2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sensiz ve Doruk paşasız olur mu yaaa herkes hemfikir olduğu bir gün olucak canım ama sen ayarlamaya bak canım benim o paşamı öpmesem içim rahat olmazzz

onları eğlendirelim onlarıııııı
cevizli carrefour nasıl ? orada top havuzu vs olan bi yer vardı.hemen yanındada açık bölümü var.

onları eğlendirelim onlarıııııı
cevizli carrefour nasıl ? orada top havuzu vs olan bi yer vardı.hemen yanındada açık bölümü var.

Bana uyar canım yaparız eğlenirler bol bol

canım gözümden kaçmış kusura bakma geçmiş olsun
Estafurullah ne demek geçen hafta çarşamba oldu çarşamba günü taburcu zaten

bend bendeee:79::79: gelmek isterimm kabul ederseniz arsızlık etmiş olmıyım da

Sağol Ayfercim, ben de sizi görmek isterim tabi ama kalabalığız, herkese uyan zamanlar bulmak zor, o yüzden öyle dedim :)
Kısmet bakalım, haberleşiriz...

kızlar topik kalabalıkkken bir sorum var?
düdüklü tencere alacağım,öneri bekliyorum.marka,litre?
birde clipsolular daha mı iyi,patlamaz cinsten mi onlar?

canım ben baktım ve beğendim.istanbul a geldiğimde alacağım.marka paqpa,modelde bu.
☞ Pappa/Paqpa Buena Crtl Bebek Yazlk Ayakkab, P0154 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
önü açık almayacağım,daha bu sene yeni yürüyorlar ve rahat edemezler bence,o seneye.bu sene böyle yarı kapalı birşey daha iyi olur bence.

Son düzenleme:

canımcım ben karaca almıştım ama memnun kalmadım daha doğrusu benimkinde vardı sanırım bi problem garantiside bitmişti daha kullanmadan annem aldı aynısısnı o memnun kullanıyo
şimd ben shefferın emaye düdüklü tenceresini kullanıyorum oda fena değil ama bi tane şu eski modellerden alıcamen güzel onlar pişiriyo kv nin 30 yıllık var bi tane benimkilerden iyi
yata tefal almak lazım ama oda çok pahalı

Şahsi domuzluğun demek

Kero da öyle başladı 2-3 hafta sonra yürüdü

Ürün Detayları canım benimki bunun 6 litre olanı çok memnunum yalnız keşke küçüğünü alsaydım diyorum 3 kişiyiz büyük geliyor günlük kullanamıyorum tefa falan alıp o kadar kazıklanmaya gerek yok bence bunun mekanizması almanyada üretiliyor ve gayet emniyetli tefalden bi farkı yok kilit sistemininde

Seyhancığım yanlış hatırlamıyorsam sen Başıbüyük taraflarındaydın.E 5 den Gebze Harem minibüslerine biniyorsun 15 dk sonra önünde indiriyorlar seni. Saat benim için fark etmez.

Benimki clipso ama ben de korkakgillerden olduğumdan onu aldım ve yine de fazla kullanmıyorum,herhangi bir vukuatı yok kullandığımda memnun kalıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…