2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burcucumm bende havalar düzelince diyorum şu an bile yağmur var zaten ama ancak konuşur toparlarız yere karar veririz falan diye şimdiden söyliyim didimm
benim bi önerim var her iki taraftan da gelmesi çok zor değil sadece bi öneri
bileniniz vardır büyük ihtimalle çengelköy de çınaraltı diye bi yer dışarıdan istediğiniz kadar yemek götürebiliyorusunuz sadece içecek götürülmüyo oradan alınıyo deniz kenarı boğaza bakıyo çok güzel bi yer
burası işte bi bakın tabi başka fikirlerdeolursa biz geliriz heryere son demlerim istanbulda gitmeden bol bol buluşalım istiyorum kendi adıma
Tarihi Çengelköy Ç1naralt1 Aile Çay Bahçesi

Son düzenleme:
herkese slmmmm..nasılsınız bakalım gardaşım vardı pc ondaydı bugün yolcu ettik bende hemen size bir bakem dedim.geçmişe bakmadım ama son sayfadan gördüğüm kadarıyla hasta bebekler varmış çooook geçmiş olsun.yazgıda dövme yaptırtmış hernekadar resmini göremesemde güzeldir eminim.buluşma varmış anacım kış geri geldi netceniz buluşupta bebeler üşür hasta olur.
varmı bi havadis yürüyen yürümeyen?veya kaçırdığım bir haber.doğan maşallah yürüyeli 5 dk durmuyo nede yoruluyo.dışarıda bahçede kum yemesinini oynamasını seviyo ve maşallah artık ufak fak derdini anlatabiliyo.aaa mert paşa nasıl oldu?

evet gördüm bende böyle adına hemşire konulmuş hasta ruhlu yaratıkların ellerinde bebeler..okadar üzüldüm etkilendimki..ama bebektede tepki yok aglamıoda öylece duruyo:44:neyin nesi bu olay yarıda yakalayabildim sonunuda izleyemedim..

hastane olayını biliyordum ama makyajdan haberim yoktu şimdi gördüm...Nihan'ın en kudurk zamanı haberler denk geliyor yedir giydir uyut derken zaten pestil oluyorum ne zamandır bakmıyordum...iyiki de bakmıyormuşum.

seyhan hayırdır anacım tayin falanmı çıktı?yer güzelde çocukarı nasıl zaptetceniz burda denize neyin atlamasın.ben gelemem ama nacizane fikrimi söyliyim şöyle parklı veya top havuzlu veya çocuk etkinliği olan biyer olsun enazından onlar oynarken siz oturabilir sohbet edebilirsiniz.zira doğandan biliyorum artık ne arabada nede kucakta oturuyo koca depoyu gezdi geçengün.lunaparkı arşın etti tabii bende arkasında

geçen gün kartalda bir özel hastane kapatıldı kadınlara tehlike var deyip erkenden sezaryen yapıp bebekleri yoğun bakıma alıyorlarmış devletten daha fazla para almak için...bu görüntülerde o yoğun bakımda denilen bebeklerden..minicik yavruyu oyuncak etmişler kendilerine...Allah beter etsin hepsini.

kızlar aklıma geldiii birşeyler söyleyeceğim sizlere

kullanılan ve kullanılmayan ilaçlarınızı mutfakta saklamayın çünkü mutfak ocakatan ve fırından çıkan ısıyla oda sıcaklığının üstüne çıkıyormuş ve nem yapıyormuş ilaçlar için hiç iyi değilmiş mutlaka oda sıcaklığında olması gerekiyormuş

nirde hayat su yeni bir su çıkarmış BEBEK SUYU :)) küçük şişelerde 6 lı ambalajda satılıyo içinde birde çocuklar kolay içsin diye birde aparat takılıyo suyun özelliğin çocukların ihtiyacı olan mineral ve kalsiyum vs.... olması 6 lı ambalajı 3 lira

bilginize :))

burcu neyaptı kız kocan yine.doruk nasıl yürüyomu?

faydalı bilgiler sağol Şebnemcim...bebek suyuna bakayım bir gerçi büyüdü bizimkiler artık keşke önceden olsaymış çünkü Nihan hanım hiç kaynamış su içmedi....

slm millet
yorucu bir hafta sonu sürprizli bir gün, gün bitmeden ben bittim daha bir ton işim var.
cumartesi urfa merkezdeydik bütün gün gezdik deniz hiç eziyet etmedi arabası hareket ettiği sürece keyifle ortalığı seyretti bize de çok iyi oldu bu gezme boğulmuşum evin içinde
dün bütün günüm çamaşır yıkayıp yazılı okumakla geçti ama daha yarısını bile okuyamadım bu gün ikisine de tam gaz devam
bu gün urfanın kurtuluşu, okulda tören vardı törenin ortasında korkunç bir yağmur indirdi sırılsıklam olduk okulca hasta olmazsam iyidir.

yazgı dövmene bayıldım ben de yaptırmak isterdim ama dini açıdan durum muallak olduğu için cesaretim yok :26:
melikeye ve diğer hasta bebiklere geçmiş olsun.
oğluma lego aldım şimdilik sadece sağa sola atmakla ilgileniyor bakalım öğrenecek mi.

yarasın...iyi gelmiştir tabi gezmek darısı bize:)) dün de burda öyle kar yağdıki 5dk da heryer bembeyaz oldu....
yazılı okumak kadar bunaltıcı bir şey yok....hele hep aynı hatalrı görüp emeğine acıyor insan(
iyi alıdıklarında da seviniyoruz gerçi:))

filizcim hoşgeldin
doğan paşaya maşallah serhan yürümüyo henüz öyle bi isteğide yok ama artık daha uzun süre ayakta tutunmadan duruyo özellikle biyerleri kurcalarken cesaret lazım biraz daha

benimki bi öneriydi sadece deniz havası temiz hava alırız diye ama oyun parkı fikri iyi ayy yazamıyourm bişey serhan müdahele ediyo sürekli
komşumaradı çaya çağırrıyo şimdilik çok öptüm canlarım

Seyhancım Öznurda buluşma için sözümüz var haberin ola siz yine dışarda buluşun ama havalar çok kötü olmadığı bir haftasonu Öznur'da buluşcaz ....

şemo bu dövme konusunu araştrmak gerek aslında dini açıdan caizmidi??
lego bende alıcam nihanaın videosuna bayıldım

bu konuda çok farklı fikirler var o yüzden kime güveneceğini bilemiyor insan

içinize nasıl siniyorsa öyle yapın arkadaşlar,şeyma nında dediği gibi farklı görüşler var.
karar sizin tabiki.ben yorum bildirmeyeceğim bu konuda.

Seyhancım ben Çınaraltı'nı çok severim, çok güzel bir fikir bence... Gerçi hafta sonu buluşursak yer bulma sıkıntımız olabilir, konuşuruz yine zamanı gelince.

Bu arada bizim bebeler küçük olduğu için oyun parkı olan yerlere başında anne baba olmadan almıyorlar ki... Yani en azından bizim gittiğimiz yerlerde almadılar :)

Filizcim, kocam bişi yapmadı, benim şahsi domuzluğum... Doruk yürümüyor henüz ama yürütülünce çok hoşuna gidiyor, yakında yürür diye düşünüyorum.

Daha da ne yazacaktım unuttum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…