2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu velet yine uyandı da inat ettim uyuttum tekrar, eski düzene dönmemiz gerekiyor..

Nihancığın videosunu izlemedim henüz, eyo uyanınca izlerim zilliyi,yine neler yapıyo merak ettim:))

hele Erzurum'a hiç gelmiyor yaz...:84:

hele Erzurum'a hiç gelmiyor yaz...:84:

Di mi, beterin beteri var :)
Hanifecim, sen geçen gün kayınvalidene yakına gitmek istediğini falan yazmıştın da, çok işim vardı olkudum ama soramadım. KV nerde oturuyor, nasıl olacak, bi anlat bakayım, belki durdurabilirim seni

deli misin niye küseyim sana, eyoyu uyutmaya çalışıyodum da ondan yazamadım çok

ay kop anacım koooooppp hiç durdurmaya niyetimiz yok:))

E deliyim, anlamadın mı bunca zamandır, öyle bulaşasım geldi işte :)
Oldu o zaman, benden günah gitti

hava bulutlanmıştı ama tekrar açtı, eyo uyanınca bize yine park yolları göründü dedim ve uyandı:)) sabah abisinin arkasından da babasının arkasından da ağladı, iyice gezenti oldu, dün de vestiyerden mantomu çekiştirip bi yandan da ayakkabılarımı tutuşturuyodu elime

geçen ay merkeze indiğimde tansaşta vardı buay indiğimde bakarım onlardan eğer bulamazsam sana müracat ederim burcu teyzesi :))

Burası kapkara hala...
Doruk da bakıcısıyla dışardaymış, kuşa kediye laf atıp duruyormuş...

bu velet yine uyandı da inat ettim uyuttum tekrar, eski düzene dönmemiz gerekiyor..

Nihancığın videosunu izlemedim henüz, eyo uyanınca izlerim zilliyi,yine neler yapıyo merak ettim:))

izlersin teyzesi:)))

canım ya...aslında kv yanına gitmek istemiyorum ama Nihan için gitmem lazım...en önemli mesele Nihan'a babaannesinin bakacak olması,ikinici planda orda boş ev olması kp in...yani eşimin ama henüz bize verilmedi.
hem Nihan için iyi olacak hem maddi açıdan bizim için iyi olacak.
bir de ben Nihan'ın herkesten uzak büyümesini istemiyorum...mesela ablamın kızına anne bakıyor sürekli anneanne dede dayı komşular akrabalar içinde...benim kızım eve tıkılıp kaldı...burda kalırsak yeine aynı şey olacak doğu olduğu için zorunlu görevini biteren gidiyor arkadaş ortamı sürekli değişiyor ve ben kime güveneceğimi bilmiyorum....
Nihan da sevilsin ilgi görsün mutlu bir ortamda büyüsün istiyorum...tek başına biz bir yere kadar onunlayız çalışmak zorundayız ve bizim yokluğumuzda kaliteli zaman geçirmeli.

aslında güvendiğim en önemli notka eşimin karakteri beni asla yalnız bırakmaz kimseye karşı...ve beni muhattap etmeden söyler ne söylenecekse....ve kaynanam çok konuşmasının dışında iyidir...bir de eşimin ailesi mesafelidir zırt pırt gidelim gelelim demezler anlayışlılardır genel tüm akrabalar ki çoğu yaşlı...

ve tek korkum oraya gidince bu mesafenin bozulması ki asıl iş bana düşüyor sanırım...Nihan için baş etmem lazım...

yere gelince Düzce akçakocalı eşim çok güzel deniz kenarında şirin bir ilçe...İstanbul Bursa Anakara heryere de yakın....

Buna katılıyorum hatta Kadir Tuğcu der ki tuvalet eğitimi sadece köpeklere verilir çocuklar için tuvalet eğitimi olmaz ne zaman hazır hissederlerse o zaman yaparlar.
Yemek olayı ise muamma ne yazık ki, biz reklamsız asla ve kat'a yemiyoruz onu da ben alıştırdım çünkü baktım ki reklamlarda full konsantre 1 tabağı sorunsuz bitiriyor işime geldi.
Şebnem sen herhalde ata nın yemesinde rahat olursun,elinden kapan çocuğun var,bizimkiler öyle değil ki.

Buna da katılıyorum,hafta sonları bazen yangın var diye bağırasım geliyor.
Bir de Derya demişsin ya ağladığı zaman görmemezlikten geliyorum diye ama anacım bu çocuklar konuşamadıklarından ancak böyle ifade ediyolar mesela Kero koltukların arasından geçemediğinde ağlıyor, gelin beni çıkarın demek oluyor bu,bakmayayım mı yani?:26:

Son cümle ile bütün kaleleri yıktın ! Madem İstanbul'a da yakın, gelecen mecbur

Şaka bir yana, gerekçelerin çok mantıklı, eşine güvenin tam, kv de pek arızalı değil gibi, olur bu iş olur. Ne zaman kısmetse?

Hanifecim bence doğru bir tercih, dediğin gibi mesafeyi korumak sana düşüyor, yakın olmak ille de zor ama Nihan için katlanılabilecek bi durum olduğunu düşünüyorum:))

Aylin sanırım Deryanın söylediği bişeyi yapmasına izin vermediğimizde,tutturma şeklinde ağlamalar yoksa senin dediğin gibi bi durumda elbette gidip onu ordan çıkarmak lazım,susmasını beklemek saçma olur kanımca zira hırs yapıp daha beter bağırmaya başlar benimki ve sanırım hepsi

amma dökülmüşüm anlat deyince...pardon:))

O ne demek yafu, çok güzel olmuş...
Ayrıca da dökülün lüften, günler sonra tam gün burdayım, hepinizden aynı performansı bekliyorum

Ayy forumun delisi gibiyim bugün ben, utanıyorum kendimden

İstediği bir şey olmadığı zaman ağladığında bakmayacaksın bea...
Mesela tv nin kumandasını istiyor, sen vermiyorsun, Kero da ağlıyor, öyle zamanlarda yani.

Son düzenleme:

canımsın ya içimi rahatlattın inan senin fikrin benim için çok öemliydi....ben yine de hayırlısı diyorum ama gönlüm gitmekten yana....mayısta başlıyor tayinler haziran da belli olur inşallah meb aksilik çıkarmazsa...eşimin de ebnim de tayin hakkımız var ancak biraz puan sıkınrımız var hep merkezde çalıştığımız için...inşallah olur...olursa zaten her buluşmada ben de verım bundan sonra:))

heheh merolayn ve burcucum thankssss benim yerime açıklamışsınız...saykomuyum kız aylin koltuğa sıkışacak ağlayacak baymayacammm tübe tübeeee

Meralim sana da teşekkür ederim senin de yorumlama kabiliyetine hastayım biliyorsun...içimi rahatlattınız sağolun:))

döküldüm valla...iyi de geldi

günler sonra topikte şenlik havası var ama ben gitmeliyim, eyonun park saati,size iyi muhabbetler gelince okurum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…