2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hem kustukları için,hemde karşılarındaki tepki verince korkuyorlar.uyanınca yer annesi,midesi dinlensin biraz.

Nihan da devam sütü çocuk sütü kesinlikle içmiyor hem çok tatlı onlar...yine içerse sade kutu sütten veriyorum...içim yoğurt alırdım yemezdi...şimdi pınar alıyorum yiyior..meyveli yoğurttan kurtulduk...ev yoğurdu hiç yemedi zaten...şimdi sütte de pınar deneyeceğim....belki onu daha çok sever...

hasret bunu zor buldum çalışmak gibi bi zorunlulukları yok burdaki kadınların çünkü devlet burdaki herkese aylık bağlamış durumda niye çalışsınlar, benim eve gelen kadının kocası başkasıyla birlikte yaşıyo ve bundan boşanmadığı için yardım alamıyo oyüzden çalışıyo kadın evi çok güzel temizliyo ayda bir camlarıda siliyo balkonları falan kış diye temizletmiyordum ama onlarıda temizleyecek artık,ama oda bin nazla geliyo ooofff offff iş başa düştü yine bana kaldı temizlik

ikisindende korkmuştur, kıyamam uyanınca çorba falan içir bari midesi rahatlasın, çok dolmuş midesi, su içmeye alışık değilse normaldir:44:

Arsız deme çocuğa be!
Doruk söz dinliyor gerçekten, sadece benim sözümü dinliyor ama olsun, o da yeter şimdilik, ben de maaşallah diyeyim oğluma :)
Benden başka biri uyarırsa, çok sinirleniyor, eliyle koluyla bişiler diyor, bağırıyor, sonra gelip bana sarılıyor mahzun mahzun...

geçmişi okudum, yazacak o kadar çok şey var ki onun için hiçbişi yazmıyorum siz her konudaki yorumumu tahmin ediverirsiniz gari:))

yoğurdu serhan da yemiyodu şimdi yiyor çok şükür yemek aralarında sade yiyo ama sadece yoğurt yedirdiğimde ballı ve muzlu veriyorum ama balı kestim çünkü dün farkettim serhanın vucudunu kırmızı noktalar sarmış farklı olarak bal verdim sanırım baldan bikaç güne geçmezse dr götürücem

baldan olabailir evet...yiyi ya o da başlamış yoğyrt yemeye maşallah...Nihan muz yemeyi çok seviyor ama kabız oluyor sürekli...veremiyorum her zaman(

ohhh kolayını buldun işin walla.. olmaz öyle! okuduğunu anlayalım

aaaa üstüme iyilik sağlık okudum walla

Nasıl olacak o bea :26:

yaw arkidişler beni tanımadınız mı artkın, tahmin edin olsun bitsin:)) mesela geceki halinize güldüm, Hilalin eski neşesine kavuşmasına sevindim, Ata için dua ettim ..... :))

şimdik bir sorum var:
bebelerin yemeği çorbası ya da sütü ne sıcaklıkta oluyor...Nihan sanki çok soğuk tüketiyor her şeyi...yediği en sıcak şey oda sıcaklığında da...biraz sıcak olsun hayatta yemez...ılık bile...

yanlış mı alıştı diye korkuyorum...sizinkiler nasıl yiyor?

Oyyy, kıyamam, ikisinden de korkmuştur kuzu...
Uyanınca yer inşallah annesi...

Yerim o küçük yalakayı
felaket bişey ya işini çok iyi biliyo..
ewet canım 32nin içindeyim öyle böyle:)))))
saol canım ewet küçük ama tertemiz bir ewim olcek inşallah
ohh ne güzel:)
neyse bari kaybetme bunu:)
benimkide öyle yazgı hayır desemde kendimi yırtsamda saçlarımı yolsam ağlasamda o yapacağını yapıyor!
kıyafet dolabını 100kez hayır dökme dedim bağırdımeline şaplattım ağladım küstüm ama kar etmiyor oranın önüne geçip gözümün içine bakarak alıp atıyor hepsini yere..

cery ağzının yanmayacağı kadar sıcaklıkta yiyor yani ılık denebilir..

ben hala bilekte ölçme yöntemi kullanıyorum yedirdiğim herşeyde yani ya bilekteki ılıklıkta yada soğuk yediriyorum

devam sütünü içince öğürüyor sıpam.şimdiden yemek secmeye başladı..hiç bir markanın kini veremedim..inek sütünü az da olsa içiyor ama..onda da marka seciyor..yoğurt hiç veremiyorum ama..
ben de bilek yöntemini kullanıyorum hala..ılık oluyor yedikleri ..laf aramız da ben de çok sıcak yiyip içemem dilim kabarır hemencecik
kuzuya pisiklet aldım hauz aldım 200 tanede top aldım ohhhh battım rahatladım

güle güle kullansınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…