2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anladım Seyhancığım Serhan paşa nasıl ?

Melike kuzun hasta imiş geçmiş olsun canım

Bizde cumartesi doktorda idik ara ara öksürük ve burun akıntımız var

teşekkürler hayatım,ayy beğenildi yaa çok sevindirk oldum.

geçmiş olsun pınar cım.

Son düzenleme:

iyi ben evi süpürüyorum oda yürütecinde peşimden geliyo yürüme girişimi yok henüz
onun dışında iyiyizçok şükür
eymen paşama geçmiş olsun bıdıkım iyi olur inşallah hemen
sen nasılsın kilo vermeye başlamışsın senin adına çok sevindim canım serhana bakacak biri olsa bende istiyorum spora gitmek ama yok maalesef

Buluşma için havaların biraz düzelmesini bekleyip açık havada birşeyler yapmayı öneriyorum.
Belki o zamana kadar Yazgıcan da gelir...

selam cannowlar:)))
direksondan dalıorum yazgı dövmene bittim kızım ..bende istiorum acıdımı cook dogru sööle..:18:

canikom yazdım yaa hiç öyle denildiği gibi değil,ya hiç uçlu kalem batmadı mı biryerine?aynı öyle işte,zaten iğne okadar hızlı girip çıkıyor ki,anlamıyorsun bir süre sonra.başta hissediyorsun sonra uyuşuyor zaten.
yani benim canım yanmadı desem yeridir

hastacık bebilerimise gecmişler olsun..havalara dikkat...
çarşamba günü müthiş güzel bi hava olucakmış..
benmi at gibi koşturuorum nee ayaklarım carpıor yaw tekerlerine lışamadım hiç sevmedim bu arabayı kullanmayı..yokuş aşşagı indiğimizde belim koptu agrıdan ..ya ilk alışamadım :44:

Buluşma için havaların biraz düzelmesini bekleyip açık havada birşeyler yapmayı öneriyorum.

bencede
şaka bir yana kızlar nisan ayındayız ama havalar pek iyi gitmiyor,gerçi dün çok güzeldi.
yani nisan ayı için hala soğuk hava dalgası geliyor falan gibi haberler okuyorum.bu sebeple geliş tarihimi havaların ısınmasını umduğum mayıs a erteledim.siz önce buluşur musunuz bilmem,ha bence buluşmayın,bu havalar hasta eder insanı,bebeler küçük,yazıkkkk:89:

aynen oyle aynen.ppalet gıbı ayaklarım tekerlere carpıyor.mınıcık gelıyor gozume

Normalde topları çok seviyor hatta 4 tanesini çıkardım yere attım onlarla oynuyor ama hepsi bir arada hoşuna gitmedi, yılmadım tekrar çıkarıcam ortaya bunların haricinde renkli variller,üst üste konulan küplerden falan da almıştım onlarla oynuyor.

Güseel olmuş beğendim:82:

Çok güldüm buna,ben ne yaparsam yapayım ilk ters hareketimde zaten arkamdan konuşacak varsın daha yolun başında konuşsun

Sen de bi foto koy bakalım :82:

Gözlerim doldu,kocamı daha bi sevdim şu an

Derya, yok valla, aşık maşık değilim artık, hatta bu aralar hiç haz etmiyorum kendisinden.
Ama bu, yukarda yazdığım gerçeği değiştirmiyor ki :)))

Noldukineeee

Bişey daha,Öznur senin kadar kocacı bi kadın tanımıyorum tanıyacağımı da sanmıyorum,dövmene de mi kocan karışacak anacım nedir bu yaniii,ben olsa olsa "tatatataaaa bak dövme yaptırdım" derimsen bi de izin vermez bi bildiği vardır diyosun vallahi pes

Yarın burda kar bekleniyor demek ki İstanbula da bi sonraki gün gelir.

Alışırsın zamanla yeni olduğun için öyledir.

evet kocacıyım şekerim
kocam beni benden iyi tanır canım.İşin aslı izin değil elbette.Yaptırmasan iyi olur dediğinde benim zamanla sıkılacağımıda benden iyi hesaplamıştır büyük ihtimalle.

ya şimdi eşim kanal değiştirirken gördük sedanın programında yenidoğan bebekleri gösteriyordu...bir hastanede hemşireler bebeler makyaj yapmışlar...tokatlıyorlar falan...ne zamanın haberi bu...daha önce duymamıştım.şok oldum..Allah bin beter etsin böylelerini....

şimdi baktım..şu kartalda kapatılan özel hastanedenmiş bı görüntülerde...ne desem bilemedim..bela okumak adetim değildir ama bunlar insan değil...lanet olsun bunlara.

Doruk da aynı tepkiyi verdi işte top havuzuna, ben de kaldırdım. Yakında çıkarırım yine...

Valla bişey olmadı aslında... Birincisi reglim yakın, ikincisi tirodim çok kudurdu, son olarak da çok gezesim var, bunların hepsi bir araya gelince adama gıcık kapmaya başladım

Yarın burda kar bekleniyor demek ki İstanbula da bi sonraki gün gelir.

Alışırsın zamanla yeni olduğun için öyledir.

Bu salak arkadaşınız bugün evden ince çorap, topuklu ayakkabı ve kumaş kabanla çıktı, 5 dk yürüdü, titreyerek eve dönüp kalın çorap, çizme ve kaz tüyü kaban giydi...

Görmedim ama okudum, bunlar insan falan değil, Allah cezalarını versin...
Geçen haftanın haberi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…