- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.781
canım buralar çok ısındı ensesi çok terliyo o kadar uzadı ki saçları ağzına giriyo sürekli yiyo o da huy edindi benimde içim acıyo ama kesicez mecburen
kızım 1 *2 aydır 1 defa 45dak-1.5 saat ..ortalama 1 saat ..uyuyorGünaydınlarrr efenimmmmm:) Ne zamandır ben de giremiyodum..Korkunç bi 3 hafta geçirdik dodo 4 diş birden çıkarmaya çalışınca gecemiz gündüzümüz birbirine girdi dağıldık. Arada 2 gün de feci ateşlendi üstüne benim boynum tutuldu katır tepmişe döndüm valla..Gece uyanıp sabah kalkıp işe gelen anneler sizi çok iyi anladım bu süreçte Allah sabırlar versin hepimize çok zormuş..Dün bakalım uyanmadı hiç maşallah inşallah dönmüştür eski düzenine...
Bu arada bizimki tek uyku uyuyo öğlen gündüz ikinci uykuya götürüyorum ama mümkün değil uyumuyo..O tek uyku da max.1.5 saat, en az 2 saat olması lazım uzatmaya çalışıyorum ama pek bi başarı yok henüz..sizinkiler ne alemde? tek uykuya düşen var mı?
Günaydınlar!!yeni günşli bir gün daha!
Bizim bir arkadaşımız anlatıyordu ben hamile iken..kızı var ,o zaman 1,5 yaşında
ders1.kızı (babası anlatıyor!!!!!)annesinin diplomasını yırtmış ,anne baba bağırmış küçük kızına .sonra babası bize diyor ki biz bağırdık ama çocuk anlamaz ki neden bağırdığımızı ,sadece bağırdımızı görüyor..önüne senet de,çek de,para da koysan ,yırtar....
ders2.aynı kız,aynı baba..anlatıyorlar..kızı yetişmez diye masadaki yumurtaları (herhalde hamurişi yapacaklardı)bırakıp çıkmışlar odadan-kızın haftalar önce boyu yetişmiyordu..ama o an yetişince,yumurtaları almış,yere atmış ve üstüne (!!!!)patinaj yapmış yavrucak ...buradan çıkartacağımız sonuç:=zaman çabuk geçiyor ,boyları çabuk uzuyor olacaktır:)
herkes 200 top almış ,güzel..peki birkaç ay sonra(2 yaşına yaklaşınca olurmuş) top atma oyunları başladığında her apartmandan kafamıza top düşmesin:)
Günaydınlarrr efenimmmmm:) Ne zamandır ben de giremiyodum..Korkunç bi 3 hafta geçirdik dodo 4 diş birden çıkarmaya çalışınca gecemiz gündüzümüz birbirine girdi dağıldık. Arada 2 gün de feci ateşlendi üstüne benim boynum tutuldu katır tepmişe döndüm valla..Gece uyanıp sabah kalkıp işe gelen anneler sizi çok iyi anladım bu süreçte Allah sabırlar versin hepimize çok zormuş..Dün bakalım uyanmadı hiç maşallah inşallah dönmüştür eski düzenine...
Bu arada bizimki tek uyku uyuyo öğlen gündüz ikinci uykuya götürüyorum ama mümkün değil uyumuyo..O tek uyku da max.1.5 saat, en az 2 saat olması lazım uzatmaya çalışıyorum ama pek bi başarı yok henüz..sizinkiler ne alemde? tek uykuya düşen var mı?
kızımı uyutalı yarım saat oldu iki posta çamaşırı yerleştrdim işim war ama şööle bacaklarımı kösüp laptopumu kucaama alıp kaskımıda takıp sörf yapasım geldi bu ne kadar sürer allah bilir ama her an bi ıııı die ses gelebilir
iki gündür ayrı yatıyor kuzum. allahıma şükür hemen uyanıyorum dibimdeki odada onun etkisi war bide kapının hemen girşinde tam park yataga göre bi boşluk war oraya koydum. dün gece emdikten yarm saat sonra tekrar uyandı emmek istemedi yerine koydum agladı ikimizin ortasına gelince mışıl mışıl uyudu 5 gibi yerine geri götürdüm. bugünse bazen oluyor bu. korkutuyorlar kuzumu ve hem gözü kapalı bi o yana bi bu yana dönüyor hemde hıçkırarak ağlıyor ııı ıı die bagırıyor bugünde öyle oldu. 6 gibi. hemen aldım kucaama gene aramıza koydum biraz sakinleşti emzirdim tekrar sarmaş dolaş uyuduk. şimdilik iyi gidiyor diyebilirmiyim bilmiyorum ama normaldede alıyordum bazen yaağıma. okuyorum sürekli. başucunda duası war fln ama korkutuyorlar nedense..
günaydın,
süt den laf dinlememezlikden uykudan konuşmuşsunuz dün.
şimdi ben yazıp da sizi delirtmeyeyim
günaydın canlar,acil bir sorum var.
siz dışarı çıkarken yanınıza çorbayı nasıl alıyorsunuz?yani benim ısı muhafazalı kabım falan yok.sizler nasıl yapıyorsunuz?Isıtıp yanıma alsam içireceğim vakti kadar soğuyacak.soğuk içse ne olur ki?
Çok kötü olur, sen içer misin soğuk? Yani son 1 yıldır içmek zorunda kalıyor olabilirsin ama pek keyif aldığını sanmıyorum :)
Benim süt sağdığım zamanlar için aldığım ısı muhafazalı bir çantam var, ısıtıp ona kokuyorum kavanozu. Sen bir poşete koyup bir de havluya sararsan biraz muhafaza eder. Gittiğin yerde ısıttırma imkanın yok mu?
yani sıcak suyun içine koydurabilirim tabi.olur mu ki öyle?
oğluşla deniz kenarına gidelim dedim,oturalım biryere,yani enazından arabamızı parkedelim,sonrasında oturmak pek mümkün olmaz,full time kudurmaca
günaydın canlar,acil bir sorum var.
siz dışarı çıkarken yanınıza çorbayı nasıl alıyorsunuz?yani benim ısı muhafazalı kabım falan yok.sizler nasıl yapıyorsunuz?Isıtıp yanıma alsam içireceğim vakti kadar soğuyacak.soğuk içse ne olur ki?
kestrme ör kurdela tak:)))AYLÜNNN zaten içim acıyo kestiricem die amagece bi kalkıyo ensesi su içinde yazık kuzuma kıyamıyorumkescez naapalım
Geldık.masallah bıseyı yok.ama gozbebegını kontrol ettırmedım.o goz bebegını buyutme durumundan ben nefret edıyorum aynı duyguyu ogluma yasatmak ıstemedım.
yani sıcak suyun içine koydurabilirim tabi.olur mu ki öyle?
oğluşla deniz kenarına gidelim dedim,oturalım biryere,yani enazından arabamızı parkedelim,sonrasında oturmak pek mümkün olmaz,full time kudurmaca
avmden mi aldın hazeuzu topları falan?Günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar..
Bundan sonra sınırlı girebileceğim sanırım internete, çünkü şirketin ana server ında yapılan yeni düzenlemeye göre birçok şey değişti, hatta hiç giremeyebilirim bile, bilginize...
Haticecim, yeğenin için çok sevindim, Allah tekrarından korusun..
Şebnemcim, Ata da ciddi bir rahatsızlık çıkmamasına sevindim, alerjinin genetik olabileceğini söylemişti bizim doktor, İklim in de gözleri ile başı dertte, sürekli gözünü ovalıyor ve kıpkırmızı oluyor, 1-2 saat sonra geçiyor kendiliğinden..
Dün deli gibi alışveriş yaptım ama kendime değil İklime, kendime yine bir çöp bile almadım :))
Bisiklet, havuz, 200 adet top, ayakkabı ve bilimum ıvır zıvır aldım, çok mutluyum nedense :))
Biraz işlerime bakayım, fırsat bulursam gelirim yine...
çalışıyorum dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyor ama düzelicekkkkUlaş oynar, üzülme :)
Sen çok suçlama kendini, bizden farklı bir durumun var sonuçta, hamilesin, sinirlerinin daha az sağlam olması normal... Ama yine de mümkün olan en sakin halini korumanda yarar var tabi :)
.
bizimki 2 kez uyuyor ilk uykusu 11-12gibi eğer o gecikirse (msafir, geç kalkma gibi durumlardan ötürü) o zamn 1,2 gibi uıyuyor we uzun uyuyor.. ikinci uykuya zorlamıyorum hem erken yatar diyorumakşam 9da yatrma çlışmalarına başlıyorumGünaydınlarrr efenimmmmm:) Ne zamandır ben de giremiyodum..Korkunç bi 3 hafta geçirdik dodo 4 diş birden çıkarmaya çalışınca gecemiz gündüzümüz birbirine girdi dağıldık. Arada 2 gün de feci ateşlendi üstüne benim boynum tutuldu katır tepmişe döndüm valla..Gece uyanıp sabah kalkıp işe gelen anneler sizi çok iyi anladım bu süreçte Allah sabırlar versin hepimize çok zormuş..Dün bakalım uyanmadı hiç maşallah inşallah dönmüştür eski düzenine...
kolayı war şekerim yanıma çorba almıyorum... ne işi war dışarda çorba morbagünaydın canlar,acil bir sorum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?