- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.521
ya anlamadığım hadi bu alışkanlık diyelim ama her seferinde de içiyo mamayı hiç hayır demiyo neyse önce iki sonra bir sonrada yatmadan inşallah bi sebebide serhan 9:30 da en geç 10 gibi uyuyo neyse inşallah başarıcaz bizde
doruk ve doğuhan'a da maşallahh
yedim içtim geldim:)) öyle çok yedim ki patlayacağım sanırsam...
bizimki de öyle sol üst azı dişi şişmiş onu patlatacak bu ay.. ama kusması elini sokmasından değil yemek yerken 3-4 oldu 1 hafta içinde alışık değilim kusmasına çok taktım yaaagünaydınlar
burcu çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum mertin elinde şurup şişesi kırılınca onunda eli yüzü kan revan içinde kalmıştı çok korkmuştum içim gitmiştiAllah korumuş:18:
belim her zamankinden daha kötü bugün eğilemiyorum oturduğum yerde ağrıyo şuan ağrı kesicilerde işe yaramadı. akşam iğne vurduracam galiba
hasret mertte kusuyo bu aralar elini boğazına kadar sokuyo dişleri yüzünden, yemek yemek istemiyo zorlayıncada kusmaya çalışıyoneden yapıyolar acaba:26:
sizler nasılsınız
seninki alışkanlık yapmış yaa.. bnmkardeşimde öyleydi her yemeği muhakkak kusardı her öğünü.. annem fazla fazla hazırlardı kusacağını bildiği içinYanlız diilsin Hasret.. Pelin nerdeyse hergün kusuyo :2: Hem de ağzından bazen de burnundan fışkırıyoBiraz pütürlü yesin, kesin çıkarıyo hepsini
üfffGünaydın,
Dün akşam 10 dk markete gittim Doruk'u babasına bırakıp. O arada düşmüş, eve geldiğimde ağzı kan içindeydi ve ağlayacak hali bile kalmamıştı yavrumun, içim katıldı resmen. Dişler duduğını patlamış, normalin iki katı kadar şişti dudak, çok üzüldüm yaaa... Çocuk bu, düşecek tabi ama böyle kan revan içinde kalması perişan etti beni.
Hee akıllandı mı, hayır tabi, en son yatırmadan önce peteklere tırmanıp camdan dışarı bakmaya çalışıyordu, neymiş polis arabası geçiyormuş
yolculuk nereye cnm..ticker deneme ticker deneme bir ki üüüçç
yarın yolculuk war valiz hazırla topla bi hoş oluorm yaa gelmeye hazzırlanmak iide gitmeye hazırlanmak ii olmuo her seferinde sığamıyorum cunku. uff melikeyle yolculuk ne zor.. görüşürz inş kzılarr daa saçımı boyayıp duş alcamm
ne biliym tat değiştireyim dedim yesin diye... daha werecek bişey bulamadım çünkü yatmadan önce son öğünüydü patates püresi (sütlü tereyağlı) onu kusunca bnde kawanoz mama werdim.. az gelincede üzerine muz werdim bi kaç dilim işte:26:canım kusmasına bısey dıyemeyecegım malesef(
benım merak ettıgım ana yemek den hemen sonra muz vs neden verıyorsun?
bebek hawuzu muuuKESTANE KEBAPACELE CEVAP
sööleyin bakem standart bi bebek havuzuna 100 adet top alsam yeter mi yoksa 200 mü almak lazım
nasıl top nerden alınıyor ne yapılıyor biri banada anlatsınnnnnBenim bir fikrim yok açıkçası, forumdan Merve yapmıştı onu sanırım, Burcu da top alıp park yatağın içini doldurmuş, şimdi sordum Burcu ya, 100 az oluyor 200 tane ancak yetti dedi, selamı var bu arada :))
kosgebe kolayca kayıt olabiliyormuyum? we bana artısı nedir?Herkese merhaba!hep okuyorum..
Aklımda kalanlar-
Frambuaz ,ruhsal vampirliğe 'hayır'demelisin..bu tarz kişiler senin üzüntünden besleniyor
Hasret,az meblağıda Halk bankası mantıklıdır,Vakıf bankası da ..onun dışında aklında olsun..muhasebeciye talimat ver(ve takip et yaptığını -şifre gelmeli)Kosgeb a kayıt etsin şirketini ,sonra çalıştığın bankaya git (Garanti iyidir bu konuda)kosgeb kreisi çıkar çıkmaz hemen başvuru yapsın banka -şirketinin kosgeb daki bilgilerini vereceksin m.temsilcisine ..bu ara seçimden önce krediler bekleniyor..en son 2*3 ay önce 30 000 tl ye 3 senede sadece 800 küsür tl faizli kredi verildi işletme başı ..burada önemli nokta bankadaki temsicin hemen başvuru yapmalı yoksa kredi hemen tükeniyordur.......
deliksiz uyku istyorum yaa 2aydan az zamanım kaldı zatenSeyhancım, zor bir süreç seni bekliyor, biraz sabır gösterirsen vazgeçirirsin gece mamalarından, inan senin içinde rahat olacak böyle..
İklimde aynı Serhan gibiydi, gece 3 saatte bir uyanır 150 cc. mama içerdi, sabahta 5-5:30 gibi uyanırdı, geri uyutmamız 1-2 saatimizi alırdı, çok zor günler geçirdim bu yüzden..
Ama mama faslını bitirdik herşey düzene girdi çok şükür, şimdi yatmadan önce 180 cc. süt içiyor, sabaha kadar deliksiz uyuyor, arada mızırdanırsa su veriyorum, ikna olup uykuya devam ediyor..
Emzik kullanıyorsa, onunla da kandırabilirsin bence, İklim kanıyor yani, dene istersen..
böyle böyle bırakacakl işte o 10da yatyor diyelim sen 12de.. sen yatmadan önce fazla fazla hazırla wer sütünü.. içine bisküwide at 3 tane falan daha doyurucu olsungünaydın canlarım nasılsınız iyisinizdir umarım
geçmişe bakmadım serhan uyuyrken bişeyler yedim birazdan uyanır büyük ihtimalle derken uyandııı
dün serhanın öğünlerini azaltmak amacıyla gece ilk içtiği mamasını 180cc içirdim içtide ama maalesef başarılı olamadım yine 3 kez uyandı ve her seferinde mama istedi vermemek için direndim ama uyandı ağladı içmeden de uyumadı off ne yapıcam nasıl bıraktırıcam bilemiyorum
Hasret,kosgeb daha uygun kredi sağlıyor,geri ödemesiz veya 6 ay sonra ödemeye başlıyorsun...,çok güzel işler yapıyorlar.............(devlet%çoğunu karşılıyor).Google e yaz ''kosgeb kredisi''...kolay ..muhasebe ye söyle ,oraya bilanço güncel göndermesi gerekiyor internet üzerinde,sonra kosgeb şifresi geliyor..bizimki de öyle sol üst azı dişi şişmiş onu patlatacak bu ay.. ama kusması elini sokmasından değil yemek yerken 3-4 oldu 1 hafta içinde alışık değilim kusmasına çok taktım yaaa
seninki alışkanlık yapmış yaa.. bnmkardeşimde öyleydi her yemeği muhakkak kusardı her öğünü.. annem fazla fazla hazırlardı kusacağını bildiği için
işte cerenindealışkanlık yapmasından korkuyorum
üfffdüşmesi sorun değil dediğin gibi ama işte morarıp kanadığı zamn bi hoş oluyo insan..
yolculuk nereye cnm..
ne biliym tat değiştireyim dedim yesin diye... daha werecek bişey bulamadım çünkü yatmadan önce son öğünüydü patates püresi (sütlü tereyağlı) onu kusunca bnde kawanoz mama werdim.. az gelincede üzerine muz werdim bi kaç dilim işte:26:
bebek hawuzu muuunasıl bşey gösterseneeeee
nasıl top nerden alınıyor ne yapılıyor biri banada anlatsınnnnn
kosgebe kolayca kayıt olabiliyormuyum? we bana artısı nedir?
deliksiz uyku istyorum yaa 2aydan az zamanım kaldı zaten(( ama yok cery dün gece 6,7 kez zırladı ((
bnde 1 kez weriorum bisküwili süt
böyle böyle bırakacakl işte o 10da yatyor diyelim sen 12de.. sen yatmadan önce fazla fazla hazırla wer sütünü.. içine bisküwide at 3 tane falan daha doyurucu olsun
sonra uyu we bi dahaki uyanışında gece çayı wer (milupa,hipp v.s.) istemezse we uyumamakta direnirse salla sende diren.. en azından geciktrebildiğin kadar geciktir bu mama işini.. sonra sonra unutacaktır umarım bnde öyle yapıyorum 1e düşürdüm...
hımmmm güzel fikirrrrr:))Hasretcim, hani şişme havuzlar var ya, bir tane onlardan alıyorsun, içine de havuz topu alıyorsun, 200 tane kadar, oluyor sana top havuzu. İlk Merve yapmıştı.
hımmmm güzel fikirrrrr:))
şimdi siz kesintisiz uyuması için gece kalktığında meme vermemek lazım mı diyorsunuz.ama ya açsa,ondan uyanıyorsa.hem ağlıyor ve susmuyor.nasıl olacak ki,bilemedim?
şimdi siz kesintisiz uyuması için gece kalktığında meme vermemek lazım mı diyorsunuz.ama ya açsa,ondan uyanıyorsa.hem ağlıyor ve susmuyor.nasıl olacak ki,bilemedim?
artık kilo almaya çalışmıyorum canım bizim işyerindeki kızlara ayak uydurmaya çalşıyorum..sağolsunlar güzel yiyorlar:))oh oh afiyet olsun yarasın:)) kilo almaya çalışmak ne güzel bişi yahuu
siz de memeci gillerdensiniz ha? şimdiden düşünmeye başladım nasıl ayrılır bu çocuk emSeyhancım ben sana akıl veremiyorum çünkü ben de aynı durumdayım tek farkı mama için değil meme için kalkması bi de 3 kez değil çoooook kez kalkması:96:
Ben de çok yiyorum, özellikle de işyerindeyken...
Tiroidim sağolsun, pek kilo almıyorum.
51-52 arası gidip geliyorum.
Şimdi bu tiroid geçince iştahım kapanmazsa, Akrep Nalan gibi olurum valla da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?