- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.581
kıymet bilirler umarım ilerde..
sen daha önemlisinn sağlıklı bir anneye ihtiyacı var doruk un..
dr muz 1 yaşından sonra emse de olur emmese de dedi..biz biraz da kendimizi sevgimizi tatmin etmek için yapıyoruz bunu..biraz manyakça ama ööle..
dün gece 1 de yattım..sabah 6 da kalktı sıpam..1 den 6 ya dek 4 defa uyandıişte tam bunun gibi oldum..işte dinleniyourm artık:)
işe dönmeden önceki halim aynı senin gibydi..biraz değişiklik yap bırakabileceğin biri varsa 1 saat olsun bırak dinlen canım..kolay gelsin
Doruk a bir sor akşam bakalım, izin verecek mi, izin istersen tabiki vermez, ben gidiyorum konser bitince gelirim deyip çıkacaksın, ohooooo sen şimdiden ipleri Doruk un eline vermişsin :))
ben kaçıyorum kızlar öpüldünüz
ödeme falanda yapmam gerekiyor mu buraya cahilim bu konuda:26:
bide hemen üye olsam kredi olurmu ki?
meralin we senin alacağınız hawuzu görebilermiyimMERAAALLL ben havuz olarak senin verdiğin linktekini aldım senin yazdığını sonradan gördüm küçük mü ki o yaaa ama ben salonun ortasına koyucam üfff iptal mi edeyim ne diyosunuz?
ayrıca göz çapaklanması demişsiniz, kero yeni doğduğunda olmuştu dr un verdiği damla bi işe yaramadı ben de en sonunda kocakarı yöntemi olsa da çayı pamuğa sürüp koydum ve hemen geçti
ewet bu iyi gibi geldi hem etrafa saçılmaz toplar.. boyutlar çok mu fazla???top havuzu olarak düşünenler,buda bence fena değil.
ntex Kare Yumuak Tabanl Jimnastik Oyun Havuzu | ntex | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas
aylin göster bakemmmmYasemin buna küçük dedin ama senin alıcam dediğin 122 cm benim ki 132 cm:26:
bizde öyle hergün çıktık yaa şuraya bak kış geri geldiiyi cnm çok şükür, geçen hafta hava güzeldi hergün parktaydık bu hafta sıkılıyo çok, ben de şimdi acaba götürsem mi diye düşünüyodum ama şapkayı da çıkarıyo kafasından üşüyecek diye korkuyorum işte:26:
ben arıyayım şu muhasebeciyi bi.. sağol cnm ama ben krediyi işlertme için kullanmayacağım yani herhangi bi büyütme masraf için değil ewimin tadilatı için? farketmez herhaldehasret,sen değil,işletme üye olacak.ücretsiz.
görevleri-girişimciyi desteklemektir.Kosgeb.gov.tr ye bir gir..çok güzel imkanlar tanıyorlar..kredi dönemleri oluyor,devlet %çoğunu karşıladığı ve garantör olduğu için krediler hemen çıkıyor ve cazip %
bazen hibeler de açıklanıyor..bir incele derim
krediler sınırlı olduğundan ,çalıştığın banka aracı ile başvuru yapıyorsun,hemen yetişmen için müşteri temsilciğinin tepende olman lazım..senin işletme adına da hemen başvursun...bu ara bekleniyor yeni krediler..üye ol da ,sonra yoğun oluyor..muhasebecin sadece işletme bilgilerini kosgebe gönderecektir..o kadar
ayşegül cnm alışveriş merkezlerinden yapabilirsin, nasıl fikir ama sen hiç düşünememiştin di miCnm walla ben malesef bu konularda çok kötüyüm hiç bilmiyorum yaşadığım şehri:44:
sanırsam yakın zamanda bütün mart bebelerinin birer top havuzu olacak
ayy cumartesi akşamı bizim evin orda emel sayın-ahmet özhan konseri varmış, ki ben ikisini de çok severim, doruk gitmeme izin verir mi acaba yaaa?
gürül gürül sütüm olsa muhtemelen emzirirdim ben, biliyorum yani o manyaklığı :) ama çok azaldı, hastalık da azaltıyor, hatta doktor bu hormon seviyesine bu kadar süre emzirebilmen mucize demişti.
yaaa, deme öyle :26:
Gece uykusuna ben olmadan yatmıyordu bir ara serseri, yine öyle yaparsa, ağlarsa diye korkuyorum.
Ağlarsa ağlasın mı?
aradım ama öncelikle esnaflar odasında kaydımın olması gerekirmiş.. başwuruda ticaret sicil gazetesi falan istyorlarmış çünki..hasret,sen değil,işletme üye olacak.ücretsiz.
görevleri-girişimciyi desteklemektir.Kosgeb.gov.tr ye bir gir..çok güzel imkanlar tanıyorlar..kredi dönemleri oluyor,devlet %çoğunu karşıladığı ve garantör olduğu için krediler hemen çıkıyor ve cazip %
bazen hibeler de açıklanıyor..bir incele derim
krediler sınırlı olduğundan ,çalıştığın banka aracı ile başvuru yapıyorsun,hemen yetişmen için müşteri temsilciğinin tepende olman lazım..senin işletme adına da hemen başvursun...bu ara bekleniyor yeni krediler..üye ol da ,sonra yoğun oluyor..muhasebecin sadece işletme bilgilerini kosgebe gönderecektir..o kadar
Kızlar cok acıl akıl fıkır verın nolur ya
benım kocam tutturdu once captıva alacagım dıye ok dedım yalnız 80 bın tl.razı olmamın sebebı evlenmeden oncekı hayalı olmasıydı ve evlenebılmemız ıcın hayalınden vazgecmesıydı.
Sımdı fıkır degıstırmıs efendım volkswagen caravelle almak ıstıyormus bunun vergılerı daha azmıs.
Aksam senınle konusacaklarım var dedı..
Ya ben hıc ıstemıyorum bı arabaya o kadar para yatırılmasını olu yatırım resmen .nasıl vazgecırseem bı fıkır verın bana.
benim kocamın hiç böyle lüks hayalleri olmadı, bu kadar parası da olmadı, bundan sonrada olamaz heralde :))
nasıl ikna edebilirsin ki, kafasına koyduysa eğer seni dinler mi, dinler diyorsan, o kadar parayı böyle bir arabaya yatırmak istemediğini anlat, ölü yatırım olarak gördüğünü anlat, o parayı başka şekilde değerlendirebileceğinizi söyle, ya da en son çare baktın olmuyor 2.el al o halde diye söyle, aklıma başka bişey gelmiyor..
cnm durumunuzu bilmediğim için bişey diyemem herşey güllük gülistanlıkdır almak ister we alır.. ama 80000fazla gerçekten.. bizimkide istyor ama şuan durmumuz yok olmayacağını biliyor..Kızlar cok acıl akıl fıkır verın nolur ya
benım kocam tutturdu once captıva alacagım dıye ok dedım yalnız 80 bın tl.razı olmamın sebebı evlenmeden oncekı hayalı olmasıydı ve evlenebılmemız ıcın hayalınden vazgecmesıydı.
Sımdı fıkır degıstırmıs efendım volkswagen caravelle almak ıstıyormus bunun vergılerı daha azmıs.
Aksam senınle konusacaklarım var dedı..
Ya ben hıc ıstemıyorum bı arabaya o kadar para yatırılmasını olu yatırım resmen .nasıl vazgecırseem bı fıkır verın bana.
aradım ama öncelikle esnaflar odasında kaydımın olması gerekirmiş.. başwuruda ticaret sicil gazetesi falan istyorlarmış çünki..
şimdi esnaf odasına kayıt yapmaya çalışacağım.. eğer aidatları makul ise[/QUOTE
yıllık aidat aldıklarından (firma kuruluş her sene için ),yeni firmayı(bir kaç firman varsa) kayıt etmen daha cazip ..yılda ortalama 50-100 tl alıyor t.odası
TİCARET ODASI İÇİN GEREKLİ BELGELER
1- NOTERDEN TASDİKLİ NÜFUS SURETİ
2- İKAMETGAH
3- NOTERDEN İMZA BEYANNAMESİ
4- NOTERDEN TESCİL TALEPNAMESİ
esnaf odası da benzer olmalı
cnm durumunuzu bilmediğim için bişey diyemem herşey güllük gülistanlıkdır almak ister we alır.. ama 80000fazla gerçekten.. bizimkide istyor ama şuan durmumuz yok olmayacağını biliyor..
gerçibizimkinin istediği 30,000falan sanırım..
kendine motor aldı 11,000e onu satıp alırmış belki yaz sonu falan..
krediyle mi alacak?Allah"a sukur ıyı ama sımdı bu arabayı alırsak ıyı olmayacak.sıkıntıya gırecek durup durduk yere.
Cengız"ın motoru hayırlı olsun kazasız belasız kullansın inşallah.
krediyle mi alacak?
sıkıntıya girecekse hiiç kalkışmasın bnce, sen başka masraflar çıkar we wazgeçir onu
yıllık aidat aldıklarından (firma kuruluş her sene için ),yeni firmayı(bir kaç firman varsa) kayıt etmen daha cazip ..yılda ortalama 50-100 tl alıyor t.odası
TİCARET ODASI İÇİN GEREKLİ BELGELER
1- NOTERDEN TASDİKLİ NÜFUS SURETİ
2- İKAMETGAH
3- NOTERDEN İMZA BEYANNAMESİ
4- NOTERDEN TESCİL TALEPNAMESİ
esnaf odası da benzer olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?