2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi bu linkten bakınca ben bir iki model daha beğendim bunlardan alayım nike falan bakmıştım ama onlar ortopedik diil anatomik ortopedik alsam daha ii olur dimi

Yazgı,ben clipso 6 lt kullanıyodum ama çok ağırdı ve temizlemesi fln çok zordu büyük olduğu için.Şimdi Fisler 4lt kullanıyorum..

Benimki clipso ama ben de korkakgillerden olduğumdan onu aldım ve yine de fazla kullanmıyorum,herhangi bir vukuatı yok kullandığımda memnun kalıyorum :)

bende çok korkuyorum ama büyük kolaylık.her yemek çabucak oluyor.bu sebeple edinmeliyim birtane.şuan benim yok kayınvalideminkini kullanıyorum,onunkide eski tip ve güzel.ama hani dedim bu clipso cinsi olanlar daha mı temkinli oluyor acaba?tefal almaayı düşünmüştüm,ama boşyere kazık yemiş olursun diyorsunuz,bende vazgeçiyorum.

şimdi bu linkten bakınca ben bir iki model daha beğendim bunlardan alayım nike falan bakmıştım ama onlar ortopedik diil anatomik ortopedik alsam daha ii olur dimi

evet canım,yani Alp in şuanki ayakkabısıda nike ama çocuk rahat değil,belli.bu sebeple o markaları böyle yeni yürüdükleri dönemlerde değilde ileriki zamanlarda tercih etmek daha mantıklı olacak.önü açık mı alacaksın?

Şahsi domuzluğun demek

Kero da öyle başladı 2-3 hafta sonra yürüdü

hayırlısı bakalım ben en çok artık sürünmekten kurtulsun diye istiyorum yürümesini gerçi bana çektiyse daha çok bekliycez şahsen 16. ayında yürümüş bi anası var çocuğun

Seyhancığım yanlış hatırlamıyorsam sen Başıbüyük taraflarındaydın.E 5 den Gebze Harem minibüslerine biniyorsun 15 dk sonra önünde indiriyorlar seni. Saat benim için fark etmez.

pazar olursa eşim getirir beni ya bu kayışdağı carrefour mu yoksa başkamı bu tarafları pek bilmiyorumdda soryy

Pınar"a da sormak lazım.Gelmek isteyebilir.Bizim buralarda oturuyor

ararız pınarı da sabah buradaydı hatta

Biri daha vardı buluşmak isteyen haber verin demişti kimdi? Anadolu yakasında mı oturuyordu BEKNUR(NURŞAH)'ın tlfnu var mı ona da söyleyelim

canım mesajınla girdim hemen kk ya bu aralar sadce kitap okuyan bir fatma olmak niyetindeyim nedense :)

gelmeyi çok isterim söz vermeyim ama haberleşiriz mutlaka ararım sizleri... kocaman öpüyorum canalrım yine çıkmam gerek cevapalrı bile okuyamayacağım ,,, mesaim btti erken çıkacağım bugün

kızlar topik kalabalıkkken bir sorum var?
düdüklü tencere alacağım,öneri bekliyorum.marka,litre?
birde clipsolular daha mı iyi,patlamaz cinsten mi onlar?

Tefal Clipso kullanıyorum, çok memnunum :)

Şahsi domuzluğun demek

Kero da öyle başladı 2-
3 hafta sonra yürüdü

Ayy evet, ama bugün bi arkadaş kulağıma bi küpe taktı, efendi olacam :

evet canım ben önü açık düşünüyorum açıkçası ayağı büyüsede giyer gibi geliyor yaz bitene kadar 2. ayakkabıyı almam böölece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…