- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.001
Wuuuuu
Yazgı Hanımcım, dövmeniz pek güzel olmuş, özendim vallahi...
Bir ara yüzük parmağıma, alyansın altına eşimin ismini dövdürmek istemiştim, sonra cesaret edemedim, canım tatlıdır benim :)
Ama bunu görünce, muhtelif yerlerime Doruk yazdırasım geldi
Şu an aklıma gelen bir cinliği paylaşıyorum eyy erkek anaları: Yarın öbür gün gelinler bizim için, "kadın manyak yahu, gençken de manyakmış, gitmiş oğlunun adını dövme yaptırmış, o kadar düşkün oğluna, hasta hasta!" gibi replikler sıralayabilir kanımca
çok güzel olmuşşşşşşş güle güle kullan canım
Yazgı, dövme süper olmuş, çok hoşuma gitti..
Burcu, çok güldüm yaa, ama dediğin de gerçeklik payı var, gelinler sizi çok çekiştirecek ileride, manyak Mart anaları sizi :))
Wuuuuu
Yazgı Hanımcım, dövmeniz pek güzel olmuş, özendim vallahi...
Bir ara yüzük parmağıma, alyansın altına eşimin ismini dövdürmek istemiştim, sonra cesaret edemedim, canım tatlıdır benim :)
Ama bunu görünce, muhtelif yerlerime Doruk yazdırasım geldi
Şu an aklıma gelen bir cinliği paylaşıyorum eyy erkek anaları: Yarın öbür gün gelinler bizim için, "kadın manyak yahu, gençken de manyakmış, gitmiş oğlunun adını dövme yaptırmış, o kadar düşkün oğluna, hasta hasta!" gibi replikler sıralayabilir kanımca
kızlar gece 11 gbi kustu ama ağlamıştı öncesinden agladığı için mi kustu bilemiyorum gece hiç uyumadı kendini bi oyana bi bu yana attı. yanımzıda yatıo zaten. calpolden sonra biraz rahatladı uyudu şimdide 3lü kanpede uzanıo. melike! uzanıo! kuzum halsiz heralde. ögleden sonra doktora gidicez. görüşüsüzzz
cadııııııeşimin ismini yazdırma isteği ilk yıllarda bendede vardı,evlenmeden önce ve evlendikten sonraki ilk yıl.fakat vazgeçtim.bence yapmamak lazım.Allah bozmasın gayet mutluyum,kocamıda seviyorum ama dünya hali bu.o benimkini yazdıracakmış şimdi,alp ve benim adımı.ben yazdırmak zorunda değilsin dedim,benden günah gitti,ısrarcı olan o.
hee diyebilir,hatta memnun olurum.nekadar manyak ve nekadar oğluma düşkün olduğumu görsün,görsünki ayağını denk alsın şekerim
çok teşekkür ederim ayfer cim
sağol yaya cım,beğenmenize sevindim.
kızlar gece 11 gbi kustu ama ağlamıştı öncesinden agladığı için mi kustu bilemiyorum gece hiç uyumadı kendini bi oyana bi bu yana attı. yanımzıda yatıo zaten. calpolden sonra biraz rahatladı uyudu şimdide 3lü kanpede uzanıo. melike! uzanıo! kuzum halsiz heralde. ögleden sonra doktora gidicez. görüşüsüzzz
eşimin ismini yazdırma isteği ilk yıllarda bendede vardı,evlenmeden önce ve evlendikten sonraki ilk yıl.fakat vazgeçtim.bence yapmamak lazım.Allah bozmasın gayet mutluyum,kocamıda seviyorum ama dünya hali bu.o benimkini yazdıracakmış şimdi,alp ve benim adımı.ben yazdırmak zorunda değilsin dedim,benden günah gitti,ısrarcı olan o.
hee diyebilir,hatta memnun olurum.nekadar manyak ve nekadar oğluma düşkün olduğumu görsün,görsünki ayağını denk alsın şekerim
çok teşekkür ederim ayfer cim
sağol yaya cım,beğenmenize sevindim.
yazgı wuuuuw harikasın
kesin derler
çok geçmiş olsuninşallah ciddi bişey yoktur canım
YAZGI dövme süper olmuş
BURCUKUM çok güldüm harbiden ööle bidurum var dimi zaten ben çok feci kaynana olucam heralde allah kıza acısın
bende kendi dövmemei geliştirmeyi düşünüyoru şu anda bi ayak var ve içinde cemy yazıyo yanına bir ayak daha altına da iki minik ayak yaptırayım diyorum bi kombinasyonu olsun daha ii duracak sankim
yazgı wuuuuw harikasın
YAZGI dövme süper olmuş
BURCUKUM çok güldüm harbiden ööle bidurum var dimi zaten ben çok feci kaynana olucam heralde allah kıza acısın
bende kendi dövmemei geliştirmeyi düşünüyoru şu anda bi ayak var ve içinde cemy yazıyo yanına bir ayak daha altına da iki minik ayak yaptırayım diyorum bi kombinasyonu olsun daha ii duracak sankim
yazgı çok güzelmiş ayakkabı
ben kaçtım
Yazgı ayakkabı gayet güzel, hoş..
Ben yemeğe kaçıyorum canlar..
Yaptırılabilir...
Allah korusun tabi ama bir gün kötü bir sonla karşılaşsak bile, benim hayatımın en önemli ve en güzel günlerinin ortağı, oğlumun babası olan adam sonuçta, kalbime, ruhuma bıraktığı iz silinmez ki, vücudumda adı yazsa ne olacak...
Anam, nasıl bir edebiyat yaptım bea, hayırdır inşallah
bak şimdi vicdan yaptım,dokundu bünyeme bu edebiyat.
doğru söylüyorsun tabi canikom,söylüyorsunda,Allah korusun,Allah hiçbirimize yaşatmasında,her ayrılık ve her ayrılınan insan saygı çerçevesinde ve anıldığında yara açmayacak cinsten olmuyor ki.
tamam ozaman,el bileğim uygundur kocişin ismi için.hem küçük olur,onun ismi 6 harf,büyük yazdıramam,tual miyim canım ben??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?