- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.921
Bi de bişey daha sorcam. Annem Pelin'e dini çocuk şarklıarı CD si almak istiyo da NT de var mı?
ewet bizimkindede değişiik fonksiyonlar war inek kedi sesi çıkarıyo, müzik çalıyo değişik değişik cery bi onla ilgileniyo:)canım piyano derken oyuncak bir inek üstünde notalrı basan tuşları var...bir de ses çıkaran hayvan figürleri...kendi müzikleri vs. var.
kitapta her sayfada 1 hayvan var..o hayvanların sesini çalıyor sayfada kartonları kaldırıp hayvanı bulduğunda...5 hayvan var sadece.ama bu kitabın 2 çeşiti var.
kesin bulursun:) nt tam yeri... bnce erken ama henüz bişey anlamaz onlrdan canımBi de bişey daha sorcam. Annem Pelin'e dini çocuk şarklıarı CD si almak istiyo da NT de var mı?
silme bnce:)))Kıymet,Hasret e Hanife selamlar kızlar
Ay o nihanın videosu var ya, inanılmaz sahiden 41 kere maşallahçok akıllı bıdık bu:))
Hava çok kötü olacak demişlerdi dün hava durumunda ama gayet günlük güneşlik, şimdi uyuttum eyoyu uyanınca furkan abisiyle birlikte biraz dışarı çıkarız..belki yağmur yağacak ama kalkıp camları sileyim şimdi, çok öptüm
Ebrucum geçmiş olsun..
Benimde doğum sonrası sancılarım çok hafifledi.. 9 gün süren adetim de 6-7 güne indi.
Sağol tatlım. Nedeni mikrobikmiş, birşeyden mikrop kapmış.canımm saolasın..ilk günü atlattımya gerisi gelir..ENSAR ada hem maşşalah hemde gecmiş olsun..lenf bezi iltihabımı??nedeni neymiş?
selam ..
evdeyim..adetimin ilk günüve sancıdan kıvranıodum biraz önce..şuan daha iyiyim..dog.sonra rahata erdim sancılarım gitti derken son iki aydır eski halime döndüm yataga düşürüo bu sancı beni..
HANİFE bu kitap dikkatimi çekti..alabilirim..
Burdayım Hanife, Pelin'e bişeyler yediriyodum.. Yükler misin şimdi?
sabahtan beri elektrikler yok beee cerynin kahwaltısını blendırlayamadığımdan çatalla ezme riskinide göze alamadığımdan bol peynirli omlet yaptım we hepsini kendi rızasıyla üflememi bile beklemeden yedi.))))akşam cengiz balık ziyafeti cekti bize ceryde biraz balık yedi azda balık çorbası werdim içti we süt içmeden uyudu.. gecede süt wermedim sabaha kurt gibi acıkmıştı:)))
ama omleti sewiyo tabi o balçık karışıma hayatta böyle iştahla yaklaşmaz:95:
Kıymet,Hasret e Hanife selamlar kızlar
Ay o nihanın videosu var ya, inanılmaz sahiden 41 kere maşallahçok akıllı bıdık bu:))
Hava çok kötü olacak demişlerdi dün hava durumunda ama gayet günlük güneşlik, şimdi uyuttum eyoyu uyanınca furkan abisiyle birlikte biraz dışarı çıkarız..belki yağmur yağacak ama kalkıp camları sileyim şimdi, çok öptüm
ewet bizimkindede değişiik fonksiyonlar war inek kedi sesi çıkarıyo, müzik çalıyo değişik değişik cery bi onla ilgileniyo:)
bimden almıştım ben 7,5tlye:)))
kesin bulursun:) nt tam yeri... bnce erken ama henüz bişey anlamaz onlrdan canım
ve nt tam yeri ama bence de o tür müzikler yerine...bir süre kur'an dinlerseniz beraber daha güzel olur şimdi...silme bnce:)))
nereye çıkıyosunuz bakiiimm:94:
sinirden ölmek üzereydim@
6 bucukta kalktı sabah bi yarım saat uyudu bide şimdi zorla uyuttum kafaltısınıda bitirmedi habire emsin emsin kucaamda dursun noldu bu cocuga anlamadım odasını ayırdığımdan mı yaptı bilmiorm geri mi alsam?
emmesi ondan öncede çoktu ama şimdi nieyse uyumadı deli etti beni sabahtan beri yapışık gezmekten bunaldım son uyutmaya çalışırken ağladım sinirimden artık kıpır kıpır oramı buramı yolukluo uyumuo neyseki uyudu ay azcık nefes alim yaaa
Merhaba tatlişler...
Çok uzun zamandır yazamadım. Sizi çok çokkk özlemişiiiiimmm...
Kayınvaldem bizdeydi 1 aydır. Yakında gitti.
Yazamadım Ensar 1 aydır yürüyor maşaallah. 6. dişi de geliyor.. Ama çok çektik ya dişlerden.. :26: Lenf beezi iltihabı geçirdi. Çok ağladı. Diştendi sanırım..
Nihanın videosu müthişti, bayıldım. Maşaallahhh
Peki hangi kelimeleri söyleyebiliyorlar? Çok merak ettim :44:
selam ..
evdeyim..adetimin ilk günüve sancıdan kıvranıodum biraz önce..şuan daha iyiyim..dog.sonra rahata erdim sancılarım gitti derken son iki aydır eski halime döndüm yataga düşürüo bu sancı beni..
HANİFE bu kitap dikkatimi çekti..alabilirim..
Ebrucum geçmiş olsun..
Benimde doğum sonrası sancılarım çok hafifledi.. 9 gün süren adetim de 6-7 güne indi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?