- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.881
sırf merakımdan eşimin face ini açtım[video]http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=10150158259336740[/video]
videomuz şimdi izlenebilir sanırım....
oğlumla biraz önce kuaföre gittik:)
Gülşan Mert gittikçe sana benziyor farkında mısın?
Burcu niye üzeyim Hanifeyi asıl Hanife Aylinciği üzdü
Hassas kuşum benim, sen de üzülme, hiç biriniz üzülmeyin, seviyorum hepinizi.
Not. Cuma, saat 15:20 Burcu'su, kıymetini bilin, pazartesi böyle olmayacak
imanım gevredi ..evin yolunu bulabilir miyim bilmiyorum...siz de epey kaynatmışınız..maşallah
sırf merakımdan eşimin face ini açtımbaktım değdi ama ..maşallah nasıl tatlı işi çok ağır yavrumunn:)
şu face hesabımı active edersem sebep sizsiniz kızlar biliniz..
oyyyy yerim ben onuu..gülşan çok tatlı maşallahh
Hassas kuşum benim, sen de üzülme, hiç biriniz üzülmeyin, seviyorum hepinizi.
Not. Cuma, saat 15:20 Burcu'su, kıymetini bilin, pazartesi böyle olmayacak
sağol canım:))
ama ben....
ewet öyleydi ama azmanlıklar başladıkça yemek yemekte geri planlarda kaldı...
Halbuki ek gıdalara ilk başladığımızda Ceren ne güzel yiyordu di mi? Çok sık huy değiştiriyor sıpalar, bakma benim de böyle dediğime, bütün gün ağzına lokma koymasa, eminim maymundan beter olurum karşısında yesin diye :)
bn yemek istemsine bırakırsam aç gezer işte gelipte wer falan demez, desede 2 kaşık yer yine kaçar yine dewamını zorla yedrmek durumnda kalırım...aynen katılıyorum sana canım ben mesela ata yemek istemiyorsa asla zorlamıyorum hemen kaldırıyorum sen bilirsin ata diyorum acıkmadın demekki diyorum aradan bir süre geçiyo ata yanıma geliyo ver ver diyo :))) bende o zaman veriyorum çünkü artık bir bireyler ve ne zaman isterlerse o zaman yiyorlar
burcucum siz çalışan anneler olarak biraz daha anlayışlı ve sakin olabiliyorsunuz çünkü hem özlüyorsunuz hemde o kısacık zamanda yaptığı yaramazlıklara tahamüll edebiliyorsunuz ama sbahatan akşama kadar bir bütüngün aynı yaramazlığa tahhamül etmek oldukça zoroluyor
ewet mantıklı bir yaklaşım hakllı dr..biz evi geze geze yiyoruz aksi taktirde aç a olsa ağzını açmıyor yanlış olduğunu biliyorum ANCAK hatırlarsanız birkaç ay önce cemy kilo almıyordu ve biz adanada bir prof'a gitmiştik ki kendisi çukuova üni. çocuk hastalıkları ana bilim dalı başkanı bize sağlıklı olduğunu ancak kilo alması gerektiğini yeme terbiyesi vermenin önemli olduğunu fakat cemy gibi bebeklerde bunun ikinci plana atılabildiğini önceliğin onun yemesi olduğunu söölemişti ve hatta şunu da ekledi yemek de uyku gibidir uyudukça uyursun yedikçe miden büyür daha çok yersin önce yemek yemeğe alıştırın sonra terbiyesini verin böylesi daha zordur ama bu tür bebeklerde böyle olmaı dedi
nihana kv bakacağı için illaki daha sık görüşeceksiniz we bu durumda laçkalaşma olacak illaki.. uzaktan hoş gelir her zamn dawulun sesi..izlersin teyzesi:)))
canım ya...aslında kv yanına gitmek istemiyorum ama Nihan için gitmem lazım...en önemli mesele Nihan'a babaannesinin bakacak olması,ikinici planda orda boş ev olması kp in...yani eşimin ama henüz bize verilmedi.
hem Nihan için iyi olacak hem maddi açıdan bizim için iyi olacak.
bir de ben Nihan'ın herkesten uzak büyümesini istemiyorum...mesela ablamın kızına anne bakıyor sürekli anneanne dede dayı komşular akrabalar içinde...benim kızım eve tıkılıp kaldı...burda kalırsak yeine aynı şey olacak doğu olduğu için zorunlu görevini biteren gidiyor arkadaş ortamı sürekli değişiyor ve ben kime güveneceğimi bilmiyorum....
Nihan da sevilsin ilgi görsün mutlu bir ortamda büyüsün istiyorum...tek başına biz bir yere kadar onunlayız çalışmak zorundayız ve bizim yokluğumuzda kaliteli zaman geçirmeli.
aslında güvendiğim en önemli notka eşimin karakteri beni asla yalnız bırakmaz kimseye karşı...ve beni muhattap etmeden söyler ne söylenecekse....ve kaynanam çok konuşmasının dışında iyidir...bir de eşimin ailesi mesafelidir zırt pırt gidelim gelelim demezler anlayışlılardır genel tüm akrabalar ki çoğu yaşlı...
ve tek korkum oraya gidince bu mesafenin bozulması ki asıl iş bana düşüyor sanırım...Nihan için baş etmem lazım...
yere gelince Düzce akçakocalı eşim çok güzel deniz kenarında şirin bir ilçe...İstanbul Bursa Anakara heryere de yakın....
Hiii, kötü bişey mi dedim yaw?
Valla farkında değilim :26:
ewet öyleydi ama azmanlıklar başladıkça yemek yemekte geri planlarda kaldı...
bn yemek istemsine bırakırsam aç gezer işte gelipte wer falan demez, desede 2 kaşık yer yine kaçar yine dewamını zorla yedrmek durumnda kalırım...
yedrmezsemde zamnla o 2,3,5kaşık kafi gelmeye başlar,midesi küçülür sıska çiroz bakımsız tarzan görünümlü bi çocuk olur çıkar!!!
ewt bn deliriyorum resmen..
ama çocuktan cocua değişiyo bu biliyorum gayet uyumlu, uslu tek yaramazlığı oyuncaklarını dağıtmak olan bir çocuğa sahip olanlar kesinlkle daha farklı bakıyorlar
ewet mantıklı bir yaklaşım hakllı dr..
en baştan onun keyfine bırakırsan 3,5 kaşıkla doyan iştahı olmayan çocuklar ortaya çıkacak
nihana kv bakacağı için illaki daha sık görüşeceksiniz we bu durumda laçkalaşma olacak illaki.. uzaktan hoş gelir her zamn dawulun sesi..
ama iyi olur tabiiki sizin için.. ne güzel düzce güzel bi yer..
ama sen kocana güweniyor we 'ben mesafeyi korurum' diyebiliyorsan için çok rahat yerleşin oraya we hayatınızı kurun ne güzel kira derdinizde olmayacak, nihanda emin ellerde olacak
çok tatlıııHasretcim, miniklerin havuzu felan görünce verdikleri tepkiyi merak etmissin.
Bak Tugra böyle tepki vermisti sasirdi Amaaaa amaaaa diyo
yeni gördügü sasirdigi herseye öyle diyor. Cevremizdekiler bu Cocuk tam Kayserili olacak diyor
[video]http://www.facebook.com/profile.php?id=711428845#!/video/video.php?v=10150129475133846[/video]
yerim seniii[video=youtube;rHuQe3yS1dc]http://www.youtube.com/watch?v=rHuQe3yS1dc[/video]
hıh yaptım kafama koyduğumu yapmazsam çatlarım
melegin kıl tüy işleri vardı ondan gittiydik sakin durdu ama parmaklamadık yer bırakmadı orta sehpayı yaladı yerlerde gazeteler saçılı halde yuvarlandı,süs taşlar vardı onları havalara saçıp çıkardığı seslere güldü. videoya çektim ama görüntü yan duruyo kamil akşam düzeltsin faceye koyacamGülşaaann, çok tatlı olmuş, yerim o kıvırcık kuzuyu...
Sakin durdu mu kuaförde?
aynen öyle yaptı zatenGÜLŞAN dağıtmadı mı kız ortalığı, deniz olsa heryeri parmaklar özellikle de o sehpanın üzerindeki çakıl taşlarını
videoyu nasıl yüklüyosun:26:bakın ne diyor:))
arkadaşlar birazdan silerim....[/COLOR][/B]
çok özendim yhaaa[video=youtube;rHuQe3yS1dc]http://www.youtube.com/watch?v=rHuQe3yS1dc[/video]
hıh yaptım kafama koyduğumu yapmazsam çatlarım
e oynuyormu bari içinde?Hasretcim, miniklerin havuzu felan görünce verdikleri tepkiyi merak etmissin.
Bak Tugra böyle tepki vermisti sasirdi Amaaaa amaaaa diyo
yeni gördügü sasirdigi herseye öyle diyor. Cevremizdekiler bu Cocuk tam Kayserili olacak diyor
[video]http://www.facebook.com/profile.php?id=711428845#!/video/video.php?v=10150129475133846[/video]
çirkin şeyyy gülüşü yerimoğlumla biraz önce kuaföre gittik:)
dağınıklığımızın kusuruna bakmayın lütfen:))
e oynuyormu bari içinde?
bu arada biz arkadaş değilmişiz talep gönderdim
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?