- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.861
canımsın ya içimi rahatlattın inan senin fikrin benim için çok öemliydi....ben yine de hayırlısı diyorum ama gönlüm gitmekten yana....mayısta başlıyor tayinler haziran da belli olur inşallah meb aksilik çıkarmazsa...eşimin de ebnim de tayin hakkımız var ancak biraz puan sıkınrımız var hep merkezde çalıştığımız için...inşallah olur...olursa zaten her buluşmada ben de verım bundan sonra:))
heheh merolayn ve burcucum thankssss benim yerime açıklamışsınız...saykomuyum kız aylin koltuğa sıkışacak ağlayacak baymayacammm tübe tübeeee
Meralim sana da teşekkür ederim senin de yorumlama kabiliyetine hastayım biliyorsun...içimi rahatlattınız sağolun:))
döküldüm valla...iyi de geldi
Oyyy, sen de benim canımsın
hayırlı olsun Hanifecim, Allah gönlünüze göre versin, pişman etmesin...
Bişi diil :)
Devam devam
Heee tamam şimdi oldu bende öyle yapıyorum zati. Hemen kafamı çevirip tv ye bakıyorum o da sinirinden kafasını yere vuruyor sonra bakıyor ki ben hala tınlamıyorum unutuyor ama bakalım ne zamana kadar unutacak,bu veletleri hiçbir şekilde ikna edemeyeceğimiz avm lerde kendilerini yerlere atacakları günler de gelecek hatırlatırım
Hanifecim bence de taşınman çok mantıklı yerinde olsam ben de öyle yapardım ama senin için Burcu'nun fikri çok önemliymiş bunu okumasan da olur
slm millet
yazdığınız herşeyi okudum aklıma gelenleri cevaplıcam çünkü alıntı yapmayı akıl edememişim
biz bu akşam urfa merkeze gidiyoruz görümcekte kalcaz bir gece denizin sünneti için çocuk cerrahı bulmayı umudediyoruz, çanta yaptım pijama falan ayarladım neredeyse küçük bir valiz olduumarım gezmeye de vaktimiz kalır ve deniz eziyet etmez eylülden beri ilçe dışına hiç çıkmadım çok ihtiyacım var hiç arabaylı uzun mesafe gitmedi ne yapacak merak ediyorum ve korkuyorum :18: millete lanetletmese bari bizi :26:
yemek alışkanlığı demişsiniz bizde durum tv ye bağımlı reklam ya da ilgisini çeken bir şey olmazsa açlıktan ölse bile oturup yemiyor, ben de peşinden gezmiyorum bir de doyduğunu düşünüp çenesini kilitlediği zaman hiç zorlamıyorum. mama sandalyesi baştan çok iyiydi oyuncak koymuştum üzerine bizimle beraber oturuyordu ama şimdi koyduğum gibi ayaklanıyor içinde o yüzden aklı erip sofraya oturmaya heves edene kadar mutfakta dekor olarak kullanılacak yinede denemekten vazgeçmedim her birlikte yediğimiz öğünde bir posta oturtuyorum benimsesin diye, umutlu ve azimliyim
saçma sapan ağlama fasılları bizde de var arsızlıktan yaptığını farkettiğimde bırakıyorum olduğu yerde işime bakıyorum işe yaramadığını anlayınca pesedip susup peşimde dolanmaya başlıyor, ihtiyaç ağlaması farklı zaten çözdüm onu
Heee tamam şimdi oldu bende öyle yapıyorum zati. Hemen kafamı çevirip tv ye bakıyorum o da sinirinden kafasını yere vuruyor sonra bakıyor ki ben hala tınlamıyorum unutuyor ama bakalım ne zamana kadar unutacak,bu veletleri hiçbir şekilde ikna edemeyeceğimiz avm lerde kendilerini yerlere atacakları günler de gelecek hatırlatırım
Hanifecim bence de taşınman çok mantıklı yerinde olsam ben de öyle yapardım ama senin için Burcu'nun fikri çok önemliymiş bunu okumasan da olur
Burda hava uçuruyor ağaçlar devrilecek o kadar yani ve biliyosunuz ki soğuk hava burdan İst.a geçiyor bilginiz olsun İstanbul tayfası fırtına geliyor...
Hanife, ne güzelde oynuyor öyle minik cadi....Yerim ben onu.
Birde sanki birseyler söylüyor ama cözemedim
oğlumla biraz önce kuaföre gittik:)
Hasretcim, miniklerin havuzu felan görünce verdikleri tepkiyi merak etmissin.
Bak Tugra böyle tepki vermisti sasirdi Amaaaa amaaaa diyo
yeni gördügü sasirdigi herseye öyle diyor. Cevremizdekiler bu Cocuk tam Kayserili olacak diyor
[video]http://www.facebook.com/profile.php?id=711428845#!/video/video.php?v=10150129475133846[/video]
Hasretcim, miniklerin havuzu felan görünce verdikleri tepkiyi merak etmissin.
Bak Tugra böyle tepki vermisti sasirdi Amaaaa amaaaa diyo
yeni gördügü sasirdigi herseye öyle diyor. Cevremizdekiler bu Cocuk tam Kayserili olacak diyor
[video]http://www.facebook.com/profile.php?id=711428845#!/video/video.php?v=10150129475133846[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?