- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.041
ya şimdi eşim kanal değiştirirken gördük sedanın programında yenidoğan bebekleri gösteriyordu...bir hastanede hemşireler bebeler makyaj yapmışlar...tokatlıyorlar falan...ne zamanın haberi bu...daha önce duymamıştım.şok oldum..Allah bin beter etsin böylelerini....
Doruk da aynı tepkiyi verdi işte top havuzuna, ben de kaldırdım. Yakında çıkarırım yine...
Valla bişey olmadı aslında... Birincisi reglim yakın, ikincisi tirodim çok kudurdu, son olarak da çok gezesim var, bunların hepsi bir araya gelince adama gıcık kapmaya başladım
Bu salak arkadaşınız bugün evden ince çorap, topuklu ayakkabı ve kumaş kabanla çıktı, 5 dk yürüdü, titreyerek eve dönüp kalın çorap, çizme ve kaz tüyü kaban giydi...
Görmedim ama okudum, bunlar insan falan değil, Allah cezalarını versin...
Geçen haftanın haberi...
burcucumm bende havalar düzelince diyorum şu an bile yağmur var zaten ama ancak konuşur toparlarız yere karar veririz falan diye şimdiden söyliyim didimm
benim bi önerim var her iki taraftan da gelmesi çok zor değil sadece bi öneri
bileniniz vardır büyük ihtimalle çengelköy de çınaraltı diye bi yer dışarıdan istediğiniz kadar yemek götürebiliyorusunuz sadece içecek götürülmüyo oradan alınıyo deniz kenarı boğaza bakıyo çok güzel bi yer
burası işte bi bakın tabi başka fikirlerdeolursa biz geliriz heryere son demlerim istanbulda gitmeden bol bol buluşalım istiyorum kendi adıma
Tarihi Çengelköy Ç1naralt1 Aile Çay Bahçesi
evet gördüm bende böyle adına hemşire konulmuş hasta ruhlu yaratıkların ellerinde bebeler..okadar üzüldüm etkilendimki..ama bebektede tepki yok aglamıoda öylece duruyo:44:neyin nesi bu olay yarıda yakalayabildim sonunuda izleyemedim..
Doruk da aynı tepkiyi verdi işte top havuzuna, ben de kaldırdım. Yakında çıkarırım yine...
Valla bişey olmadı aslında... Birincisi reglim yakın, ikincisi tirodim çok kudurdu, son olarak da çok gezesim var, bunların hepsi bir araya gelince adama gıcık kapmaya başladım
Bu salak arkadaşınız bugün evden ince çorap, topuklu ayakkabı ve kumaş kabanla çıktı, 5 dk yürüdü, titreyerek eve dönüp kalın çorap, çizme ve kaz tüyü kaban giydi...
Görmedim ama okudum, bunlar insan falan değil, Allah cezalarını versin...
Geçen haftanın haberi...
kızlar aklıma geldiii birşeyler söyleyeceğim sizlere
kullanılan ve kullanılmayan ilaçlarınızı mutfakta saklamayın çünkü mutfak ocakatan ve fırından çıkan ısıyla oda sıcaklığının üstüne çıkıyormuş ve nem yapıyormuş ilaçlar için hiç iyi değilmiş mutlaka oda sıcaklığında olması gerekiyormuş
nirde hayat su yeni bir su çıkarmış BEBEK SUYU :)) küçük şişelerde 6 lı ambalajda satılıyo içinde birde çocuklar kolay içsin diye birde aparat takılıyo suyun özelliğin çocukların ihtiyacı olan mineral ve kalsiyum vs.... olması 6 lı ambalajı 3 lira
bilginize :))
Seyhannnnnn gel biz buluşalım ne dersin.Ayol dikenler batıyor resmen hiç evde durasım yok benim.
slm millet
yorucu bir hafta sonu sürprizli bir gün, gün bitmeden ben bittim daha bir ton işim var.
cumartesi urfa merkezdeydik bütün gün gezdik deniz hiç eziyet etmedi arabası hareket ettiği sürece keyifle ortalığı seyrettibize de çok iyi oldu bu gezme boğulmuşum evin içinde
dün bütün günüm çamaşır yıkayıp yazılı okumakla geçti ama daha yarısını bile okuyamadımbu gün ikisine de tam gaz devam
bu gün urfanın kurtuluşu, okulda tören vardı törenin ortasında korkunç bir yağmur indirdi sırılsıklam olduk okulcahasta olmazsam iyidir.
yazgı dövmene bayıldım ben de yaptırmak isterdim ama dini açıdan durum muallak olduğu için cesaretim yok :26:
melikeye ve diğer hasta bebiklere geçmiş olsun.
oğluma lego aldımşimdilik sadece sağa sola atmakla ilgileniyor bakalım öğrenecek mi.
faydalı bilgiler sağol Şebnemcim...bebek suyuna bakayım bir gerçi büyüdü bizimkiler artık keşke önceden olsaymış çünkü Nihan hanım hiç kaynamış su içmedi....
şemo bu dövme konusunu araştrmak gerek aslında dini açıdan caizmidi??
lego bende alıcam nihanaın videosuna bayıldım
şemo bu dövme konusunu araştrmak gerek aslında dini açıdan caizmidi??
lego bende alıcam nihanaın videosuna bayıldım
bu konuda çok farklı fikirler var o yüzden kime güveneceğini bilemiyor insan
Seyhancım Öznurda buluşma için sözümüz var haberin ola siz yine dışarda buluşun ama havalar çok kötü olmadığı bir haftasonu Öznur'da buluşcaz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?