2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fikir güzel de benim kuduruk cücük sıkıldı anacım, kaldırdım ben.
1-2 ay sonra yeniden beğenisine sunacam :)))

Yazgı haanım, hoşgeldiniz...

hoşbulduk şekerim
işte tamda bu sebepten ötürü ne soruyorum,ne soruşturuyorum bu top havuzu fikrini.
ama yaz için bahçeye havuz alacağım ve eminimki onu sevecek.baktım nette çok çeşit var,beğendim bir ikitane.

walla eymen beye gel de verme, imkansız durmuyor, çok emdiği de yok iki fırt çekiyo ama ille de çekecek

aynen:13:

işte mesele birde şu kibenim bızdık sütü içerse beni emmiyor,beni emerse sütü içmiyor.bu uyanık olduğu saatlerde böyle.
ayrıca ben Alp in aç,tok,çoraplı,çorapsız,serin yerde,sıcak yerde,benim yastığımla hatta komple pijama takımımla,ağlayarak dua ederek,çeşitli pozisyonlarda ve aklınıza gelebilecek hertürlü yöntemle kesintisiz uyumasını sağlamaya çalıştım.sonuç hüsran

Hasret Yazgı hoşgeldiniz, Hasretrcim Burcu cvp vermiş zaten havuz soruna, Merve de annesindeydi evine dönüyor:))

ödeme falanda yapmam gerekiyor mu buraya cahilim bu konuda:26:
bide hemen üye olsam kredi olurmu ki?

ben de acıktığını düşünmüyorum zaten, gün boyu acıkma bilmeyen çocuk gece mi acıkacak:)) ama işte bu alışkanlığa nasıl son vericez bilmiyorum

Hasretcim, hani şişme havuzlar var ya, bir tane onlardan alıyorsun, içine de havuz topu alıyorsun, 200 tane kadar, oluyor sana top havuzu. İlk Merve yapmıştı.

ben de istedim eşimden ..biraz farklı çalışır aşkımın kafası
havuz istedim gitmiş devasa bir şişme bot almış gelmiş..yazın denizde bineriz oğlan da içinde oynar dedi..o dediğin toplardan şstesem ne alır bilemiyorum..ve ben deniz bu fikirden de vazgeciyrum..

yine eşimden aldığım muhaliflik feyzi ile tüm okuduklarına karşı bişey diycem..e yiğit özgürün gece karnı gurulduyor sonra ağlayarak uyanıp corp corp emiyor...

biliyorum yasemin cim ve bu teze bakarsak Alp hep cücük kalacak
deneyeyim ama hiç sanmıyorum ikimizinde dayanabileceğimizi.

Fikir güzel de benim kuduruk cücük sıkıldı anacım, kaldırdım ben.
1-2 ay sonra yeniden beğenisine sunacam :)))

Yazgı haanım, hoşgeldiniz...
bnmkinin önüne mutfak dolabını, bulaşık makinasını, buzdolabını, sunarsan ondan mutlusu yok.. top hawuzu tatmin edermi bilemedim

ay ewet geçen yaz bizimkine cerene hawuz al dedim bahçeye içini su doldururz güneşte oynar dedim..
gidip içine 5 kişinin rahatlıkla sığabileceği we kimbilir kaç ton su alacak bir şişmöe hawuzalmış nerden bulduysa duruyo öyle koca kutusunda.. şişirmek için makina, doldurmakiçin tanker, oynamak içinde altın madalya yüzücülük ünwanı ister içinde

MERAAALLL ben havuz olarak senin verdiğin linktekini aldım senin yazdığını sonradan gördüm küçük mü ki o yaaa ama ben salonun ortasına koyucam üfff iptal mi edeyim ne diyosunuz?
ayrıca göz çapaklanması demişsiniz, kero yeni doğduğunda olmuştu dr un verdiği damla bi işe yaramadı ben de en sonunda kocakarı yöntemi olsa da çayı pamuğa sürüp koydum ve hemen geçti

slm millet
çok işim var deniz uyurken yapmam gereken ama canım hiç istemiyor, 250 tane yazılı kağıdı var okunması gereken
Ben de çok yiyorum, özellikle de işyerindeyken...
Tiroidim sağolsun, pek kilo almıyorum.
51-52 arası gidip geliyorum.
Şimdi bu tiroid geçince iştahım kapanmazsa, Akrep Nalan gibi olurum valla da...

sen kilodan bahsedince keşke troid hastası olsam diyorum. allah korusun tabi ama metabolizmayı bu kadar hızlandıran başka hastalık ta yok ki anacım. inşallah bir an önce kavuşursun sağlığına

walla eymen beye gel de verme, imkansız durmuyor, çok emdiği de yok iki fırt çekiyo ama ille de çekecek

bizim gece çok derdimiz yok gece12-1 arası uyumak için emer sabah 6-6.30 arası da okula gitmeden önce ben emziririm uykusu arasında ama gündüz hep yakamda sayamıyorum 6-7-8 ramazanda kesmeyi hayal ediyordum ben ama bu düşkünlükle nasıl keserim ben bunu hiç bilmiyorum yemiyor da doğru düzgün geçenlerde muz püresi yaptım sütle önce kaşığa vurup ortalığı dağıttı :84: sonra verdiklerimi de ağzında biriktirmiş yanakları da şiş değildi nereye sakladı onları bilmiyorum kızınca hepsini çıkardı :84: babasının elinde bir şey görürse hevesle alıp kemiriyor ama başka türlü yemek yedirmek resmen savaş

şu top havuzundan ben de yapmak istiyorum ama evde koyacak yerim yok

Olacam olacam, söz :)

Alpiş nev-i şahsına münhasır bi bebik, daha da yorum yapamayacam...

ben de acıktığını düşünmüyorum zaten, gün boyu acıkma bilmeyen çocuk gece mi acıkacak:)) ama işte bu alışkanlığa nasıl son vericez bilmiyorum

Midesini mi büyüttün çocuğun emzire emzire

bnmkinin önüne mutfak dolabını, bulaşık makinasını, buzdolabını, sunarsan ondan mutlusu yok.. top hawuzu tatmin edermi bilemedim

He işte, aynısının pipilisi var bizim evde... Bi de alet çantasını seviyor, sanırsam yakında kendini sünnet edecek Ama pay yok ki, kestirdik biz !

biliyorum yasemin cim ve bu teze bakarsak Alp hep cücük kalacak
deneyeyim ama hiç sanmıyorum ikimizinde dayanabileceğimizi.

Ayy o cücük kalma durumu benim kafamı hep kurcalıyor ve çok salakça ama İklim in boyu kısa kalacak diye korkuyorum, ne alaka diye sorma, uyumazsa kısa kalacak sanıyorum :))

şimdi siz kesintisiz uyuması için gece kalktığında meme vermemek lazım mı diyorsunuz.ama ya açsa,ondan uyanıyorsa.hem ağlıyor ve susmuyor.nasıl olacak ki,bilemedim?

aç olduğunu düşünüyorsan emzireceksin.uykularını geri istiyorsan emzirmeyeceksin..
dr bana acıdı ve 1 ay önce memeden kesmemi istedi..ben hala devam ediyorum kıyamıyorum..
onun midesinde anne sütüne herdaim yer var..çünkü yemek yemiyor(
Ayy o cücük kalma durumu benim kafamı hep kurcalıyor ve çok salakça ama İklim in boyu kısa kalacak diye korkuyorum, ne alaka diye sorma, uyumazsa kısa kalacak sanıyorum :))

çok alemsiniz:))

çok küçük o beaa,ne o öyle?topları koysan çocuk girme,çocuğu soksan toplar sığmaz

Alpiş nev-i şahsına münhasır bi bebik, daha da yorum yapamayacam...

dün gece eşim bana sbır diledi,gün içinde neyapıyorsun sen dedi.
tamam karnımda iken kuduruk olacağı belliydi de bukadarını beklemiyorduk

tamam,sormam.

sen zaten deniz kenarında değilmisin bu ne şimdi, alp senin beynini fena mıncıklamış bu gülşanla bana lazım

hayatım evet deniz kenarındayım,fakat denize gitmem ancak araçla mümkün ve burda her istediğin vakitte araç yok.ayrıca büyükçe bir bahçe varken,imkan varsa neden olmasın,değerlendirmek lazım değil mi?alacağımdanda değil,ama bahçede havuzum olsa hiçte fena olmazdı.

aç olduğunu düşünüyorsan emzireceksin.uykularını geri istiyorsan emzirmeyeceksin..
dr bana acıdı ve 1 ay önce memeden kesmemi istedi..ben hala devam ediyorum kıyamıyorum..

doktor bana bakıp "sinir sistemin harap oldu değil mi "demişti birkeresinde.
ahh zaten o kıyamama durumu varya,işte bir olmasa ben yapacağımı biliyorum.

Selam kızlar napıyorsunuz
benden iyilik
gece uykusuzluklarımız başladı
süt iznim yeniden başladı artık3 buçukta çıkıyorum ama şu40ikindi yağmurlarında hergün ıslanıyorum
havuzlardan bende düşünüyorum balkona oynar vede deniz kenarında da rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…