2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi de bişey daha sorcam. Annem Pelin'e dini çocuk şarklıarı CD si almak istiyo da NT de var mı?

sabahtan beri elektrikler yok beee cerynin kahwaltısını blendırlayamadığımdan çatalla ezme riskinide göze alamadığımdan bol peynirli omlet yaptım we hepsini kendi rızasıyla üflememi bile beklemeden yedi.)))) akşam cengiz balık ziyafeti cekti bize ceryde biraz balık yedi azda balık çorbası werdim içti we süt içmeden uyudu.. gecede süt wermedim sabaha kurt gibi acıkmıştı:)))
ama omleti sewiyo tabi o balçık karışıma hayatta böyle iştahla yaklaşmaz:95:

Kıymet,Hasret e Hanife selamlar kızlar

Ay o nihanın videosu var ya, inanılmaz sahiden 41 kere maşallah çok akıllı bıdık bu:))

Hava çok kötü olacak demişlerdi dün hava durumunda ama gayet günlük güneşlik, şimdi uyuttum eyoyu uyanınca furkan abisiyle birlikte biraz dışarı çıkarız..belki yağmur yağacak ama kalkıp camları sileyim şimdi, çok öptüm

ewet bizimkindede değişiik fonksiyonlar war inek kedi sesi çıkarıyo, müzik çalıyo değişik değişik cery bi onla ilgileniyo:)
bimden almıştım ben 7,5tlye:)))
Bi de bişey daha sorcam. Annem Pelin'e dini çocuk şarklıarı CD si almak istiyo da NT de var mı?
kesin bulursun:) nt tam yeri... bnce erken ama henüz bişey anlamaz onlrdan canım

silme bnce:)))
nereye çıkıyosunuz bakiiimm:94:

sinirden ölmek üzereydim@
6 bucukta kalktı sabah bi yarım saat uyudu bide şimdi zorla uyuttum kafaltısınıda bitirmedi habire emsin emsin kucaamda dursun noldu bu cocuga anlamadım odasını ayırdığımdan mı yaptı bilmiorm geri mi alsam?
emmesi ondan öncede çoktu ama şimdi nieyse uyumadı deli etti beni sabahtan beri yapışık gezmekten bunaldım son uyutmaya çalışırken ağladım sinirimden artık kıpır kıpır oramı buramı yolukluo uyumuo neyseki uyudu ay azcık nefes alim yaaa

Merhaba tatlişler...
Çok uzun zamandır yazamadım. Sizi çok çokkk özlemişiiiiimmm...

Kayınvaldem bizdeydi 1 aydır. Yakında gitti.
Yazamadım Ensar 1 aydır yürüyor maşaallah. 6. dişi de geliyor.. Ama çok çektik ya dişlerden.. :26: Lenf beezi iltihabı geçirdi. Çok ağladı. Diştendi sanırım..

Nihanın videosu müthişti, bayıldım. Maşaallahhh

Peki hangi kelimeleri söyleyebiliyorlar? Çok merak ettim :44:

selam ..
evdeyim..adetimin ilk günüve sancıdan kıvranıodum biraz önce..şuan daha iyiyim..dog.sonra rahata erdim sancılarım gitti derken son iki aydır eski halime döndüm yataga düşürüo bu sancı beni..
HANİFE bu kitap dikkatimi çekti..alabilirim..

Ebrucum geçmiş olsun..
Benimde doğum sonrası sancılarım çok hafifledi.. 9 gün süren adetim de 6-7 güne indi.

Ben kapatmak zorundayım şimdi. Ensar çıldırıyor, bilg. istiyor..
Sonra görüşürüz inş. öpüyorum sizii

geçmiş olsun şekerim
fenadır çok fena o ağrılar

ben çıkmışım siz gelmişsiniz(

Burdayım Hanife, Pelin'e bişeyler yediriyodum.. Yükler misin şimdi?

canım ilk karşılaşmamızda eklerim:))

ya bak süğt içmeyince nasıl saldırmış kahvaltıya afiyet olsun bıcırıma...süt ne ki diye düşünüyoruz ama çok tok tutuyor bebeleri...

sağol teyzesi:))
sen şimdi silmişsindir camları..eline sağlık..yağmaz inşallah üstüne:))

ben pazar işi bir oyuncakçıdan almıştım tık da demedi...çok pahalı oyuncaklardan bir farkı yok:))

silme bnce:)))
nereye çıkıyosunuz bakiiimm:94:
ve nt tam yeri ama bence de o tür müzikler yerine...bir süre kur'an dinlerseniz beraber daha güzel olur şimdi...

ayırdığın için olabilir...kızma annesi...sen stres yaptıkça o daha da beter olacak...bu uyku ona da sana da daha iyi gelir inşallah....

teşekkür ederiz teyzesi:))
canım hoşgeldin...özledik seni...geçmiş olsun pamuk oğluna:))

ağrın hep üşütmeden oluyor dikkat et Ebuşum... çok güzel bir kitap Nihan çok seviyor...arada takılıyor ama ses çıkarmıyor bazen...

Ebrucum geçmiş olsun..
Benimde doğum sonrası sancılarım çok hafifledi.. 9 gün süren adetim de 6-7 güne indi.

ay ne güzel benimki yine 9gün(ben de azalır diye ümitleniyorum ama bir fark olmadı(

Son düzenleme:
kuzcum biraz ateşli. niye bilmiyorum dün dışarı cıktık ondanmıki dicem ama çok soğuk diildi rüzgar wardı hafif. bi esip bi gidiyodu esince kapişonunu kapatıodum üstünde body süveter we ince mont wardı. ymeğe gittiğimiz yer hafif cereyanlıydı ondan mı oldu bilmiyorum bütün gün mızıldandı burnumdan getirdi desem yeridir. çorbasını içti sadece. azcık da süt içti uyudu calpol werdim bakalım gecemiz nasıl geçecek. odamıza geri aldım sütten kesince inş deliksiz uyumaya başlayınca ayırcam. etkiledi onu deliksiz uyumadığı için uyumak istemio resmen ayrılcam die..

melikecime geçmiş olsun hava değişiminden olabilir ben bile kırık durumdayım bugün
yarım polis bayramı oğluşumu törene götürcem alkış yapsın amcalarına
herkese iyi geceler bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…