2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyy, sen de benim canımsın
hayırlı olsun Hanifecim, Allah gönlünüze göre versin, pişman etmesin...

heheh merolayn ve burcucum thankssss benim yerime açıklamışsınız...saykomuyum kız aylin koltuğa sıkışacak ağlayacak baymayacammm tübe tübeeee

Bişi diil :)

Meralim sana da teşekkür ederim senin de yorumlama kabiliyetine hastayım biliyorsun...içimi rahatlattınız sağolun:))

döküldüm valla...iyi de geldi

Devam devam

Heee tamam şimdi oldu bende öyle yapıyorum zati. Hemen kafamı çevirip tv ye bakıyorum o da sinirinden kafasını yere vuruyor sonra bakıyor ki ben hala tınlamıyorum unutuyor ama bakalım ne zamana kadar unutacak,bu veletleri hiçbir şekilde ikna edemeyeceğimiz avm lerde kendilerini yerlere atacakları günler de gelecek hatırlatırım
Hanifecim bence de taşınman çok mantıklı yerinde olsam ben de öyle yapardım ama senin için Burcu'nun fikri çok önemliymiş bunu okumasan da olur

slm millet
yazdığınız herşeyi okudum aklıma gelenleri cevaplıcam çünkü alıntı yapmayı akıl edememişim
biz bu akşam urfa merkeze gidiyoruz görümcekte kalcaz bir gece denizin sünneti için çocuk cerrahı bulmayı umudediyoruz, çanta yaptım pijama falan ayarladım neredeyse küçük bir valiz oldu umarım gezmeye de vaktimiz kalır ve deniz eziyet etmez eylülden beri ilçe dışına hiç çıkmadım çok ihtiyacım var hiç arabaylı uzun mesafe gitmedi ne yapacak merak ediyorum ve korkuyorum :18: millete lanetletmese bari bizi :26:
yemek alışkanlığı demişsiniz bizde durum tv ye bağımlı reklam ya da ilgisini çeken bir şey olmazsa açlıktan ölse bile oturup yemiyor , ben de peşinden gezmiyorum bir de doyduğunu düşünüp çenesini kilitlediği zaman hiç zorlamıyorum. mama sandalyesi baştan çok iyiydi oyuncak koymuştum üzerine bizimle beraber oturuyordu ama şimdi koyduğum gibi ayaklanıyor içinde o yüzden aklı erip sofraya oturmaya heves edene kadar mutfakta dekor olarak kullanılacak yinede denemekten vazgeçmedim her birlikte yediğimiz öğünde bir posta oturtuyorum benimsesin diye, umutlu ve azimliyim
saçma sapan ağlama fasılları bizde de var arsızlıktan yaptığını farkettiğimde bırakıyorum olduğu yerde işime bakıyorum işe yaramadığını anlayınca pesedip susup peşimde dolanmaya başlıyor, ihtiyaç ağlaması farklı zaten çözdüm onu

Burda hava uçuruyor ağaçlar devrilecek o kadar yani ve biliyosunuz ki soğuk hava burdan İst.a geçiyor bilginiz olsun İstanbul tayfası fırtına geliyor...

Oyyy, sen de benim canımsın
hayırlı olsun Hanifecim, Allah gönlünüze göre versin, pişman etmesin...

Bişi diil :)

Devam devam

amin canım inşallah:))

aşkolsun Aylincim tabiki hepinizin fikirleri benim için önemli yoksa buraya yazmak yerine özleden yazardım Burcuya...pot kırdımsa affola...

hayırlı yolculuklar olsun şimdiden....

Son düzenleme:

Her çocuk yerden yere atmıyor kendini, belki de yapmazlar, ne belli... Ben hiç yapmamışım mesela, Eko da tuttururmuş ara sıra ama öyle yerlere yata yata ağlamazmış, inşallah Doruk daha uzak herhangi bir akrabamıza değil bize benzer :)

Üzmesene kızı bea

Burda hava uçuruyor ağaçlar devrilecek o kadar yani ve biliyosunuz ki soğuk hava burdan İst.a geçiyor bilginiz olsun İstanbul tayfası fırtına geliyor...

Bu hafta sonu da ev ve avm kuşuyuz yani öyle mi :84:

Selamlar....

Ammada kaynatmissiniz heee....
Bende aynen aklima gelen seylerle ilgili yorum yapayim...

Esin, Cemy tras olacakmis simdiden sihhatler olsun. Gözünüze cok degisik gelecek.
Tugranin sacini kestirdigimzde esim sürekli cocuk ne hale geldi, bu ne böyle , yakismadi felan diyip durdu beni deli etti.

Yemek konusuna gelince. Esime uyup Mama sandalyesi almadim salak gibi, keske alsaydim.
Bizde anca Reklamlari seyrederek yiyoruz malesef. Birde Babamiz evde olunca onun korkusundan daha iyi yiyoruz. Nedense Babasindan cekiniyor bazi konularda. :44:

Allahtan bizim öyle cok asiri bir yaramzalik durumuz yok. Öyle fazla aglama durumumuz da yok cok sükür. Oluncada ilgisini baska yöne cekip hallediyoruz hemen.
Dötümüzün üstüne oturmuyoruz o ayri bir konu tabi.

Son düzenleme:
Hasretcim, miniklerin havuzu felan görünce verdikleri tepkiyi merak etmissin.
Bak Tugra böyle tepki vermisti sasirdi Amaaaa amaaaa diyo
yeni gördügü sasirdigi herseye öyle diyor. Cevremizdekiler bu Cocuk tam Kayserili olacak diyor

[video]http://www.facebook.com/profile.php?id=711428845#!/video/video.php?v=10150129475133846[/video]

oğlumla biraz önce kuaföre gittik:)

ikisi de çok tatlı maşallah:))

bodoslama dalıyorum konulara
mert hep mama sandalyesinde yiyo ama illaki reklam eşliğinde, ama bu aralar iştahsız zaten normalde yediğinin çeyreğini anca yiyo
bide ben dışarı çıkacaksam yanıma kavanoz mama alıyorum, yada lokantadan çorba alıp içiriyorum dışardaysak,sonra gezmeye devam ediyoruz

Oyyy Mert Kuzuma bak....Yakisikli kivircik erkegim benim....Ne kadar güzel gülüyorsun sen öyle.
Gülsan bu simdi sacin kesilmis halimi

ben göremiyorum bunu yaaaaa acaba biz ekli değilmiyiz birbirimizde ben bi ekleyeyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…