık margarinden oluşan karışımı sürün..
üstüne de yumurta sarısı..afiyet olsun:)

Tanyacım, havuç toplarına bende bayılırım, bir ara yapayım bari, uzun zamandır yapmıyorum, canım çekti :))

Ben yemeğe gidiyorum hatunlar, bilginize..

Geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Hala şişmiş kuzunun dudağı Öznur ben gittiğimde lay yeni vuku bulmuştu zaten. Eko'nun yıkayacak vakti olmadığı gibi, böyle konularda benden korktuğu için benim kadar soğukkanlı olamıyor.

Karnıbaharla yapılan herşey çok güzel oluyor zaten, kızartmasıysa muhteşem, Esin'in tarifini ben de çok beğendim, gelecek haftanın karnıbahar menüsü bu olsun.

Esincim, Yasemin söylemiş zaten, bizde 200 top var ama havuz yok :) Ben park yatağın içinde doldurmuştum, ancak yetti, 100 tane çok az gelir. Bu aralar ben de bir şişme havuz alıcam aynı amaçla.

Doruk parça olarak köfte tavuk falan yiyor. Ama sulu yemeğin içindeki biraz iri pütürlere öğürüyor. Ya az pütürlü sulu yemek ya da lokma lokma yiyecek yemeği tercih ediyor. Kendi eliyle sadee kuru ekmek yiyor, en büyük zevki. Be

Ayy çok işim var, herkes bişi soruyor, ensemde boza pişiriyolar resmen, çok kalamıyorum o yüzden burada.

Bütün konuştuklarınızı okudum da, ne yazacağımı unuttum, affola...

Selamlar, Eyonun 3 gündür sabahları sol gözünde çapaklanma oluyor nedendir acaba, sizinkilerde oluyo mu hiç?

Burcu Doruk kuzuma çok geçmiş olsun cnm, düşe kalka büyüyecekler işte Allahım beterlerinden korusun tüm kuzuları

Aylincim Eymen de öyle, hatta ben çorbasına tavuk falan da koyamıyorum, haşladığım tavuğu öyle parça parça yedirip çorbasını sadece tavuk suyuyla yapıyoum, enteresan bunlar, sulu şeylerde pütür olmasın istiyor ama köfte de dahil tek erdiğim zaman gıdaları çiğneyip yutabiliyor..

Tanya ben de seerim havuç toplarını ve yapmayalı epeyce zaman oldu, yalancı cezerye oluyo:))

Esintoş güzelmiş bu top havuzu ve toplar, şimdiden iyi günlerde oynasın güleç cemy

evettttttttttttttttttttt
nefret edıyorum boyle seylerden zaten
suphelenıyorduum Doguhan dan en sonunda dr a sordum ennfeksıyon dedı.yarın dr goturecegım goz vakfına

Meralcim, bir ara bizde de olmuştu, doktor mikrop almış olabilir diyerek bir damla vermişti, 3 gün damlattık geçti. Geçmiş olsun...

İşte o pütür problemi bizde de var. Yemeğin içinde küçücük olursa yiyor, büyük büyük olursa öğürüyor. Ama aynı büyüklükte elle verince çiğneyip yutuyor, cins işte

anladım cnm saol, bizim 3 sabahtır oluyor, çok değil ama ilk kez olmasından dikkatimi çekti, bakalım yarın da olursa bi doktora gidelim biz de:97:

günaydın canlarım nasılsınız iyisinizdir umarım

geçmişe bakmadım serhan uyuyrken bişeyler yedim birazdan uyanır büyük ihtimalle derken uyandııı
dün serhanın öğünlerini azaltmak amacıyla gece ilk içtiği mamasını 180cc içirdim içtide ama maalesef başarılı olamadım yine 3 kez uyandı ve her seferinde mama istedi vermemek için direndim ama uyandı ağladı içmeden de uyumadı off ne yapıcam nasıl bıraktırıcam bilemiyorum

o damla kortızonlu dıye ıstemedım ben.cuma gunu dr bıse der

yapma yaaaa(( ne zamandan beri var ki sizde bu problem?

capaklanma kırpık dıbınde ıltıhaplanma oluyor.bızımkınde sadece kızarıklık var.aslında uzun zamandır var ama ben uykuya yoruyordum hep ıcımı ferah tutmaya calısıyordum kendımce.guya pımpırıklılık yapmayacagım ya

uzkunum emme aglatcen accık bı kac gun hırpalanacaksın.
once ıstersen az az vermeyı dene bı bak bakalım.
doguhan artık gece hıc emmıyor su bıle ıstemıyor.dun gece 23:00 de yattım sabah 07:30 da kalktım.
delıksız uyumanız lazım sızınde yaf.

yaaaa bende istiyorum bendeee
deliksiz uyumak bitarafa birde sabahın 5nde kalkıyo salla salla 1 saat mahvoluyorum off off
ağlaması na ağlatayımda ama uyumuyo illa içecek suyu denedim yine içmedi gündüz içmiyoki gece içsin bittim artık valla

tracy teyzeyı tavsıye ederım sana canım :)
cok faydasını gordum ben ama daha ılk aylarında basladım ben uygulamaya
gece yatmaya gıttıgımızde dahı uyumayıp kudurmak ısterse besıgıne koyuyorum sonra soruyorum uyuyacaksan alayım mı senı dıye :))))

adını hatırlamıyorum kı 3 gunde gecıren tum damlalar kortızonlu degıl mı anacım ?

Öznurcum bir tobraset kullandık ve kortizonlu olmadığını iyi biliyorum. Ama diğer damlaları bilemem. Sen bir sor bakalım doktora, belki de damlalık bir durumu yoktur.
Zaten hepimizin 1 yaş kontrolü için göz doktoruna götürmemiz lazım bebeleri.

Seyhancım, Doruk artık sadece su içip uyuyor, eskisi gibi uyanık kalmak için çabalamıyor. Ama bu aşamaya gelene kadar epey zorlandık tabi. Önceden meme ağzına girmeden hayatta uyumazdı. Allah kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…