- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.941
kuzcum biraz ateşli. niye bilmiyorum dün dışarı cıktık ondanmıki dicem ama çok soğuk diildi rüzgar wardı hafif. bi esip bi gidiyodu esince kapişonunu kapatıodum üstünde body süveter we ince mont wardı. ymeğe gittiğimiz yer hafif cereyanlıydı ondan mı oldu bilmiyorum bütün gün mızıldandı burnumdan getirdi desem yeridir. çorbasını içti sadece. azcık da süt içti uyudu calpol werdim bakalım gecemiz nasıl geçecek. odamıza geri aldım sütten kesince inş deliksiz uyumaya başlayınca ayırcam. etkiledi onu deliksiz uyumadığı için uyumak istemio resmen ayrılcam die..[/QUOTE
merve calpol artık hafif gelir ya ibufen veya dolven yokmu??umarım bogaz kızarıklıgı yoktr..en son hem hafif bi bogaz kızarıklıgı hemde dişlerden aateşimiz olmuştu 38.5 derce..fitil atmıştım..
canlarım aklımdayken yazayım..daha önce Yazgıyla konuşmuştuk doğumgünlerine özel mart bebeklerimiz için bir slayt daha yapalım diye...martın bitmesini bekliyordum unutmuşum:26:
eğer isterseniz doğumgünü sıralarına göre bir slayt daha yapalım...1 yaş özel slaytı :))
aa iyi ya sewindim..iyi geceler canlarım dün serhanı dr götürücem demiştim eşim geldi serhanı soyduk tekrar ve o banyo sonrası kızarıklıktan eser yok yaklaşık bir saat düşündük ne yapalım diye sonra kızamık belirtileri falan nette kısa bi araştırma sonucu bunun baldan kaynaklanacağını düşünerek dr gitmedikki zaten bu sabah itibariyle o kırmızı benekler kayboldu serhan da zaten ne huzursuzluk ne ateş vs. durumlar söz konusu değildi allah korusun olmasın zaten neyse bugün annemlerde bi d.günü daha yapacağımız için eşim istersen bugünden götüreyim seni değişiklik olur sana da dedi bende tamam dedim ve dünden beri annemdeydim bugünde güzel geçti serhanı uyuttum bende uykusuzum yatmadan merak etmişsinizdir diye düşünerek yazayım dedim sizi seviyorum çok öpüyorum iyi pazarlar şimdiden...
cnm benm menüm hergün değişiyor..merhaba herkese
umarım herkes iyi ve herşey yolundadır
kızımdan pek zaman bulamıyorum bakamıyorum sizlerin nele ryaptıgınıza ama hepinizin kuzularını kocaman öpüyorum
kızım yürüyor anne baba dede baybay becik aklınıza gelen herşeyi yapıyorben ne istersem getiriyor
sadece yeme problemimiz var
bana günlük menülerinizi paylaşırmsıınız sevgilerle
kız ben onu dra sordum hafif falan gelmez.. 1 ölçek wer dedi:26:kuzcum biraz ateşli. niye bilmiyorum dün dışarı cıktık ondanmıki dicem ama çok soğuk diildi rüzgar wardı hafif. bi esip bi gidiyodu esince kapişonunu kapatıodum üstünde body süveter we ince mont wardı. ymeğe gittiğimiz yer hafif cereyanlıydı ondan mı oldu bilmiyorum bütün gün mızıldandı burnumdan getirdi desem yeridir. çorbasını içti sadece. azcık da süt içti uyudu calpol werdim bakalım gecemiz nasıl geçecek. odamıza geri aldım sütten kesince inş deliksiz uyumaya başlayınca ayırcam. etkiledi onu deliksiz uyumadığı için uyumak istemio resmen ayrılcam die..[/QUOTE
merve calpol artık hafif gelir ya ibufen veya dolven yokmu??umarım bogaz kızarıklıgı yoktr..en son hem hafif bi bogaz kızarıklıgı hemde dişlerden aateşimiz olmuştu 38.5 derce..fitil atmıştım..
eğer ateş fazlaysa dolven wer dedi
canlarım aklımdayken yazayım..daha önce Yazgıyla konuşmuştuk doğumgünlerine özel mart bebeklerimiz için bir slayt daha yapalım diye...martın bitmesini bekliyordum unutmuşum:26:
eğer isterseniz doğumgünü sıralarına göre bir slayt daha yapalım...1 yaş özel slaytı :))iwet iwettttttt
günaydın canım ben bilmiyodum valla ne güzel olur daha önce yaptıkların çok güzel olmuştu
birde bende serhan için slayt yapmak istiyorum laptop da hazırlıyorum o program var ama bi türlü beceremedim bana da tarif edersen kısaca çok sevinirim canımcım
movie maker dan bahsediyorsan programı açınca solda resim al a tıkla isteğin fotoları seç al...
sonra müzik ala tıkla istediğin müzikleri seç al...
altta zaman şeridi var orda film şeridini göstere tıkla altta çıkan kututlara istediğin fotoğrafı sürükle bırak... yukarıda araçlara tıkla açılan kısımdan video efektlerini seç...efektlerden istediğini sürükleyip fotoları koyduğun kutuların köşesindeki yıldıza sürükle bırak...aynı şekilde video geçişlerini açıp foto kutularının arasındaki dikdörtgenlere sürükleyip geçişlere de efekt koyabilirsin....filmi düzenle kısmından yazı ve jenerik ekleyebilirsin...fotoların üzerine yazmak için seçili klibin üzerine ekleyi seçersin...sonrada kaydeder güzelce izlersiniz:)))
dün aksm yine ömrümden ömür gitti.. egoşun üzerine ütü masası düştü gündüz kadın vardı biz evde yoktuk.aksam geldik 50 kere tembih ettim kadına ütü massını kullanmadıgımız wc ye koyuyorum egeden dolayı die neyse bu odasına girdi az sonra bir gürültü kostuk hemen benimki ütü masasının altında kapının arkasına dayamış kadın nasıl fena oldum kucağıma aldım alnı çizilmiş dişleri dudağını kesmiş kanıyo .sanırım kapı masanın hızını kesti çok aglmadı kardeşimi aradım götürelimmi hast die abla 1-2 sa takip et dedi sabaha kadar ettim çok şükür ii aynı tempoda dolanıyo evde ama annesi ondn beter oldu....
Ay çok güzel olur Hanife.. Zaten ben öncekini kaçırmıştım.. Bunda kesin yer almak istiyorum. Ama ben face kullanmıyorum nasıl olcak ki? Nasıl görcem yani hazırlanan slaytı???canlarım aklımdayken yazayım..daha önce Yazgıyla konuşmuştuk doğumgünlerine özel mart bebeklerimiz için bir slayt daha yapalım diye...martın bitmesini bekliyordum unutmuşum:26:
eğer isterseniz doğumgünü sıralarına göre bir slayt daha yapalım...1 yaş özel slaytı :))
merhaba herkese
umarım herkes iyi ve herşey yolundadır
kızımdan pek zaman bulamıyorum bakamıyorum sizlerin nele ryaptıgınıza ama hepinizin kuzularını kocaman öpüyorum
kızım yürüyor anne baba dede baybay becik aklınıza gelen herşeyi yapıyorben ne istersem getiriyor
sadece yeme problemimiz var
bana günlük menülerinizi paylaşırmsıınız sevgilerle
hatta mucuk mucuk mucuk mucuk sağol hanifecim ben hep bişeyleri eksik yapıyomuşum şimdi deniycem hemen olurnşallah
dün aksm yine ömrümden ömür gitti.. egoşun üzerine ütü masası düştü gündüz kadın vardı biz evde yoktuk.aksam geldik 50 kere tembih ettim kadına ütü massını kullanmadıgımız wc ye koyuyorum egeden dolayı die neyse bu odasına girdi az sonra bir gürültü kostuk hemen benimki ütü masasının altında kapının arkasına dayamış kadın nasıl fena oldum kucağıma aldım alnı çizilmiş dişleri dudağını kesmiş kanıyo .sanırım kapı masanın hızını kesti çok aglmadı kardeşimi aradım götürelimmi hast die abla 1-2 sa takip et dedi sabaha kadar ettim çok şükür ii aynı tempoda dolanıyo evde ama annesi ondn beter oldu....
Ay çok güzel olur Hanife.. Zaten ben öncekini kaçırmıştım.. Bunda kesin yer almak istiyorum. Ama ben face kullanmıyorum nasıl olcak ki? Nasıl görcem yani hazırlanan slaytı???
üff kadın bide götürüp egenin odasına koymuş yani brawodün aksm yine ömrümden ömür gitti.. egoşun üzerine ütü masası düştü gündüz kadın vardı biz evde yoktuk.aksam geldik 50 kere tembih ettim kadına ütü massını kullanmadıgımız wc ye koyuyorum egeden dolayı die neyse bu odasına girdi az sonra bir gürültü kostuk hemen benimki ütü masasının altında kapının arkasına dayamış kadın nasıl fena oldum kucağıma aldım alnı çizilmiş dişleri dudağını kesmiş kanıyo .sanırım kapı masanın hızını kesti çok aglmadı kardeşimi aradım götürelimmi hast die abla 1-2 sa takip et dedi sabaha kadar ettim çok şükür ii aynı tempoda dolanıyo evde ama annesi ondn beter oldu....
ne demek canım ya inşallah halledersin...yamayı unutmuşum ama müzikleride sürükleyip fil şeridine taman yeterli...o şeritte de isteiğin gibi oynama yapabilrisin fotoları kenarından çekip uzatabilrisin müzikle denkelştirmek için vs.
yapınca fecete paylaş bari biz de izleyeyim tombik oğluşumu:))
çok geçmiş olsun...Allah beterinden saklasın..çok dikkat etmek gerekiyor cidden.kadınınki de büyük sorumsuzluk..pes....
canım face olması şart değil başka bir yere de yüklenir herkes izler..ya da paylaşım sitelerinden birine koyarım herkes ordan indirir...geçen sefer de öyle yapmıştım.
sağol hanifecim deneme amaçlı yaptım bi tane oldu daha sonra serhanın doğumundan itibaren olan fotolarından yapıcam onu yüklerim
bu arada bizim kaçırdığımız slayt face de varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?