- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.601
ESNAF VE SANATKARLAR SİCİL MEMURLUĞUNDAN İSTENİLEN BELGELER
a) Ev adresi ikametgah ilmühaberi
b) Nüfus Sureti (Muhtardan fotoğraflı)
c) Vergi levhası fotokopisi
Not: Esnaf sicil harçları Esnaf Sicil Memurluğunda bulunan veznelere yatırılır.
İLGİLİ MESLEK ODASINDAN İSTENEN BELGELER
a) 3 Fotoğraf
b) Ev adresi ikametgah ilmühaberi
c) Nüfus sureti (muhtardan Fotoğraflı)
d) Nüfus Fotokopisi
e) Vergi Levhası
f) Sicile Kayıt Belgesi
g) Ustalık Belgesi
şu ne demek oluyor biz nerdeyse 3 yıldır faaliyetteyiz..
Bu yükümlülüğü yerine getirmediği tespit edilenler birlik tarafından ruhsat vermekle yetkili ilgili kurum ve kuruluşlara bildirilir. İlgili kurum ve kuruluşlar, sicil kaydı yapılana kadar bunların faaliyetlerini durdurur.
- Esnaf ve sanatkarlar yanlarında çalışanlar hariç, faaliyete başladıkları tarihten itibaren en geç 30 gün içinde sicile kayıt edilmesi gereken hususları, bağlı bulundukları sicile tescil ve gazetede ilan ettirmekle yükümlüdürler.
yok kız oyle sıkıntı degıl psıkolojık olarak borcu oldugunda acayıp strese gırer benım kocam.oyle sıkıntı olacak.sanırım bı kısmı nakıt bı kısmı kredı ve ustune bu arabayı verecek.
Benim kocamın hiç böyle lüks hayalleri olmadı, bu kadar parası da olmadı, bundan sonrada olamaz heralde :))
Nasıl ikna edebilirsin ki, kafasına koyduysa eğer seni dinler mi, dinler diyorsan, o kadar parayı böyle bir arabaya yatırmak istemediğini anlat, ölü yatırım olarak gördüğünü anlat, o parayı başka şekilde değerlendirebileceğinizi söyle, ya da en son çare baktın olmuyor 2.el al o halde diye söyle, aklıma başka bişey gelmiyor..
yok kız oyle sıkıntı degıl psıkolojık olarak borcu oldugunda acayıp strese gırer benım kocam.oyle sıkıntı olacak.sanırım bı kısmı nakıt bı kısmı kredı ve ustune bu arabayı verecek.
akışına bırak bakalım nolcak, ama fazla istekli olmadığınıda belli et..:)) Doguhan bı yandan reklam ızlıyor bı yandan galeta yıyor kıtır kıtır
amaan wazgeçtim ben çok teferruatlı iş biz bunları tamamlayıpta krediye baswurana kadar ew biterHasret,muhasebe tuttuğu kişiye söyle,o yapsın kaydını ,sen gereken evrakları ver ..3 senelik aidat ödemen gerekecek,muhasebe de 'uğraş'için birşey almazsa ,300 *400 tl cıvarında..
hangi siteden aldın topları?Sizi dinledim ve siparişi iptal ettim,onun yerine sadece topları alıyorum park yatağın içinde oynatmayı deneyeceğim baktım seviyor o zaman düşünürüm havuzu.
yeniden slm eminim bu gelişimde kısa sürecek serhan uyuyalı oldu baya eşim gelince bi market alışverişi yapıcaz serhan uyurken yemek yaptım bende
yazdıklarınızı okudum kıslarr gece acıkmaması konusunda haklı olabilirsiniz fakat serhan yaptığım her mamayı bitiriyo bitincede bundan hiç memnun olmuyo her 2.5 3 saatte bir kesin içiyo yani bu nasıl alışkanlık ben anlamıyorum neyse tavsiyelerinizi uygulamaya çalışıcam zor uykusuz ve asabi geceler beni bekliyor neyse ucunda deliksiz uykulu geceler var inşallah başarılı oluruz allah yardımcım olsun ve benim gibi uykuları bölünenlerinde
aa demeyi unuttum bugün melikenin odasını ayırdım. ilk defa.. çok heyecanlıyım.:) bakalım nası olcak nası geçecek yazarım sabah. umarım kaş yapim derken göz çıkarmam. bizim yatağa alışmaz:)
limango da prima premium care indirimde...4 paket bez + 2 paket ıslak mendil...76.50TL...indirim çeki verdiler 7 lira sanırım ilk alışveriş olduğu için...kargo ücreti de yok...69 tl ye geldi...30 lira karlı almış oldum...haberiniz ola....
İyi günlerde kullansın Nihan
Ben de dün gördüm bu kampanyayı da Yasemin pahalı demişti almamıştım o yüzden, şimdi de Prima nın kendi sitesinden msj gelmiş 3 paket premium care 65TL die...
Kulaklarım çınladı hemen geldim, adım geçiyormuş meğer :))
Evet Primanın kampanyasına pahalı dedim ben ama bu konuda Hanifeye hak veriyorum, büyük şehirlerde imkanlar fazla, güle güle kullansın Nihan :))
Paketlerin içindeki bez sayısı az diye pahalı bulduydum birde..
Senin girişimci kocanı ayakta alkışlıyorum :81:benim girişimci kocam yine bir işe kalkışmanın peşinde kızlar, taşınacağımız ewin bir iki sokak arkasında boş bir arazi bulmuş wakıflardan kiralıkmış orayı otopark olarak işletmenin peşinde yanına yandaş arıyo
bu kadarıda fazla ama yaa insan biraz durmasını bilmeli
hangi siteden aldın topları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?