2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cery ağzının yanmayacağı kadar sıcaklıkta yiyor yani ılık denebilir..

ben hala bilekte ölçme yöntemi kullanıyorum yedirdiğim herşeyde yani ya bilekteki ılıklıkta yada soğuk yediriyorum

Ben sıcak yenmesi gereken yemeği sıcak yediriyorum.
Ama bizim yiyebileceğimizden daha az sıcak oluyor tabi.

teşekkür ederim:))
sanırım biraz daha sıcak yiyebilirdi ama böyle alışmış oldu...süt ve yoğurdu zaten soğuk denebilecek şekilde tüketiyor yaz geliyor sorun yok ama seneye daha sıcak yemeye alışsa iyi olur o halde...

anladım canım sağol...Nihan da yoğurt yemiyordu şimdi de çok yemiyor ama sonuçta yiyor...zaman zaman tekrar tattırmak lazım...bir süre sonra yiyorlar...

Ben de ılıkdan biraz sıcakla başlıyorum yedirmeye ama o kase bitene kadar buzzz gibi oluyor

kuzuya pisiklet aldım hauz aldım 200 tanede top aldım ohhhh battım rahatladım

Sefan olsun güle güle kullansın
Ben de dün toplardan aldım 100 tane, önce park yatağında deneyeceğim severse o zaman havuz ve 100 top daha alacağım, bi de kulelerden ve varillerden aldım fiyatları uygunmuş 7-8 tl idi hepiciğiburada.com da, bi de pınarın önerdiği yırtılmaz kitaplardan aldım bikaç tane,eşyalar hayvanlar renkler falan,onlarda 2 tl falan civarıydı.biraz değişiklik olsun bu ay kuzuya.

serhanı uyuttum biraz size bakayım yemek yapıcam dünden çorba ve pilavım var ana yemek ne yapsam acep diyorum serhana da yedirebileceğim bişey olmalı azcik düşüneyim bu arada
az evvel site tadilattaydı yine giremedim

bende ılık yediriyorum çorbasını falan serhana vermeden önce ne yedirecek yada içireceksem hep bakarım tadına ve sıcaklığına öyleki kendi sütümün bile tadına bakmıştım arkadaşlara söylediğimde öööğğ demişlerdi halbuki oda süt sizce garipmi ne dersiniz

sellam arkadaşlar nasılsınız. ben çok mutluyum çünkü Yigenim günden güne iyileşiyor Allahıma çok şükürler olsun kii... eski neşeside geldi 2 hafta hastanede yatacak ama olsun yeterki iyileşsin sevimli böceğim...Dua eden bütün arkadaşlarmdan Allah razı olsun...

bu arada bende hala oğlum ereni süte alıştıramadım. ağzını eliyle kapatıyor ve hemen herşeyi kokladığı için eliyle itiyor...neyseki yoğurt ve peyniri bol tüketiyor...

biz biborunuda bıraktık nasıl oldu anlamadım ama ağzına sürmüyot illaki bardakla içecek tabiki kendisi yapacak...(eşşek sıpası)

artık acayip taklıt yapmaya başladı... benim sakız çiğneyişini. babasının araba kullanışını dedsinin gibi nasıl kalktığını dedesi de ( ıh ıh diye kalkıyormuşşş).... kv gibi zaten hala çok konuşuyorda...:) onu
geçtim...

çişimizide yaptıktan sonra söylüyoruz olacak sanırım bişiler ilerleyen zmanalarda ...

çok sevindim canım daha da iyi olur inşallah allah yaşatmasın bidaha
maşalah oğluşunada aferin ona akıllı bıdıkk

biz dr dan geldik

tamamen alerjik dedi bu alerji tetiklemiş burun akıntısı ve öksürük buna bağlı dedi

hoş geldiniz geçmiş olsun canım biz mayıs sonu yaptırıcaz su çüçeğini hepatit aşısını sormamıştım gidince onuda sorayım bu ay sonu 12. ay aşılarımızı olucaz
inşallah çabuk geçer öksürük ve burun akıntısı neye alerjisi var acaba??
bende de var alerji inşallah serhan bana çekmemiştir özellikle arı alerjisi ben bi kez ölümden döndüm o yüzden

Şebnemcim çok geçmiş olsun ATA paşama yedikleri bişey alerji yapmıştır.
Sütü bende çok ılık yapıyorum ama nedense fazla içmiyor sütü zillim 150 cc den 50-60 cc kadar içiyor ...
Sabahları çok iyi içiyor bebe büsküvisi ile 240 cc yi deviriyor....

Hatice,yeğeninin iyileşmesine çok sevindim, gözünüz aydın, Allah tekrarından korusun.

Şebocum, Ata kuzumun ciddi bir durumu olmadığına da sevindim, geçmiş olsun.

Epey toparladım işleri, hatta dosyalamaların bir kısmını bile yaptım, az bi dosya işi de yarına kaldı, haftaya daha rahat olacam inşallah...

canım pek yediklerinden olmuş gibi görünmüyor çünkü farklı hiçbirşey yedirmedim
neye alerjisi olduğunu tespit etmek için bir test yaptırıcam onuda buralarda yapmıyorlar ya ist veya izmire gidicez bakalım şu dönemi atlatalımda

eğer kontrol altına alınmazsa allerjik astıma kadar gidermiş o yüzden dikkat etmemiz lazım

Yağmur cnm yeğeninin durumuna çok sevindim, Allahım tüm şifa bekleyenlere şifasını versin inş.

Ata beyimiz de alerji olmuş, geçmiş olsun Şebnemcim farklı bişi yemiş miydi bu ara?

Biz de tüketirsek ılık tüketiyoruz çorba vs. gibi yemekleri

gel İstanbul'a CANIM ...Netice de herseye alerjisi olablir toza,yediklerine içtiklerine ,kıyafetleri bile bünye büyüdükçe yapar canım

Eymen midesi boş bi halde uyumuştu öğle uykusuna, uyanınca da çorbayı reddetti, ben de havayı güneşli görünce biraz parka götüreyim oynar gelince yer diye düşündüm..çıktık parkta koştu oynadı eve gelince yine ııhhh içmedi,zorla 2-3 kaşık( şimdi de uyudu halbuki 6 gibi uyuyo ikinci uykuyu, sanırım hasta oluyo kuzum ya da diş çıkarıyor bilmiyorum

Şebnemcim, bi arkadaşım alerji testlerinin 3 ya da 4 yaşından önce yapılmadığını söylemişti, sizin doktor bir şey dedi mi bu konuda?
Bir de bahar döneminde başlayan alerjilerin polen alerjisi olma ihtimali yüksek, aklında bulunsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…