2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler canlarım dün serhanı dr götürücem demiştim eşim geldi serhanı soyduk tekrar ve o banyo sonrası kızarıklıktan eser yok yaklaşık bir saat düşündük ne yapalım diye sonra kızamık belirtileri falan nette kısa bi araştırma sonucu bunun baldan kaynaklanacağını düşünerek dr gitmedikki zaten bu sabah itibariyle o kırmızı benekler kayboldu serhan da zaten ne huzursuzluk ne ateş vs. durumlar söz konusu değildi allah korusun olmasın zaten neyse bugün annemlerde bi d.günü daha yapacağımız için eşim istersen bugünden götüreyim seni değişiklik olur sana da dedi bende tamam dedim ve dünden beri annemdeydim bugünde güzel geçti serhanı uyuttum bende uykusuzum yatmadan merak etmişsinizdir diye düşünerek yazayım dedim sizi seviyorum çok öpüyorum iyi pazarlar şimdiden...

merhaba herkese
umarım herkes iyi ve herşey yolundadır
kızımdan pek zaman bulamıyorum bakamıyorum sizlerin nele ryaptıgınıza ama hepinizin kuzularını kocaman öpüyorum
kızım yürüyor anne baba dede baybay becik aklınıza gelen herşeyi yapıyor ben ne istersem getiriyor
sadece yeme problemimiz var
bana günlük menülerinizi paylaşırmsıınız sevgilerle

canlarım aklımdayken yazayım..daha önce Yazgıyla konuşmuştuk doğumgünlerine özel mart bebeklerimiz için bir slayt daha yapalım diye...martın bitmesini bekliyordum unutmuşum:26:

eğer isterseniz doğumgünü sıralarına göre bir slayt daha yapalım...1 yaş özel slaytı :))

günaydın canım ben bilmiyodum valla ne güzel olur daha önce yaptıkların çok güzel olmuştu
birde bende serhan için slayt yapmak istiyorum laptop da hazırlıyorum o program var ama bi türlü beceremedim bana da tarif edersen kısaca çok sevinirim canımcım

aa iyi ya sewindim..
bişeye alerji olmuş azcık we geçmiş:)
uyumlu koca serdar iş başında
cnm benm menüm hergün değişiyor..
robotgibi yoğurdu çorbayı sıra we saate falan dizmedim
sabah kahwaltı ya bol peynirli omlet(nadiren)
ya da muz, 2-3 bisküwi (yada tahıllı mama), peynir(2 kibrit kutusu kadar), pekmez(yada bal), 1parça tere yağı, 1 yumurta (bütünü), süt (yada tahıllı koyduysam su) warsa cewiz...
peşinde gezinerekten bunu yediriyorum üstüne lıkır lıkır su içiyor we uykusu warsauyuyor yoksa oynuyor falan 1 saati gectiyse uyuturken mama içiryorum 120cc falan

uyanınca çorba warsa çorba, yada ewdeki sulu yemek (içine 1 dilim ekmek doğrayarak)

2,3 saat kadar sonra yoğurt(meyweli bisküwili) yada danone (4tane bazen 6 miniklerden), danette puding(2tane).. üzerine yine su mutlaka (her öğünden sonra su weriyorum midesi büyüsün die

yine uyku....
uyanıncada kendime ya et, ya tawuk, ya balık yapmış oluyorum onlardan ağzına lokma lokma..
sonra patates püresi, yada kawanoz mama, meywelerrr... yada ewdedeğişik yemek piştiyse o..
yatmadan öncede pirinçunu yada 150cc bisküwili (yada tahılmama ekleyerek) mama içiyor we uyuyor..

aralarda meywe falan yior,çilek portakal,elma, armut weriorum eline bazen bu kadar yemiyor duruma göre yani..

zinco weriyorumşurup(o biraz iştahını açtı).. ocean fish oil weriodum o bitti ewde minadeks war ona başladım bnde..
menü hep aynı değil sıralama falan genelde 1 tatlı, 1 öğün tuzlu olarak sıralıyorum

movie maker dan bahsediyorsan programı açınca solda resim al a tıkla isteğin fotoları seç al...
sonra müzik ala tıkla istediğin müzikleri seç al...
altta zaman şeridi var orda film şeridini göstere tıkla altta çıkan kututlara istediğin fotoğrafı sürükle bırak... yukarıda araçlara tıkla açılan kısımdan video efektlerini seç...efektlerden istediğini sürükleyip fotoları koyduğun kutuların köşesindeki yıldıza sürükle bırak...aynı şekilde video geçişlerini açıp foto kutularının arasındaki dikdörtgenlere sürükleyip geçişlere de efekt koyabilirsin....filmi düzenle kısmından yazı ve jenerik ekleyebilirsin...fotoların üzerine yazmak için seçili klibin üzerine ekleyi seçersin...sonrada kaydeder güzelce izlersiniz:)))

hatta mucuk mucuk mucuk mucuk sağol hanifecim ben hep bişeyleri eksik yapıyomuşum şimdi deniycem hemen olur nşallah

dün aksm yine ömrümden ömür gitti.. egoşun üzerine ütü masası düştü gündüz kadın vardı biz evde yoktuk.aksam geldik 50 kere tembih ettim kadına ütü massını kullanmadıgımız wc ye koyuyorum egeden dolayı die neyse bu odasına girdi az sonra bir gürültü kostuk hemen benimki ütü masasının altında kapının arkasına dayamış kadın nasıl fena oldum kucağıma aldım alnı çizilmiş dişleri dudağını kesmiş kanıyo .sanırım kapı masanın hızını kesti çok aglmadı kardeşimi aradım götürelimmi hast die abla 1-2 sa takip et dedi sabaha kadar ettim çok şükür ii aynı tempoda dolanıyo evde ama annesi ondn beter oldu....

Okurken bile yüreğim ağzıma geldi Ayşegülcüm. Kimbilir sen onu o halde görünce neler yaşamışsındır. Allah korumuş yavruyu.. En ufak bi ihmale bile gelmiyor artık bunlar yaa.. Çok geçmiş olsun cnm..

Ay çok güzel olur Hanife.. Zaten ben öncekini kaçırmıştım.. Bunda kesin yer almak istiyorum. Ama ben face kullanmıyorum nasıl olcak ki? Nasıl görcem yani hazırlanan slaytı???

Sabah:
Süt
Tahıllı mama
1 yumurta
1 ceviz
1 kibrit kutusu kadar peynir

Ara:
Pekmez
Vitamin
Meyve

Öğle:
1 kase çorba

Ara:
1 kavanoz (125gr) yoğurt

Akşam:
Öğlenin aynısı

Benim kızım iştahsız ve sürekli de kusuyo ayrıca.. Bizim günlük beslenme düzenimizi örnek alma yani...

hatta mucuk mucuk mucuk mucuk sağol hanifecim ben hep bişeyleri eksik yapıyomuşum şimdi deniycem hemen olur nşallah

ne demek canım ya inşallah halledersin...yamayı unutmuşum ama müzikleride sürükleyip fil şeridine taman yeterli...o şeritte de isteiğin gibi oynama yapabilrisin fotoları kenarından çekip uzatabilrisin müzikle denkelştirmek için vs.

yapınca fecete paylaş bari biz de izleyeyim tombik oğluşumu:))

çok geçmiş olsun...Allah beterinden saklasın..çok dikkat etmek gerekiyor cidden.kadınınki de büyük sorumsuzluk..pes....

Ay çok güzel olur Hanife.. Zaten ben öncekini kaçırmıştım.. Bunda kesin yer almak istiyorum. Ama ben face kullanmıyorum nasıl olcak ki? Nasıl görcem yani hazırlanan slaytı???

canım face olması şart değil başka bir yere de yüklenir herkes izler..ya da paylaşım sitelerinden birine koyarım herkes ordan indirir...geçen sefer de öyle yapmıştım.

üff kadın bide götürüp egenin odasına koymuş yani brawo
neyse allahtan bişey olmamış çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım valla allah korumuş
dün bizde pazarda gezerken bi oyuncakcının önünde durduk serhana oyuncak bakıyoruz bi tane horoz vardı alsammı almasammı derken hemen yanımızda bi kadın vardı bebeği annesi ve oğluyla bi rüzgar esti pazarcı 2 çift paten asmış ipe onlar kadının kafasına düştü ondan sekip bebeğinin alnına çarptı kadın bir çığlık attı tabii bebek hem korkudan hemde canının acısından ağlamaya başladı kıyamam alnı oldu mosmor pazarcı hemen hastaneye gidelim dedi valla bi süre kadını sakinleştirmeye çalıştık ve annesini sonra dr gittilermi bilmiyorum yanibi anlık ihmal işte o patenlerin ipte işi ne

sağol hanifecim deneme amaçlı yaptım bi tane oldu daha sonra serhanın doğumundan itibaren olan fotolarından yapıcam onu yüklerim
bu arada bizim kaçırdığımız slayt face de varmı

buluşma n zamn olacak? bi atraksiyon lazım şu monotonluğa:))
ben yarın liseden arkadaşımın ewine gidiyorum ewlendi bu yaz düğüne gidememiştim.. 3kız gidicez ha bide benim kızım:)))
ne almalı?? yaabu ayrıntı bugün aklıma geldi eli boş gidecem die hesap etmiştim(
benimçeyizleri hep koliledik kaldırdık yoksa ordan bişiler bulurdum

ayşegül çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız:18:
seyhan kızarıklıkların geçmesine sevindim,merttede ara ara çıkıyo yediklerinden yada sıcaktan diyorum ben. hemen geçiyolar zaten
hanife slayt güzel olur
hasret bizim ülkenin klasik düğün yada ev hediyesi borcamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…