2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

içinize nasıl siniyorsa öyle yapın arkadaşlar,şeyma nında dediği gibi farklı görüşler var.
karar sizin tabiki.ben yorum bildirmeyeceğim bu konuda.

yazgıcan bu konuda fikir beyan etmene gerek bile yok, içine sinmiş ki yaptırmışsın saygım sonsuz sonuna kadar da destekliyorum seni ama maalesef ben biraz fazla pimpiriğim bu konuda keşke gözümü karartıp yaptırabilsem, hep çok sevmişimdir dövmeleri :85:

uyuyo. uyansın gidicez babası dr de çok aglıo die pek yanaşmıo ama şuan ayagımda uyuyo bogazı tıkanıo sıcrıyo geri dalıo geniz akıntısı war cocuumun melike 1 senede 3 kere hasta oldu 3ündede ya memleketteydik yada dönünce. uff tam toplanıoruz kilo koınusunda sonra geri gidiyoruz inş antibiyotik wermez daa geçen ay kullandık bi şişe.. bu arada adet olmadım bu ay..

işte bende tamda bunu kastetmiştim yazdığımla

evet canım hafta sonu kalabalık oluyo ama sizde çalışıyorsunuz hafta içi zor ihtimal gelebilmeniz için dediğin gibi konuşuruz yine ama ben bazen denk geliyorum bayanlar günlerini falan orada yapıyolar masaları birleştirip acaba önceden arayıp ayarlanabiliyomuki?? bi sormak lazım
doruk kuzumda serhan gibi cesaret lazım biraz daha sanırım çok temkinli bizimkide ellerini bırakınca bi süre yüzüme bakıyo sonra yavaşca oturuyo henüz hazır değil bakalım artık rabbim ne zaman yürü yaa kulum derse artık

bu arada komşuma akşam gitmeye karar verdim eşi nöbetciymiş serhanın uyku vaktine kadar takılırız orada

paylaşım süper.şimdi çay bahçesi güzel ama çocuklar yerlerinde durmuycak gezicek falan sizde otuup konuşamıycaksınız enazından onlarında ilgi alanı olan biyer olursa sizde hem onlara bakar hem sohbet edersiniz

Bilmiyorum ki, zamanını belirleyince bi arayıp soralım...
Aslında Boğaz'da başka çok güzel yerler de var ama bebelerle ulaşım zor tabi, bir de haft sonu nereye gitsen kalabalık oluyor.
Ben hiç acele etmiyorum yürümesi konusunda, sağlığında bir engel olmasın yeter, ne zaman isterse o zaman yürüsün :)
Bu aralar benim de geç geliyor, ben de akşamları gidecek yer arıyorum kuzuyla ikimize, geçen hafta kapı kapı gezdik, çok eğlendik :)

yaa Alp te huysuz bugün.doğrudürüst yürüyor,sonra pat atıyor kendini,ve yalandan ağlamaya başlıyor.çorba içirecektim vazgeçtim,sütlü,tereyağlı patates püresi yapıyorum,onu seviyor.biz hala 4 dişteyiz.5 ve 6. üstten gelecek galiba,normali ne bilmiyorum ama şuan ordaki damaklar fena halde belirgin ve beyaz.
ben şimdilik gidiyorum,öpüyorum hepinizi

Şuan için benim kanımca dışarda buluşma taraftarı değilim oturup muhabbetmi edicez bebeklerimiz oturmak istemeyecek herkes heryere dağılacak .Havalar ısındığında güzel olduğunda park gibi biryerlerde oturup onlarla vakit geçirebiliriz.Yürüyen bebekler asla 1 saat oturmaz Hilal mesela mama sandalyesinde maximum yarım saat sonra al beni diyor o yüzden çok güneşli güzel havada dışarda olma taraftarıyım.
Öznurum Çarşamba Kayınpeder hastaneden çıkıcak cmrt günü bir aksilik olmazsa Görümceme gidicez hava nasıl olur bilmem ama ben pazar günü gelmek isterim yada AVM ye bir yere gideriz onları eğlendiririz

selamlar.
sanırım buluşma konuşuluyor, ayferin mesajını okudum sadece..

şahsen bnde dışarıda buluşma taraftarı değilim.. sizin bebikleri bilmem ama cery o cafenin altını üstüne getirir bir dakka duramam bnde, onun peşinde dönmekten..
hadi şöyle yaz olsa bahçeli falan bi yer olsa, acık hawa çimen güneş, oyun parkı tarzı olabilir ama avm cafe falan olmaz bnce:))

şöööle top hawuzlu oyuncaklı bi yer olurmu acaba? bi an aklımdan geçtideöylegeniş we güwenli bir oyun alanı war mı ki

zamanında yürümeside sağlıklı olduğunun bi göstergesi değülmü???
kemiklerinin kaslarının doğru geliştiğinin bi göstergesi! sağlık deyince sadece hasta olmamasımı oluyor?
kız dorukun yürüteci warmıydı?

Kızlar bu yakınlarda yapılacak bir buluşmada size katılamam, zira önümüzdeki 3 haftam dolu :) ama kalbim hep sizinle, keyfinize bakın :)
Dışarda buluşma fikri zaten bugünler için değil, havanın ısındığı zamanlar içindi...

içinize nasıl siniyorsa öyle yapın arkadaşlar,şeyma nında dediği gibi farklı görüşler var.
karar sizin tabiki.ben yorum bildirmeyeceğim bu konuda.
yazgı nerene yaptrdın bu döwmeyi çok güzel olmuş..
bnde 4dene war bide cery we ulaşın adlarını yazdırırsam açıkta yerim kalmaz die korkuyorum

Kemiklerinin kaslarının doğru gelişip gelişmediğini anlamak için 13 aylık çocuğun yürüyüp yürümemesinden başka yöntemler de var Hasretcim, doktorumuz her ay yapıyor zaten gerekli kontrolleri, benim içim gayet rahat.

canım kayınpederinin esi varkı?
bende onu diyorum sabahtan beri öyle piknik falanda olur.valla gene seninki yarım saat oturuyomuş bizimki onuda oturmuyo hiçni yorulmuyo bunlar acep yaw

mert iyi teyzesi kudurmaya devam ediyo sizler nasılsınız durumlar iyidir inşallah bide unutmadan toprak yada kum yemek çocuklarda demir eksikliği belirtisi, takip et biraz, hep yerse bi tahlil yaptır:18:
ben kaçıyorum kızlar öpüyorum sizi ve bebiklerinizi

annişler kuzunun ayakkabısı hem küçük geliyor hem altı açıldı değiştiriyim diyorum yaz da geldi buralara sandalet alıyım 1 ay içine çorapla giydiririm sonra zaten çorapsız giyer diyorum içinizde alan yada bakan var mı önerebileceğiniz marka model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…