2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım buralar çok ısındı ensesi çok terliyo o kadar uzadı ki saçları ağzına giriyo sürekli yiyo o da huy edindi benimde içim acıyo ama kesicez mecburen

bizde düşünüyoruz önleri ben almıştım bir iki kez ama arkalar yanlar uzadı toka takıp toplanır şu an ama babası istemi aslında bende istemiyorum seviyorum uzun saç ama yaz geliyo zaten serhanın sadece başı terler normalde yazın düşünemiyorum sanırım bir ay sonra falan bizde kestiricez
şimdiden sıhhatler olsun bıdıka

kızım 1 *2 aydır 1 defa 45dak-1.5 saat ..ortalama 1 saat ..uyuyor

Bişeyleri atma oyunları bizde başlayalı çok oldu,yerçekimine karşı çok ilgisi var çocuğumun

Geçmiş olsun bacım umarım geçmiştir o döneminiz,Kero 9 aylıkken 8 dişi vardı 13 aylık oldu hala 8 dişi var,ters benim oğlum.
Uyku sormuşsun 7:15de ben uyandırıyorum sonra bakıcısında süt içip 1-1.5 saat daha uyuyor sonra da öğleden sonra 1 -1.5 saat uyuyor o kadar. Bu uzun zamandır böyle.

Öyle korkutmuşlar falan diye düşünmesene beee,melek o, kötü rüya falan görüyordur işiyordur susuyordur vs,bi dünya sebep var uyanmasına.

günaydın,
süt den laf dinlememezlikden uykudan konuşmuşsunuz dün.
şimdi ben yazıp da sizi delirtmeyeyim

son 2 gün kızım akşam ben gitmezsem sanki hiç çağırmayacak gibi beni...biz birlikte uyuyoruz..yattıktan sonra (saat 20 de yatyor)eskiden 2 saat ara ile 2 defa (saat 9,11)çağırıyordu beni..sonra 1 düştü çağırmalar..son 2 gün hiç gitmezsem çağırmaz gibi..ve artık bize (yetişkin isanlara)benzeyen uykuya dalmalar sergiliyor gibi ,sokuluyor..

Son düzenleme:
günaydın canlar,acil bir sorum var.
siz dışarı çıkarken yanınıza çorbayı nasıl alıyorsunuz?yani benim ısı muhafazalı kabım falan yok.sizler nasıl yapıyorsunuz?Isıtıp yanıma alsam içireceğim vakti kadar soğuyacak.soğuk içse ne olur ki?

Çok kötü olur, sen içer misin soğuk? Yani son 1 yıldır içmek zorunda kalıyor olabilirsin ama pek keyif aldığını sanmıyorum :)
Benim süt sağdığım zamanlar için aldığım ısı muhafazalı bir çantam var, ısıtıp ona kokuyorum kavanozu. Sen bir poşete koyup bir de havluya sararsan biraz muhafaza eder. Gittiğin yerde ısıttırma imkanın yok mu?

ha bu arada Alp le bahsettiğiniz göz temasını kurmayı denedim azönce.çenesine dokunup kafasını kendime çevirdim,çünkü Alp diye yırtınsamda yaramazlık yapıyorsa dönüp bakmaz.neyse,baktı gözlerime,ben yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalışırken o kaşla göz arasında yanağıma tırnaklarını geçirip,döndü totosunu.
ama ben bu hallerinide seviyorumher halini seviyorumbana eziyet etsede seviyorum
hem ümidim var diğer denemeler için.

Son düzenleme:

yani sıcak suyun içine koydurabilirim tabi.olur mu ki öyle?
oğluşla deniz kenarına gidelim dedim,oturalım biryere,yani enazından arabamızı parkedelim,sonrasında oturmak pek mümkün olmaz,full time kudurmaca

oğluşla deniz kenarına gidelim dedim,oturalım biryere,yani enazından arabamızı parkedelim,sonrasında oturmak pek mümkün olmaz,full time kudurmaca

Yanına sıcak olarak al, sıcak suyun içine de de koyunca idare eder halde gelir kanımca...
Oturmak mı :26:

ya valla ben iice ısıtıp alıyorum yanıma genelde çok zaman geçmiyo üstünden ılımış oluyo ama baktım çaryok soğuk içiriyorum mümkünde bende sıcak suyun içine koyuyorum o da biraz ılıtıyo

AYLÜNNN zaten içim acıyo kestiricem die amagece bi kalkıyo ensesi su içinde yazık kuzuma kıyamıyorum kescez naapalım

Geldık.masallah bıseyı yok.ama gozbebegını kontrol ettırmedım.o goz bebegını buyutme durumundan ben nefret edıyorum aynı duyguyu ogluma yasatmak ıstemedım.

derya mert saat 13:30 da tek uykuya alıştı ben gelene kadar uyuyo 4 e kadar yani gece 11 de uyuyo sabah 7 buçukta ayakta
ben eve kaçıyorum

ohhh gezin bakalım ....Termos kaplardan yokmu canım sıcak suyu hazırlarsın kavanozuda üstüne koyarsın yada çıkmadan önce 5 dk iyice ısıt Burcunun dediği gibi havuya da sarıp poşete koyabilirsin

Ben bugün burdayım ya, tıp oynayasınız geldi di mi
Yemeğe gidiyorum, geldiğimde herkes burda olsun, akşama kadar kişi başı en az 10 mesaj yazılacak, işte o kadar

avmden mi aldın hazeuzu topları falan?
sewdimi bari, tepkileri anlat sen
Ulaş oynar, üzülme :)

Sen çok suçlama kendini, bizden farklı bir durumun var sonuçta, hamilesin, sinirlerinin daha az sağlam olması normal... Ama yine de mümkün olan en sakin halini korumanda yarar var tabi :)
.
çalışıyorum dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyor ama düzelicekkkk
bizimki 2 kez uyuyor ilk uykusu 11-12gibi eğer o gecikirse (msafir, geç kalkma gibi durumlardan ötürü) o zamn 1,2 gibi uıyuyor we uzun uyuyor.. ikinci uykuya zorlamıyorum hem erken yatar diyorumakşam 9da yatrma çlışmalarına başlıyorum
kolayı war şekerim yanıma çorba almıyorum... ne işi war dışarda çorba morba
eğer ew gezmesine gidiyosam sorun yok.. ama dışarıya ya muzlu bisküwili yoğurt hazırlıyorum, ya kawanoz mama, ya danone danette falan..

eğer yok illa alıcam diosan hazır mama kawnozuna koy, bi cafeden lokantadan falan bi kase sıcak su rica et we benmari yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…