- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.661
ACİLLLL CEVAPPP
Pilsan Maxi Bike Lux Tenteli Mzikli Bisiklet 07-134 | | Bebefix.com
En ucuz PİLSAN MAXI BIKE ÇOCUK BİSİKLETİ
hangi renk daha güzel
ACİLLLL CEVAPPP
Pilsan Maxi Bike Lux Tenteli Mzikli Bisiklet 07-134 | | Bebefix.com
En ucuz PİLSAN MAXI BIKE ÇOCUK BİSİKLETİ
hangi renk daha güzel
Bikaç gün önce birisiyle konuşuyordum, 5 yaşındaymış kızı, küçükken eline almaması gereken bişey aldığında hafifçe vurdum ellerine ve ondan sonra da asla evimin şeklini bile değiştirmeme gerek kalmadı çünkü ne bibloları ne başka bişeyi asla ellemedi ve misafirlikte de rahat ettim dedi.
Ben yapamam kıyamam dedim,eğer yapmazsan o sana kıyacak dedi.
Esin bize ticker yapacaktın,Kerem 10 mart doğumlu,prensim 1 yaşında da yazar mısın
esinnnn
bnde 1 numara diorum:)))
cery uyuyor kaynanatör benim çeyiz mutfak eşyalarını koliliyor bnde size bakayım dedim.. ceki üsküdara gitti, fayansçı aradı banyoya başlıyomuş düzeni gösterecek:))
fayanslar, we banyo yapılacak duş teknesi banyo dolabı takılacak, bahçe düzenlemesi... mutfak dolapları, alçı tavan, saten boya, laminantlar, kapılar takılacakkkkk, cerynin odası gidecek kurulacak we sonrasında taşınıyorum kısmetseeee
umarım ben doğurmadan biter bunlarda biraz ewimde keyif yapabilirim1 tek canawarlacek 20gün diyor ama inşallah daha geç olmaz
bnnnnde mama weriodum hala weriorum ama dr.um artık doğal olana geçsin mamayı bırak günlük şişe sütü ver dedi..sağol bitanem amin inşallah bizde rahat edicez maşallah iklim kuzuma birden kesince ne yaptınız peki uyudumu o gece serhan yalancı meme almadı hiç su içmez ıhlamur gece çayı asla içmiyo o yüzden ben birden kesemedim ama kararlıyım zor olsada katlanıcam bende süt yada devam sütü vereyim ozaman yatırmadan acaba artık mama işini bitirsekmi diye düşünüyorum siz veriyormusunuz hala yada veren varmı ben bir öğün keçi sütü veriyorum inek sütü vermedim hiç devam sütü de aldım hem mülipanın hem bebelac yalnız ikisinin tadıda bana hiç güzel gelmedi hoş sanki ben içicemserhan da pek bayılmadı gerçi o yüzden daha sonra almadım birde hipp alıyım gerçi tat olarak aynıdır büyük ihtimal birde onu deneyelim barii
Günaydın arkadaşlarım,
Oscarlar dağıtılırken en salak anne kategorisi neden yoktu? Olsaydı ben alırdım, kesin.
Akşam dışarı çıktık, dönünce Doruk'u uyuttum, suluğu da baş ucumuza koydum. Gece uyandı, su verdim, 2 fırt çekti, söylene söylene uyudu. Sonra bu sahne sabah 4'e kadar yarım saatte bir tekrarlandı, 4'te bir kez daha su verdiğimde çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Ve bu salak anne o zaman anladı ki, suluğun tıpasını çıkarmamış, saatlerdir çocuğa su veriyorum diye boş boş çektiriyormuş, garibim oğlum da o yüzden uyuyamıyormuş. Oscarı adresime gönderin!
Seviyorum hepinizi :)
Seyhancığım benim bi arkadaşımın oğluda böyle.2 yaşına geldi o battaniyeden ayrılmıyor.Yıkatmıyordu bile annesine.Kızcağız aynısından bi tane daha aldı da rahatladı.Yalnız böyle eşyaya bağlı olmak güven eksikliğinden kaynaklanıyor malesef(( Sabiha Paktuna"nın bu konuda yazıları var.
:)))))Sen hiç Ulaşın dr kontrollerinden bahsetmez oldun anlatsana kaç kg olmuş nasılmış doğum ne zamanmış
ya hayrına biri bana da yapsın şundan21 mart doğum tarihi, deniz paşa büyüyor yazılırsa sevinirim. ingilizce olunca beceremiyorum ben kara cahil
onun tospik ellerinden öperim kuzuma bak ne güzel uyuyor
Hilal pazar günü kanepede zıplarken düştü zaten burnunun üstü kızardı çok ağladı bu çıkma olayı ilk defa çıkamıyordu bana GELL diyip kucağıma alıp çıkarıyordum...Dün kendi kendine denemeye başladı ...Hilal de çok şımardığında elinin üstüne ufaktan vuruyorum bunu oyun biliyor bu seferde o bana vuruyor oyun sanıyor kızdığımı anca ses tonumdan anlıyor ve yapmıyor
6.hastalık ne ? ay ben bugun psikopata bağlamaya çok yatkınım.
az önce kız arkadasşım haber verdi.haftasonu oğlunun kolu çıkmış 2 gün öyle gezmiş yavrum.üzüntümden şiştim.başım ağrıyor resmen.
hey maşallahhçok tatlı olmuşşş benim yerime yermisin oğluşunuu
sen de mi??çok şaşkınım senden hiç ummazdım
evet bazen sinir katsayımı zorluyor benim de..ne var ki elim kalkamaz oğluma.şiddetin iyisi kötüsü azı çoğu can acıatanı acıtmayanı yoktur.şimdi oyun sanıyor anlamıyor..zamanla arkadaşlarına uygulayacak acıdığını görecek bu şekilde elde etmeye çalışıp v.s.. çok da uzatmak istemiyorum..
bu konuda çok hassasım..
az önce acıktım yiyecek var mı diye sordum arkadaşlara..ortanca md bey indi odasınabana bisküvi getirdi...kaldım öölece utandım bir de
esinnnn
bnde 1 numara diorum:)))
cery uyuyor kaynanatör benim çeyiz mutfak eşyalarını koliliyor bnde size bakayım dedim.. ceki üsküdara gitti, fayansçı aradı banyoya başlıyomuş düzeni gösterecek:))
fayanslar, we banyo yapılacak duş teknesi banyo dolabı takılacak, bahçe düzenlemesi... mutfak dolapları, alçı tavan, saten boya, laminantlar, kapılar takılacakkkkk, cerynin odası gidecek kurulacak we sonrasında taşınıyorum kısmetseeee
umarım ben doğurmadan biter bunlarda biraz ewimde keyif yapabilirim1 tek canawarlacek 20gün diyor ama inşallah daha geç olmaz
çok sinirlerim bozuk kredi onaylanmamış(((( m.temsilcisi şimdi ewlerin kira sözleşmelerini(uyduruktan sözleşmeler) sunacak aile geliri olarak (( ondanda ümidim yok..
ben şimdi halk bankasını mı , iş bankasınımı deneyeyim bugün son hamle olarak???
bnnnnde mama weriodum hala weriorum ama dr.um artık doğal olana geçsin mamayı bırak günlük şişe sütü ver dedi..
ben yine gün içinde mama weriorum uykuya dalarken gecede nestle dewam sütü weriorum..
Güneşli havalar herkese!havalar ısınıyor galiba :)bir sorum var..sanırım bir ara konuşuldu ama yeniden sorayım-kızım elektr.süpürgeden -sesinden-korkuyor .ne yapılır?
ve 2.soru-temilik yaptıran varmı?haftada bir mı ayda bir mı?neler yapıyor gelen kadın ve ücret ne veriyorsunuz?
Ben ayda bir kadın çağırdım.yetişemiyorum ..özellikle tüm gün salonda geçiyor ...kadın 3 defa geldi,karışmadım ama öyle bir temizlik yapıyor ki,petekler arasında örümcekten söz etmiyorum..petekler arkasında koca kitap buldum sonrasında..üstten sadece çamaşır suyu ile gözüme batacak yerler siliyor..90 tl alıyor ..
:)))))
şuan 31+1im dr kontrolüne 30+2de gitmiştim.. başı yukarda daha dönmemiş ama 36ya kadar döner muhtemelen dedi, dönmezse normal doğuramazsın didi
1800gr boyuda 41cm olmuş kilosu haftasının önünde gidiyor böyle giderse en az 3500 doğar dedi.. aman fazlası olmasın nasıl doğururum beaaa:26:
çok hareketli cerenden daha sert hareketleri war acıtıyo resmen sanki bacağını çıkaracak karnımdan.. korkuyorum buda yaramaz olacak die
bir dahaki kontrolümde 21nisanda 33+1de yani
haa şunuda ekliyeyim cengiz bey 2 gün önce bunun ismine karışmicaksın cereninkini sen koydun gıkımı etmedim bunu ben koyucam dedibnde bunun isminin yıllar öncesinden konulduğunu we çocuumun ömür boyu taşıyacağı ismin, onun abuk subuk egolarını tatmin edeceği bir araç olmadığını söyledim.. umarım ciddi değildir
doğum 8 haziran gözüküyor ama mayıs sonu doğar dedi 2. bebikler 40ı beklemezmiş.. zati ceryde beklememişti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?