- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.961
Hepinize günaydın iyi haftalar diliyorum.....
Haftasonu cmrt günü kayınpederin yanındaydım gündüz dünde misafirim vardı Hilal kuzum toplam 3 diş çıkardı bütün derdi ateşi bu 3 diş neşesi yerinde iştahıda geldi artık uyku vakitlerimizde değişti akşam 9,30 uyumak istiyor uyumadığında mızmızdı walla dün akşam uyudu sabaha kadar gece ben kalktım altını değiştirdim gözlerini açmak bile istemiyor çok uykusu varmış kuzumun...Banyosunu bile yaptıramadım....
Herkes iyidir umarım?
Ayferciğim neden gece altını değiştiriyorsun ?
canım akşam misafirim vardı ilgilenmemiştim.Gece bir iki gaz çıkardı bende bakayım dedim bir baktım kaka yapmış....
kara gözlü böceğim benim
terası hazırlıyorum Ayfer ona göre haberin olsun
tamam canım birde temizlik bezi hazırla kızımaaa yerleri temizler dün misafirlerin yanında almış havlu peçeteden yerleri siliyordu temizliği çok seviyor
günaydın annişlerrr
güzel bir hafta sonuydu cumartesi kuzuyla ev keyfi yaptık öğleden sonrada kendimizi sokaklara attık kendme bişiler alasım vardı ama hiçbişey beğenemedim istanbul saatim gelmiş benim
pazarda babamız gezdirdi bizi sabah kayınvalidelerde aile kahvaltısına katıldık sonrada dağa çıktık minik ailemizle sonra avm ye gittik ama çok kalabalıktı kaçtık eve döndük güzeldi ii geldi
kimden görmüş acaba ? benimkide aldığını geri yerine koymaya bayılıyor.mücadele ediyor illa yerine koyacağım diye :))
Günaydın Arkadaşlar,
Mutlu bir hafta başlangıcı diliyorum, güzel bir gün olsun aynı zamanda :))
Yoğun bir hafta sonu geçirdik, çok keyif aldım, cumartesi günü İklimi geçenlerde size bahsettiğim ''Küçük Bebekler Oyun Grubu '' na götürdüm, çok eğlendi kuzum, bundan sonra 15 günde bir ordayız kısmetse :))
Pazar günü de uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlarımla görüştüm, onları görmek ve sohbet etmek iyi geldi..
Ayşegülcüm, geçmiş olsun kaza atlatmışsınız, çok dikkatli olmak lazım çookkk, temizlikçiyi ne kadar tembihlesende bizler kadar ince düşünemiyor başkaları malesef..
Merve, Melikeye de geçmiş olsun, bence de bir dr. götür..
Gülşancım, fotoğraf ve albüm konusunda kazıklanmamışsınız, bize 150 TL dediler, ayrıca sadece albümde 10 adet foto olacak, size 10 tane de fazladan vereceklermiş :))
Polis haftanız da kutlu olsun, dün face de gördüm ama yazamadım..
Havuzunuz ve toplarınız da hayırlı olsun, güle güle oynasın kuzu..
Ayfercim, Hilal in iyi olmasına sevindim, kpederde iyileşme sürecine girmiştir heralde artık, tekrar geçmiş olsun..
evet paşamın resimlerini gördüm maşallah oğluşuma benim...OO hayırlı olsun ayakkabınız evet şanslı gerçekten degünaydınlar efendim,güzel bir hafta diliyorum herkese
haftasonumuz güzeldi.cumartesi evdeydik ama pazar attık kendimizi sokaklara,havada harika idi.
Alp i kumsala indirdiğimizde suya girmek için can atıyor resmen,elini sokuyor,sevecek heralde
bu arada dövmemi yaptırdım,omzumda ALP yazıyor artık.canımda yanmadı,yalan yani çok acıyor falan demeleri
birde birde ben facebook ta stride rite yarışmasında oğluşuma ayakkabı kazandım:118:
öylesine,çıkmaz diye düşünerek katıldım,sonra birde eşim adına katıldım veee kazandımşanslı kuzum benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?