- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.121
canım mesajınla girdim hemen kk ya bu aralar sadce kitap okuyan bir fatma olmak niyetindeyim nedense :)
gelmeyi çok isterim söz vermeyim ama haberleşiriz mutlaka ararım sizleri... kocaman öpüyorum canalrım yine çıkmam gerek cevapalrı bile okuyamayacağım ,,, mesaim btti erken çıkacağım bugün
hiç sorun değil diosunya yani 15 aylık oluncada yürümese problem değil yani?Kemiklerinin kaslarının doğru gelişip gelişmediğini anlamak için 13 aylık çocuğun yürüyüp yürümemesinden başka yöntemler de var Hasretcim, doktorumuz her ay yapıyor zaten gerekli kontrolleri, benim içim gayet rahat.
bn haber weririm tarih falan kesinleştimi yer?
haa piyango dedindePiyango çıktı, gidiyooommm
aa dışarda mı oluyor:26: carefourda nerde cafe falan mı?Şimdilik kesin olmakla beraber MALTEPE CARREFOUR sende gelebilirmisin kuzumla beraber ve paşamla beraber?
aa dışarda mı oluyor:26: carefourda nerde cafe falan mı?
ben sanırım gelemem, pazarları bi kahwaltıya giderken bile ceryi götüremiyoruz, çünkü ne ben ne babası baş edemiyeceğimizi biliyoruz
ben bu halimle hiç uğraşamam sanırım:18:
pazar gunu 13 :00 de bulusuyoruz o zaman
hiç sorun değil diosunya yani 15 aylık oluncada yürümese problem değil yani?
insan bi söylenir, heweslenir ama dimi ne bu rahatlık ayol
alemsin valla kız ulaş beyimiz gelişimi falan nasıl?
ulaş iyi gayet en son 30+2de gittim kontrole tersti, 1800grwe 41cmdi.. dr bu gidişle en az 3500 doğar dedi:)aaaa neçabuk geçmiş zaman ulaşın gelişim tablosuna baktımda maşallah 8 haftan kalmış....
nike, puma adidasta çok şık we hafif sandaletler oluyor..annişler kuzunun ayakkabısı hem küçük geliyor hem altı açıldı değiştiriyim diyorum yaz da geldi buralara sandalet alıyım 1 ay içine çorapla giydiririm sonra zaten çorapsız giyer diyorum içinizde alan yada bakan var mı önerebileceğiniz marka model
burasımı buluşacağınız yer????? hawuzlu oyun alanlı biyerse gelme ihtimalim olabilironları eğlendirelim onlarıııııı
cevizli carrefour nasıl ? orada top havuzu vs olan bi yer vardı.hemen yanındada açık bölümü var.
ben söz wermiyeyim durumum ancak perş, cuma netleşir..var canım cafe resturant büyük yer orası hımm anladım gelmeni isterdim şahsen ama ev buluşmasıda olucak tabii oda ÖZNUR da
oooo dr ne diyor peki bu duruma?Kuzenimin kızı 16 ay oldu hala yürümüyor emekliyor elinden tutunca yürüyor annesi 20 aylıkken yürümüş sanırım oda aynı olucak diyip duruyorlar Hilal'i görünce maşallah diyip duruyorlar Hilal10 ayına girdiğinde yürümeye başalmıştı
bebekken fazla ayakta tutmadıklarından basması zayıf demiş zaten balerin gibi parmak ucunda yürüyor 20 .ayına kadar durumu gözlemliyorlar tutunup gidiyor ama tek başına yapamıyor hemen dizlerinin üstüne çöküyor ve emekliyoroooo dr ne diyor peki bu duruma?
biizim doğum gününe gittiğimiz bi bebek wardı yağmur (resimlerde war) o cerenden 1 hafta küçük we o da henüz yürümüyor, ama onun dr.u sürekli ayaklarına bastırın elinden tutup yürütün alışsın falan diye önerilerde bulunmuş.. o yüzden dikkatimi çekti.
cerende 15-16aralıkta yürümeye başladı daha 10bile değildi
birde bazı araştırmalara göre bakıcıyla olan çocuklar daha geç yürürmüş, çünkü bakıcı her dakka anne gibi ewde elinden tutup yürütmeyeceğinden ilgilenmeyeceğinden sürekli oyun halısının üzerinde oturup oynamaya sürünmeye alışırmış.. (ne güzel walla uslu bi çocuk ortaya çıkar işte)
oooo dr ne diyor peki bu duruma?
biizim doğum gününe gittiğimiz bi bebek wardı yağmur (resimlerde war) o cerenden 1 hafta küçük we o da henüz yürümüyor, ama onun dr.u sürekli ayaklarına bastırın elinden tutup yürütün alışsın falan diye önerilerde bulunmuş.. o yüzden dikkatimi çekti.
cerende 15-16aralıkta yürümeye başladı daha 10bile değildi
birde bazı araştırmalara göre bakıcıyla olan çocuklar daha geç yürürmüş, çünkü bakıcı her dakka anne gibi ewde elinden tutup yürütmeyeceğinden ilgilenmeyeceğinden sürekli oyun halısının üzerinde oturup oynamaya sürünmeye alışırmış.. (ne güzel walla uslu bi çocuk ortaya çıkar işte)
bebekken fazla ayakta tutmadıklarından basması zayıf demiş zaten balerin gibi parmak ucunda yürüyor 20 .ayına kadar durumu gözlemliyorlar tutunup gidiyor ama tek başına yapamıyor hemen dizlerinin üstüne çöküyor ve emekliyor
nan ben sürekli yürütüyorum da ne oluyorbelimin ağrısından ölüyorum.sabahları canım çıkıyor.yatakdan kalkamıyorum resmen
canım bana cep no nu özelden gönderebilir misin ?
doğuhan da cery gibi olsa eminim ruh hastası olursun öznur sende de war o potansiyelnan ben sürekli yürütüyorum da ne oluyorbelimin ağrısından ölüyorum.sabahları canım çıkıyor.yatakdan kalkamıyorum resmen
canım bana cep no nu özelden gönderebilir misin ?
dotoran geldik kızlar melikecik iyiymiş elh. azcık bi üst solunmum yolu enfeksiyonu warmış. dikkatli olalım dedi. peditusla bi şuru daha werdi antibiyotiklik vaka diil dedi. anında kusabilio onu sordum yapcak bişi yok zorlama dedi yogun besle az besle dedi corbasına tereyaa süt püreler eklededi. az önce portakal suyu sktım mama sandalyesinde oturuyordu kaşıkla ona yaklaşırken ben daha warmadan bi kustu ama nası fışkırtıo şoklara girdim. nası becerio yaa agzına gitmedim daha. neyseki çorbasını içti yattı. bakalım gecemiz nası geçecek...
Geçmiş olsun cnm. İnşallah çabuk atlatır.
Bu kusma konusunda seni en iyi anlayanlardan biri benimdir heralde.O fışkırtarak kusma çok kötü bişeyİnsanı harap ediyo Küçücük bebek nasıl daynsın.. Bol bol sıvı ver Mervecim Melike kustuktan sonra.. Sıvı kaybı oluyo çünkü..Kusmasının sebebi solum yolları enfeksiyonu mu yoksa o da Pelin gibi pütürlerden hoşlanmadığı için mi kusuyo?
Dr unun dediği gibi ben de çorbalrına süt katıyorum, kalsiyumu ordan alsın die. Başka türlü süt içmiyor çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?