2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

asabiyete bağladık çoğumuz insanız işte küçük büyük görmüyo bazen insanın gözü sonrasında çok pişman olsakda sabır zorlanınca oluyo maalesef böyle şeyler bidaha yapmıycazz ama

yaw buranın insanı kadar tembel insan görmedim
temizlikçi alıyorum iki haftada bir perşembeleri, aslında her hafta gel diyorum ama gelmiyo yoruluyorum diyo öyle derin temizlik yaptırmıyorum zaten yarım gün alıyorum kadını, evi süpür ,sil,tozunu al,lavaboları temizle 25 tl veriyorum 3-4 saatte biter yani ama gelmiyor kadın 50 tl veriyim her hafta gel diyom, gelmiyo:26: delimi nedir:44: bugün gelecekti normalde gelmemiş aradım niye gelmedin diye sen ankaraya gitmişsin diye duydum ondan gelmedim diyo delirecem ben seni arayıp gelme dedimmiki ayy çıldıracam, kim temizleyecek evi:26: kamilde çalışıyo e bende rahatsızım:44: oofff offf:26:

selam:))
Vallahi Nİhan da bildiğini okuyor ve izin vermediğim her şeyi yapmaya çlışıyor...o yüzden ben mümkün olduğunca serbest bırakıyorum ve istemediğim bir şey yapacağı sırda olmaz diyerek ordan alıp başka bir şeyle dikkatini çekiyorum...en çok camdan dışarı bakmak ve ellerini yıkamak etkili oluyor suyla oynarken zaten geçiyor inadı...geri gelince de başka şeylerle meşgul oluyor...yoksa ben inatlaşsam o daha da beter olacak...

asabi anneler kervanına hoşgeldin nası düzelecek bilmiyorum ama ya onlar yada biz bişeyleri yanlış yapıyoruz galiba:26:

Nihan süt içmiyor ya..yani içiyor ama ço9k az içiyor maksimum yarım çaybardağı...tahıllı mama yaparsam inek sütüyle yapıyorum ben de...ve kahvaltısı karışımsa artık sadece sütle oluyor...onlara itirazı yok...ama içmeye gelince yok...emdiği yetiyor mu acaba...sevmese hiç içmezdi değil mi?

yazgıcım bende onu bi kaç kez yaptım eline wurdum, bağırdım sarılıp ağladı bndekendimden tiksinerek sarıldım ağladım bebeğime(
bizimki zaten yalakanın teki oldu, babası bağırıyo bazen şakadan şöle yapma böle yapma diye.. hemen danım (canım) diyip sarılıyo:)))))) şerfsiz yaaa
başka kadın bul bacım şartmı onun olması..

Selamlar arkadaşlar
Eymen bey kahvaltının sonuna doğru su istedi o kadar çok içti ki sonra da tüm yediklerini kustu( yedikleri midesinde durmadı,ortalık battı bi de üstüne deli gibi ağlamaya başladı..niye öyle ağladı anlamadım, çok uzun zamandır kusmamıştı, kusma mı onu korkuttu yoksa o an gayriihtiyari çıkardığım hiiiiiiii sesine mi korktu bilmiyorum..şimdi uyudu aç aç

Yedim geldim...
Yazgıcım, uykusuzluk kadar yıpratan bişey yok, haklısın, Allah sabır versin.
Otorite kurma konusunda her çocuğun yapısı farklı, birinde sonuç veren diğerine vız geliyor, herkes kendi çocuğu ile bir şekilde ortak dil yakalayacak zaman içinde, daha yeni başlıyoruz. Naçizane fikrim, ağlasa da dinlemese de, sen sözlü uyarılarını sürdür. İlk zamanlar Doruk da hiç umursamıyordu ama şimdiki durumunu anlattım önceki mesajlarda...

kuzum yaaa...korkmuştur annesi...aç değildir çünkü tokluk hissi almıştır da midesi bş kalmış yakışıklımın

yemeğimi yedim üstüne şöyle bir gezdim geldim:))

ya sorma ben de de aynı durum var üstelik annem yanımda..3 haftada alıyordum kaını ama sağolsun oğluş o kadar pasaklı ki..bu gün temizlik var evde hatta..artık 15 de alıcam..sizin oralarda nasıl bilmiyorum ama bana tek başına gelirse 70 2 kişi gelirse 100 veriyorum..herşeyi yapıyorlar..hatta gecen geldiklerinde halime cıyıp buzdolabımı bile temizlediler sağolsunlar:)

bu dönemde çocuklar bazı nesneleri sahiplenirlermiş canım.demek ki serhan da battaniyesini sahiplenmiş:))
ay hasret o kadar oldu mu bebiş maşallahhsağlıkla doğsun canım..

sabır:)) tatile ihtiyacın var sanki..işe dönmeden önce deli gibiydim..fırsat bulursan 1 saat olsun dinlen bak nasıl iyi geliyor..keşke bırakabileceğin biri olsa da 1 saat olsun dışarı çıksan ..kafanı dağıtsan
biraz sabır canım..hayır ı öğretmemiz cok önemli sonra rahat edicez..

asabiyete bağladık çoğumuz insanız işte küçük büyük görmüyo bazen insanın gözü sonrasında çok pişman olsakda sabır zorlanınca oluyo maalesef böyle şeyler bidaha yapmıycazz ama

yaa bütün gün zaten onla meşgılüm ve gecede enaz 5-6 kez kalkıyor,ve ben çok yoruluyorum.şikayetim yok onunla olmak harika ama uslu ve uyuyan bir bebek değilki,gecegündüz aktif.buda benim sinir sistemimi harap ediyor.

asabi anneler kervanına hoşgeldin nası düzelecek bilmiyorum ama ya onlar yada biz bişeyleri yanlış yapıyoruz galiba:26:

valla bilmiyorum gülşan cım.yani ben astığımastık,kestiğimkestik bir anne olma niyetinde değilim ama gerektiğinde sözümü dinlesin istiyorum.ki ben Alp e herşeye hayırda demiyorum,kendine zarar vermeyeceği herşeyle oynamasına müsade ediyorum.

Oyyy, kıyamam, ikisinden de korkmuştur kuzu...
Uyanınca yer inşallah annesi...

Yerim o küçük yalakayı

Hanifecim saol cnm, senin pıtırcık ta doyuyodur bence, anne sütü de aldıkları için çok süt içmelerine gerek yokmuş zaten maksat tadına alışsınlar

cerynin düngece kaçkez uyandığını saymadım bile.. en uzun uykusu 2saat bile olmadı
bi ara seriiye bağladık sallıyorum beşiğe koyuyorum kalkıp ağlıyor, alıyorum sallıyorum koyuyorumn yine aynısı.. tam 5 kezböyle oldu artık isyan ettim ağlıyorum zırıl zırıl(((
neolacak böyle yaaa
tam düzeldi diye sewiniyorum tekrar başa sarıyo diş desem huzurszluğu yokki arsızlığı war kucağıma alınca gülüp oynamak istyor

serhan yanıma gelip gelip beni sevmeye başladı buda yeni çıktı geliyo arada bi kolumu elimi bacağımı sevip yüzüme bakıp gülüyo ve gidip oyuncaklarıyla oynamaya devam ediyo bi süre sonra aynı şey sonunda bende sarılıyorum öpüp kokluyorum gülüyorum ona aşkım benimmm

Alp te içmiyor.ben devamsütü deniyorum ve içmiyor.1 aydır uğraşıyorum içsin diye yok.sadece ikikez kendi isteği ile 60 cc içti okadar.sadede içmiyor,cicibebeli yapıyorum,yine içmiyor.ineksütü denemedim henüz.bende kahvaltısına katıyorum.

seninki işi çözmüş,yerim onun dillerini,azman cery.
valla böyle ne olacak bilmiyorum.söz işlemez,bağırma işlemezasla şiddet yanlısı değilim,çokta karşıyım.birdahada yapmayacağım

bari birimizden çekinse.yani zamana bıraktım bende,inşallah anlar zamanla.
akıllı bıdık DORUK paşa,bizimkiler gibi arsız değil ki.

bıraktığımda öyle bir vicdan yapıyorum ki,her dakikayı kendime dert ediyorum.aslında onun içinde,benim içinde soğrusu bu biliyorum ama elimde değil,aklım onda kalıyor.bu bıraktığım kişidende kaynaklı biraz(kv)

ya maşallah diyeyim ben o zaman kızıma...nasıl dayanıyorsunuz cidden Allahtan evdesiniz...uykusuz olunca ben de çekilmez oluyorum...niye uymuyorlar acaba...uykuyu mu sevmiyorlar gündüz mü çok uyuyorlar...yazık size...inşallah bir an önce deliksiz uykuya geçerler...

serhanda sabah benzer bişey yaşadı meralcim kahvaltı arasında su istedi verdim sonraki kaşığını verdiğimde bi kısmını kustu yediklerinin üzülüyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…