- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.701
Selamlar arkadaşlar
Eymen bey kahvaltının sonuna doğru su istedi o kadar çok içti ki sonra da tüm yediklerini kustu( yedikleri midesinde durmadı,ortalık battı bi de üstüne deli gibi ağlamaya başladı..niye öyle ağladı anlamadım, çok uzun zamandır kusmamıştı, kusma mı onu korkuttu yoksa o an gayriihtiyari çıkardığım hiiiiiiii sesine mi korktu bilmiyorum..şimdi uyudu aç aç
hasret bunu zor buldum çalışmak gibi bi zorunlulukları yok burdaki kadınların çünkü devlet burdaki herkese aylık bağlamış durumda niye çalışsınlar, benim eve gelen kadının kocası başkasıyla birlikte yaşıyo ve bundan boşanmadığı için yardım alamıyo oyüzden çalışıyoyazgıcım bende onu bi kaç kez yaptım eline wurdum, bağırdım sarılıp ağladı bndekendimden tiksinerek sarıldım ağladım bebeğime(
bizimki zaten yalakanın teki oldu, babası bağırıyo bazen şakadan şöle yapma böle yapma diye.. hemen danım (canım) diyip sarılıyo:)))))) şerfsiz yaaa
başka kadın bul bacım şartmı onun olması..
ikisindende korkmuştur, kıyamamSelamlar arkadaşlar
Eymen bey kahvaltının sonuna doğru su istedi o kadar çok içti ki sonra da tüm yediklerini kustu( yedikleri midesinde durmadı,ortalık battı bi de üstüne deli gibi ağlamaya başladı..niye öyle ağladı anlamadım, çok uzun zamandır kusmamıştı, kusma mı onu korkuttu yoksa o an gayriihtiyari çıkardığım hiiiiiiii sesine mi korktu bilmiyorum..şimdi uyudu aç aç
nerdesin mero yaww.. uyudun herhal bu saatlere kadarHanifecim saol cnm, senin pıtırcık ta doyuyodur bence, anne sütü de aldıkları için çok süt içmelerine gerek yokmuş zaten maksat tadına alışsınlar
Nihan da devam sütü çocuk sütü kesinlikle içmiyor hem çok tatlı onlar...yine içerse sade kutu sütten veriyorum...içim yoğurt alırdım yemezdi...şimdi pınar alıyorum yiyior..meyveli yoğurttan kurtulduk...ev yoğurdu hiç yemedi zaten...şimdi sütte de pınar deneyeceğim....belki onu daha çok sever...
yoğurdu serhan da yemiyodu şimdi yiyor çok şükür yemek aralarında sade yiyo ama sadece yoğurt yedirdiğimde ballı ve muzlu veriyorum ama balı kestim çünkü dün farkettim serhanın vucudunu kırmızı noktalar sarmış farklı olarak bal verdim sanırım baldan bikaç güne geçmezse dr götürücem
ohhh kolayını buldun işin walla.. olmaz öyle! okuduğunu anlayalımgeçmişi okudum, yazacak o kadar çok şey var ki onun için hiçbişi yazmıyorumsiz her konudaki yorumumu tahmin ediverirsiniz gari:))
geçmişi okudum, yazacak o kadar çok şey var ki onun için hiçbişi yazmıyorumsiz her konudaki yorumumu tahmin ediverirsiniz gari:))
nerdesin mero yaww.. uyudun herhal bu saatlere kadar
ohhh kolayını buldun işin walla.. olmaz öyle! okuduğunu anlayalım
Nasıl olacak o bea :26:
felaket bişey ya işini çok iyi biliyo..Oyyy, kıyamam, ikisinden de korkmuştur kuzu...
Uyanınca yer inşallah annesi...
Yerim o küçük yalakayı
ewet canım 32nin içindeyim öyle böyle:)))))yemeğimi yedim üstüne şöyle bir gezdim geldim:))
ya sorma ben de de aynı durum var üstelik annem yanımda..3 haftada alıyordum kaını ama sağolsun oğluş o kadar pasaklı ki..bu gün temizlik var evde hatta..artık 15 de alıcam..sizin oralarda nasıl bilmiyorum ama bana tek başına gelirse 70 2 kişi gelirse 100 veriyorum..herşeyi yapıyorlar..hatta gecen geldiklerinde halime cıyıp buzdolabımı bile temizlediler sağolsunlar:)
bu dönemde çocuklar bazı nesneleri sahiplenirlermiş canım.demek ki serhan da battaniyesini sahiplenmiş:))
ay hasret o kadar oldu mu bebiş maşallahhsağlıkla doğsun canım..
sabır:)) tatile ihtiyacın var sanki..işe dönmeden önce deli gibiydim..fırsat bulursan 1 saat olsun dinlen bak nasıl iyi geliyor..keşke bırakabileceğin biri olsa da 1 saat olsun dışarı çıksan ..kafanı dağıtsan
biraz sabır canım..hayır ı öğretmemiz cok önemli sonra rahat edicez..
saol canım ewet küçük ama tertemiz bir ewim olcek inşallahyok be cnm eyoyla uğraşıyodum, öğle uykusuna yatınca aktifleşebildim:)) Ulaş paşaya maşallah çok güzel büyüyo Allh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm, yeni evinizde bi an evvel tamamlanır inş.
ohh ne güzel:)hasret bunu zor buldum çalışmak gibi bi zorunlulukları yok burdaki kadınların çünkü devlet burdaki herkese aylık bağlamış durumda niye çalışsınlar, benim eve gelen kadının kocası başkasıyla birlikte yaşıyo ve bundan boşanmadığı için yardım alamıyo oyüzden çalışıyokadın evi çok güzel temizliyo ayda bir camlarıda siliyo balkonları falan kış diye temizletmiyordum ama onlarıda temizleyecek artık,ama oda bin nazla geliyo ooofff offff iş başa düştü yine bana kaldı temizlik
ikisindende korkmuştur, kıyamamuyanınca çorba falan içir bari midesi rahatlasın, çok dolmuş midesi, su içmeye alışık değilse normaldir:44:
benimkide öyle yazgı hayır desemde kendimi yırtsamda saçlarımı yolsam ağlasamda o yapacağını yapıyor!Alp te içmiyor.ben devamsütü deniyorum ve içmiyor.1 aydır uğraşıyorum içsin diye yok.sadece ikikez kendi isteği ile 60 cc içti okadar.sadede içmiyor,cicibebeli yapıyorum,yine içmiyor.ineksütü denemedim henüz.bende kahvaltısına katıyorum.
seninki işi çözmüş,yerim onun dillerini,azman cery.
valla böyle ne olacak bilmiyorum.söz işlemez,bağırma işlemezasla şiddet yanlısı değilim,çokta karşıyım.birdahada yapmayacağım
bari birimizden çekinse.yani zamana bıraktım bende,inşallah anlar zamanla.
akıllı bıdık DORUK paşa,bizimkiler gibi arsız değil ki.
bıraktığımda öyle bir vicdan yapıyorum ki,her dakikayı kendime dert ediyorum.aslında onun içinde,benim içinde soğrusu bu biliyorum ama elimde değil,aklım onda kalıyor.bu bıraktığım kişidende kaynaklı biraz(kv)
cery ağzının yanmayacağı kadar sıcaklıkta yiyor yani ılık denebilir..şimdik bir sorum var:
bebelerin yemeği çorbası ya da sütü ne sıcaklıkta oluyor...Nihan sanki çok soğuk tüketiyor her şeyi...yediği en sıcak şey oda sıcaklığında da...biraz sıcak olsun hayatta yemez...ılık bile...
yanlış mı alıştı diye korkuyorum...sizinkiler nasıl yiyor?
şimdik bir sorum var:
bebelerin yemeği çorbası ya da sütü ne sıcaklıkta oluyor...Nihan sanki çok soğuk tüketiyor her şeyi...yediği en sıcak şey oda sıcaklığında da...biraz sıcak olsun hayatta yemez...ılık bile...
abartma beaaaaaben hala bilekte ölçme yöntemi kullanıyorum yedirdiğim herşeyde yani ya bilekteki ılıklıkta yada soğuk yediriyorum
devam sütünü içince öğürüyor sıpam.şimdiden yemek secmeye başladı..hiç bir markanın kini veremedim..inek sütünü az da olsa içiyor ama..onda da marka seciyor..yoğurt hiç veremiyorum ama..Nihan da devam sütü çocuk sütü kesinlikle içmiyor hem çok tatlı onlar...yine içerse sade kutu sütten veriyorum...içim yoğurt alırdım yemezdi...şimdi pınar alıyorum yiyior..meyveli yoğurttan kurtulduk...ev yoğurdu hiç yemedi zaten...şimdi sütte de pınar deneyeceğim....belki onu daha çok sever...
ben de bilek yöntemini kullanıyorum hala..ılık oluyor yedikleri ..laf aramız da ben de çok sıcak yiyip içemem dilim kabarır hemencecikşimdik bir sorum var:
kuzuya pisiklet aldım hauz aldım 200 tanede top aldım ohhhh battım rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?