- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.801
bi de bişey soracağım merak ediyorum..
cery bi ara mama sandalyesinde ayakta dikilerek, önünde 40.000çeşit oyalanacağı şeylerle mamasını yiyodu..
şimdi çeyreği kadarını zorla mama sandalyesinde yiyor, sonra ewde dolaşırken ben arkadan kafasını tutup weriorum ağzına ama anam ağlıyor resmen eğil kalk dökülsün damlasın yerlere sil...
sizinkilerde ewi talan ederekmi yemek yior yoksa sandalyelerinde falanmı?
Geldimmm ama fazla kalamayacam, bütün b.sayarlara bir program kurdular, neler yaptığımızı gözetliyor büyük patron, üstelik kendisi başka bir şehirde olan merkez ofisimizde, şu an bu yazdıklarımı bile okuyor olabilir :)))
Aylincim, sabun konusunda sana katılıyorum, duruma göre artık bende başımın çaresine bakarım ama inşallah eşim benden önce iyi bir işe girer...
Bu arada seni çok iyi anladım, nete kısıtlı girmek ve nazi kampında olmak nasıl bir duyguymuş yaşıyorum şu an :))
Hasretcim, ben netten aldım, önümüzdeki hafta gelecek siparişler, o zaman yazarım tepkisinin ne olduğunu..
Burcu, teşekkür ederim, ama ben artık kendim içinde alışveriş yapmak istiyorum, bu konuda çalışayım en iyisi biraz :))
uff yeğenimede öyle yedyodu teyzem işte reklamların karşısında 5 dakkada bitiriyodu..Ben de hasret gibi eğer ev gezmesine gitmiyorsam yanıma çorba almıyorum ya meyve püresi ya da yoğurdunu koyuyorum yanıma,bir kere de düzeni şaşsın nolcak.
Aynısından bizde de var,ben artık mama sandalyesini görümceme geri vericem çünkü sadece evde yer kaplıyor,Kero yemeğini altını aldırmayı ve hatta giyinmeyi sadece reklamlar karşısında yapıyor.
kkk yaptrmışmıydınserhanı yıkadım ve kızarıklıkları çoğalmış eşim geliyo dr gidiyoruz kızamık değil gibi geliyo ama yine de gidelim dedik umarım kızamık değildir öptüm şimdilik
napim artık yeterki yesinde ben iki büklüm olmaya razıyım diyorum ama işte çok zorlanıyorum çokkkhasret benim zillide öyle hele bir aydan beri az yiyor mama sandalyesindeykende eline kaşık ve tabak veriyorum oyalansın diye inatla benim elimdeki tabağa kaşığını koyacakmış yerde ise peşinde koşturarak yediriyorum
kucakta oturup mama yemek miiiiiEvdeyken mama sandalyesinde ya da en kötü ihtimalle kucağımda oturarak yemeyi reddederse yedirmiyorum. Şimdilik gayet katıyım bu konuda ama büyük söylememek lazım, bu bücürler tükürdüğünü çok fena yalatıyorlar insana :)
Dışarda ya da misafirlikte bu durum biraz değişiyor tabi, daha esnek davranıyorum.
bi de bişey soracağım merak ediyorum..
cery bi ara mama sandalyesinde ayakta dikilerek, önünde 40.000çeşit oyalanacağı şeylerle mamasını yiyodu..
şimdi çeyreği kadarını zorla mama sandalyesinde yiyor, sonra ewde dolaşırken ben arkadan kafasını tutup weriorum ağzına ama anam ağlıyor resmen eğil kalk dökülsün damlasın yerlere sil...
sizinkilerde ewi talan ederekmi yemek yior yoksa sandalyelerinde falanmı?
Kerem bi de tükürmeye bayılıyor,ağzını açıyor veriyorum yemeğini sonra tükürükler saçarak çıkarıyor ağzındakileri veee gülüyor,bi yandan gülmemek için zor tutuyorum kendimi çünkü eğlenmesi hoşuma gidiyor ve komik oluyor tipi ama bi yandan da üstü başı yerler batıyor diye de sinir oluyorum,annelik böyle işte, kısır döngü...
kucakta oturup mama yemek miiiiimamasandalyesinde oturmak mıııııı
ben bunları hatrlamıyorum..
cereni zorlamasam kendi haline bıraksam günde 1 kez yer isteyerek o da 3 yada 4 kaşık.. tamam bırakın dewam edeyim azmanlıklara der
Canlarım, bu söyleyeceğimi eleştiri olarak almayın lütfen, ama bu konu da otorite konusuna benziyor. Ne kadar çok taviz verirsek o kadar fazlasını istiyor bu uyanık bıdıklar. Biz 4 ay kadar önce bir pedagogla görüşmüştük hatırlarsanız, 1 öğün, 3 öğün, 1 gün, 3 gün aç kalmasının bir zararı olmaz, ama beslenme konusunda otorite kuramazsan, uzun yıllar boyunca çocuk da sen debunun sıkıntısını çekersiniz demişti. Yedirmediğim zaman benim de içim sızlıyor ama bu söz aklıma geliyor hemen. Sizin de aklınızda bulunsun istedim.
ata bütün yemeklerini mama sandalyesinde yiyor ben hiç başka yerde denemedim öyle alıştı öyle devam ediyor şimdilerde acıkınca mama sandalyesine çıkmaya çalışıyor :))
Mama sadece orda yenir sanıyorlar bence hep mama sandalyesinde yedirince.
Hatta Doruk en güzel mama sandalyesinde yiyor, başka yerlerde yedirdiğimde aynı iştahla yemiyor.
Nasıl oldu Ata'nın öksürüğü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?