- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.621
Günaydın arkadaşlarım,
Oscarlar dağıtılırken en salak anne kategorisi neden yoktu? Olsaydı ben alırdım, kesin.
Akşam dışarı çıktık, dönünce Doruk'u uyuttum, suluğu da baş ucumuza koydum. Gece uyandı, su verdim, 2 fırt çekti, söylene söylene uyudu. Sonra bu sahne sabah 4'e kadar yarım saatte bir tekrarlandı, 4'te bir kez daha su verdiğimde çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Ve bu salak anne o zaman anladı ki, suluğun tıpasını çıkarmamış, saatlerdir çocuğa su veriyorum diye boş boş çektiriyormuş, garibim oğlum da o yüzden uyuyamıyormuş. Oscarı adresime gönderin!
Seviyorum hepinizi :)
Kızlar bişi diycem mesela marka ismi hastane ismi dr ismi vs gibi isimlerini çok açık yazmayın,1 harfini falan eksik yazın bari çünkü google da bişey aratırken nerdeyse ilk olarak bu site çıkıyor, herşeyi açık açık anlatıyoruz eş-dost-akrabalar tarafından yakalanabiliriz ya da yakalanalı çok oldu haberimiz yok
eweett öncelikle günaydınn
dün gecenin raporunu vereyim hemen
serhanı 10 datırdım yatırmadan önce 150cc mama içirdim uyudu gece ben uyandım baktım saat 3:38 ve serhan hala uyuyortabii bunun bi sebebi var mucize battaniyemizzz beşiğin kenarına asıyorum gece ağladığında veriyorum ona sarılınca susuyo bizimki gece çekmiş battaniyesini sarılmış mışıl mışıl uyuyo tabi ben battaniyeyi almak isterken mızıldandı bende sabaha kadar deliksiz uyuması sabah 5 de kalkmaması için yine 120cc mama içirdim ve uyudu sabah da 7 de kalktı
gece battaniyeyi vermememin sebebi çok deli yatıyo bizimki battaniyeye sarmalanıyo resmen korkuyorum allah korusun çok sarılır boğazına falan dolanır diye allahım sen koru mamayı vermiycektim ama ilk geceden birden kesmiyim dedim yavaş yavaş onuda bıraktırıcam allahım inşallah her gecemiz böyle geçer artık AMİNNNN
Günaydın herkese;
Dün kayınpeder ameliyatı iyi geçti 24 saat yoğun bakımda kalacak bugün eşim yanında bense işe geldim.Hilal'in dişi iyice çıktı eski neşesine döndü kuzum çok iyi
Geçmişe bakamadım çok yorgunum işler sıkışık fırsat buldukça burda olurum sizleri özledim
geçmiş olsun kayınpederine hemen iyileşir umarım..Günaydın herkese;
Dün kayınpeder ameliyatı iyi geçti 24 saat yoğun bakımda kalacak bugün eşim yanında bense işe geldim.Hilal'in dişi iyice çıktı eski neşesine döndü kuzum çok iyi
Geçmişe bakamadım çok yorgunum işler sıkışık fırsat buldukça burda olurum sizleri özledim
Kızlar bişi diycem mesela marka ismi hastane ismi dr ismi vs gibi isimlerini çok açık yazmayın,1 harfini falan eksik yazın bari çünkü google da bişey aratırken nerdeyse ilk olarak bu site çıkıyor, herşeyi açık açık anlatıyoruz eş-dost-akrabalar tarafından yakalanabiliriz ya da yakalanalı çok oldu haberimiz yok
hee alkışlamaya devam edinteşekkür ediyorum kızlar hersey sorunsuz olması çok iyi 2 gün ateşlendi kuzum ama bıdı bıdı konuşuyor dün kanepeye çıktı kendisi tek başına bizde alkış yaptık bizi görünce oda alkış yaptı sonra 2 defa inip çıktı tek başına ve alkış yaptı bu onun için bir ödül gibi oldu alkış:)
Günaydın canım, sevindim sizin adınıza, inşallah böyle böyle alışacak ve sende rahata ereceksin..
İklimde aynı Serhan gibi 3 saatte bir 150 cc. mama içerdi ve her seferinde dibine kadar içer, üstelik bitti diye ağlardı, ben birden kestim, gece en son yatmadan önce mama yerine devam sütü vererek başladım, gör bak Serhan da bu yeni düzene alışacak, çok öptüm tosbiki, yerim ben onun battaniyesini, kuzum yaa..
eweett öncelikle günaydınn
dün gecenin raporunu vereyim hemen
serhanı 10 datırdım yatırmadan önce 150cc mama içirdim uyudu gece ben uyandım baktım saat 3:38 ve serhan hala uyuyortabii bunun bi sebebi var mucize battaniyemizzz beşiğin kenarına asıyorum gece ağladığında veriyorum ona sarılınca susuyo bizimki gece çekmiş battaniyesini sarılmış mışıl mışıl uyuyo tabi ben battaniyeyi almak isterken mızıldandı bende sabaha kadar deliksiz uyuması sabah 5 de kalkmaması için yine 120cc mama içirdim ve uyudu sabah da 7 de kalktı
gece battaniyeyi vermememin sebebi çok deli yatıyo bizimki battaniyeye sarmalanıyo resmen korkuyorum allah korusun çok sarılır boğazına falan dolanır diye allahım sen koru mamayı vermiycektim ama ilk geceden birden kesmiyim dedim yavaş yavaş onuda bıraktırıcam allahım inşallah her gecemiz böyle geçer artık AMİNNNN
ayfer çok geçmiş olsun canım,sevindim eniştenin iyi olmasına
seyhan yavaş yavaş düzelir inşallah uykunuz
yasemin günaydın canım banada oskar gönderirmisin:78: ama benimki en gaddar anne ödülü olsun dün akşam mert bi koltuktan diğerine atlarkan tepe üstü düşecekti nerdeyse zor tuttum havada:18: elline ve yanağına şap şap vurdum acıyacak gibi vurmadım sadece kızdığımı anlasın diye pat pat okşadım ama çok ağladı sarıldı bana,akşam bidaha çıkmadı kanepeye ama ben kendimden nefret ediyorum bugün
yasemin günaydın canım banada oskar gönderirmisin:78: ama benimki en gaddar anne ödülü olsun dün akşam mert bi koltuktan diğerine atlarkan tepe üstü düşecekti nerdeyse zor tuttum havada:18: elline ve yanağına şap şap vurdum acıyacak gibi vurmadım sadece kızdığımı anlasın diye pat pat okşadım ama çok ağladı sarıldı bana,akşam bidaha çıkmadı kanepeye ama ben kendimden nefret ediyorum bugün
sağol canım inşallah
o oscarı paylaşalım ozaman bende dün ilk kez serhanın eline patlattım bi taneçünkü üst üste hep soktu parmağını ağzına ve gözümün içine bakıyo sırf inat olsun diye yapıyo sonra gözlerime bi bakışı vardı bende kendimden nefret ettim sarıldım öptüm ağlamadı ama çok üzüldüm hiç huyumda değildir ama o an nasıl yaptım bilmiyorum
ay kızlar inanmıyorum size...çok kızdım valla..
şiddetle terbiye olmaz.daha çok küçükler ..çileden çıkıyoruz bazen evet ama ne olur yapmayın bunu ..çok daha başka yollar var anlatmak için...
ay kızlar inanmıyorum size...çok kızdım valla..
şiddetle terbiye olmaz.daha çok küçükler ..çileden çıkıyoruz bazen evet ama ne olur yapmayın bunu ..çok daha başka yollar var anlatmak için...
öznurcum battaniyemiz bu işte
ben bu bataniye durumunu anlamadım seyhancığım.ustune battanıye ortmuyorsunda yanına mı asıyorsun?
Amirim kızdıgını anlaması ıcın farklı yollar var.canını acıtmamıssındır ama yuregını acıtmıssın.
Yapma annesı bı daha olur mu
haklısın ama artık dayanamıyorum kendine bi zarar verecek diye korkuyorumay kızlar inanmıyorum size...çok kızdım valla..
sağol canım inşallah
o oscarı paylaşalım ozaman bende dün ilk kez serhanın eline patlattım bi taneçünkü üst üste hep soktu parmağını ağzına ve gözümün içine bakıyo sırf inat olsun diye yapıyo sonra gözlerime bi bakışı vardı bende kendimden nefret ettim sarıldım öptüm ağlamadı ama çok üzüldüm hiç huyumda değildir ama o an nasıl yaptım bilmiyorum
gülşancım sana oscar moscar yok, neden dersen, ben senin mert e yaptığını nerdeyse hergün iklime yapıyorum, bunu da gaddarlık olarak görmüyorum açıkçası, nasıl disiplin kuracaz peki bu bebelere, akşam bir gidiyorum eve annemin tepesine çıkmış oluyor iklim, anneanne olarak fazla şımarttığını düşünüyorum ama annemi de kırmak istemiyorum, kanepe üzerinde zıplama olayı bizde de var, tepetaklak düşecek birgün diye ödüm kopuyor, arada sarsıp poposuna 2 şaplak atıyorum valla, benim kızacağımı biliyor ve ben varken yapmıyor mesela ama gündüz annemin canına okuyormuş, ben kızdıktan sonra sakin bir dille anlatıyorum iklime ve anladığından eminim, aynı şeyi 2. Kez yapmak istediğinde benim gözümün içine bakıyor, ben hayır hııı deyince hemen vazgeçiyor..
Seyhancım, birden kesince mamayı hiç uyumsuzluk yaşamadı iklim, ilk hafta gece uyanıp içecek bişeyler aradı elbette ama emzik ve su verip pışpışlayarak geri uyutuyorduk, çok zorlanmadık diyebilirim. Devam sütü olarak ben aptamil junior, hipp ve pınar çocuk sütünü dönüşümlü olarak veriyorum. Su meselesine gelince, iklim hiç su içmeyen bir çocuktu, mamayı kesince su içmeye başladı, gece uyandığında ılık su verdim ben hep, kaloriferin üzerinde bekletip ılıtıyordum, uyku arasında ılık ılık içince belki de ne içtiğini anlamadan alıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?