2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok güldüm sabah sabah

hee benimde dikkatimi çekmişti iyi oldu söylediğin benim tüm çevrem biliyo burda yazdığımı oyüzden relaxım ben

Günaydın..
Burcu, sabah sabah güldürdün beni, Ocsar ını kargoya veriyorum hemen :))

Ayfercim, tekrar geçmiş olsun kpedere, Hilal in de iyi olmasına sevindim..

Aylincim, uyarına katılıyorum, Google da hemen çıkıyor burası, dikkatli olmak lazım evet...

Bu arada sabah işe gelirken gördüm, Çağdaş Mark. de Prima nın ikiz paket bezleri 11.90 TL, duyurulur...

eweett öncelikle günaydınn

dün gecenin raporunu vereyim hemen
serhanı 10 datırdım yatırmadan önce 150cc mama içirdim uyudu gece ben uyandım baktım saat 3:38 ve serhan hala uyuyor tabii bunun bi sebebi var mucize battaniyemizzz beşiğin kenarına asıyorum gece ağladığında veriyorum ona sarılınca susuyo bizimki gece çekmiş battaniyesini sarılmış mışıl mışıl uyuyo tabi ben battaniyeyi almak isterken mızıldandı bende sabaha kadar deliksiz uyuması sabah 5 de kalkmaması için yine 120cc mama içirdim ve uyudu sabah da 7 de kalktı
gece battaniyeyi vermememin sebebi çok deli yatıyo bizimki battaniyeye sarmalanıyo resmen korkuyorum allah korusun çok sarılır boğazına falan dolanır diye allahım sen koru mamayı vermiycektim ama ilk geceden birden kesmiyim dedim yavaş yavaş onuda bıraktırıcam allahım inşallah her gecemiz böyle geçer artık AMİNNNN

Günaydın canım, sevindim sizin adınıza, inşallah böyle böyle alışacak ve sende rahata ereceksin..
İklimde aynı Serhan gibi 3 saatte bir 150 cc. mama içerdi ve her seferinde dibine kadar içer, üstelik bitti diye ağlardı, ben birden kestim, gece en son yatmadan önce mama yerine devam sütü vererek başladım, gör bak Serhan da bu yeni düzene alışacak, çok öptüm tosbiki, yerim ben onun battaniyesini, kuzum yaa..

canım çok geçmiş olsun acil şifallar kpederine
hilal kuzumun iyi olmasına çok sevindim maşallah balıma kolay gelsin sanada

teşekkür ediyorum kızlar hersey sorunsuz olması çok iyi 2 gün ateşlendi kuzum ama bıdı bıdı konuşuyor dün kanepeye çıktı kendisi tek başına bizde alkış yaptık bizi görünce oda alkış yaptı sonra 2 defa inip çıktı tek başına ve alkış yaptı bu onun için bir ödül gibi oldu alkış:)

ayfer çok geçmiş olsun canım,sevindim eniştenin iyi olmasına
seyhan yavaş yavaş düzelir inşallah uykunuz
yasemin günaydın canım banada oskar gönderirmisin:78: ama benimki en gaddar anne ödülü olsun dün akşam mert bi koltuktan diğerine atlarkan tepe üstü düşecekti nerdeyse zor tuttum havada:18: elline ve yanağına şap şap vurdum acıyacak gibi vurmadım sadece kızdığımı anlasın diye pat pat okşadım ama çok ağladı sarıldı bana,akşam bidaha çıkmadı kanepeye ama ben kendimden nefret ediyorum bugün

günaydın:))
canım sıkkın kociş bu hafta gelemiyor( neyse kötü bir gecegecirdim özgür durmadan uyandı..tek sebep meme..bırakmadan kesintisiz uyumayacak kesin teşhisimi koydum..

geçmiş olsun kayınpederine hemen iyileşir umarım..
senin için yorucuoluyordur uğraşman gerekenler çoğaldı..sana da kolay gelsin canım

katılıyorum...

hee alkışlamaya devam edin mert gibi kanepe tepelerinden inmeyince görcem sizi
seyhan yorganla yatırsana ben merti yorganla yatırıyorum hiç dolanmıyo

sağol bitanem amin inşallah bizde rahat edicez maşallah iklim kuzuma birden kesince ne yaptınız peki uyudumu o gece serhan yalancı meme almadı hiç su içmez ıhlamur gece çayı asla içmiyo o yüzden ben birden kesemedim ama kararlıyım zor olsada katlanıcam bende süt yada devam sütü vereyim ozaman yatırmadan acaba artık mama işini bitirsekmi diye düşünüyorum siz veriyormusunuz hala yada veren varmı ben bir öğün keçi sütü veriyorum inek sütü vermedim hiç devam sütü de aldım hem mülipanın hem bebelac yalnız ikisinin tadıda bana hiç güzel gelmedi hoş sanki ben içicem serhan da pek bayılmadı gerçi o yüzden daha sonra almadım birde hipp alıyım gerçi tat olarak aynıdır büyük ihtimal birde onu deneyelim barii

ben bu bataniye durumunu anlamadım Seyhancığım.Ustune battanıye ortmuyorsunda yanına mı asıyorsun?

amirim kızdıgını anlaması ıcın farklı yollar var.canını acıtmamıssındır ama yuregını acıtmıssın.
yapma annesı bı daha olur mu

sağol canım inşallah
o oscarı paylaşalım ozaman bende dün ilk kez serhanın eline patlattım bi tane çünkü üst üste hep soktu parmağını ağzına ve gözümün içine bakıyo sırf inat olsun diye yapıyo sonra gözlerime bi bakışı vardı bende kendimden nefret ettim sarıldım öptüm ağlamadı ama çok üzüldüm hiç huyumda değildir ama o an nasıl yaptım bilmiyorum

ay kızlar inanmıyorum size... çok kızdım valla..
şiddetle terbiye olmaz.daha çok küçükler ..çileden çıkıyoruz bazen evet ama ne olur yapmayın bunu ..çok daha başka yollar var anlatmak için...

Gülşancım sana Oscar Moscar yok, neden dersen, ben senin Mert e yaptığını nerdeyse hergün İklime yapıyorum, bunu da gaddarlık olarak görmüyorum açıkçası, nasıl disiplin kuracaz peki bu bebelere, akşam bir gidiyorum eve annemin tepesine çıkmış oluyor İklim, anneanne olarak fazla şımarttığını düşünüyorum ama annemi de kırmak istemiyorum, kanepe üzerinde zıplama olayı bizde de var, tepetaklak düşecek birgün diye ödüm kopuyor, arada sarsıp poposuna 2 şaplak atıyorum valla, benim kızacağımı biliyor ve ben varken yapmıyor mesela ama gündüz annemin canına okuyormuş, ben kızdıktan sonra sakin bir dille anlatıyorum İklime ve anladığından eminim, aynı şeyi 2. kez yapmak istediğinde benim gözümün içine bakıyor, ben hayır hııı deyince hemen vazgeçiyor..

Seyhancım, birden kesince mamayı hiç uyumsuzluk yaşamadı İklim, ilk hafta gece uyanıp içecek bişeyler aradı elbette ama emzik ve su verip pışpışlayarak geri uyutuyorduk, çok zorlanmadık diyebilirim. Devam sütü olarak ben Aptamil Junior, Hipp ve Pınar çocuk sütünü dönüşümlü olarak veriyorum. Su meselesine gelince, İklim hiç su içmeyen bir çocuktu, mamayı kesince su içmeye başladı, gece uyandığında ılık su verdim ben hep, kaloriferin üzerinde bekletip ılıtıyordum, uyku arasında ılık ılık içince belki de ne içtiğini anlamadan alıştı..

şiddetle terbiye olmaz.daha çok küçükler ..çileden çıkıyoruz bazen evet ama ne olur yapmayın bunu ..çok daha başka yollar var anlatmak için...

ne desen haklısın canım valla çok hızlı vurmadım yani vurmak bile denmez elini ağzından çektim bir nevii ama biraz sert bi tepkiydi kabul ediyorum normalde zaten başka şekilde unutturmaya çalışıyorum ama dün çok üstüste yaptığı için kızdım kusuyordu neredeyse gözleri kızardı öğürmekten

serhan yorgan asla örttürmüyo gülşancım sadece ince pike örtüyorum yoksa uyumuyo sıcağı hiç sevmiyo böcüküm o battaniyede uyutmak için onsuz uyumuyo kesinlikle yazın ne yapcaz bilmiyorum ama çok sıcak olunca kendiliğinden bırakır sanırım

Sonuçta evire çevire dövmüyoruz, kaba kuvvet uygulayarak ve ciddi anlamda canlarını yakmak için vurmuyoruz heralde değil mi, bunun şiddet olduğunu düşünmüyorum ben ama sürekli bu şekilde terbiye vermeye kalkarsak o da olmaz tabiki, herşeyin bir sınırı var..

Deme öyle yüreğim hopluyor düşecek diye ve hayırdan anlamıyor hiç inatla kanepeye tırmanıyor, zıplıyor ve diğer kanepeye atlamaya çalışıyor Tekli kanepeleri ters çevirip duvara dayadım, üçlülerin üstüne yorgan serdim yükselsinde boyu yetişmesin diye, ev tımarhaneye döndü eve gitmek istemiyorum artık akşamları offf offff Eşim zaten gece 10:30 dan önce gelemiyo seçimlere kadar böyle devam edecekmiş maalesef Benim sinirlerim harap durumda ama izinler kapalı temmuza kadar,sadece mertin kontrolü için 2-3 günlüğüne ankaraya götürmek için izin alabiliriz, çıldırmak üzereyim burda Mert te şımarınca nasibini alıyo böyle bende kendime çok kızıyorum ama başka türlü anlamıyor

haklısın ama artık dayanamıyorum kendine bi zarar verecek diye korkuyorum

yakında benim belimde annenikki ve benim anneminki gibi fıtık olacak sanırım her geçen gün daha kötüye gidiyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…