- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.681
berbat bir gecenin ardından merhaba
berbatlığın sebebi tabiki uykusuzluk ve buna ek olarak çığlık çığlığa ağlamalar.tükendim artık diyorum başkada bişey demiyorum:44:
yaa otorite konusu konuşulmuş,Alp benim hayır dediklerimi yapıyor,sallamıyor beni,bağırsamda böyle.kimseyi sallamıyor kien basitinden gördünüz,sehpaya çıkmak için nasıl inat ediyor,hayır deyince,sesimi yükseltince ağlıyor,bağırıyor,söyleniyor.dün akşam bende sinirlendim ve süt içirmeye çalışırken,vurmadım ama ağzını elimle tuttum,hafif sıktım.ve oğlum dudağını bükerek bana sarılıp ağladı alılşık olmadığı bir tepkiydi ve çok içerledi.ama sinir sistemim harap artık,sabrım zorlanıyor.
berbatlığın sebebi tabiki uykusuzluk ve buna ek olarak çığlık çığlığa ağlamalar.tükendim artık diyorum başkada bişey demiyorum:44:
yaa otorite konusu konuşulmuş,Alp benim hayır dediklerimi yapıyor,sallamıyor beni,bağırsamda böyle.kimseyi sallamıyor kien basitinden gördünüz,sehpaya çıkmak için nasıl inat ediyor,hayır deyince,sesimi yükseltince ağlıyor,bağırıyor,söyleniyor.dün akşam bende sinirlendim ve süt içirmeye çalışırken,vurmadım ama ağzını elimle tuttum,hafif sıktım.ve oğlum dudağını bükerek bana sarılıp ağladı alılşık olmadığı bir tepkiydi ve çok içerledi.ama sinir sistemim harap artık,sabrım zorlanıyor.
başka kadın bul bacım şartmı onun olması..yaw buranın insanı kadar tembel insan görmedim
temizlikçi alıyorum iki haftada bir perşembeleri, aslında her hafta gel diyorum ama gelmiyo yoruluyorum diyoöyle derin temizlik yaptırmıyorum zaten yarım gün alıyorum kadını, evi süpür ,sil,tozunu al,lavaboları temizle 25 tl veriyorum 3-4 saatte biter yani ama gelmiyor kadın 50 tl veriyim her hafta gel diyom, gelmiyo:26: delimi nedir:44: bugün gelecekti normalde gelmemiş aradım niye gelmedin diye sen ankaraya gitmişsin diye duydum ondan gelmedim diyo delirecem ben seni arayıp gelme dedimmiki ayy çıldıracam, kim temizleyecek evi:26: kamilde çalışıyo e bende rahatsızım:44: oofff offf:26:
Selamlar arkadaşlar
Eymen bey kahvaltının sonuna doğru su istedi o kadar çok içti ki sonra da tüm yediklerini kustu( yedikleri midesinde durmadı,ortalık battı bi de üstüne deli gibi ağlamaya başladı..niye öyle ağladı anlamadım, çok uzun zamandır kusmamıştı, kusma mı onu korkuttu yoksa o an gayriihtiyari çıkardığım hiiiiiiii sesine mi korktu bilmiyorum..şimdi uyudu aç aç
Güneşli havalar herkese!havalar ısınıyor galiba :)bir sorum var..sanırım bir ara konuşuldu ama yeniden sorayım-kızım elektr.süpürgeden -sesinden-korkuyor .ne yapılır?
ve 2.soru-temilik yaptıran varmı?haftada bir mı ayda bir mı?neler yapıyor gelen kadın ve ücret ne veriyorsunuz?
Ben ayda bir kadın çağırdım.yetişemiyorum ..özellikle tüm gün salonda geçiyor ...kadın 3 defa geldi,karışmadım ama öyle bir temizlik yapıyor ki,petekler arasında örümcekten söz etmiyorum..petekler arkasında koca kitap buldum sonrasında..üstten sadece çamaşır suyu ile gözüme batacak yerler siliyor..90 tl alıyor ..
bu dönemde çocuklar bazı nesneleri sahiplenirlermiş canım.demek ki serhan da battaniyesini sahiplenmiş:))nasıl anlatsam öznurum şimdi serhan meme emmedi yalancı memeyi almadı pınarın evindeki buluşmamızda hatırlarsın belki serhan benim yüzüme öpücük gibi dokunuşlar yapıyodu dudaklarıyla sonra bu dokunuşları o battaniye ye yapmaya başladı yani serhan bu battaniyeyi bi nevi emzik meme gibi görüyo sadece uykusu geldiğinde yapıyo yoksa normalde hep yanımızda ama elini bile sürmez umarım anlatabilmişimdir yani güven eksikliği olduğunu düşünmüyorum ben tabii bunu biraz daha büyüdüğü zaman daha iyi anlarız sanırsam
ay hasret o kadar oldu mu bebiş maşallahh:)))))
şuan 31+1im dr kontrolüne 30+2de gitmiştim.. başı yukarda daha dönmemiş ama 36ya kadar döner muhtemelen dedi, dönmezse normal doğuramazsın didi
1800gr boyuda 41cm olmuş kilosu haftasının önünde gidiyor böyle giderse en az 3500 doğar dedi.. aman fazlası olmasın nasıl doğururum beaaa:26:
çok hareketli cerenden daha sert hareketleri war acıtıyo resmen sanki bacağını çıkaracak karnımdan.. korkuyorum buda yaramaz olacak die
bir dahaki kontrolümde 21nisanda 33+1de yani
haa şunuda ekliyeyim cengiz bey 2 gün önce bunun ismine karışmicaksın cereninkini sen koydun gıkımı etmedim bunu ben koyucam dedibnde bunun isminin yıllar öncesinden konulduğunu we çocuumun ömür boyu taşıyacağı ismin, onun abuk subuk egolarını tatmin edeceği bir araç olmadığını söyledim.. umarım ciddi değildir
asabiyete bağladık çoğumuz insanız işte küçük büyük görmüyo bazen insanın gözü sonrasında çok pişman olsakda sabır zorlanınca oluyo maalesef böyle şeyler bidaha yapmıycazz ama
asabi anneler kervanına hoşgeldinnası düzelecek bilmiyorum ama ya onlar yada biz bişeyleri yanlış yapıyoruz galiba:26:
Selamlar arkadaşlar
Eymen bey kahvaltının sonuna doğru su istedi o kadar çok içti ki sonra da tüm yediklerini kustu( yedikleri midesinde durmadı,ortalık battı bi de üstüne deli gibi ağlamaya başladı..niye öyle ağladı anlamadım, çok uzun zamandır kusmamıştı, kusma mı onu korkuttu yoksa o an gayriihtiyari çıkardığım hiiiiiiii sesine mi korktu bilmiyorum..şimdi uyudu aç aç
yazgıcım bende onu bi kaç kez yaptım eline wurdum, bağırdım sarılıp ağladı bndekendimden tiksinerek sarıldım ağladım bebeğime(
bizimki zaten yalakanın teki oldu, babası bağırıyo bazen şakadan şöle yapma böle yapma diye.. hemen danım (canım) diyip sarılıyo:)))))) şerfsiz yaaa
başka kadın bul bacım şartmı onun olması..
Hanifecim saol cnm, senin pıtırcık ta doyuyodur bence, anne sütü de aldıkları için çok süt içmelerine gerek yokmuş zaten maksat tadına alışsınlar
Nihan süt içmiyor ya..yani içiyor ama ço9k az içiyor maksimum yarım çaybardağı...tahıllı mama yaparsam inek sütüyle yapıyorum ben de...ve kahvaltısı karışımsa artık sadece sütle oluyor...onlara itirazı yok...ama içmeye gelince yok...emdiği yetiyor mu acaba...sevmese hiç içmezdi değil mi?
yazgıcım bende onu bi kaç kez yaptım eline wurdum, bağırdım sarılıp ağladı bndekendimden tiksinerek sarıldım ağladım bebeğime(
bizimki zaten yalakanın teki oldu, babası bağırıyo bazen şakadan şöle yapma böle yapma diye.. hemen danım (canım) diyip sarılıyo:)))))) şerfsiz yaaa
Yedim geldim...
Yazgıcım, uykusuzluk kadar yıpratan bişey yok, haklısın, Allah sabır versin.
Otorite kurma konusunda her çocuğun yapısı farklı, birinde sonuç veren diğerine vız geliyor, herkes kendi çocuğu ile bir şekilde ortak dil yakalayacak zaman içinde, daha yeni başlıyoruz. Naçizane fikrim, ağlasa da dinlemese de, sen sözlü uyarılarını sürdür. İlk zamanlar Doruk da hiç umursamıyordu ama şimdiki durumunu anlattım önceki mesajlarda...
yemeğimi yedim üstüne şöyle bir gezdim geldim:))
sabır:)) tatile ihtiyacın var sanki..işe dönmeden önce deli gibiydim..fırsat bulursan 1 saat olsun dinlen bak nasıl iyi geliyor..keşke bırakabileceğin biri olsa da 1 saat olsun dışarı çıksan ..kafanı dağıtsan
biraz sabır canım..hayır ı öğretmemiz cok önemli sonra rahat edicez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?