- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.741
kuzuya pisiklet aldım hauz aldım 200 tanede top aldım ohhhh battım rahatladım
şimdik bir sorum var:
bebelerin yemeği çorbası ya da sütü ne sıcaklıkta oluyor...Nihan sanki çok soğuk tüketiyor her şeyi...yediği en sıcak şey oda sıcaklığında da...biraz sıcak olsun hayatta yemez...ılık bile...
yanlış mı alıştı diye korkuyorum...sizinkiler nasıl yiyor?
serhanı uyuttum biraz size bakayım yemek yapıcam dünden çorba ve pilavım var ana yemek ne yapsam acep diyorum serhana da yedirebileceğim bişey olmalı azcik düşüneyim bu arada
az evvel site tadilattaydı yine giremedim
bende ılık yediriyorum çorbasını falan serhana vermeden önce ne yedirecek yada içireceksem hep bakarım tadına ve sıcaklığına öyleki kendi sütümün bile tadına bakmıştım arkadaşlara söylediğimde öööğğ demişlerdi halbuki oda süt sizce garipmi ne dersiniz
Eymen midesi boş bi halde uyumuştu öğle uykusuna, uyanınca da çorbayı reddetti, ben de havayı güneşli görünce biraz parka götüreyim oynar gelince yer diye düşündüm..çıktık parkta koştu oynadı eve gelince yine ııhhh içmedi,zorla 2-3 kaşık( şimdi de uyudu halbuki 6 gibi uyuyo ikinci uykuyu, sanırım hasta oluyo kuzum ya da diş çıkarıyor bilmiyorum
2 gün ateşliydi Hilal diş yüzünden ama huysuz ve yemek bile emiyordu hep soğuk bişeyler yemek istedi ve muzu daha çok yedi neşesi yerine geldi dişten sonra da sulu kaka yapmaya başladı zilli ama şuan iyi
şimdi merak edip baktım ben biraz korkunç anlatmışım ama genelde bu yöntem uygulanıyomuş belli bi yaş sınırıda yazmıyodu
2 gün ateşliydi Hilal diş yüzünden ama huysuz ve yemek bile emiyordu hep soğuk bişeyler yemek istedi ve muzu daha çok yedi neşesi yerine geldi dişten sonra da sulu kaka yapmaya başladı zilli ama şuan iyi
o kitaplardan bende aldm hayvanlar bide kelimeler bide deniz yıldızı banyo kitabı almıştım bayıldı özellikle hayvanlar olan elinden düşmyo bide ben hayvanların seslerini taklit ettim alıp alıp bana geliyo yine yap dieBen de ılıkdan biraz sıcakla başlıyorum yedirmeye ama o kase bitene kadar buzzz gibi oluyor
Sefan olsungüle güle kullansın
Ben de dün toplardan aldım 100 tane, önce park yatağında deneyeceğim severse o zaman havuz ve 100 top daha alacağım, bi de kulelerden ve varillerden aldım fiyatları uygunmuş 7-8 tl idi hepiciğiburada.com da, bi de pınarın önerdiği yırtılmaz kitaplardan aldım bikaç tane,eşyalar hayvanlar renkler falan,onlarda 2 tl falan civarıydı.biraz değişiklik olsun bu ay kuzuya.
slm
biz oğlumla okula gittik benim öğrencilerin folklor çalışmasını izlemeye, okulun bahçesinde ablalarla oynadık geldik
güle güle oynasın delikanlı, özendim ben de mi alsam, hafta sonu bir çarşı yapalım da galiba sonra ben de alcam havuz
ben ılık bile sayılmayacak kadar ısıtıyorum yoksa yemiyor paşam
ben de bakmıştım tadına ısısına, kendimi buna ikna etmem zor olmuştu ama pişman değilim, çok merak etmiştim
Ben de ılıkdan biraz sıcakla başlıyorum yedirmeye ama o kase bitene kadar buzzz gibi oluyor
Sefan olsungüle güle kullansın
Ben de dün toplardan aldım 100 tane, önce park yatağında deneyeceğim severse o zaman havuz ve 100 top daha alacağım, bi de kulelerden ve varillerden aldım fiyatları uygunmuş 7-8 tl idi hepiciğiburada.com da, bi de pınarın önerdiği yırtılmaz kitaplardan aldım bikaç tane,eşyalar hayvanlar renkler falan,onlarda 2 tl falan civarıydı.biraz değişiklik olsun bu ay kuzuya.
Günaydın, cumanız hayır olsun canlarım,
Dün akşam bir avmde Doruk'tan bir ay küçük kızı olan bir arkadaşımla buluştum. Dönerken, o gayet enerjikti, bense pert... Çünkü onun kızı biraz arabasında, biraz annesinin kucağında oturdu, en kötü ihtimalle sehpaya tutunarak ayakta durdu. Doruk arabadan atladı, oturduğumuz yeri keşfetmek için yürümek istedi, sehpanın altından geçti, üstüne çıktı, koltuğa tırmandı, indi, arabasını sürmek istedi, şekerliği boşalttı, şekerleri yere attı, sonra tekrar şekerliğe doldurdu, ayyy daha anlatayım mıUzun lafın kısası, dötü kurtlu çocuğum ne bir sn sabit durdu, ne iki çift laf ettirdi, canıma okudu. Kızmadım ama çok yoruldum, Allahım ben nerde hata yaptım, bu çocuk niye böyle oldu dedim, bulamadım. E bizim bebelerin nerdeyse hepsi böyle olduğuna göre, hepimiz mi hata yapıyoruz yafu?
Günaydınnnn
sabah 4 te bi uyandım keremle birlikte yatıyoruz, ne zaman aldım yanıma niye aldım hiçççç hatırlamıyorum:26:
istediğiniz linkte burda
Hepsiburada.com : İlk Gördüklerim - Hayvanlar | Kitap
biz hatayı şurda yaptık,hamileyken "kızlar hurma yiyelim faydalıymış, hadi şimdi de balık yağı kullanalım çok yararlı, fındık fıstık ceviz yiyelim çocuğa çok yararlıymış aman folik asiti ihmal etmeyelim" falan filan derken daha içerde çocukları enerji bombası yaptık,şimdi de sonuç bu
Keronun ayakkabısının önü yırtılmış,ne kadar kuduruk olduğunu var sen düşün,milletin çocukları ancak ortaokul döneminde futbol oynarken ayakkabısını yırtar bizimki 1 yaşında başladı yırtmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?