- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.021
Merhaba ne zaman buluşma nerede ?
Eyy gidi bir zamanlar organizatörü şimdi köşelerde kaldı :44:
anladım Seyhancığım Serhan paşa nasıl ?
Melike kuzun hasta imiş geçmiş olsun canım
Bizde cumartesi doktorda idik ara ara öksürük ve burun akıntımız var
Merhaba ne zaman buluşma nerede ?
Eyy gidi bir zamanlar organizatörü şimdi köşelerde kaldı :44:
hasta olan bebiklerimize çok geçmiş olsun acil şifalar
yazgıcım çok güzel olmuş dövmen alp paşanın ayakkabılarınıda güle güle giysin kuzucuk
ben bişeyler daha okudum ama hatırlayamıyorum serhan sağolsun
selam cannowlar:)))
direksondan dalıorum yazgı dövmene bittim kızım ..bende istiorumacıdımı cook dogru sööle..:18:
Buluşma için havaların biraz düzelmesini bekleyip açık havada birşeyler yapmayı öneriyorum.
Belki o zamana kadar Yazgıcan da gelir...
hastacık bebilerimise gecmişler olsun..havalara dikkat...
çarşamba günü müthiş güzel bi hava olucakmış..
benmi at gibi koşturuorum nee ayaklarım carpıor yaw tekerlerine lışamadım hiç sevmedim bu arabayı kullanmayı..yokuş aşşagı indiğimizde belim koptu agrıdan ..ya ilk alışamadım :44:
Hadi yaa, kerataya bak, biz onlar için ne paralar döküp neler alıyoruz, beğenmedi demek, başka zaman topla oynamıyor muydu Kerem?
Cumartesi günü İklim i götürdüğüm parti evindeki top havuzunda çok eğlendi iklim, orda bizzat test etmiş oldum, havuz daki tüm topları elden geçirdi nerdeyse, bir de tek tek alıp bana getiriyor baaakkk diye diye, inşallah eve aldığım havuz ve topları da aynı ilgiyle sever ve oynar..
Wuuuuu
Yazgı Hanımcım, dövmeniz pek güzel olmuş, özendim vallahi...
Bir ara yüzük parmağıma, alyansın altına eşimin ismini dövdürmek istemiştim, sonra cesaret edemedim, canım tatlıdır benim :)
Ama bunu görünce, muhtelif yerlerime Doruk yazdırasım geldi
Şu an aklıma gelen bir cinliği paylaşıyorum eyy erkek anaları: Yarın öbür gün gelinler bizim için, "kadın manyak yahu, gençken de manyakmış, gitmiş oğlunun adını dövme yaptırmış, o kadar düşkün oğluna, hasta hasta!" gibi replikler sıralayabilir kanımca
YAZGI dövme süper olmuş
BURCUKUM çok güldüm harbiden ööle bidurum var dimi zaten ben çok feci kaynana olucam heralde allah kıza acısın
bende kendi dövmemei geliştirmeyi düşünüyoru şu anda bi ayak var ve içinde cemy yazıyo yanına bir ayak daha altına da iki minik ayak yaptırayım diyorum bi kombinasyonu olsun daha ii duracak sankim
Gözlerim doldu,kocamı daha bi sevdim şu anYaptırılabilir...
Allah korusun tabi ama bir gün kötü bir sonla karşılaşsak bile, benim hayatımın en önemli ve en güzel günlerinin ortağı, oğlumun babası olan adam sonuçta, kalbime, ruhuma bıraktığı iz silinmez ki, vücudumda adı yazsa ne olacak...
Anam, nasıl bir edebiyat yaptım bea, hayırdır inşallah
COLOR][/B]
Derya, yok valla, aşık maşık değilim artık, hatta bu aralar hiç haz etmiyorum kendisinden.
Ama bu, yukarda yazdığım gerçeği değiştirmiyor ki :)))
Buluşma için havaların biraz düzelmesini bekleyip açık havada birşeyler yapmayı öneriyorum.
Belki o zamana kadar Yazgıcan da gelir...
hastacık bebilerimise gecmişler olsun..havalara dikkat...
çarşamba günü müthiş güzel bi hava olucakmış..
benmi at gibi koşturuorum nee ayaklarım carpıor yaw tekerlerine lışamadım hiç sevmedim bu arabayı kullanmayı..yokuş aşşagı indiğimizde belim koptu agrıdan ..ya ilk alışamadım :44:
Normalde topları çok seviyor hatta 4 tanesini çıkardım yere attım onlarla oynuyor ama hepsi bir arada hoşuna gitmedi, yılmadım tekrar çıkarıcam ortayabunların haricinde renkli variller,üst üste konulan küplerden falan da almıştım onlarla oynuyor.
Güseel olmuş beğendim:82:
Çok güldüm buna,ben ne yaparsam yapayım ilk ters hareketimde zaten arkamdan konuşacak varsın daha yolun başında konuşsun
Sen de bi foto koy bakalım :82:
Gözlerim doldu,kocamı daha bi sevdim şu an
Noldukineeee
Bişey daha,Öznur senin kadar kocacı bi kadın tanımıyorum tanıyacağımı da sanmıyorum,dövmene de mi kocan karışacak anacım nedir bu yaniii,ben olsa olsa "tatatataaaa bak dövme yaptırdım" derimsen bi de izin vermez bi bildiği vardır diyosun vallahi pes
Normalde topları çok seviyor hatta 4 tanesini çıkardım yere attım onlarla oynuyor ama hepsi bir arada hoşuna gitmedi, yılmadım tekrar çıkarıcam ortayabunların haricinde renkli variller,üst üste konulan küplerden falan da almıştım onlarla oynuyor.
Güseel olmuş beğendim:82:
Çok güldüm buna,ben ne yaparsam yapayım ilk ters hareketimde zaten arkamdan konuşacak varsın daha yolun başında konuşsun
Sen de bi foto koy bakalım :82:
Gözlerim doldu,kocamı daha bi sevdim şu an
Noldukineeee
Bişey daha,Öznur senin kadar kocacı bi kadın tanımıyorum tanıyacağımı da sanmıyorum,dövmene de mi kocan karışacak anacım nedir bu yaniii,ben olsa olsa "tatatataaaa bak dövme yaptırdım" derimsen bi de izin vermez bi bildiği vardır diyosun vallahi pes
Yarın burda kar bekleniyor demek ki İstanbula da bi sonraki gün gelir.
Alışırsın zamanla yeni olduğun için öyledir.
ya şimdi eşim kanal değiştirirken gördük sedanın programında yenidoğan bebekleri gösteriyordu...bir hastanede hemşireler bebeler makyaj yapmışlar...tokatlıyorlar falan...ne zamanın haberi bu...daha önce duymamıştım.şok oldum..Allah bin beter etsin böylelerini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?