- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.061
içinize nasıl siniyorsa öyle yapın arkadaşlar,şeyma nında dediği gibi farklı görüşler var.
karar sizin tabiki.ben yorum bildirmeyeceğim bu konuda.
yazgıcan bu konuda fikir beyan etmene gerek bile yok, içine sinmiş ki yaptırmışsın saygım sonsuz sonuna kadar da destekliyorum seni ama maalesef ben biraz fazla pimpiriğim bu konuda keşke gözümü karartıp yaptırabilsem, hep çok sevmişimdir dövmeleri :85:
Seyhancım ben Çınaraltı'nı çok severim, çok güzel bir fikir bence... Gerçi hafta sonu buluşursak yer bulma sıkıntımız olabilir, konuşuruz yine zamanı gelince.
Bu arada bizim bebeler küçük olduğu için oyun parkı olan yerlere başında anne baba olmadan almıyorlar ki... Yani en azından bizim gittiğimiz yerlerde almadılar :)
Filizcim, kocam bişi yapmadı, benim şahsi domuzluğum... Doruk yürümüyor henüz ama yürütülünce çok hoşuna gidiyor, yakında yürür diye düşünüyorum.
Daha da ne yazacaktım unuttum :)
evet canım hafta sonu kalabalık oluyo ama sizde çalışıyorsunuz hafta içi zor ihtimal gelebilmeniz için dediğin gibi konuşuruz yine ama ben bazen denk geliyorum bayanlar günlerini falan orada yapıyolar masaları birleştirip acaba önceden arayıp ayarlanabiliyomuki?? bi sormak lazım
doruk kuzumda serhan gibi cesaret lazım biraz daha sanırım çok temkinli bizimkide ellerini bırakınca bi süre yüzüme bakıyo sonra yavaşca oturuyo henüz hazır değil bakalım artık rabbim ne zaman yürü yaa kulum derse artık
bu arada komşuma akşam gitmeye karar verdim eşi nöbetciymiş serhanın uyku vaktine kadar takılırız orada
iyi bu konuda yalnız değilmişim olur canım buluşalım valla
zamanında yürümeside sağlıklı olduğunun bi göstergesi değülmü???Bilmiyorum ki, zamanını belirleyince bi arayıp soralım...
Aslında Boğaz'da başka çok güzel yerler de var ama bebelerle ulaşım zor tabi, bir de haft sonu nereye gitsen kalabalık oluyor.
Ben hiç acele etmiyorum yürümesi konusunda, sağlığında bir engel olmasın yeter, ne zaman isterse o zaman yürüsün :)
Bu aralar benim de geç geliyor, ben de akşamları gidecek yer arıyorum kuzuyla ikimize, geçen hafta kapı kapı gezdik, çok eğlendik :)
yazgı nerene yaptrdın bu döwmeyi çok güzel olmuş..içinize nasıl siniyorsa öyle yapın arkadaşlar,şeyma nında dediği gibi farklı görüşler var.
karar sizin tabiki.ben yorum bildirmeyeceğim bu konuda.
zamanında yürümeside sağlıklı olduğunun bi göstergesi değülmü???
kemiklerinin kaslarının doğru geliştiğinin bi göstergesi! sağlık deyince sadece hasta olmamasımı oluyor?
kız dorukun yürüteci warmıydı?
Şuan için benim kanımca dışarda buluşma taraftarı değilim oturup muhabbetmi edicez bebeklerimiz oturmak istemeyecek herkes heryere dağılacak .Havalar ısındığında güzel olduğunda park gibi biryerlerde oturup onlarla vakit geçirebiliriz.Yürüyen bebekler asla 1 saat oturmaz Hilal mesela mama sandalyesinde maximum yarım saat sonra al beni diyor o yüzden çok güneşli güzel havada dışarda olma taraftarıyım.
Öznurum Çarşamba Kayınpeder hastaneden çıkıcak cmrt günü bir aksilik olmazsa Görümceme gidicez hava nasıl olur bilmem ama ben pazar günü gelmek isterim yada AVM ye bir yere gideriz onları eğlendiririz
yazgı nerene yaptrdın bu döwmeyi çok güzel olmuş..
bnde 4dene war bide cery we ulaşın adlarını yazdırırsam açıkta yerim kalmaz die korkuyorum
herkese slmmmm..nasılsınız bakalım gardaşım vardı pc ondaydı bugün yolcu ettik bende hemen size bir bakem dedim.geçmişe bakmadım ama son sayfadan gördüğüm kadarıyla hasta bebekler varmış çooook geçmiş olsun.yazgıda dövme yaptırtmış hernekadar resmini göremesemde güzeldir eminim.buluşma varmış anacım kış geri geldi netceniz buluşupta bebeler üşür hasta olur.
varmı bi havadis yürüyen yürümeyen?veya kaçırdığım bir haber.doğan maşallah yürüyeli 5 dk durmuyo nede yoruluyo.dışarıda bahçede kum yemesinini oynamasını seviyo ve maşallah artık ufak fak derdini anlatabiliyo.aaa mert paşa nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?