2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esin keşke bende gülme krizine girsem senin gibi ben bağırıp çağırıyorum etrafıma genelde ablamın oğlununda bi battaniyesi vardı o olmadan uyumazdı, uykusu gelince ceke çeke getiridi yatardı yere uyurdu
öznur tamamen katılıyorum canım ama sinirlerim harap durumda bu aralar sağ salim bi atlatabilsem şu dönemi rahatlıycam
ben kaçıyorum öpüldünüz

Ben de 1. linki beğendim...

Her çocukta aynı sonucu elde edebileceğimizi hiç sanmıyorum :)

Biz dün akşam misafirliğe gittik, ellemek istediği ama ellememesi gereken şeyler için biraz sert bir sesle ve biraz da kaşlarımı çatarak hayır, elleme onları, düşer, kırılır, canın acır falan dedim. İlk seferden sonra, o objelerin yanına gitti, eliyle işaret ederek hadddaaa deyip başını iki yana salladı ve bir daha ellemedi.

Öte yandan çocuk bu, dokunacak, keşfedecek, çok zararlı olmadığı sürece izin vermek lazım diye düşünüyorum ben. Geçen gün mutfakta marketten aldığım dolu poşetler duruyordu. Büyük bir merakla gitti, çekiştirdi, içindekileri çıkardı, evirdi çevirdi, hiç ilgilenmedim, 5 dk mıncıkladı, döndü dötünü gitti arabalarıyla oynadı. Ellemesine izin vermeseydim, en az 2 saat mücadele edecekti benimle.

esinnnn
bnde 1 numara diorum:)))

cery uyuyor kaynanatör benim çeyiz mutfak eşyalarını koliliyor bnde size bakayım dedim.. ceki üsküdara gitti, fayansçı aradı banyoya başlıyomuş düzeni gösterecek:))
fayanslar, we banyo yapılacak duş teknesi banyo dolabı takılacak, bahçe düzenlemesi... mutfak dolapları, alçı tavan, saten boya, laminantlar, kapılar takılacakkkkk, cerynin odası gidecek kurulacak we sonrasında taşınıyorum kısmetseeee
umarım ben doğurmadan biter bunlarda biraz ewimde keyif yapabilirim1 tek canawarla cek 20gün diyor ama inşallah daha geç olmaz

Biz ne dersek diyelim kaş da çatsak diş de sıksak Kero iplemiyor,ben bir de sesimi yükseltirsem babasından azar işitiyorum asıl benim psikolojim bozulacak

Sen hiç Ulaşın dr kontrollerinden bahsetmez oldun anlatsana kaç kg olmuş nasılmış doğum ne zamanmış

çok sinirlerim bozuk kredi onaylanmamış(((( m.temsilcisi şimdi ewlerin kira sözleşmelerini(uyduruktan sözleşmeler) sunacak aile geliri olarak(( ondanda ümidim yok..

ben şimdi halk bankasını mı , iş bankasınımı deneyeyim bugün son hamle olarak???

bnnnnde mama weriodum hala weriorum ama dr.um artık doğal olana geçsin mamayı bırak günlük şişe sütü ver dedi..
ben yine gün içinde mama weriorum uykuya dalarken gecede nestle dewam sütü weriorum..

Güneşli havalar herkese!havalar ısınıyor galiba :)bir sorum var..sanırım bir ara konuşuldu ama yeniden sorayım-kızım elektr.süpürgeden -sesinden-korkuyor .ne yapılır?
ve 2.soru-temilik yaptıran varmı?haftada bir mı ayda bir mı?neler yapıyor gelen kadın ve ücret ne veriyorsunuz?

Ben ayda bir kadın çağırdım.yetişemiyorum ..özellikle tüm gün salonda geçiyor ...kadın 3 defa geldi,karışmadım ama öyle bir temizlik yapıyor ki,petekler arasında örümcekten söz etmiyorum..petekler arkasında koca kitap buldum sonrasında..üstten sadece çamaşır suyu ile gözüme batacak yerler siliyor..90 tl alıyor ..

slm millet

ay takılma o kadar, arada oluyor öyle dalgınlıklar, ama gerçekten çok güldüm allah da seni güldürsün

http://lb2f.lilypie.com/FShxp3.png

Esin değilim ama ben yapayım dedim :))

ya hayrına biri bana da yapsın şundan 21 mart doğum tarihi, deniz paşa büyüyor yazılırsa sevinirim. ingilizce olunca beceremiyorum ben kara cahil

nasıl anlatsam öznurum şimdi serhan meme emmedi yalancı memeyi almadı pınarın evindeki buluşmamızda hatırlarsın belki serhan benim yüzüme öpücük gibi dokunuşlar yapıyodu dudaklarıyla sonra bu dokunuşları o battaniye ye yapmaya başladı yani serhan bu battaniyeyi bi nevi emzik meme gibi görüyo sadece uykusu geldiğinde yapıyo yoksa normalde hep yanımızda ama elini bile sürmez umarım anlatabilmişimdir yani güven eksikliği olduğunu düşünmüyorum ben tabii bunu biraz daha büyüdüğü zaman daha iyi anlarız sanırsam

Sen hiç Ulaşın dr kontrollerinden bahsetmez oldun anlatsana kaç kg olmuş nasılmış doğum ne zamanmış
:)))))
şuan 31+1im dr kontrolüne 30+2de gitmiştim.. başı yukarda daha dönmemiş ama 36ya kadar döner muhtemelen dedi, dönmezse normal doğuramazsın didi
1800gr boyuda 41cm olmuş kilosu haftasının önünde gidiyor böyle giderse en az 3500 doğar dedi.. aman fazlası olmasın nasıl doğururum beaaa:26:
çok hareketli cerenden daha sert hareketleri war acıtıyo resmen sanki bacağını çıkaracak karnımdan.. korkuyorum buda yaramaz olacak die
bir dahaki kontrolümde 21nisanda 33+1de yani
haa şunuda ekliyeyim cengiz bey 2 gün önce bunun ismine karışmicaksın cereninkini sen koydun gıkımı etmedim bunu ben koyucam dedi bnde bunun isminin yıllar öncesinden konulduğunu we çocuumun ömür boyu taşıyacağı ismin, onun abuk subuk egolarını tatmin edeceği bir araç olmadığını söyledim.. umarım ciddi değildir

doğum 8 haziran gözüküyor ama mayıs sonu doğar dedi 2. bebikler 40ı beklemezmiş.. zati ceryde beklememişti:)

onun tospik ellerinden öperim kuzuma bak ne güzel uyuyor

öperim sende balını öp benim için annesi

çok üzüldüm kıyamam maalesef serhanda çıkıyo artık koltuklara
bende normalde serhana hayır diye sesleniyorum dönüp gülüyo bekliyo ki benden tepki yok kızıyorum diyorum bırakıyo söylene söylene bide kafasını sallıyo bilmiş

ayy allah korusun içim sızladı valla

haklısın aslında şu an herşey oyun onlara gözlemlediğim kadarıyla en etkili yöntem sestonuyla uyarı yapmak serhan için öyle en azından

bende bazen gün içinde mama veriyorum benim dr da süt verebilirsin dedi

serhanda korkuyordu ben biraz oyunla falan alıştırmaya başladım az önce ben önde o arkada süpürdük evi oda korkusunu yendi sanırımki üzerine çıkmaya çalışıyo süpürgenin

doğum 8 haziran gözüküyor ama mayıs sonu doğar dedi 2. bebikler 40ı beklemezmiş.. zati ceryde beklememişti:)

maşallah ulaş beyimize ayy çok merak ediyorum hasret bakalım ulaş kime benzeyecek yakışıklı olur o kesinde sağlıklı bi şekilde doğsunda kuzum inşallah normal doğum yaparsın bu seferde canımcım evinizin işleride biter de rahat edersiniz

berbat bir gecenin ardından merhaba
berbatlığın sebebi tabiki uykusuzluk ve buna ek olarak çığlık çığlığa ağlamalar.tükendim artık diyorum başkada bişey demiyorum:44:

yaa otorite konusu konuşulmuş,Alp benim hayır dediklerimi yapıyor,sallamıyor beni,bağırsamda böyle.kimseyi sallamıyor kien basitinden gördünüz,sehpaya çıkmak için nasıl inat ediyor,hayır deyince,sesimi yükseltince ağlıyor,bağırıyor,söyleniyor.dün akşam bende sinirlendim ve süt içirmeye çalışırken,vurmadım ama ağzını elimle tuttum,hafif sıktım.ve oğlum dudağını bükerek bana sarılıp ağladıalılşık olmadığı bir tepkiydi ve çok içerledi.ama sinir sistemim harap artık,sabrım zorlanıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…