- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.541
Fikir güzel de benim kuduruk cücük sıkıldı anacım, kaldırdım ben.
1-2 ay sonra yeniden beğenisine sunacam :)))
Yazgı haanım, hoşgeldiniz...
walla eymen beye gel de verme, imkansız durmuyor, çok emdiği de yok iki fırt çekiyo ama ille de çekecek
İşte zaten mesele de orada.
Ben aç olduklarını düşünmüyorum, bütün kaynaklar bu yaştaki bebek gece uykusu saatlerinde acıkmaz diyor. Bunlar alışkanlıktan uyanıyor. Ben gece emzirmelerini kestiğimden beri Doruk daha düzgün uyuyur.
Bu arada yatmadan önce tahıllı mama, muhallebi yediren varsa, onlara da bir deney yapmalarını öneriyorum. Bir gece ondan yedirmeden, sadece süt içerek uyutun, bakalım daha iyi uyuyacak mı? Ben tahıllı mamayı kestim, resmen sihirli değnek değmiş gibi oldu uykularımıza...
Birazdan gidecem, konuşun bea
Hasret Yazgı hoşgeldiniz, Hasretrcim Burcu cvp vermiş zaten havuz soruna, Merve de annesindeydi evine dönüyor:))
ödeme falanda yapmam gerekiyor mu buraya cahilim bu konuda:26:Hasret,kosgeb daha uygun kredi sağlıyor,geri ödemesiz veya 6 ay sonra ödemeye başlıyorsun...,çok güzel işler yapıyorlar.............(devlet%çoğunu karşılıyor).Google e yaz ''kosgeb kredisi''...kolay ..muhasebe ye söyle ,oraya bilanço güncel göndermesi gerekiyor internet üzerinde,sonra kosgeb şifresi geliyor..
Ben aç olduklarını düşünmüyorum, bütün kaynaklar bu yaştaki bebek gece uykusu saatlerinde acıkmaz diyor. Bunlar alışkanlıktan uyanıyor. Ben gece emzirmelerini kestiğimden beri Doruk daha düzgün uyuyur.
Bu arada yatmadan önce tahıllı mama, muhallebi yediren varsa, onlara da bir deney yapmalarını öneriyorum. Bir gece ondan yedirmeden, sadece süt içerek uyutun, bakalım daha iyi uyuyacak mı? Ben tahıllı mamayı kestim, resmen sihirli değnek değmiş gibi oldu uykularımıza...
Hasretcim, hani şişme havuzlar var ya, bir tane onlardan alıyorsun, içine de havuz topu alıyorsun, 200 tane kadar, oluyor sana top havuzu. İlk Merve yapmıştı.
Hasretcim, havuz soruna cevap verilmiş birde ben laf kalabalığı yapmayım :))
Cery bir an evvel düzene girer inşallah, 2. gelince daha zor olacak senin için..
Yazgıcım, hoşgeldin, kesinlikle gece acıktıkları için uyanmıyorlar, ayrıca artık 7-8 saat hiçbir şey yemeden de durabilirlermiş, uyumaları da gelişimleri için çok önemli, düzenli uyku şart, büyüme hormonları uykuda çalışıyor biliyorsun.
bnmkinin önüne mutfak dolabını, bulaşık makinasını, buzdolabını, sunarsan ondan mutlusu yok.. top hawuzu tatmin edermi bilemedimFikir güzel de benim kuduruk cücük sıkıldı anacım, kaldırdım ben.
1-2 ay sonra yeniden beğenisine sunacam :)))
Yazgı haanım, hoşgeldiniz...
ay ewet geçen yaz bizimkine cerene hawuz al dedim bahçeye içini su doldururz güneşte oynar dedim..ben de istedim eşimden ..biraz farklı çalışır aşkımın kafası
havuz istedim gitmiş devasa bir şişme bot almış gelmiş..yazın denizde bineriz oğlan da içinde oynar dedi..o dediğin toplardan şstesem ne alır bilemiyorum..ve ben deniz bu fikirden de vazgeciyrum..
yine eşimden aldığım muhaliflik feyzi ile tüm okuduklarına karşıbişey diycem..e yiğit özgürün gece karnı gurulduyor sonra ağlayarak uyanıp corp corp emiyor...
Ben de çok yiyorum, özellikle de işyerindeyken...
Tiroidim sağolsun, pek kilo almıyorum.
51-52 arası gidip geliyorum.
Şimdi bu tiroid geçince iştahım kapanmazsa, Akrep Nalan gibi olurum valla da...
walla eymen beye gel de verme, imkansız durmuyor, çok emdiği de yok iki fırt çekiyo ama ille de çekecek
artık kilo almaya çalışmıyorum canım bizim işyerindeki kızlara ayak uydurmaya çalşıyorum..sağolsunlar güzel yiyorlar:))
siz de memeci gillerdensiniz ha? şimdiden düşünmeye başladım nasıl ayrılır bu çocuk em
tiroidin mi var.. geçmiş olsun..hemen tedavi ol ..ilerde mühüm şeyler çıkarabilir başına .
hoşbulduk şekerim
işte tamda bu sebepten ötürü ne soruyorum,ne soruşturuyorum bu top havuzu fikrini.
ama yaz için bahçeye havuz alacağım ve eminimki onu sevecek.baktım nette çok çeşit var,beğendim bir ikitane.
aynen:13:
işte mesele birde şu kibenim bızdık sütü içerse beni emmiyor,beni emerse sütü içmiyor.bu uyanık olduğu saatlerde böyle.
ayrıca ben Alp in aç,tok,çoraplı,çorapsız,serin yerde,sıcak yerde,benim yastığımla hatta komple pijama takımımla,ağlayarak dua ederek,çeşitli pozisyonlarda ve aklınıza gelebilecek hertürlü yöntemle kesintisiz uyumasını sağlamaya çalıştım.sonuç hüsran
ben de acıktığını düşünmüyorum zaten, gün boyu acıkma bilmeyen çocuk gece mi acıkacak:)) ama işte bu alışkanlığa nasıl son vericez bilmiyorum
ben de istedim eşimden ..biraz farklı çalışır aşkımın kafası
havuz istedim gitmiş devasa bir şişme bot almış gelmiş..yazın denizde bineriz oğlan da içinde oynar dedi..o dediğin toplardan şstesem ne alır bilemiyorum..ve ben deniz bu fikirden de vazgeciyrum..
yine eşimden aldığım muhaliflik feyzi ile tüm okuduklarına karşıbişey diycem..e yiğit özgürün gece karnı gurulduyor sonra ağlayarak uyanıp corp corp emiyor...
bnmkinin önüne mutfak dolabını, bulaşık makinasını, buzdolabını, sunarsan ondan mutlusu yok.. top hawuzu tatmin edermi bilemedim
biliyorum yasemin cim ve bu teze bakarsak Alp hep cücük kalacak
deneyeyim ama hiç sanmıyorum ikimizinde dayanabileceğimizi.
ime Havuz,Byk ime Havuz,ntex-HAVUZ MAAZASI, Prefabrik Havuzlar, Bestway, BESTWAY BYK BOY KURMA ALE HAVUZ SET (549 cm x 107 cm)
bakın ne buldum bahçesi olan analar.bundan alsak ne kağaa güzel olur,evet evet
şimdi siz kesintisiz uyuması için gece kalktığında meme vermemek lazım mı diyorsunuz.ama ya açsa,ondan uyanıyorsa.hem ağlıyor ve susmuyor.nasıl olacak ki,bilemedim?
onun midesinde anne sütüne herdaim yer var..çünkü yemek yemiyorOlacam olacam, söz :)
Alpiş nev-i şahsına münhasır bi bebik, daha da yorum yapamayacam...
Midesini mi büyüttün çocuğun emzire emzire
He işte, aynısının pipilisi var bizim evde... Bi de alet çantasını seviyor, sanırsam yakında kendini sünnet edecekAma pay yok ki, kestirdik biz !
Ayy o cücük kalma durumu benim kafamı hep kurcalıyor ve çok salakça ama İklim in boyu kısa kalacak diye korkuyorum, ne alaka diye sorma, uyumazsa kısa kalacak sanıyorum :))
MERAAALLL ben havuz olarak senin verdiğin linktekini aldım senin yazdığını sonradan gördüm küçük mü ki o yaaa ama ben salonun ortasına koyucam üfff iptal mi edeyim ne diyosunuz?
ayrıca göz çapaklanması demişsiniz, kero yeni doğduğunda olmuştu dr un verdiği damla bi işe yaramadı ben de en sonunda kocakarı yöntemi olsa da çayı pamuğa sürüp koydum ve hemen geçti
Alpiş nev-i şahsına münhasır bi bebik, daha da yorum yapamayacam...
Ayy o cücük kalma durumu benim kafamı hep kurcalıyor ve çok salakça ama İklim in boyu kısa kalacak diye korkuyorum, ne alaka diye sorma, uyumazsa kısa kalacak sanıyorum :))
sen zaten deniz kenarında değilmisin bu ne şimdi, alp senin beynini fena mıncıklamışbu gülşanla bana lazım
aç olduğunu düşünüyorsan emzireceksin.uykularını geri istiyorsan emzirmeyeceksin..
dr bana acıdı ve 1 ay önce memeden kesmemi istedi..ben hala devam ediyorum kıyamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?