- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.561
slm millet
çok işim var deniz uyurken yapmam gereken ama canım hiç istemiyor, 250 tane yazılı kağıdı var okunması gereken
sen kilodan bahsedince keşke troid hastası olsam diyorum. allah korusun tabi ama metabolizmayı bu kadar hızlandıran başka hastalık ta yok ki anacım. inşallah bir an önce kavuşursun sağlığına
bizim gece çok derdimiz yok gece12-1 arası uyumak için emer sabah 6-6.30 arası da okula gitmeden önce ben emziririm uykusu arasında ama gündüz hep yakamda sayamıyorum 6-7-8 ramazanda kesmeyi hayal ediyordum ben ama bu düşkünlükle nasıl keserim ben bunu hiç bilmiyorum yemiyor da doğru düzgün geçenlerde muz püresi yaptım sütle önce kaşığa vurup ortalığı dağıttı :84: sonra verdiklerimi de ağzında biriktirmiş yanakları da şiş değildi nereye sakladı onları bilmiyorum kızınca hepsini çıkardı :84: babasının elinde bir şey görürse hevesle alıp kemiriyor ama başka türlü yemek yedirmek resmen savaş
şu top havuzundan ben de yapmak istiyorum ama evde koyacak yerim yok
sen zaten deniz kenarında değilmisin bu ne şimdi, alp senin beynini fena mıncıklamışbu gülşanla bana lazım
aç olduğunu düşünüyorsan emzireceksin.uykularını geri istiyorsan emzirmeyeceksin..
dr bana acıdı ve 1 ay önce memeden kesmemi istedi..ben hala devam ediyorum kıyamıyorum..
onun midesinde anne sütüne herdaim yer var..çünkü yemek yemiyor(
çok alemsiniz:))
top havuzu olarak düşünenler,buda bence fena değil.
ntex Kare Yumuak Tabanl Jimnastik Oyun Havuzu | ntex | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas
bunun içinde top değil ne olursa olsun deniz hayatta durmaz çünkü içine girip çıkamaz istediği gibi, özgürlüğü kısıtlanır (!) paşamın
MERAAALLL ben havuz olarak senin verdiğin linktekini aldım senin yazdığını sonradan gördüm küçük mü ki o yaaa ama ben salonun ortasına koyucam üfff iptal mi edeyim ne diyosunuz?
ayrıca göz çapaklanması demişsiniz, kero yeni doğduğunda olmuştu dr un verdiği damla bi işe yaramadı ben de en sonunda kocakarı yöntemi olsa da çayı pamuğa sürüp koydum ve hemen geçti
merhaba
demek istedim sadece çünkü genelde yazıp çıkıyorum eymen sayesinde :84:
top havuzu olarak düşünenler,buda bence fena değil.
ntex Kare Yumuak Tabanl Jimnastik Oyun Havuzu | ntex | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas
eymeninde gece uykuları 10-20-30 kez mızırdanması ile geçiyor
ben hiç ışık yakmıyorum sallayarak ya da memede uyuduktan sonra hemen yatağına koyuyorum
daha ben uykuya dalmadan o yeniden uyanıyor
gündüz bir kere ayağımda tutarsam 1-2 saat uyuyor yoksa 15 dk bile uyumuyor
üstelik uyanıkken hep kıçımda dolanıyor bişeye dalmış bile olsa(nadiren) ben odadan çıktım mı hemen geliyor ve herşeyi karıştırıyor dağıtıyor kırıyor
daha ne kadar dayanırım bilemiyorum ama benimde sinirlerim harap :2:
Benim evimde seninki kadar ay kararsız kaldım,150 lik havuz vardı ama onlar su havuzu derin değil bu sefer de heryer her zaman top olacak,bu 130 cm yazdığına göre aslında park yatak kadar olmalı:26:ya Aylincim walla ufak görünüyor malesef:26: ani aslında evin içinde duracağı düşünülünce ben şahsen daha büyük bişey alamam ama senin evi bilmiyorum tabi
.[/B]
sağ ol meralim eymen paşa nasıl ?
şimdi siz kesintisiz uyuması için gece kalktığında meme vermemek lazım mı diyorsunuz.ama ya açsa,ondan uyanıyorsa.hem ağlıyor ve susmuyor.nasıl olacak ki,bilemedim?
walla eymen beye gel de verme, imkansız durmuyor, çok emdiği de yok iki fırt çekiyo ama ille de çekecek
ayy o cücük kalma durumu benim kafamı hep kurcalıyor ve çok salakça ama iklim in boyu kısa kalacak diye korkuyorum, ne alaka diye sorma, uyumazsa kısa kalacak sanıyorum :))
slmlarrrr.. Istanbullu arkadaşlar egoşa yaz kreasyonu için istda alışveriş yapacağım nereleri tavsiye edersiniz havuzlu hanı duydum baska önereceğiniz yer varmıdır
Benim evimde seninki kadar ay kararsız kaldım,150 lik havuz vardı ama onlar su havuzu derin değil bu sefer de heryer her zaman top olacak,bu 130 cm yazdığına göre aslında park yatak kadar olmalı:26:
bunu da gördüm beğendim ama ölçüleri benim verdiğim ile aynı hemen hemen ve fiyatı iki kat ondan diğer linki verdim:))
kıymet bilirler umarım ilerde..hayatım evet deniz kenarındayım,fakat denize gitmem ancak araçla mümkün ve burda her istediğin vakitte araç yok.ayrıca büyükçe bir bahçe varken,imkan varsa neden olmasın,değerlendirmek lazım değil mi?alacağımdanda değil,ama bahçede havuzum olsa hiçte fena olmazdı.
doktor bana bakıp "sinir sistemin harap oldu değil mi "demişti birkeresinde.
ahh zaten o kıyamama durumu varya,işte bir olmasa ben yapacağımı biliyorum.
Allah korusun kız, deme öyle...
Sağol ayrıca :)
Çok güldüm bu lafa
Ben de hala emzirsem mi diyorum aynı duygularla... Ama hazır bu ara çok düşkün değilken bıraktırmazsam, 1 yıl daha atar benim tedavi...
eymeninde gece uykuları 10-20-30 kez mızırdanması ile geçiyor
ben hiç ışık yakmıyorum sallayarak ya da memede uyuduktan sonra hemen yatağına koyuyorum
daha ben uykuya dalmadan o yeniden uyanıyor
gündüz bir kere ayağımda tutarsam 1-2 saat uyuyor yoksa 15 dk bile uyumuyor
üstelik uyanıkken hep kıçımda dolanıyor bişeye dalmış bile olsa(nadiren) ben odadan çıktım mı hemen geliyor ve herşeyi karıştırıyor dağıtıyor kırıyor
daha ne kadar dayanırım bilemiyorum ama benimde sinirlerim harap :2:
Sanırsam yakın zamanda bütün mart bebelerinin birer top havuzu olacak
Ayy cumartesi akşamı bizim evin orda Emel Sayın-Ahmet Özhan konseri varmış, ki ben ikisini de çok severim, Doruk gitmeme izin verir mi acaba yaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?