- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.721
cery ağzının yanmayacağı kadar sıcaklıkta yiyor yani ılık denebilir..
ben hala bilekte ölçme yöntemi kullanıyorum yedirdiğim herşeyde yani ya bilekteki ılıklıkta yada soğuk yediriyorum
Ben sıcak yenmesi gereken yemeği sıcak yediriyorum.
Ama bizim yiyebileceğimizden daha az sıcak oluyor tabi.
abartma beaaaaa
devam sütünü içince öğürüyor sıpam.şimdiden yemek secmeye başladı..hiç bir markanın kini veremedim..inek sütünü az da olsa içiyor ama..onda da marka seciyor..yoğurt hiç veremiyorum ama..
ben de bilek yöntemini kullanıyorum hala..ılık oluyor yedikleri ..laf aramız da ben de çok sıcak yiyip içemem dilim kabarır hemencecik
güle güle kullansınnn
şimdik bir sorum var:
bebelerin yemeği çorbası ya da sütü ne sıcaklıkta oluyor...Nihan sanki çok soğuk tüketiyor her şeyi...yediği en sıcak şey oda sıcaklığında da...biraz sıcak olsun hayatta yemez...ılık bile...
yanlış mı alıştı diye korkuyorum...sizinkiler nasıl yiyor?
kuzuya pisiklet aldım hauz aldım 200 tanede top aldım ohhhh battım rahatladım
sellam arkadaşlar nasılsınız. ben çok mutluyum çünkü Yigenim günden güne iyileşiyor Allahıma çok şükürler olsun kii... eski neşeside geldi 2 hafta hastanede yatacak ama olsun yeterki iyileşsin sevimli böceğim...Dua eden bütün arkadaşlarmdan Allah razı olsun...
bu arada bende hala oğlum ereni süte alıştıramadım. ağzını eliyle kapatıyor ve hemen herşeyi kokladığı için eliyle itiyor...neyseki yoğurt ve peyniri bol tüketiyor...
biz biborunuda bıraktık nasıl oldu anlamadım ama ağzına sürmüyot illaki bardakla içecek tabiki kendisi yapacak...(eşşek sıpası)
artık acayip taklıt yapmaya başladı... benim sakız çiğneyişini. babasının araba kullanışını dedsinin gibi nasıl kalktığını dedesi de ( ıh ıh diye kalkıyormuşşş).... kv gibi zaten hala çok konuşuyorda...:) onu
geçtim...
çişimizide yaptıktan sonra söylüyoruz olacak sanırım bişiler ilerleyen zmanalarda ...
serhanı uyuttum biraz size bakayım yemek yapıcam dünden çorba ve pilavım var ana yemek ne yapsam acep diyorum serhana da yedirebileceğim bişey olmalı azcik düşüneyim bu arada
az evvel site tadilattaydı yine giremedim
bende ılık yediriyorum çorbasını falan serhana vermeden önce ne yedirecek yada içireceksem hep bakarım tadına ve sıcaklığına öyleki kendi sütümün bile tadına bakmıştım arkadaşlara söylediğimde öööğğ demişlerdi halbuki oda süt sizce garipmi ne dersiniz
Ben de ılıkdan biraz sıcakla başlıyorum yedirmeye ama o kase bitene kadar buzzz gibi oluyor
Sefan olsungüle güle kullansın
Ben de dün toplardan aldım 100 tane, önce park yatağında deneyeceğim severse o zaman havuz ve 100 top daha alacağım, bi de kulelerden ve varillerden aldım fiyatları uygunmuş 7-8 tl idi hepiciğiburada.com da, bi de pınarın önerdiği yırtılmaz kitaplardan aldım bikaç tane,eşyalar hayvanlar renkler falan,onlarda 2 tl falan civarıydı.biraz değişiklik olsun bu ay kuzuya.[/QUOTE
güle güle kullansın..
siz böyle aldıkça ben de özeniyorum ama eve 1 tane bile fazladan bir şey alamam şu ara..:2:
:80::80:hepinize iyi günler ben kaçıyorum
biz dr dan geldik
tamamen alerjik dedi bu alerji tetiklemiş burun akıntısı ve öksürük buna bağlı dedi
Şebnemcim çok geçmiş olsun ATA paşama yedikleri bişey alerji yapmıştır.
Sütü bende çok ılık yapıyorum ama nedense fazla içmiyor sütü zillim 150 cc den 50-60 cc kadar içiyor ...
Sabahları çok iyi içiyor bebe büsküvisi ile 240 cc yi deviriyor....
canım pek yediklerinden olmuş gibi görünmüyor çünkü farklı hiçbirşey yedirmedim
neye alerjisi olduğunu tespit etmek için bir test yaptırıcam onuda buralarda yapmıyorlar ya ist veya izmire gidicez bakalım şu dönemi atlatalımda
eğer kontrol altına alınmazsa allerjik astıma kadar gidermiş o yüzden dikkat etmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?