2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah korusun kız, deme öyle...
Sağol ayrıca :)

sen zaten deniz kenarında değilmisin bu ne şimdi, alp senin beynini fena mıncıklamış bu gülşanla bana lazım

Çok güldüm bu lafa

Ben de hala emzirsem mi diyorum aynı duygularla... Ama hazır bu ara çok düşkün değilken bıraktırmazsam, 1 yıl daha atar benim tedavi...

eymeninde gece uykuları 10-20-30 kez mızırdanması ile geçiyor
ben hiç ışık yakmıyorum sallayarak ya da memede uyuduktan sonra hemen yatağına koyuyorum
daha ben uykuya dalmadan o yeniden uyanıyor
gündüz bir kere ayağımda tutarsam 1-2 saat uyuyor yoksa 15 dk bile uyumuyor
üstelik uyanıkken hep kıçımda dolanıyor bişeye dalmış bile olsa(nadiren) ben odadan çıktım mı hemen geliyor ve herşeyi karıştırıyor dağıtıyor kırıyor
daha ne kadar dayanırım bilemiyorum ama benimde sinirlerim harap :2:

bunun içinde top değil ne olursa olsun deniz hayatta durmaz çünkü içine girip çıkamaz istediği gibi, özgürlüğü kısıtlanır (!) paşamın

özgürlüğünün kısıtlanması hiçte fena omaz aslındaama Alp te durmaz,sadece bunda değil hiçbirinde durmaz.ilgi alanına girmiyor topmuş,havuzmuş,oyuncakmış,tarzı değil çocuğumun:82:.

slmlarrrr.. istanbullu arkadaşlar egoşa yaz kreasyonu için istda alışveriş yapacağım nereleri tavsiye edersiniz havuzlu hanı duydum baska önereceğiniz yer varmıdır

ya Aylincim walla ufak görünüyor malesef:26: ani aslında evin içinde duracağı düşünülünce ben şahsen daha büyük bişey alamam ama senin evi bilmiyorum tabi

merhaba
demek istedim sadece çünkü genelde yazıp çıkıyorum eymen sayesinde
:84:

merhaba cnm

bunu da gördüm beğendim ama ölçüleri benim verdiğim ile aynı hemen hemen ve fiyatı iki kat ondan diğer linki verdim:))

Ne diyelim cnm Allah sana kolaylık versin, cidden işin zor, hele hala ayakta uyuyor olması işkence resmen..bi an evel düzelsin inş.

ya Aylincim walla ufak görünüyor malesef:26: ani aslında evin içinde duracağı düşünülünce ben şahsen daha büyük bişey alamam ama senin evi bilmiyorum tabi

.[/B]
Benim evimde seninki kadar ay kararsız kaldım,150 lik havuz vardı ama onlar su havuzu derin değil bu sefer de heryer her zaman top olacak,bu 130 cm yazdığına göre aslında park yatak kadar olmalı:26:

şimdi siz kesintisiz uyuması için gece kalktığında meme vermemek lazım mı diyorsunuz.ama ya açsa,ondan uyanıyorsa.hem ağlıyor ve susmuyor.nasıl olacak ki,bilemedim?

ac falan degıl yahu :)))

walla eymen beye gel de verme, imkansız durmuyor, çok emdiği de yok iki fırt çekiyo ama ille de çekecek

dudak tıryakısı senın kı :))

ayy o cücük kalma durumu benim kafamı hep kurcalıyor ve çok salakça ama iklim in boyu kısa kalacak diye korkuyorum, ne alaka diye sorma, uyumazsa kısa kalacak sanıyorum :))

slmlarrrr.. Istanbullu arkadaşlar egoşa yaz kreasyonu için istda alışveriş yapacağım nereleri tavsiye edersiniz havuzlu hanı duydum baska önereceğiniz yer varmıdır

Benim evimde seninki kadar ay kararsız kaldım,150 lik havuz vardı ama onlar su havuzu derin değil bu sefer de heryer her zaman top olacak,bu 130 cm yazdığına göre aslında park yatak kadar olmalı:26:

ben de onu düşünmüştüm, evde bi toplar eksik her yanda koşuşan:)) bunun yüksekliği iyi sahiden..şimdi park yatak var önümde onun yuvarlaştırılmış halini düşünüyorum da çok fena sayılmaz gibi, karar senin:78:

Ayşegül cnm alışveriş merkezlerinden yapabilirsin, nasıl fikir ama sen hiç düşünememiştin di mi cnm walla ben malesef bu konularda çok kötüyüm hiç bilmiyorum yaşadığım şehri:44:

bunu da gördüm beğendim ama ölçüleri benim verdiğim ile aynı hemen hemen ve fiyatı iki kat ondan diğer linki verdim:))

ama yorumlarına baktıysan Meral im olumlu yorumlar var hepsiburada da.hani böyle şeyler kulanışsız oluyor çünkü,hafif bir sürtmede falan patlıyor.bu kaliteli birşeye benziyor yaa ondan dedim,siz bilersiniz tabi

Aylin, ben linkleri karıştırdım sanırım, hepsini üst üste açıp bakarsam öyle olur tabi :))
Esin in verdiği linkteki havuz küçüktü sanırsam, çok pardon, yanıltmayım seni :))

Sanırsam yakın zamanda bütün mart bebelerinin birer top havuzu olacak

Ayy cumartesi akşamı bizim evin orda Emel Sayın-Ahmet Özhan konseri varmış, ki ben ikisini de çok severim, Doruk gitmeme izin verir mi acaba yaaa?

Meralcim ben bakıcıya sıkı giydir, çıkar 15 dk hava alsın dedim, çok daraldı kuzucuk...
Çok kalmayın sizde, bi dolanıp gelin, üşümez o kadarcıktan...

kıymet bilirler umarım ilerde..

sen daha önemlisinn sağlıklı bir anneye ihtiyacı var doruk un..
dr muz 1 yaşından sonra emse de olur emmese de dedi..biz biraz da kendimizi sevgimizi tatmin etmek için yapıyoruz bunu..biraz manyakça ama ööle..

dün gece 1 de yattım..sabah 6 da kalktı sıpam..1 den 6 ya dek 4 defa uyandı işte tam bunun gibi oldum..işte dinleniyourm artık:)
işe dönmeden önceki halim aynı senin gibydi..biraz değişiklik yap bırakabileceğin biri varsa 1 saat olsun bırak dinlen canım..kolay gelsin

Doruk a bir sor akşam bakalım, izin verecek mi, izin istersen tabiki vermez, ben gidiyorum konser bitince gelirim deyip çıkacaksın, ohooooo sen şimdiden ipleri Doruk un eline vermişsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…