2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eşimin ismini yazdırma isteği ilk yıllarda bendede vardı,evlenmeden önce ve evlendikten sonraki ilk yıl.fakat vazgeçtim.bence yapmamak lazım.Allah bozmasın gayet mutluyum,kocamıda seviyorum ama dünya hali bu.o benimkini yazdıracakmış şimdi,alp ve benim adımı.ben yazdırmak zorunda değilsin dedim,benden günah gitti,ısrarcı olan o.

hee diyebilir,hatta memnun olurum.nekadar manyak ve nekadar oğluma düşkün olduğumu görsün,görsünki ayağını denk alsın şekerim

çok güzel olmuşşşşşşş güle güle kullan canım

çok teşekkür ederim ayfer cim

Yazgı, dövme süper olmuş, çok hoşuma gitti..

Burcu, çok güldüm yaa, ama dediğin de gerçeklik payı var, gelinler sizi çok çekiştirecek ileride, manyak Mart anaları sizi :))

sağol yaya cım,beğenmenize sevindim.

Mervecim geçmiş olsun... Bir rahatsızlığı var demek ki kuzunun, götür doktora bence de... Ciddi birşey değildir umarım, haber ver bize de...

yazgı wuuuuw harikasın
kesin derler

çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur canım

YAZGI dövme süper olmuş
BURCUKUM çok güldüm harbiden ööle bidurum var dimi zaten ben çok feci kaynana olucam heralde allah kıza acısın
bende kendi dövmemei geliştirmeyi düşünüyoru şu anda bi ayak var ve içinde cemy yazıyo yanına bir ayak daha altına da iki minik ayak yaptırayım diyorum bi kombinasyonu olsun daha ii duracak sankim

cadıııııı kendin çekiyon, bari gelinine ve oğluna çektirme

çok geçmiş olsun canım yaa belki yediği içtiği bişey dokundu İhmal etme...

Yaptırılabilir...
Allah korusun tabi ama bir gün kötü bir sonla karşılaşsak bile, benim hayatımın en önemli ve en güzel günlerinin ortağı, oğlumun babası olan adam sonuçta, kalbime, ruhuma bıraktığı iz silinmez ki, vücudumda adı yazsa ne olacak...
Anam, nasıl bir edebiyat yaptım bea, hayırdır inşallah

yazgı wuuuuw harikasın
kesin derler

çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur canım

Derler anacım, gelin milleti bu, manyak olsak da derler olmasak da, fark etmez onlar için

aa senin dövmen var mıydı Esintoş, niye göstermedin :)
evet dediğin kombinasyon çok güzel olur bence de...

yazgı wuuuuw harikasın

teşekkür ederim şekerim.

sağol canikom,beğenmene sevindim.ve evet dediğin gibi çok hoş bir kombinasyon olur

yazgı çok güzelmiş ayakkabı
ben kaçtım

Yazgı ayakkabı gayet güzel, hoş..

Ben yemeğe kaçıyorum canlar..

evet güzel,şimdi aradılar,21 no su yokmuş,21,5 istedim bende.çok büyük olmaz sanırım.zate doktorumuz 1 numara büyük olmalı diyor.

Kız burcu maşallahhhh amma aşıksın adamına hala Allah bozmasın ben eşimin ismini asla yaptırmam kendimden ve Allahtan başka kimseye güvenmem çünkü..
oğlumunkini yaptıracağım inşallahh ama..
Bodoslama daldımmm günaydınlar herkeseee Yazgı çok güzellll olmuşşş

bak şimdi vicdan yaptım,dokundu bünyeme bu edebiyat.
doğru söylüyorsun tabi canikom,söylüyorsunda,Allah korusun,Allah hiçbirimize yaşatmasında,her ayrılık ve her ayrılınan insan saygı çerçevesinde ve anıldığında yara açmayacak cinsten olmuyor ki.
tamam ozaman,el bileğim uygundur kocişin ismi için.hem küçük olur,onun ismi 6 harf,büyük yazdıramam,tuval miyim canım ben??

Son düzenleme:
Derya, yok valla, aşık maşık değilim artık, hatta bu aralar hiç haz etmiyorum kendisinden.
Ama bu, yukarda yazdığım gerçeği değiştirmiyor ki :)))

Amin...
Haklısın, dediğin ihtimal her zaman var.
Ama herşeyi yaşadığım dönemdeki duygularımla ve şartlarımla değerlendiririm ben, o yüzden bu fikirdeyim...
Daha az görünen bi yerine yaptır yaptıracaksan bea, bilekte pek beğenmedim gibi geldi bana.

günaydınnnnnnnnnn

buluşalım artıkkkkkkk
valla geçmişe bakmadım çünkü serhan tepemde herkes iyidir inşallahh
hadi bişeyler diyin kızlar ne zaman buluşalım nerde buluşalım valla çok iyi gelecek bize çok özledik çünkü hepinizii

hasta olan bebiklerimize çok geçmiş olsun acil şifalar

yazgıcım çok güzel olmuş dövmen alp paşanın ayakkabılarınıda güle güle giysin kuzucuk

ben bişeyler daha okudum ama hatırlayamıyorum serhan sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…