2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya anlamadığım hadi bu alışkanlık diyelim ama her seferinde de içiyo mamayı hiç hayır demiyo neyse önce iki sonra bir sonrada yatmadan inşallah bi sebebide serhan 9:30 da en geç 10 gibi uyuyo neyse inşallah başarıcaz bizde
doruk ve doğuhan'a da maşallahh

canım doguhanda 9 bucuk bılemedın 10 da yatıyor.acıkmasının sebebı erken uyuması olamaz bence yane

Seyhancım, zor bir süreç seni bekliyor, biraz sabır gösterirsen vazgeçirirsin gece mamalarından, inan senin içinde rahat olacak böyle..

İklimde aynı Serhan gibiydi, gece 3 saatte bir uyanır 150 cc. mama içerdi, sabahta 5-5:30 gibi uyanırdı, geri uyutmamız 1-2 saatimizi alırdı, çok zor günler geçirdim bu yüzden..

Ama mama faslını bitirdik herşey düzene girdi çok şükür, şimdi yatmadan önce 180 cc. süt içiyor, sabaha kadar deliksiz uyuyor, arada mızırdanırsa su veriyorum, ikna olup uykuya devam ediyor..

Emzik kullanıyorsa, onunla da kandırabilirsin bence, İklim kanıyor yani, dene istersen..

Seyhancım ben sana akıl veremiyorum çünkü ben de aynı durumdayım tek farkı mama için değil meme için kalkması bi de 3 kez değil çoooook kez kalkması:96:

Ben de çok yiyorum, özellikle de işyerindeyken...
Tiroidim sağolsun, pek kilo almıyorum.
51-52 arası gidip geliyorum.
Şimdi bu tiroid geçince iştahım kapanmazsa, Akrep Nalan gibi olurum valla da...

bizimki de öyle sol üst azı dişi şişmiş onu patlatacak bu ay.. ama kusması elini sokmasından değil yemek yerken 3-4 oldu 1 hafta içinde alışık değilim kusmasına çok taktım yaaa
Yanlız diilsin Hasret.. Pelin nerdeyse hergün kusuyo :2: Hem de ağzından bazen de burnundan fışkırıyo Biraz pütürlü yesin, kesin çıkarıyo hepsini
seninki alışkanlık yapmış yaa.. bnmkardeşimde öyleydi her yemeği muhakkak kusardı her öğünü.. annem fazla fazla hazırlardı kusacağını bildiği için
işte cerenindealışkanlık yapmasından korkuyorum
üfff düşmesi sorun değil dediğin gibi ama işte morarıp kanadığı zamn bi hoş oluyo insan..
yolculuk nereye cnm..
canım kusmasına bısey dıyemeyecegım malesef (
benım merak ettıgım ana yemek den hemen sonra muz vs neden verıyorsun?
ne biliym tat değiştireyim dedim yesin diye... daha werecek bişey bulamadım çünkü yatmadan önce son öğünüydü patates püresi (sütlü tereyağlı) onu kusunca bnde kawanoz mama werdim.. az gelincede üzerine muz werdim bi kaç dilim işte:26:
KESTANE KEBAPACELE CEVAP
sööleyin bakem standart bi bebek havuzuna 100 adet top alsam yeter mi yoksa 200 mü almak lazım
bebek hawuzu muuu nasıl bşey gösterseneeeee
nasıl top nerden alınıyor ne yapılıyor biri banada anlatsınnnnn
kosgebe kolayca kayıt olabiliyormuyum? we bana artısı nedir?
deliksiz uyku istyorum yaa 2aydan az zamanım kaldı zaten(( ama yok cery dün gece 6,7 kez zırladı((
bnde 1 kez weriorum bisküwili süt
böyle böyle bırakacakl işte o 10da yatyor diyelim sen 12de.. sen yatmadan önce fazla fazla hazırla wer sütünü.. içine bisküwide at 3 tane falan daha doyurucu olsun
sonra uyu we bi dahaki uyanışında gece çayı wer (milupa,hipp v.s.) istemezse we uyumamakta direnirse salla sende diren.. en azından geciktrebildiğin kadar geciktir bu mama işini.. sonra sonra unutacaktır umarım bnde öyle yapıyorum 1e düşürdüm...

Hasretcim, hani şişme havuzlar var ya, bir tane onlardan alıyorsun, içine de havuz topu alıyorsun, 200 tane kadar, oluyor sana top havuzu. İlk Merve yapmıştı.

Hasret,kosgeb daha uygun kredi sağlıyor,geri ödemesiz veya 6 ay sonra ödemeye başlıyorsun...,çok güzel işler yapıyorlar.............(devlet%çoğunu karşılıyor).Google e yaz ''kosgeb kredisi''...kolay ..muhasebe ye söyle ,oraya bilanço güncel göndermesi gerekiyor internet üzerinde,sonra kosgeb şifresi geliyor..

şimdi siz kesintisiz uyuması için gece kalktığında meme vermemek lazım mı diyorsunuz.ama ya açsa,ondan uyanıyorsa.hem ağlıyor ve susmuyor.nasıl olacak ki,bilemedim?

Son düzenleme:
şimdi siz kesintisiz uyuması için gece kalktığında meme vermemek lazım mı diyorsunuz.ama ya açsa,ondan uyanıyorsa.hem ağlıyor ve susmuyor.nasıl olacak ki,bilemedim?

walla eymen beye gel de verme, imkansız durmuyor, çok emdiği de yok iki fırt çekiyo ama ille de çekecek

İşte zaten mesele de orada.
Ben aç olduklarını düşünmüyorum, bütün kaynaklar bu yaştaki bebek gece uykusu saatlerinde acıkmaz diyor. Bunlar alışkanlıktan uyanıyor. Ben gece emzirmelerini kestiğimden beri Doruk daha düzgün uyuyur.
Bu arada yatmadan önce tahıllı mama, muhallebi yediren varsa, onlara da bir deney yapmalarını öneriyorum. Bir gece ondan yedirmeden, sadece süt içerek uyutun, bakalım daha iyi uyuyacak mı? Ben tahıllı mamayı kestim, resmen sihirli değnek değmiş gibi oldu uykularımıza...
Birazdan gidecem, konuşun bea

oh oh afiyet olsun yarasın:)) kilo almaya çalışmak ne güzel bişi yahuu
artık kilo almaya çalışmıyorum canım bizim işyerindeki kızlara ayak uydurmaya çalşıyorum..sağolsunlar güzel yiyorlar:))
Seyhancım ben sana akıl veremiyorum çünkü ben de aynı durumdayım tek farkı mama için değil meme için kalkması bi de 3 kez değil çoooook kez kalkması:96:
siz de memeci gillerdensiniz ha? şimdiden düşünmeye başladım nasıl ayrılır bu çocuk em
Ben de çok yiyorum, özellikle de işyerindeyken...
Tiroidim sağolsun, pek kilo almıyorum.
51-52 arası gidip geliyorum.
Şimdi bu tiroid geçince iştahım kapanmazsa, Akrep Nalan gibi olurum valla da...

tiroidin mi var.. geçmiş olsun..hemen tedavi ol ..ilerde mühüm şeyler çıkarabilir başına .

Hasretcim, havuz soruna cevap verilmiş birde ben laf kalabalığı yapmayım :))
Cery bir an evvel düzene girer inşallah, 2. gelince daha zor olacak senin için..

Yazgıcım, hoşgeldin, kesinlikle gece acıktıkları için uyanmıyorlar, ayrıca artık 7-8 saat hiçbir şey yemeden de durabilirlermiş, uyumaları da gelişimleri için çok önemli, düzenli uyku şart, büyüme hormonları uykuda çalışıyor biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…