- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.141
iki suluğu war allaa şükür sevio suyu deli gibi içio melikenin ki pütürden diil tamamen keyfi. yani pütür derken koca koca lokmaları yutmuo tabi
dolma içi köfte makarna pilav çorba içindeki ekmekler lokma lokma sebze yemee fln yiyo ama bazen nası kusuo inanamazsın ya. doktorumuzda kusan bebeklerdie ayırıyoruz artık biz tıpta dedi çok yaygınmış. heralde biz sürekli yemek yedirmeye çalışan anneler yapıoruz
Enteresandır, Pelin de daha önce yediği köfte, pilav gibi şeyleri şimdi yese öğürüyo.. Sonra da kusuyorHatta bazen muhallebiden biraz daha kıvamlı olan şeyler de midesini bulandırabiliyor. Ne vereceğimi ne yedireceğimi şaşırdım valla.
Geçenlerde Hanife, Nihan'ın da çok fazla öğürdüğünden bahsetmişti. Dr o kasları kullanabiliyo olmak hoşuna gidiyodur, onun için öyle yapıyodur demiş.
Bi de bi yerde okudum, bebeklerin küçük dilleri gıda geçişine çok alışkın olmadıklarından bu dönemde kusma sık görülürmüş...
Amaaan ben kfayı yiycem artıkHergün kusuyo Merve ya. Hatta bazı günlerde 2 defa kustuğu bile oluyor. Ve hep fışkırtarak Burnundan bile çıkıyor ((((
Çok üzülüyorum
doğuhan da cery gibi olsa eminim ruh hastası olursun öznur sende de war o potansiyel
allahtan sakin bi çocuk
dotoran geldik kızlar melikecik iyiymiş elh. Azcık bi üst solunmum yolu enfeksiyonu warmış. Dikkatli olalım dedi. Peditusla bi şuru daha werdi antibiyotiklik vaka diil dedi. Anında kusabilio onu sordum yapcak bişi yok zorlama dedi yogun besle az besle dedi corbasına tereyaa süt püreler eklededi. Az önce portakal suyu sktım mama sandalyesinde oturuyordu kaşıkla ona yaklaşırken ben daha warmadan bi kustu ama nası fışkırtıo şoklara girdim. Nası becerio yaa agzına gitmedim daha. Neyseki çorbasını içti yattı. Bakalım gecemiz nası geçecek...
Günaydın, gününüz güzel geçsin...
Dün akşam yine gezdik anne oğul, yeni açılan bir avmnin oyun alanını çok övmüşlerdi, oraya gittik, birlikte top havuzuna girdik, hopladık zıpladık eğlendik.
Sonra hazır gitmişken, bir arkadaşımın oğlu için istediği bir kaç parça şey vardı, onları alayım dedim. Daha şimdiden erkek damarı var sıpanın, sıra alışverişe gelince huysuzlanmaya bağırmaya başladı, bir çöp bile aldırmadı bana :)
Babamız geç gelecekti, beraber oynarken anneanne geldi ve yatma vaktine kadar bizimle kaldı, öyle olunca Doruk anneanne ile takılmayı tercih etti, ben de sinir oldum. İşte böyle...
Günaydın..
Berbat bir gece geçirdim, İklim in ne derdi var anlamadım ama çok ağladı ve öksürmeye, öğürmeye başladı, burnu da hem akıyor hem tıkanıyor, sabah eşimle annem doktora götürdüler, ben işe gelmek zorunda kaldım, birazdan haberlerini alırım heralde, inşallah önemli bişey değildir, zaten kaka yapmakta zorlanıp son zamanlarda çok ağlıyordu, birde böyle olunca iyice üzüldüm..
İşlerimi toparlayım birazdan gelirim..
kıskanmaGünaydın, gününüz güzel geçsin...
Dün akşam yine gezdik anne oğul, yeni açılan bir avmnin oyun alanını çok övmüşlerdi, oraya gittik, birlikte top havuzuna girdik, hopladık zıpladık eğlendik.
Sonra hazır gitmişken, bir arkadaşımın oğlu için istediği bir kaç parça şey vardı, onları alayım dedim. Daha şimdiden erkek damarı var sıpanın, sıra alışverişe gelince huysuzlanmaya bağırmaya başladı, bir çöp bile aldırmadı bana :)
Babamız geç gelecekti, beraber oynarken anneanne geldi ve yatma vaktine kadar bizimle kaldı, öyle olunca Doruk anneanne ile takılmayı tercih etti, ben de sinir oldum. İşte böyle...
inşallah önemli bişey yoktur canım ,bizede mutlaka haber ver merak ederizGünaydın..
Berbat bir gece geçirdim, İklim in ne derdi var anlamadım ama çok ağladı ve öksürmeye, öğürmeye başladı, burnu da hem akıyor hem tıkanıyor, sabah eşimle annem doktora götürdüler, ben işe gelmek zorunda kaldım, birazdan haberlerini alırım heralde, inşallah önemli bişey değildir, zaten kaka yapmakta zorlanıp son zamanlarda çok ağlıyordu, birde böyle olunca iyice üzüldüm..
İşlerimi toparlayım birazdan gelirim..
Ayfercim ya, anneanneyle bütün gün oynuyor zaten, ben işten 45 dk erken çıktım daha fazla zaman geçirecez diye havalara uçuyorum, ama anında satıyor beni yer cücesi
Yasemincim, üzüldüm geceyi kötü geçirmenize, ciddi bir durumu yoktur umarım İklim'in, şimdiden geçmiş olsun, bizi de haberdar et.
Pazar günü buluşma varmış, katılamam gibi görünüyor, uğrayacak gibi olursam çoğunuzun telefonu var bende, ararım...
Gülşah 'cım o ne kahkaha öyle bayıldım walla birde gözünün içine bakarak atıyor yaa tam ısırmalık paşam benim...Hep gülsün yüzü Paşamın ...
Evet yaa Doğu ve Güneydoğu haberlerini seyrettim akşam zor yaa
dün burasıda çok soğuktu kaloriferler yandıDün akşam işten bir çıktım kar yağıyor, çok şaşırdım, Allah tan uzun sürmedi, bahar gelmeyecek anlaşılan bu sene, direk yaza geçiş yapacaz..
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, haber gelince yazarım buraya da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?