2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yeniden slm eminim bu gelişimde kısa sürecek serhan uyuyalı oldu baya eşim gelince bi market alışverişi yapıcaz serhan uyurken yemek yaptım bende
yazdıklarınızı okudum kıslarr gece acıkmaması konusunda haklı olabilirsiniz fakat serhan yaptığım her mamayı bitiriyo bitincede bundan hiç memnun olmuyo her 2.5 3 saatte bir kesin içiyo yani bu nasıl alışkanlık ben anlamıyorum neyse tavsiyelerinizi uygulamaya çalışıcam zor uykusuz ve asabi geceler beni bekliyor neyse ucunda deliksiz uykulu geceler var inşallah başarılı oluruz allah yardımcım olsun ve benim gibi uykuları bölünenlerinde

Son düzenleme:

Hasret,muhasebe tuttuğu kişiye söyle,o yapsın kaydını ,sen gereken evrakları ver ..3 senelik aidat ödemen gerekecek,muhasebe de 'uğraş'için birşey almazsa ,300 *400 tl cıvarında..[/QUOTE]
Biz ticaret odasına şuan kayıt yaptıracağız muhasebecimize.şirket kuruluşu 2006*bizden toplam 700 tl çıkacaktır

Bütün sözel bittiğinde(ben genelde tamam derim ama benim de bütçe dışı aynı miktar harcama yapabiliceğime dair sinyal veriyorum..konu kapanıyor),nakit bu parayı(havale ile değil)ödemesini iste .arada 80 000 tl bu düşük %döneminde 300*400 tl getirir de ekle...nakit saymak bile paranın kıymetini hatırlatmalı

Sizi dinledim ve siparişi iptal ettim,onun yerine sadece topları alıyorum park yatağın içinde oynatmayı deneyeceğim baktım seviyor o zaman düşünürüm havuzu.

ben "benim maaş kartımı ver kendininkiyle ne yaparsan yap" diyorum konu kapanıyor şimdilik ama borçlar bu yaz bitiyor, kısmetse tayin isteyip gittiğimiz yerde ev almak planındayız ama evi aldıktan sonra ödemeler bizi zorlamazsa hiç bir şeyi dinlemez alır arabasını bizimki 80000 değil 35000 civarında ama genede çok para bunlar be ya. erkek milleti işte araba deyince uçuyor akılları

teyzoşlar biz dışardaydık yeni geldik bugün gidip kendime yeni gözlük aldım offf ne güzel :))

bu arada atacık hasta oldu burnu akıyo ve öksürüyo dikkat ettim son 4 diştir her diş çıkışında aynı belirtileri verdi ama bu seferkinde bir farklılık var vücudunda kırmızı döküntüler var bacaklarında ve kollarında yok ama diğer bölgeler fısır fısır kabarmış yarın doktora gidicez umarım bulaşıcı hastalıklardan biri değildir

benim girişimci kocam yine bir işe kalkışmanın peşinde kızlar, taşınacağımız ewin bir iki sokak arkasında boş bir arazi bulmuş wakıflardan kiralıkmış orayı otopark olarak işletmenin peşinde yanına yandaş arıyo
bu kadarıda fazla ama yaa insan biraz durmasını bilmeli

:)) Doguhan bı yandan reklam ızlıyor bı yandan galeta yıyor kıtır kıtır
akışına bırak bakalım nolcak, ama fazla istekli olmadığınıda belli et..
keşke benim kızımda oturup tw izlese

Hasret,muhasebe tuttuğu kişiye söyle,o yapsın kaydını ,sen gereken evrakları ver ..3 senelik aidat ödemen gerekecek,muhasebe de 'uğraş'için birşey almazsa ,300 *400 tl cıvarında..
amaan wazgeçtim ben çok teferruatlı iş biz bunları tamamlayıpta krediye baswurana kadar ew biter o kadar parada weremem zaten daha bağkur borcumu ödeyemedik

Sizi dinledim ve siparişi iptal ettim,onun yerine sadece topları alıyorum park yatağın içinde oynatmayı deneyeceğim baktım seviyor o zaman düşünürüm havuzu.
hangi siteden aldın topları?

seyhancım bebikinin sağlığı açısından kesmen lazım bence. deliksiz uykuyu bırak bu kadar çok gıda alması bence ii bişey diil. allah korusun ilerde diabetik durumlar otraya çıkabilir. gece süt wer sadece. mama artık werme. sabah kahvaltılarına tahıllı mama katma onlar şişiren mamalar. zayıf cocuklar için. zayıfolsa anlarım ama serhan süper maşş. herşeyin fazlası zarar olduğu gibi bir yaşındada olsa bu kadar kilo fazla.. biraz daha dikkatli beslemeye çalış.

aa demeyi unuttum bugün melikenin odasını ayırdım. ilk defa.. çok heyecanlıyım.:) bakalım nası olcak nası geçecek yazarım sabah. umarım kaş yapim derken göz çıkarmam. bizim yatağa alışmaz:)

limango da prima premium care indirimde...4 paket bez + 2 paket ıslak mendil...76.50TL...indirim çeki verdiler 7 lira sanırım ilk alışveriş olduğu için...kargo ücreti de yok...69 tl ye geldi...30 lira karlı almış oldum...haberiniz ola....

İyi günlerde kullansın Nihan
Ben de dün gördüm bu kampanyayı da Yasemin pahalı demişti almamıştım o yüzden, şimdi de Prima nın kendi sitesinden msj gelmiş 3 paket premium care 65TL die...

İyi günlerde kullansın Nihan
Ben de dün gördüm bu kampanyayı da Yasemin pahalı demişti almamıştım o yüzden, şimdi de Prima nın kendi sitesinden msj gelmiş 3 paket premium care 65TL die...

sağol teyzesi...ya büyük şehirlerde farklı fiyatlarda bulma imkanı var arkadaşların ama burda seçenek sınırlı indirim olmuyor her zaman ya da bizim haberimiz olmuyor...bana uygun geldi..

Kulaklarım çınladı hemen geldim, adım geçiyormuş meğer :))
Evet Primanın kampanyasına pahalı dedim ben ama bu konuda Hanifeye hak veriyorum, büyük şehirlerde imkanlar fazla, güle güle kullansın Nihan :))
Paketlerin içindeki bez sayısı az diye pahalı bulduydum birde..

canım yaa....nasıl da telepati kurmuşuz
bez sayısı az evet 4+ kullanıyoruz ama orda 4-5 vardı 5 aldım ben de 4 olmaz diye..küçük numaraların bez sayısı çok oluyor ne güzel...
ben zaten daha uyguna da bulsam markete gidip gelene kdar harcadığım prayla daha pahalı olurdu yinede.

Senin girişimci kocanı ayakta alkışlıyorum :81:
Hepiciğiburada.dan aldım topları

Herkese günaydınnnn
Huzurlu mutlu birgün diliyorum...

Kızlar bişi diycem mesela marka ismi hastane ismi dr ismi vs gibi isimlerini çok açık yazmayın,1 harfini falan eksik yazın bari çünkü google da bişey aratırken nerdeyse ilk olarak bu site çıkıyor, herşeyi açık açık anlatıyoruz eş-dost-akrabalar tarafından yakalanabiliriz ya da yakalanalı çok oldu haberimiz yok

Günaydın arkadaşlarım,
Oscarlar dağıtılırken en salak anne kategorisi neden yoktu? Olsaydı ben alırdım, kesin.
Akşam dışarı çıktık, dönünce Doruk'u uyuttum, suluğu da baş ucumuza koydum. Gece uyandı, su verdim, 2 fırt çekti, söylene söylene uyudu. Sonra bu sahne sabah 4'e kadar yarım saatte bir tekrarlandı, 4'te bir kez daha su verdiğimde çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Ve bu salak anne o zaman anladı ki, suluğun tıpasını çıkarmamış, saatlerdir çocuğa su veriyorum diye boş boş çektiriyormuş, garibim oğlum da o yüzden uyuyamıyormuş. Oscarı adresime gönderin!
Seviyorum hepinizi :)

Günaydın herkese;

Dün kayınpeder ameliyatı iyi geçti 24 saat yoğun bakımda kalacak bugün eşim yanında bense işe geldim.Hilal'in dişi iyice çıktı eski neşesine döndü kuzum çok iyi
Geçmişe bakamadım çok yorgunum işler sıkışık fırsat buldukça burda olurum sizleri özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…