- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.641
öznurcum battaniyemiz bu işte
geçmiş olsun canım ya umarım hemencecik geçer bi tanıdığın kızında olmuştu ama o gerzekler farketmemişler o kadar ilerlemiş ki kanalları tıkanmıştı beğin aynı gerzekler ilk doğduğunda annenin sütü gelmemiş inatla emsin gelir demişler doktor sormuş sütün var mı diye var demiş ben gözümle gördüm sıktı sıktı 1 damla geldi bebek olmuş 1 haftalık tabi açlıktan böbrekler iflas etti 2 gün yoğun bakımda kaldı allahtan kalıc bir hasar olmadan kurtardılarevettttttttttttttttttttt
nefret edıyorum boyle seylerden zaten
suphelenıyorduum Doguhan dan en sonunda dr a sordum ennfeksıyon dedı.yarın dr goturecegım goz vakfına
Günaydın arkadaşlarım,
Oscarlar dağıtılırken en salak anne kategorisi neden yoktu? Olsaydı ben alırdım, kesin.
Akşam dışarı çıktık, dönünce Doruk'u uyuttum, suluğu da baş ucumuza koydum. Gece uyandı, su verdim, 2 fırt çekti, söylene söylene uyudu. Sonra bu sahne sabah 4'e kadar yarım saatte bir tekrarlandı, 4'te bir kez daha su verdiğimde çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Ve bu salak anne o zaman anladı ki, suluğun tıpasını çıkarmamış, saatlerdir çocuğa su veriyorum diye boş boş çektiriyormuş, garibim oğlum da o yüzden uyuyamıyormuş. Oscarı adresime gönderin!
Seviyorum hepinizi :)
Günaydın herkese;
Dün kayınpeder ameliyatı iyi geçti 24 saat yoğun bakımda kalacak bugün eşim yanında bense işe geldim.Hilal'in dişi iyice çıktı eski neşesine döndü kuzum çok iyi
Geçmişe bakamadım çok yorgunum işler sıkışık fırsat buldukça burda olurum sizleri özledim
kesinlikle öznura katılıorm. yasemin sana katılmıorm:) oldu olacak eline kitap wer okusun sonra uyusun. onun kanepeye cıkma zamanı dagıtma zamanı ne beklıosun ki. hem ondan uzaksın hemde otorite kurmaya çalışıosun ben asla yapamazdım. daha çook erken o otorite için. 3 yaşından sonra anca. 2 yaş benlik psikolojisinde napacaksın acaba.ozmn aglayarak her istediğini yaptırtmayı denicek. ben kendine zarar wermicee müddetce yapmasına izin weriyorum zarar werecekse dikkatini başka yöne çekiyorum tekrar giderse hayır diyorum kuzucumda gitmio. yapma bence zxaten senden uzak büyüyo bide otoriteyle uzaklaştırma..
tünaydın
bizi merak etmemişsiniz ama ben yinede haber vereyim dr öğleden sonra gidicez ata gece uyumadığı içn sabah geç kalktı
tünaydın
bizi merak etmemişsiniz ama ben yinede haber vereyim dr öğleden sonra gidicez ata gece uyumadığı içn sabah geç kalktı
Tünaydın Şebo,
Dün gece okudum ben yazdıklarını ama bugün gelmeni bekledim yazmak için, Ata daki kırmızı döküntüler 6. hastalık olabilir, doktor ne diyecek bakalım, merak ettim elbette sizi, öyle düşünme, umarım önemli bişey değildir, şimdiden geçmiş olsun..
hey maşallahhöznurcum battaniyemiz bu işte
Gülşancım sana Oscar Moscar yok, neden dersen, ben senin Mert e yaptığını nerdeyse hergün İklime yapıyorum, bunu da gaddarlık olarak görmüyorum açıkçası, nasıl disiplin kuracaz peki bu bebelere, akşam bir gidiyorum eve annemin tepesine çıkmış oluyor İklim, anneanne olarak fazla şımarttığını düşünüyorum ama annemi de kırmak istemiyorum, kanepe üzerinde zıplama olayı bizde de var, tepetaklak düşecek birgün diye ödüm kopuyor, arada sarsıp poposuna 2 şaplak atıyorum valla, benim kızacağımı biliyor ve ben varken yapmıyor mesela ama gündüz annemin canına okuyormuş, ben kızdıktan sonra sakin bir dille anlatıyorum İklime ve anladığından eminim, aynı şeyi 2. kez yapmak istediğinde benim gözümün içine bakıyor, ben hayır hııı deyince hemen vazgeçiyor..
Seyhancım, birden kesince mamayı hiç uyumsuzluk yaşamadı İklim, ilk hafta gece uyanıp içecek bişeyler aradı elbette ama emzik ve su verip pışpışlayarak geri uyutuyorduk, çok zorlanmadık diyebilirim. Devam sütü olarak ben Aptamil Junior, Hipp ve Pınar çocuk sütünü dönüşümlü olarak veriyorum. Su meselesine gelince, İklim hiç su içmeyen bir çocuktu, mamayı kesince su içmeye başladı, gece uyandığında ılık su verdim ben hep, kaloriferin üzerinde bekletip ılıtıyordum, uyku arasında ılık ılık içince belki de ne içtiğini anlamadan alıştı..
Sonuçta evire çevire dövmüyoruz, kaba kuvvet uygulayarak ve ciddi anlamda canlarını yakmak için vurmuyoruz heralde değil mi, bunun şiddet olduğunu düşünmüyorum ben ama sürekli bu şekilde terbiye vermeye kalkarsak o da olmaz tabiki, herşeyin bir sınırı var..
Merve ve Öznur, yazdıklarınızda haklı olabilirsiniz ama ben yanlış anlaşılıyorum sanırım, bende çocukların canlarının acıtılmasına karşıyım elbette ve asla kızıma canını acıtacak bişey yapmadım yapmamda, bir bebeğim olsun, anne olayım diye ne kadar uğraştığımı bir ben bilirim bir de Allah bilir, Rabbimin bana verdiği bu meleği korumak ve O'na gözüm gibi bakmak en önemli vazifem, poposuna şaplak vurmak can acıtacak bir hareket değil, severken de yaptığımız bir davranış sonuçta :))
Beni gaddar, şiddet yanlısı ilan edeceksiniz nerdeyse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?