2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn
ay sorma bak bana da geçen gittiğim komşu hatırlattın anlatmıştım günüm vardı cemy çok eğlendi die de diğer kız annesinin dizi dibinde durdu yada oturup oyuncaklala oynadı benimki bilimum süs eşyasını karıştırdı düşürdü büfenin kapağını açtı içindekilere sardı perdeyi çekiştirdi büfenin camını öptü yaladı batırdı enson kadının koltuklarının boncuklarını söktü diğer bebeğin emziğini alıp emmeye başladı ben dayanamayıp kalktım ha sürekli diğer odalara ve balkona kaçmaya çalışmasını hiiiiççç anlatmıyorum
bizimkinin de tabanları yırtılmış afacan bebeler bea

EBRUYA katılıyorum mesela dün akşam detrejan dolabını açmış sıvı sabun yalıyodu önce kızıyodum ki eser geldi bağırdı fln dedim kızma bizim hatamız biz o kapağı açamıyacağı hale getirmeliyiz sonra ulaşabileceği bütün prizleri kapatmıştım birini unutmuşum eser yakaladı parmağını sokarken koktu bağırdı kuzumda korktu ağlamaya başladı hemen kapattım prizi sakinleştirdim önüne getirip babasıyla birlikte dokunmaması gerektiğini anlattım anlamadı ama anlicak sağlıklı bir çocuk büyütmek çok büyük sabır istiyor ama ben bu sabrı göstericem

Kesinlikle katılıyorum. Ya dolapları açılamaz hale getireceksin ya da deterjanı ulaşamayacağı yere koyacaksın, ben ikinciyi yapıyorum, dolapları açıp kapatıyor, arabalarını koyuyor oraya, sonra gidip alıyor falan, güzl bir oyun kuruyor kendi kendine, bundan mahrum etmek istemiyorum.

Dün gece bi ara uyandı, aldım kucağıma, sarıldım öptüm kokladım, yatırdım koynuma, sarmaş dolaş uyudu. Daldığında yüzünde muhteşem bir gülümseme vardı, içim eridi resmen, mutluydu işte uykuya dalarken. Bu görüntü neye değişilir ki... Uyandığında kızıp bağırabilirdim de uykuya yenik düşüp, o zaman olur muydı ki o gülümseme?

günaydın:))
bu gün o kadar uykusuzluk ve yorgunluğa rağmen kendimi çok iyi hissediyorum
yazdıklarınıza çok güldüm sıpalar nasıl da sevimli oldular
büyük md geldi işler coğaldı hemen nickim burada olsa da ben olmayabilirim..
heyoo bugün cuma:))
gününüz güzel geçsinnn

Günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar..
Bundan sonra sınırlı girebileceğim sanırım internete, çünkü şirketin ana server ında yapılan yeni düzenlemeye göre birçok şey değişti, hatta hiç giremeyebilirim bile, bilginize...

Haticecim, yeğenin için çok sevindim, Allah tekrarından korusun..

Şebnemcim, Ata da ciddi bir rahatsızlık çıkmamasına sevindim, alerjinin genetik olabileceğini söylemişti bizim doktor, İklim in de gözleri ile başı dertte, sürekli gözünü ovalıyor ve kıpkırmızı oluyor, 1-2 saat sonra geçiyor kendiliğinden..

Dün deli gibi alışveriş yaptım ama kendime değil İklime, kendime yine bir çöp bile almadım :))
Bisiklet, havuz, 200 adet top, ayakkabı ve bilimum ıvır zıvır aldım, çok mutluyum nedense :))

Biraz işlerime bakayım, fırsat bulursam gelirim yine...

çok güzel bi paylaşım kendime gıcık oldum şimdi(( bazen öfkeme we tahamülsüzlüğüme yenilip bağırıyorum kuzuma (hoş o anlamıyor gelip boynuma sarılıyor danım diye ama)
yapmamak lazım ben sucu kendimde arıyorum hep.. tamam kuzum çokk yaramaz 1 saniye bile yerinde durmayan her tarafı altüsteden bi çocuk ama bnde hamileliğin, burda kaynanatörle olmanın bi türlü bi düzen kuramamanın wermiş olduğu sıkıntıyı yansıtıyorum(
her bağırdıktan sonra o bana yalakalık yapınca bir daha bağırmicam desemde sinirime hakim olamıyorum SUÇLUYUM
ceren oyanalanmıyor malesef topları alıp kaçıyor we toplar elinde aynı azmanlıklarına dewam ediyor.. oyuncak şuan bi köşede terk edilmiş duruyor..
cery merdiwenlerin önünde yukarı çıkmak için mızmızlanıp duruyor
bir an önce taşınsakkkkk
ewet ewet bnde buna bağlıyorum:)))) bol bol ıhlamur, rahatlatıcı çaylar içsm bunda etkisi olurmu acep
ewet ben bunu yapmak için bi adım attım örneğin.. buzdolabını 10larca kez talan ettikten, sütleri yemekleri döktükten sonra internetten buzdolabı kilidi,çekmece kilidi we dolap kilidi siparişleri werdim..
buzdolabına taktım kilidi kurtuldum ama gözü orda açık bi anını yakaladığında sonuç yine aynı oluyor:97:
çekmeceleri daha kilitleyemedim çünkü onlar widalıymış taşınırken yatak odasını falan monteeden adama taktracağım artık... taşınacağım die burdaki mutfak dolaplarına falanda takmak istemedim boşuna

Herkese günaydınn
Bugün kuzu abisi okula gitmeden uyandı sonra da uyumadı, uyku saatleri iyice şaştı, az sonra uyutur gelirim görüşürüzz

playskool yaramaz toplar oynamam için bana kalmıştır... bilginize

Ulaş oynar, üzülme :)

İklim kuzu güle güle kullansın cicilerini.
Ben de Doruk'a birşey alınca çook mutlu oluyorum. Kendime alınca da mutlu oluyorum ama pek alamıyorum bu aralar :)

Noluyor bu şirketlere, ne istiyorlar kk'mızdan bea Sen de Vınn al bi tane

Sen çok suçlama kendini, bizden farklı bir durumun var sonuçta, hamilesin, sinirlerinin daha az sağlam olması normal... Ama yine de mümkün olan en sakin halini korumanda yarar var tabi :)

bugün kuzum ilk kez traş olacak umarım çok korkmaz

Çok değişecek kuzu, adam gibi olacak, hazır mısın?
Biz 5 kez traş olduk da, ordan biliyorum :)
Şimdiden sıhhatler olsun...

hepinize Günaydın ve hayırlı Cumalar;
Kafam bir ton oldu walla işlerden Hilal yine grip olcak gibi burnu da akıyor ateşi yok allahtan....
Sizler iyisinizdir umarım

Günaydınlar!!yeni günşli bir gün daha!

Bizim bir arkadaşımız anlatıyordu ben hamile iken..kızı var ,o zaman 1,5 yaşında
ders1.kızı (babası anlatıyor!!!!!)annesinin diplomasını yırtmış ,anne baba bağırmış küçük kızına .sonra babası bize diyor ki biz bağırdık ama çocuk anlamaz ki neden bağırdığımızı ,sadece bağırdımızı görüyor..önüne senet de,çek de,para da koysan ,yırtar....
ders2.aynı kız,aynı baba..anlatıyorlar..kızı yetişmez diye masadaki yumurtaları (herhalde hamurişi yapacaklardı)bırakıp çıkmışlar odadan-kızın haftalar önce boyu yetişmiyordu..ama o an yetişince,yumurtaları almış,yere atmış ve üstüne (!!!!)patinaj yapmış yavrucak ...buradan çıkartacağımız sonuç:=zaman çabuk geçiyor ,boyları çabuk uzuyor olacaktır:)

herkes 200 top almış ,güzel..peki birkaç ay sonra(2 yaşına yaklaşınca olurmuş) top atma oyunları başladığında her apartmandan kafamıza top düşmesin:)

Günaydınlarrr efenimmmmm:) Ne zamandır ben de giremiyodum..Korkunç bi 3 hafta geçirdik dodo 4 diş birden çıkarmaya çalışınca gecemiz gündüzümüz birbirine girdi dağıldık. Arada 2 gün de feci ateşlendi üstüne benim boynum tutuldu katır tepmişe döndüm valla..Gece uyanıp sabah kalkıp işe gelen anneler sizi çok iyi anladım bu süreçte Allah sabırlar versin hepimize çok zormuş..Dün bakalım uyanmadı hiç maşallah inşallah dönmüştür eski düzenine...
Bu arada bizimki tek uyku uyuyo öğlen gündüz ikinci uykuya götürüyorum ama mümkün değil uyumuyo..O tek uyku da max.1.5 saat, en az 2 saat olması lazım uzatmaya çalışıyorum ama pek bi başarı yok henüz..sizinkiler ne alemde? tek uykuya düşen var mı?

kızımı uyutalı yarım saat oldu iki posta çamaşırı yerleştrdim işim war ama şööle bacaklarımı kösüp laptopumu kucaama alıp kaskımıda takıp sörf yapasım geldi bu ne kadar sürer allah bilir ama her an bi ıııı die ses gelebilir

iki gündür ayrı yatıyor kuzum. allahıma şükür hemen uyanıyorum dibimdeki odada onun etkisi war bide kapının hemen girşinde tam park yataga göre bi boşluk war oraya koydum. dün gece emdikten yarm saat sonra tekrar uyandı emmek istemedi yerine koydum agladı ikimizin ortasına gelince mışıl mışıl uyudu 5 gibi yerine geri götürdüm. bugünse bazen oluyor bu. korkutuyorlar kuzumu ve hem gözü kapalı bi o yana bi bu yana dönüyor hemde hıçkırarak ağlıyor ııı ıı die bagırıyor bugünde öyle oldu. 6 gibi. hemen aldım kucaama gene aramıza koydum biraz sakinleşti emzirdim tekrar sarmaş dolaş uyuduk. şimdilik iyi gidiyor diyebilirmiyim bilmiyorum ama normaldede alıyordum bazen yaağıma. okuyorum sürekli. başucunda duası war fln ama korkutuyorlar nedense..

mümkündür biz komşularda ve apartman bahçesinden mandal topluyoruz top da toplarız

Son düzenleme:

deryacım seninki hala akşam sekizbucuk sabah 7 yapıyorsa o tek uykuyu bile uyuması mucize:) bnmki sabah max 1,1.5 saat maksimum ama. öğlende 1 saat toplam 2 2 bucuk saat uyuyo akşamda dokuza gelmeden uyumuş oluyoruz sabahda 7 bucuk. tek uyku için bence erken 3 yaşında kadar çocukların gündüz uykusuna ihtiyacı warmış en az 2 yaşına kadarda 2 uyku olmalı bence. akşam ki uykuyu biraz geç vakte al cunku yaz geldi güner uzicak o zmn iki uyku uyur sabah nasılsa erkenden dikilcektir gene.

o yaramaz bebeiklerin hepsini kocaman öpüyorum, nasılda tatlılaştılar

Esintoş kıyma bebişimin güzel saçlarına yaa, çok güzel saçları var

Deryacım furkan 2 yaşını doldurana dek 2 kez uyumuştu, bu da uyur herhalde çünkü gece geç yatıyoruz

canım buralar çok ısındı ensesi çok terliyo o kadar uzadı ki saçları ağzına giriyo sürekli yiyo o da huy edindi benimde içim acıyo ama kesicez mecburen

günaydınnnn herkes iyidir inşallah

biz dün geceyide neredeyse sorunsuz allattık umudum artıyor her geçen gecenin ardından olacak olacak inanıyorum
serhanı dün 9 da 150cc keçi sütü vererek uyuttum 11:30 gibi mızıldanmaya başladı bir kez salladım uyudu sonra 12:30 yine uyanacak gibi oldu ılık suu diyorum ve teşekkür ediyorumm verdim 60cc içmiştir rahat sonra 4gibi isyan çığlığıyla uyandık tabii sallıyım su veriyim dedim maalesef bu sefer yemedi:)) ve 120cc mama içirdim sabah da 7 de kalktık neyse 3kez mamadan iyidir zamanla bunuda vermem artık

yarın serhana birde annemlerde doğum günü yapıcaz teyzesi ve kuzenleri gelememişti oyüzden maksat eğlence olsun bize hergün doğumgünü :)) hava güzel bugün parka çıkarız oğluşum ve kız arkadaşıyla şimdi uyuyor az önce uyandı salladım uyudu bi süre daha uyur umarım

Hepimiz aynı anda aynı oyuncakları alıyoruz çok komik
Ayrıca benim eski şirketten sonra sizinkiler de sizi sabun yapma yolunda hızla ilerliyorlar

bugün kuzum ilk kez traş olacak umarım çok korkmaz

aaa neden uzatsana çok hoş böyle,önlerini kes gözüne gelmesin yeter, ben uzatıcam lüle lüle zaten kız gibi olacak,hem kız hevesimi almış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…