2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy Nihan resmen konusuyor....yerim o tatli dilleri

videoyu nasıl yüklüyosun:26:
canım youtube üyeliğim var orda upload kısmından yapıyorum...

Gülşan, sen Mert'in kuafördeki halini anlatırken bir an Doruk'u görür gibi oldum

Hanifem, ben videoları izleyemiyorum, vınnımın kapasitesi yetmiyor :)

canım vaktin olursa akşam izlersin:))face e eklerim bunları silicem çünkü...

o da dağınıklık mı:))
değil midahga kötü olduğu da oluyor valla

her yemek bir işkence bir çözümü yok maalesef bıraksam kendi istemesini.. o zamn dahada az yemeye başlayacak.. peşinde dolanmaya dewam yani((
ben gidiyorum et kızartayım kendime ceryde yer parça parça sewio yemeyi

mert yanımda uyuyo sesini çok açamadım ama nihan maaşallah bıdı bıdı cevap veriyo annesine bizim evin şu anki halini görsen evim nekadar toplu derdin, tekli koltuklar ters çevrili, üstüne tırmanmasın diye ve heryerde oyuncaklar var, mert tüm bezleri etrafa saçmış, ses çıkmasın uyanmasın diye toplayamıyorum şuan
burcu bunların hepsi aynı zaten kuduruk 1,kuduruk 2 diye isim takmak lazım

her yemek bir işkence bir çözümü yok maalesef bıraksam kendi istemesini.. o zamn dahada az yemeye başlayacak.. peşinde dolanmaya dewam yani((
ben gidiyorum et kızartayım kendime ceryde yer parça parça sewio yemeyi
aynı dertten muzdaribiz

size doyum olmaz ama vakit gelmekte herkese iyi hafta sonları..
güle güle canım

canım youtube üyeliğim var orda upload kısmından yapıyorum...

canım vaktin olursa akşam izlersin:))face e eklerim bunları silicem çünkü...

değil midahga kötü olduğu da oluyor valla
hımm tamam ozaman

Oynuyor evet...ama sunuda söyleyim Tugra zaten dolap felan karistirmaz.
Sürekli Oyuncaklariyla oynar onlari yikar döker. O yüzden bizim evin kresden farki yok zaten, heryer oyuncak.

Gelmedi bisey Hasret :26:

haaa ok gelmis
o zamn işime yaramadın zeliş hade git:))) bizimki asla oyuncakla oynamıyo çünkü
NİHANın videoda yanında küçük piyanosu war ondan war bizdede onu sewiyo müzik çalıp oynuyo bi kaç dakka

o da mı sessiz uyuyor...Nihan da aynı o uyurken hiçbir şey yapamıyorum
valla ummadığım şeyler söylüyor...attım,buldum,içcem,evet...at bul falan dese tamam dicem de aşmış bizim kız olayı

o zamn işime yaramadın zeliş hade git:))) bizimki asla oyuncakla oynamıyo çünkü
NİHANın videoda yanında küçük piyanosu war ondan war bizdede onu sewiyo müzik çalıp oynuyo bi kaç dakka

evet favorisiydi bir ara çok oynadı ama şimdi dönüp bakmıyor...ilk aldığımızda da uzun süre sesine alışamaış ağlamıştı

o da mı sessiz uyuyor...Nihan da aynı o uyurken hiçbir şey yapamıyorum
valla ummadığım şeyler söylüyor...attım,buldum,içcem,evet...at bul falan dese tamam dicem de aşmış bizim kız olayı
bazen sesli ortamdada uyuyo bugün uyutup yatağına yatırdım, 15 dak sonra uykusunda ağladı korktu galiba bende alıp salona getirdim, çıt çıksa uyanıyo biraz uyusun yoksa akşam beni mahvediyo kuduruk huysuzlanıyo

evet favorisiydi bir ara çok oynadı ama şimdi dönüp bakmıyor...ilk aldığımızda da uzun süre sesine alışamaış ağlamıştı

mertte aynı şeyi yapmıştı önce korktu ağladı sonra elinden düşürmedi

aşkolsun Şebnemcim iste yollayalım...burda da her yerde olmuyor ntden almıştım...nette vardı aynısı ama nerdeydi hatırlamıyorum

sağol canım nt nin sitesine baktım birsürü kitap var ama ben öyle yanlarında tuşları olupta basılan istemiyorum sizinki güzel bir baksana sitelere belki gözüne çarpar veya yayın grubunun adı ne belki ordan bulurum

Hehe, müdürüm çıkıyor, hadi gel seni de götüreyim dedi, gidiyorum ben
Hepinizi öpüyorum, güzel bir hafta sonu diliyorum

Son düzenleme:
öğle arası uyuduğundan kuzuznun traşı bu saate kaldı benim de bi sürü işim var daha yemek yapıcam ki sanırım yetişmicek bu anne çıksın biraz işlerini toparlasın hadi öptüm hepinizi iyi hafta sonlarııı

Hanifeeeee!!! Nihan ın piyanosu mu var? Dün konuşmuşsunuz ya ben tam anlamadım. Bi de şebnem sormuş ya link vermişsin NT nin.. O kitp müzikli mi???

Hanifeeeee!!! Nihan ın piyanosu mu var? Dün konuşmuşsunuz ya ben tam anlamadım. Bi de şebnem sormuş ya link vermişsin NT nin.. O kitp müzikli mi???

canım piyano derken oyuncak bir inek üstünde notalrı basan tuşları var...bir de ses çıkaran hayvan figürleri...kendi müzikleri vs. var.
kitapta her sayfada 1 hayvan var..o hayvanların sesini çalıyor sayfada kartonları kaldırıp hayvanı bulduğunda...5 hayvan var sadece.ama bu kitabın 2 çeşiti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…