2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Enteresandır, Pelin de daha önce yediği köfte, pilav gibi şeyleri şimdi yese öğürüyo.. Sonra da kusuyor Hatta bazen muhallebiden biraz daha kıvamlı olan şeyler de midesini bulandırabiliyor. Ne vereceğimi ne yedireceğimi şaşırdım valla.
Geçenlerde Hanife, Nihan'ın da çok fazla öğürdüğünden bahsetmişti. Dr o kasları kullanabiliyo olmak hoşuna gidiyodur, onun için öyle yapıyodur demiş.
Bi de bi yerde okudum, bebeklerin küçük dilleri gıda geçişine çok alışkın olmadıklarından bu dönemde kusma sık görülürmüş...
Amaaan ben kfayı yiycem artık Hergün kusuyo Merve ya. Hatta bazı günlerde 2 defa kustuğu bile oluyor. Ve hep fışkırtarak Burnundan bile çıkıyor((((
Çok üzülüyorum

ayynen melikede öyle kıvamlı bi çorba olsun bogazından akmasın anında öğürür hemen sulukla gönderirim bende. yapcak bişey yok canım ya minik minik dene iirenç olcak ama azcık sen yumuşat agzına öyle wer o blendardan daha ii oluo eskiler bizi öle büyütmüş): melike bazen yiyo bazen yremio hanfendinin iyi saatine bağlı wala. melikede dün gece kustu bide akşam üstü kustu kusuo napim. üzülme cnm ya elinden geldiğince alıştırmaya çalış nasılsa kusuomuş hergün. azcık dediğim gibi sen yumuşat bide ben öğürür öğürmez suluğu dayıyorum agzındakide suyuniçimiyle gidio. tel şehriyeyi öğürmez mesela onla çorba yap sonra onu arpa şehriye yap sonra pirinç yap. arkadaşımın kızı 2 yaşına gircek onunkide öleymiş hala. bize böle cocuklar denk geldi:) yalnız değilsin öle rahatla
bende her yemeğe stresle oturuorm we su içinde kalıorm yediresiye hele o son kaşıkta kusması yok mu off off

doğuhan da cery gibi olsa eminim ruh hastası olursun öznur sende de war o potansiyel
allahtan sakin bi çocuk

geçmiş olsun canım.

Günaydın, gününüz güzel geçsin...
Dün akşam yine gezdik anne oğul, yeni açılan bir avmnin oyun alanını çok övmüşlerdi, oraya gittik, birlikte top havuzuna girdik, hopladık zıpladık eğlendik.
Sonra hazır gitmişken, bir arkadaşımın oğlu için istediği bir kaç parça şey vardı, onları alayım dedim. Daha şimdiden erkek damarı var sıpanın, sıra alışverişe gelince huysuzlanmaya bağırmaya başladı, bir çöp bile aldırmadı bana :)
Babamız geç gelecekti, beraber oynarken anneanne geldi ve yatma vaktine kadar bizimle kaldı, öyle olunca Doruk anneanne ile takılmayı tercih etti, ben de sinir oldum. İşte böyle...

Negüzel eğlenmişsiniz canım benim anneanneyle de oynamış bozma moralini ....

Günaydın..
Berbat bir gece geçirdim, İklim in ne derdi var anlamadım ama çok ağladı ve öksürmeye, öğürmeye başladı, burnu da hem akıyor hem tıkanıyor, sabah eşimle annem doktora götürdüler, ben işe gelmek zorunda kaldım, birazdan haberlerini alırım heralde, inşallah önemli bişey değildir, zaten kaka yapmakta zorlanıp son zamanlarda çok ağlıyordu, birde böyle olunca iyice üzüldüm..
İşlerimi toparlayım birazdan gelirim..

Geçmiş olsun kuzuma benim soğuk algınlığı almış olmasın inşallah bişey olmaz Kabız mı İklim ?

Ayfercim ya, anneanneyle bütün gün oynuyor zaten, ben işten 45 dk erken çıktım daha fazla zaman geçirecez diye havalara uçuyorum, ama anında satıyor beni yer cücesi

Yasemincim, üzüldüm geceyi kötü geçirmenize, ciddi bir durumu yoktur umarım İklim'in, şimdiden geçmiş olsun, bizi de haberdar et.

Pazar günü buluşma varmış, katılamam gibi görünüyor, uğrayacak gibi olursam çoğunuzun telefonu var bende, ararım...

kıskanma bak ben kamili kıskanıyomuyum,oğlum gece sayıklarken bile baba diyo
top havuzunu sevdi galiba doruk, mertte sever inşallah bugün burda sel uyarısı yapıldı yağmur yağacak yine, tarihinde bukadar yağmur görmemiştir herhalde burası,nereye gitsek bereket götürüyoruz edirneyede yağmur götürmüştük 3 yıl

inşallah önemli bişey yoktur canım ,bizede mutlaka haber ver merak ederiz

Doruk Diyor ki; anne sen işten geldin benimle oynadın eğlendin yorma kendini işe gitceksin sen diyor.Şaka bir yana sende oyuna katılsaydın bazen beni de satar başkalarına ama ben odadan çıkayım peşime takılır bende oyun oynarım şu aralar favori oyunumuz yakalamaca ben koşuyorum Hilal peşimden koşuyor sonra Hilal kaçıyor bende totosundan yakalayıp yere yatırıp gıdı gıdı yapıyoruz yada topu bacaklarının arasına verip plates yapıyor bende ona sayıyorum 1-2-3 diye....

Benim numaram var sende gelecek giibi olursa bekleriz canım benim

Gülşah 'cım o ne kahkaha öyle bayıldım walla birde gözünün içine bakarak atıyor yaa tam ısırmalık paşam benim...Hep gülsün yüzü Paşamın ...
Evet yaa Doğu ve Güneydoğu haberlerini seyrettim akşam zor yaa

sağol teyzesi amiiiin hepimizin kuzuları gülsün inşallah çok güleçtir benim oğlum evdede herşeye böyle kahkaha atar,son favorimiz ben kule yaparım oda gelip yıkar ve kaçar ,kahkahalar gırla tabi,tekrar dizeyim diye elimi tutup kulelerin üstüne koyuyo bide, tam ısırmalık hilal kuzum gibi mertte yakalambaç oynamaya bayılıyo,ama babasıyla oynuyo onu daha çok
hava karardı burda gök patladı patlıyacak :18:

Dün akşam işten bir çıktım kar yağıyor, çok şaşırdım, Allah tan uzun sürmedi, bahar gelmeyecek anlaşılan bu sene, direk yaza geçiş yapacaz..

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, haber gelince yazarım buraya da..

dün burasıda çok soğuktu kaloriferler yandı normalde nisan ayında burda hava sıcaklığı 30-32 derece arası olurmuş bizim şansımıza yaz nekadar geç gelirse okadar iyi. haziranda 40 derecenin üstüne çıkıyo burası çünkü:18:

güneşli bir bahar sabahından merhaba :))

güneş isteyenler yollayayım biraz güneş size burada bahar geldi ....

ata şuan balkonda güneş keyfi yapıyo bol bol d vitamini depoluyo sıpa bende size bakayım dedim biz bugün dışarlarda olucaz atayla gezmeye gidicez haberiniz ola

yasemincim iklim kuzuya geçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur

günaydın iki bişiler karalayıp odamı tolamaya gitcem kızım uyurken.
gece gene uyanıp durdu burnu tıkanıo sanırım gece fizyolojik damlattık binbir agıtla. babamız ilk defa uyanıp bişey isteyicne çok sinirli we uykulu bi şekilde naaptını bilemeden damlattı iki bana bagırdı yattı. her gece ben kalkıyorum bşi demiorum ama! neyse kuzucum o damldan sonra iyi uyudu. kahvaltı tabağını görür görmez öğürdü sütte içmedi ööle aç biilaç dolanıo gözlerinin altı çöktü. uyumadan önce azcık süt içti beni emdi uyudu çok üzülüyorum umarım cabuk iyileşir öksürürken öğürüyo heralde balgam gelio uyansın ilacını wercem inş onları kusmadan içirebilirim.
iklim kuzudas melike gibi hasta olmuş onada geçmiş olsun.
bebeklerinizle başka neler oynuyorsunuz bizde kule yapıp yıkıyoruz yakalamaca we melike saklanıp ceee dio ona gülüyoruz melike saklanıo ben onu arıyorum nası sessiz beklio nerdesiiin erdesiin diyorm sonra aa burdaymııış diom melike yerlerde tabi. bide yere yatıp yuvarlanmaca oynuyoruz sonras gıdık faslı. kibritci kız kitabımız war onun resimlerine bakıyoruz ordaki havhavı ablayı göster diyorum gösteriyo. kafasını brunun agzını kulağını gösteriyo. değişik oyunlar istiyoruzz..

günaydın:))

hava soğuk iş çok..nisan ayı geldi ısınmadı daha burası..sabah bir çıktım dondum geri de dönemedim..dairenin zibidisi şeklinde geziyorum şimdi:)
hafta sonu çok güzeldi oğluşla gezdim eğlendim..birdenbire öyle akıllnadı ki ben bile takip edemiyorum sıpayı:)
herşey iyi de yemek sorunumuz hala devam ediyor..yemek yemeyi istemiyor.c.tesi günü sabah 6 dan gece yatana dek 1 cay tabağı yemek yediremedim(yutma çiğneme sorunu yok kocaman ekmek parcasını bile yutar çiğner de ama canı isteyince..elimde kaşık ben kovaladım o kaçtıben olmayınca annem az bişey de olsa yediriyor ama o harekete çok az yedikleri..çözüm bulan önerisi olan varsa..
ben son sayfalara göz atayım..kahvemi içene dek burdayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…