2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende oğluşumun adını yazdırmak istiyorummmmmmmmm

evet paşamın resimlerini gördüm maşallah oğluşuma benim...OO hayırlı olsun ayakkabınız evet şanslı gerçekten de değmesin sizlere...Dövmeninde resmini isterizzzzzzz

bende oğluşumun adını yazdırmak istiyorummmmmmmmm

teşekkür ederiz Ayfer teyzesitamam koyarım resmini birazdan.önce şehzade Alpiş in kahvaltı seansı var
valla Öznur cum acımıyor,yani ilk dakikalarda uçlu kalem batıyormuş gibi oluyor,sonrasında oda yok.

Yazgıcım, tebrik ederim, güle güle giysin Alp ayakkabısını, ben çıkmaz diye katılmadıydım o yarışmaya, bundan sonra bende katılayım bari :))
Dövmenin de resmini istiyorum, merak ettim, kalıcı dövme heralde değil mi?

Dövmeyi ben de istiyorum ama sıkılırsam diye de cesaret edemiyorum,geçici yaptırmıştım yazın bileğimde Kerem yazıyordu.
Bu arada havuz toplarını Kerem hiç sevmedi hatta korktu yataktan çıkmak istedi onlara basmamak için, bi daha deneyeceğim zaman geçince.

Hadi yaa, kerataya bak, biz onlar için ne paralar döküp neler alıyoruz, beğenmedi demek, başka zaman topla oynamıyor muydu Kerem?
Cumartesi günü İklim i götürdüğüm parti evindeki top havuzunda çok eğlendi iklim, orda bizzat test etmiş oldum, havuz daki tüm topları elden geçirdi nerdeyse, bir de tek tek alıp bana getiriyor baaakkk diye diye, inşallah eve aldığım havuz ve topları da aynı ilgiyle sever ve oynar..

Günaydınnnn
Geçmişe bakamadım inş. bi problem yoktur..,
Yarın Furkişimin doğumgünü, yine kalabalık bi davet var anlayacağınız, nasıl yapıcam bugün eyoyla orası meçhul ama:97: Doğumgünlerinin bu kadar yakın olması zor oldu benim için, gelecekler için de zor oldu, adamlar bize hediye taşıyıp duruyolar:)) benim d.günümle eyonunki aynı gün olunca ikimize de getirdiler, yarın furkiye getirecerkler, 1 hafta sonra da koca kişisinin d.günü, yine davet verip aynı kişileri çağırsam ne derler acaba
Anlayacağınız bugün eyodan arta kalan vakitlerde mutfakta olacağımdan aradığınız kişiye ulaşılamayacak:)) yarın zaten d.günü..eltim ayağını kırmıştı,alçıda 3 haftadır kayınvalide de ona bakmak için İstanbulda, yarın sanırsam artık dönmez oraya bende kalır bu hafta..demem o ki bu hafta ortalarda olamıcam büyük ihtimal beni merak etmeyin ama özleyin anacım
Bu mesajı yazmam sanırım yarım saat sürdü, eyo durmuyo, hadi bana kolay gele..

teşekkür ederiz Ayfer teyzesitamam koyarım resmini birazdan.önce şehzade Alpiş in kahvaltı seansı var
valla Öznur cum acımıyor,yani ilk dakikalarda uçlu kalem batıyormuş gibi oluyor,sonrasında oda yok.

acısından değil canım.eşim karşı çıkıyor.elbet bi bildiği vardır.

canın sıkıldı galiba senin otur oturduğun yerde yawww alalala şaka bir yana hava çok soğuk dikkat edin havalar soğuyacakmış yine ...Bulurşursanız foto isterim ona göre

amannnn baksana Meral bu hafta yok işi gücü varmış.evet benim canım sıkıldı otur otur :))

abbovvvvv yazık insanlara :))) kolay gelsin canım.

Bundan sonra benden bugün az işim var, sizinle takılacam gibi bir ifade duyamayacaksınız. Çünkü ne zaman böyle desem, patlama halinde iş yüküyle karşılaşıyorum :)

Hafta sonu herkes için iyi geçmiş anlaşılan, bebeler de ufak tefek huysuzluklar dışında iyiler, sevindim.

sağol canım ben mertin tırnaklarını uyanıkken kesiyorum reklam açıyorum o izlerken 15-20 dakikayı buluyo ama mertte mız mız bu ara dişten galiba:18:

bahar geliyo ya halsizlik yapar bende, belki hilal de ondan halsizdir

hadi bakalım rahat günlerin bitmesine az kaldı maaşallah kuzuma bi yürüsün görcem seni aaaah nerde o eski rahat günler diyeceksin
az bi yerinizde durun beeee amma gezmişsiniz

kazıklanmadığıma sevindim sağol canım

ilk başta olur o korku alışır sonra merak etme,mertin çok korktuğu bi atı vardı dün çeke çeke salona getirmiş tekmeliyodu sonra üstüne çıkıp zıplamaya başladı dıg dıg diyerek

şimdiden mutlu yıllar dilerim furkiye sanada kolay gelsin canım pastalardan bizede ayır
yazgı dövme yaptırmış çok güzeeel,ben dini sebeplerden dolayı yaptırmıyorum ama çok isterdim yaptırmayı

kalıcı evet.yani başka bir figür olsa sıkılabilir insan fakat ben sanmıyorum ki oğlumun isminin vücudumda yazması beni rahatsız etsin.ben seviyorum dövmeyi.yine yaptırabilirim hatta ilerki zamanlarda
şimdi koyuyorum resmini

Aylin, Doruk Kerem'in tam tersi... İkimiz ya da üçümüz olduğumuz zamanlarda çok huzurlu, çok keyifli... Ya da fazladan 2 kişi falan olduğunda, bir sorunu yok. Ama kalabalık misafir geldiğinde ya da biz kalabalık bir eve gittiğimizde çıldırıyor çocuğum, bütün huzuru bozuluyor. Herkes bana Allah kolaylık versin derken, ben de onlara ama evde böyle dğil ki bu çocuk diye açıklama yapıyorum.

Gülşancım, Doruk tv izlemiyor ve kendisini sabit tutabilen başka bir şey icat edilmedi henüz :))

Meralcim, Furki nin doğum günü kutlu olsun şimdiden, sana da kolay gelsin, yoğun bir 2 gün seni bekliyor, çok yorulacaksın ama eminim Furki nin mutluluğuna değecektir..

Wuuuuu
Yazgı Hanımcım, dövmeniz pek güzel olmuş, özendim vallahi...
Bir ara yüzük parmağıma, alyansın altına eşimin ismini dövdürmek istemiştim, sonra cesaret edemedim, canım tatlıdır benim :)
Ama bunu görünce, muhtelif yerlerime Doruk yazdırasım geldi
Şu an aklıma gelen bir cinliği paylaşıyorum eyy erkek anaları: Yarın öbür gün gelinler bizim için, "kadın manyak yahu, gençken de manyakmış, gitmiş oğlunun adını dövme yaptırmış, o kadar düşkün oğluna, hasta hasta!" gibi replikler sıralayabilir kanımca

Son düzenleme:
Yazgı, dövme süper olmuş, çok hoşuma gitti..

Burcu, çok güldüm yaa, ama dediğin de gerçeklik payı var, gelinler sizi çok çekiştirecek ileride, manyak Mart anaları sizi :))

kızlar gece 11 gbi kustu ama ağlamıştı öncesinden agladığı için mi kustu bilemiyorum gece hiç uyumadı kendini bi oyana bi bu yana attı. yanımzıda yatıo zaten. calpolden sonra biraz rahatladı uyudu şimdide 3lü kanpede uzanıo. melike! uzanıo! kuzum halsiz heralde. ögleden sonra doktora gidicez. görüşüsüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…