2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum üşüttümü ne bilmiyorum ya. hiç keyfi yok biraz mutlu olsun açılsı ndie avmlere götürdük gezdirdik iyi geldi. ama sürekli mızlıo sürekli ama. ya kucaamda durcak ya emcek allaam 20 dk emioda emio.uyuttum uyandı ağladı biraz sonra bi kustu emzirdim uyudu tekrar noluo anlamadım hafif ateşimizde devam. doktora gitsemmiki dişten mi üşüttü mü bilemiyorum. iştahıda yok çok. paso emio.
yatağında uyumak istemio aramıza alıorm fosur fosur.. tekrar yerine koyuyorum uyuyunca. yatağında aglıo alıorm aramıza anında uyuyo. cocuumun hastalandığına değilde huyunun değiştiğine yanarım. yanarımda yanarım napcaz bilmem..

herkese günaydın
merve bence dr götür,diş ateş yapmaz diye bas bas bağırıyo dr lar. yediği bişeymi dokundu acaba, huysuzluğu diştendir bence ama ateş konusunda bişey diyemiycem:44: mertte iki gündür mız mız azı dişi kabarmış ona yoruyorum mızmızlığını bende:26:
dün stüdyo fotoğrafı çektirdik merte, iki tanede ailece çektirdik,hafta içi hazır olur dediler gidip bakacaz güzel olmuşmu diye albüm verdiler yanınada (gelin damat albümü aslında ) 10 tane albüme koyacaklar, 10 tanede yedek resim verecekler, ayrıca resimleri dijital olarakta vercekler 125 TL kazıklanmamışızdır inşallah, siz nekadara çektirdiniz:26:

Günaydın canlarım, iyi haftalar,

Güzel ve yorucu bir hafta sonu geçirdik, anne oğul bol bol gezdik, babamız çalıştı. Doruk artık sürekli yürümek istiyor, ellerinden tutup yürütüyorum, bayılıyor, bakalım ne zaman cesaret edip kendi yürüyecek :) Uykular bozuldu yine, 3 gecedir en fazla 2 saatte bir uyanıyor. Dün akşam uyuttum, baktım tırnaklar kazma gibi olmuş, keseyim dedim, yaklaşık 1 saat uğraştım, ancak 2 tırnağını kesebildim, her seferinde uyandı. Bir uyku problemimiz var yani yine, bakalım altındanne çıkacak...

Geçmişe çok bakamadım, Ege büyük bir tehlike atlatmış, çok geçmiş olsun, şükür ki ucuz atlatmış... Görünen o ki, artık kimseye güvenmeyip evin her köşesini kontrol edecez, maalesef hiç kimse bizim kadar düşünmüyor yavrularımızı.

Gülşancım, polis haftanız kutlu olsun

Çok işim olmayacak inşallah bugün, bol bol sizinle takılma umudundayım.

Hepinize günaydın iyi haftalar diliyorum.....
Haftasonu cmrt günü kayınpederin yanındaydım gündüz dünde misafirim vardı Hilal kuzum toplam 3 diş çıkardı bütün derdi ateşi bu 3 diş neşesi yerinde iştahıda geldi artık uyku vakitlerimizde değişti akşam 9,30 uyumak istiyor uyumadığında mızmızdı walla dün akşam uyudu sabaha kadar gece ben kalktım altını değiştirdim gözlerini açmak bile istemiyor çok uykusu varmış kuzumun...Banyosunu bile yaptıramadım....

Herkes iyidir umarım?

Günaydın,
Oğluşum sürekli ayakda koltuklara tutuna tutuna geziyor.Olmadı biz yürütüyoruz.Uzun süre ayakda kalıp bi iki adım atıyor.Del del diye beni çağırıyor.Bugün anneannesi ile parka götüreceğiz.
Merve geçmiş olsun canım.Bi dr görünmekte fayda var diye düşünüyorum.
Ayfer Hilal kuzumun keyifli olmasına sevindim.Bizim oğlanda 20:00 de huysuzlanmaya başlıyor 1 saate kadarda uyuyor.Kayınpederine çok geçmiş olsun canım.

Ayferciğim neden gece altını değiştiriyorsun ?

günaydın annişlerrr
güzel bir hafta sonuydu cumartesi kuzuyla ev keyfi yaptık öğleden sonrada kendimizi sokaklara attık kendme bişiler alasım vardı ama hiçbişey beğenemedim istanbul saatim gelmiş benim
pazarda babamız gezdirdi bizi sabah kayınvalidelerde aile kahvaltısına katıldık sonrada dağa çıktık minik ailemizle sonra avm ye gittik ama çok kalabalıktı kaçtık eve döndük güzeldi ii geldi

Günaydın Arkadaşlar,
Mutlu bir hafta başlangıcı diliyorum, güzel bir gün olsun aynı zamanda :))
Yoğun bir hafta sonu geçirdik, çok keyif aldım, cumartesi günü İklimi geçenlerde size bahsettiğim ''Küçük Bebekler Oyun Grubu '' na götürdüm, çok eğlendi kuzum, bundan sonra 15 günde bir ordayız kısmetse :))
Pazar günü de uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlarımla görüştüm, onları görmek ve sohbet etmek iyi geldi..

Ayşegülcüm, geçmiş olsun kaza atlatmışsınız, çok dikkatli olmak lazım çookkk, temizlikçiyi ne kadar tembihlesende bizler kadar ince düşünemiyor başkaları malesef..

Merve, Melikeye de geçmiş olsun, bence de bir dr. götür..

Gülşancım, fotoğraf ve albüm konusunda kazıklanmamışsınız, bize 150 TL dediler, ayrıca sadece albümde 10 adet foto olacak, size 10 tane de fazladan vereceklermiş :))
Polis haftanız da kutlu olsun, dün face de gördüm ama yazamadım..
Havuzunuz ve toplarınız da hayırlı olsun, güle güle oynasın kuzu..

Ayfercim, Hilal in iyi olmasına sevindim, kpederde iyileşme sürecine girmiştir heralde artık, tekrar geçmiş olsun..

Günaydın canım,
sevindim sizin adınıza, ne güzel vakit geçirmişsiniz, burda da havalar iyice ısınsa, bende açık havada gezmek istiyorum, kapalı mekanlar sıkmaya başladı artık..

kimden görmüş acaba ? benimkide aldığını geri yerine koymaya bayılıyor.mücadele ediyor illa yerine koyacağım diye :))

Ne güzel işte düzenli tertipli olucak kuzum....

İklim kuzumu öp benim için nedense bir özlem var kuzuna yaa fotgrafları gördükçe buluşmamız geliyor aklıma seninle sohbetimiz kaçın gelin İstanbul'a...Kayınpeder iyi daha iyi Çarşamba günü taburcu olucak az önce telefonla konuştuk neşesi yerindeydi ...

Günaydın millet
Merve arada tutuyor damarları bebelerin ya da diş çıkarıyordur ceryanda kaldı diyorsun üşütmüş de olabilir tabi, ateşi yükselirse dr.a git bence.
C.tesi Kerem de çok huysuzdu mızmızmız kucağımdan inmedi sonra misafirler geldi gayet neşesi yerinde ve sakindi,bu çocuğa mı bakmak zor diye dalga geçtiler benimle her çocuğun derdi niyeyse anasıyla.
Hava yine soğudu, kar bekleniyormuş bu bahar nerde kaldı gelsin artık

geçmişe bakamadım ama Merve çok geçmiş olsun canım...
Ama size şunu söyleyeyim Hilal'den biliyorum azı dişi çıkınca ateşlendi sonra dişleri patladı ondan sonra burnu akmaya başladı ve sonrada sulu kaka yapmaya başladı bunlar hep dişlerinin çıktığı dönem oldu artık dişleri büyüdükçe daha da iyi oluyor .Geçen yemek yerken dilini ısırmış kanamış biraz azı dişlerine alışık değil 2 gündür dilini çıkarıp duruyordu bir baktım azcık yara olmuş hep serin şeyler yemek istedi çorbasını bile soğuk içti

günaydınlar efendim,güzel bir hafta diliyorum herkese
haftasonumuz güzeldi.cumartesi evdeydik ama pazar attık kendimizi sokaklara,havada harika idi.
Alp i kumsala indirdiğimizde suya girmek için can atıyor resmen,elini sokuyor,sevecek heralde

bu arada dövmemi yaptırdım,omzumda ALP yazıyor artık.canımda yanmadı,yalan yani çok acıyor falan demeleri
birde birde ben facebook ta stride rite yarışmasında oğluşuma ayakkabı kazandım:118:
öylesine,çıkmaz diye düşünerek katıldım,sonra birde eşim adına katıldım veee kazandımşanslı kuzum benim.

evet paşamın resimlerini gördüm maşallah oğluşuma benim...OO hayırlı olsun ayakkabınız evet şanslı gerçekten de değmesin sizlere...Dövmeninde resmini isterizzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…